torstai 27. kesäkuuta 2013

Silmälasipäiset naiset, onko teillä hajuakaan kuinka paljon teillä on kysyntää?

Nyt sitten tarkkana kaikki ne ihastuttavat naiset, jotka käyttävät silmälaseja sillä teitä odottavat suuret nautinnot ja ...vieläkin suuremmat nautinnot mikä kanttia löytyy ja pumppu kestää. Nimittäin, Luostariin on tultu kolmella asiaan liittyvällä hakusanayhdistelmällä ja sovitaan niin, että aloitetaan kevyemmästä ja siirrytään sitten rankempiin versioihin eli:

Haluan rakastella silmälasipäistä naista
Todella kaunis ajatus ja kertoo asialla olevan varsin järkevän ja tunteikkaan henkilön (eihän voi varmuudella sanoa kumpaa sukupuolta tässä edustetaan) koska hakija ei lähestynyt esim. termeillä ”haluan jytyyttää silmälasipäistä doorista” tai ”tahtoo paukuttaa piilari-iitaa kaikissa asennoissa”. Omasta mielestäni nimenomaan rakastelussa täytyy olla sitä tunnetta mukana koska rakastelu ei ole missään nimessä sama asia kuin kännikiksautukset tai stressipanot (pielustelu on muuten maailman paras stressinpoistaja, sanokoot muut mitä tahansa). Olkaat siis onnellisia te, jotka käytätte silmälaseja sillä kysyntää on ja minä voin kyllä tässä saatanallista uteliaisuuttani hyvää hyvyyttäni toimia välimiehenä joten osoite- ja muita yhteystietoja tänne Luostariin niin minä voin sitten linkitellä niitä kaikille kiinostuneille niitä (eikä rohkeat kuvatkaan ole pahasta – minähän en niitä mitenkään arkistoi vaan laitan aina yhteystietojen mukaan menemään eteenpäin). Nyt ei pidä luulla että kyseessä olisi brutaali paritustoiminta, vaan tässä on kyse herkästä ja rakkauden kaipuisten ihmisten yhteen saattamisesta.

Kyllähän  minäkin jos rehellisiä ollaan....Vanhaa sanontaa lainatakseni ”Ilta etenee ja panokset kovenee” voidaan käyttää kuvaamaan seuraava hakua joka on:

Rakastaako silmälasipäiset naiset sähkön tunnetta
Jaa, onhan toki niitäkin jotka tarvitsevat lisäpotkua normi petitouhuihin ja saattavat nauttiakin pikku tälleistä, mutta jos menet keskiverto naista kesken aktin räimimään roikalla, jonka toisesta päästä on johdot kuorittu paljaiksi niin voin kertoa että se paaksaaminen loppui siihen. Kaiken lisäksi se on vaarallista kun ajattelee kammiovärinöiden sun muiden mahdollista ilmaantumista, eikä mun mielestä naidessa ole mitään järkeä sitä sähkölaskua kasvattaa. Paremminkin jos saisi jonkin dynamon (josta virta menisi suoraan verkkoon) ympättyä lantion seutuville niin sillä (kovakuntoiset, en minä vanha ja sairas) virtamäärällä tuottaisi iloa koko kylälle. Kaikki alle 60 wattiset lamput poksahtelisivat joka torpassa ja esim. meidänkin kylän kaikki kaksi tolppien nokassa lepattavaa johtoa väräjöisivät punahehkuisina. Muuten ei kuulosta hyvältä eikä varsinkaan talouksissa jossa imurointi suoritetaan vain ja ainoastaan joulusiivouksen yhteydessä sillä roikan päästä sinkoilevat kipinät aiheuttaisivat todennäköisesti pölyräjähdyksen. Tulisi astetta nopeampi lähtö pukilta ja sekös vasta naapureita hämmentäisi: ”Mitäähän tuola Muttosella on menoossa ko vieraatki kyrpä pystyssä pitkin taivahia lentelöö?” Unohdetaan nuo sähköpiiskat, kuoritut roikat ja muut elektriisiset räpsyttimet. Sen verran annan löysiä että jos nyt oikein kovasti mieli tekee ja partneri suostuu, niin pieksekää sellaisella patterikäyttöisellä kärpäslätkällä toisianne – vaikka suihkussa niin saattaapi tällit tuntua rapian muikeimmilta.

Sitten....

"Love is an the air..."Rakastelu silmälasipäisen naisen kanssa muuntajassa
Vo vittu mutta nyt on joko Wattenfallin, Fortumin tahi jonkin muun sähköyhtiön väki ostanut itäisiltä mailta jotain muuta kuin Viagraa tai Tiikerisalvaa, ilmeisesti vahingossa. Veikkaanpa että kyseinen tuote on niitä joista Suomen rikoslaki on viime aikoina antanut melko kovia tuomioita aina kymmenen vuoden molemmin molemmin puolin, eihän kukaan täyspäinen muutoin tuollaisia visioita kehittelisi. Kuvitelkaa nyt aktia kahden jykevän tolpan nokassa keikkuvan laatikon päällä vallan perkeleellisten valokaarien sinkoilessa taivaalle ja riepoen myös tähän rakkauden työhön osallistuvien selkänahkaa. Het kuusitoista paloautoa alhaalla, karjahtelevia miehiä juoksentelemassa ja neljä Mediheliä surraamaassa täysin pimentyneen kylän taivaalla. Kieltämättä elokuun pimeinä öinä tuollaista näytelmää olisi kiehtova katsella vaikka en mikään pervo olekaan *hihhihhihhih* sillä ne maahan asti ulottuvat, sinertävät ja valkoiset valokaaret olisivat juhlava näky. Se olisi sellaista ”Wiimeisten aikain” -rytyyttämistä jossa loppuhuipennuksessa kuuluisi infernaalista nautinnon karjahtelua sekoittuen huumaavaan muuntajan mossahdukseen. No nyt lähti mielikuvat menemään taas himppa väärään suuntaan joten on parempi että unohdetaan tykkänään nämä muuntajasessiot ja puhutaanpa vaikka siitä, kuinka naapurit eivät ymmärrä meikäläistä – tämä on siis jatkoa sille eilen vai toissapäivänä? aloittamalleni sarjalle:

Meikäläinenhän ei jostain syystä osaa tehdä kuperkeikkoja ja lääkärit sanoi syyksi siihen ettei mun päässä ole tarpeeksi palikoita ja saan ylipäätään olla kiitollinen, että motoriikka yleensä ottaen pelittää. No minähän en periksi anna ja ostin yhdeltä maajussilta sellaisen helvetin pitkän hihnakuljettimen jonka viiraan elikkäs siihen kuljetushihnaan pulttasin kuuden tuuman lankunpätkiä syrjälleen, noin puolentoista metrin välein. Nyt ei muuta kun menen seisomaan hihnalle ja laitan sen pöyrimään, niin kaatuuhan siinä kun kuustuumanen vie jalat alta (siinä on pieni välitaso, en siis kulje viiran mukana) ja kärsä lähestyy automaattisesti viiran pintaa. Vielä en ole onnistunut täydellistä kuperkeikkaa tekemään kun mun lankunpätkät taitaa olla liian lähelläkäin - klyyvari osuu joka saatanan kerta seuraavaan kalikkaan ja punainen on heti pihalla. Tänään aamuyöstä treenasin kolme tuntia ja olin ihan Mike Tysonin näköinen kun oli sekä nenä että korvat turvoksissa ja molemmat simmut muurautuneet miltei umpeen. Pari kierrosta meni siinä jollain kohtaa aivan hysteerisen kirkumisen säestämänä kun jäin jostain syystä hihastani kiinni lankunpätkään ja olikin muuten tekeminen että pääsin irti. Lopetin treenaamisen vasta sitten kun mut keskeytti paikalle tulleet poliisi ja ambulanssin väki – aamun aviisia jakava nuori kloppi oli soittanut ne katseltuaan aikansa mun touhuja. Että tälläistä tälle aamulle ja täällä on nyt nousemassa helvetinmoinen ukkonen mutta koitan lueskella niin paljonkuin ehdin ennenkuin täytyy tempaista johdot irti. Eipä silti, ei tälle päivälle ole kuin yks pitempi asiointireissu joten tulen roikkumaan täällä varsin paljon.

Hyvää torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.34 kommenttia:

 1. Olen rillipiru, mutta täytyy sanoa, että mikään noista hauista ei oikein sytyttänyt. Tai no, ehkä tuo ensimmäinen, mutta noi kaks muuta... voi jösses! ;D

  Kiitos armas apotti aamunauruista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi -S-, kerrassaan harmi (anteeksi että sanon näin) kun olet vakaassa parisuhteessa. Olisin niiiiin toivonut sun kuviasi ( tietysti eteenpäin välitettäväksi) ja varsin kattavaa kuvausta itsestäsi treffi-ilmoituksen muodossa ;D

   Sairasta on maailman väki mutta kukin tavallaan ja oikeasti noissa hauissa on sellaista kamaa mitä ei viitsi edes julki tuoda - täytyisiköhän muuttaa tätä kirjoittelua? :D

   Poista
  2. Säikähtäisit vaan kun tällasen petolinnun peen näköisen akan näkisit. ;)
   Täytyy sanoa, että onneksi ei tarvitse mitään treffi-ilmoitusta väsätä, ainakaan vielä. Jos toi Siippa joutuu johonkin ikäkriisin kurimukseen ja karkaa, niin katsotaan sitten tilannetta uudestaan. :D

   Ehkä on tosiaan parempi, että et ihan kaikkia hakuja paljasta. Voisi mieli nyrjähtää jopa minulta vaikka aika parkkiintunut olenkin...

   Poista
  3. Se on kuule semmoinen asia että minä en sua usko, sinä et mikään petolinnun persettä muistuttava ole vaan juttu on toisinpäin. Jos siippa sun viereltäsi johonkin lähtee niin täytyy sanoa että siinä on harvinaisen tyhmä mies, sillä ei noin huumorintajuisen mutta järkevän naisen viereltä kannata mihinkään häipyä.

   Juu, on ne haut toisinaan niin sairaita että itseäkin ihmetyttää kuinka kajahtanutta porukkaa täällä on.

   Poista
 2. Juuei ainakaan muuntajaan. Ainakaan tänään, jos sitä ukkostakin tulee. Toivottavasti pääset vähillä ukkosilla! Täällä ainakin paistaa edelleen vaan aurinko ja on helteisen kesäinen ilma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuntaja hellittelyalustana ei liene niitä maailman parhaita, siinä kun tapsia, kulmaa ja reittä vahvaa johtoa sikin sokin.
   Täällä jyrähtelee tosi voimakkaasti mutta lämpömittari on +26 joten taas käy todennäköisesti perinteisesti; ympäröivät vesistöt ehkäisevät kunnon ukonilman ja keli jatkuu painostavana.

   Poista
 3. Käyn tässä välissä asiointireissussa mutta I'll be back - tulen olemaan selkä.

  VastaaPoista
 4. Onkohan se niin että rillittömiltä ei tarvitse edes kysyä? Toivotaan että tällä kertaa olisin edes turvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmi rakas, oli silmälasit tai ei, niin olette te aina niin....miten sen nyt sanoisi...mielenkiintoa herättäviä ilmestyksiä ;D

   Poista
 5. Mmmm, mullakin on ISOT lasit :) Ja kovin on joskus myös säähköä ilmassa... *ehehheeeeeeeeeeeeeh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polga,sinä suuri ihastukseni. En ole saanut ihastella teikäläistä kuin siinä yhdessä nuorempana otetussa kuvassa joten eiköhän olisi aika päivittää tilanne? Ihan vaikka vaan vanhan apotin silmien iloksi? ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Silmälasipäiset naiset ovat mystisiä olentoja jotka saavat miespuoliset hulluiksi...lienevätkö seireenien sukua? ;)

   Poista
 7. No ei näin vanhat ukot tollassilta saa. Pappa-ikäset. ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Timba! Heti selkään kampeamassa... ;D

   Poista
 8. Nyt tuli pakkotilanne kommentoida...Lukenut oon ennenkin näitä tarinoita vaan kommannut en...jostain syystä...

  Mulla on uus miäs, ja nyt jumalavita tuli mieleeni että senkö takia se mut valitsi, kun Mulla On Silmälasit!!! Perkele, menin siltä ihan vasiten kysymään, niin tämä normaaliakin tyhmemmän näkösenä vastaamaan: "minkäs muun takia sitte?".

  Stana. Tuli jo mieleeni ottaa vireenit koko torpasta, mutta aattelin ny vielä vähän aikaa ainakin katella, jos en muun takia, niin sen, kun äijällä on aika vekkulit konstit mua "viihdyttää". Muuntajassa ei olla kyllä oltu, eikä toivottavasti mennäkään. Ei sulla muita eksoottisia paikkoja ois tarjolla, semmosia jotka ei satu...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annukka, nyt on pakko tunnustaa että harvoin kerjään ketään Luostariin jäseneksi mutta nyt on pakko! Tuolla ulosannilla varustetun naisen paikka on ilman muuta Luostarissa ja sääli ettet ole kommaillut aiemmin sillä nyt tapahtui se, mitä toivon: Nauraa räkätin sen verran paljon (ja kovaan ääneen) että koko päivän vaivannut vitutus on tipotiessään.

   Vai on sut valittu silmälasien takia.. se on kyllä asia jota en ihan ekalla syömisellä usko vaan luulen että se pääsyy on siellä silmälasien takana.
   Ainakaan siipallasi elämä sun rinnalla ei tule olemaan tylsää ja koska olet näköjään sen verran räväkkä niin kokeilepa ostarin hissiä...se jännitysmomentti nostaa kokemuksen ihan uusiin sfääreihin.. ;)

   Poista
 9. Mä en jaksanut lukea postausta sillä jymähdin kohtaan IHASTUTTAVAT... mitä väliä sitten on keskinkertaisilta keski-ikäisiltä mennä edes kuvittelemaan silmälasien lisäävän mitään vetovoimaa... pakko luottaa vain siihen että jos miehellä on vahvat lasit... se on luultavasti puoleksi sokea... näillä mennään.... kun mies riisuu lasinsa minä heitän liivit sohvan selkänojalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt ole synkeällä tuulella. Ei se keskinkertaisuus tai keski-ikä mikään kuolemansynti ole eikä tee ketään sen huonommaksi.

   Poista
 10. Okei, nyt kävi niin että olinkauppareisussa tässä välissä ja ukkonen jatkuu joten akkuvirralla on menty ja kone ilmoitti muutaman minuutin olevan jäljellä joten pakko laittaa kone kiinni. Toivotaan että tuo menee ohi ja pääsen vielä koneelle.

  VastaaPoista
 11. Eiks ne lasit siinä hommassa jouda pois ja silleen ja pysyykö ne edes päässä jos homma oikein tehdään. Mulla sitten ei oo laseja joten toivo menetetty.
  Kuuntelin sun radioo ja miellyin kivaan ääneen ja juttuihin.
  Miten sen saa kuulumaan nokialaiseen lumiaan kun blondi ei taas osaa :D Osoite ei kelpaa?
  Olisi kiva kantaa puhelinta taskussa ja kuunnella, kun tekee hommia kun tämä kannettava on vähän liian julman kokonen survoo taskuun :D

  VastaaPoista
 12. No ainakin ne lentää päästä jos ovat unohtuneet, meinaten tuo doggy-style on sellaista kyytiä että mikäli haluaa lasien pysyvän päässä, on ne kertakaikkisesti teipattava päähän.

  Mitä tulee siihen, että sun toivosi muka mennyttä niin sanonpahan vaan että olettamuksesi on täyttä kukkua. Nih! Noin sutjakkaan kuuloisella naisella on varmasti vientiä ja ainoat asiat mitkä teidän perisynneiksi (miesrintamalla) voidaan katsoa, ovat joko mahdoton ujous tai sitten saakelin mahdottomat kriteerit joita ei edes Erkki pysty täyttämään. Meillä täällä Luostarissaon paljon vapaita munkkeja joten kyllä, kerjään myös sua tänne seinien suojaan niin pääset praataamaan niiden kanssa paremmin. Ne on hyviä (joskin pohjimmiltaan vallattomia - juuri siinä mielessä) tyyppejä ja kaiken lisäksi ahkeria,kuuliaisia ja vapaita munkin kutaleita. Meillähän ei täällä olla niin kovin tarkkoja tuon siveyslupauksen suhteen ja toisinaan musta tuntuu, ettei nunnat ole moisesta edes kuulleetkaan.

  Lumialaiseen en osaa antaa neuvoja sillä yrittäessäni tutustua kummilikkani vastaavaan, puhelinsanoi mulle selvällä suomenkielellä: "Mene pois. älysi ei riitä".
  Jos totta puhutaan, niin sen pitäisi tuosta linkistä kuulua samaan tapaan kuin muillakin vehkeillä.

  VastaaPoista
 13. Herranen aika!!! Nymmää just keksin, miks mää oon niin stressaantunu!! (tai sää oikeastaan sanoit sen tuala alussa...)
  Mullakin on ollu kolme vuotta rillit, mut päässä ne on olleet korkeintaan viikon koko aikana... :-D Pitää vissiin aktivoitua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Pohdiskelija, laseja täytyy käyttääjos ne on määrätty tai menee silmät huonoon kuntoon. Sen sijaan en usko että tarvitset niitä stressinpoistoon aktivoituessasi - eiköhän se kaunis ulkomuoto puhu puolestaan ;)

   Poista
 14. No nyt selvisi mullekin miten noita miähiä on riittänyt jonoksi asti...*REPS*

  VastaaPoista
 15. Lasit turvalla. Ei oo vientii, ei mitään kutinoita, ei ees natsaa oman ukon kanssa. Sille olen varmaan yhtä hemaiseva, kuin kilo vanhaks mennyttä jauhelihaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, minäpäs satun tietämään että asia ei ole niin, siitä on minulla jopa todisteita. Eli se on ukkos oma häpeä ja tappio jos ei ymmärrä hyvän päälle. Ihmettelenkin ettet räväkkäluonteisena naisena ole laittanut vaihtoon jos asiat tuolla mallilla on (vaikkei tietysti näin saisi sanoa).
   Minä ainakin <3 sua.

   Poista
  2. Ei se kaukorakkaus enää tällä iällä riitä. Olis joku joka hyvänä pitäis, joskus jotain kivaa sanois, eikä väistäis jos sitä koskettaa. Olen täysin ilmaa koko ihmisille.

   Mä en ole halunnut särkeä lasteni kotia. On nuo pikkuiset ns. erityislapsia. Ja en jaksa taas aloittaa kaikkea alusta, tyhjästä. Mihin tulottomana ponit laittaisin? E

   Ehkä kohtaloni on näivettyä pystyyn, paljon ei enää puutu. Sydän pian kiveä, sisältä sirpaleina..

   Poista
  3. Tulin surulliseksi tuosta kertomastasi sillä ei kenelläkään saisi olla asiat tuolla tolalla. Tarkoitan etteikö se äijäs ymmärrä vai oletko koittanut puhua sen kanssa.. se on pirun vaikea tilanne kun on pienet muksut ja ne elikot mutta silti, jokaisen ihmisen kuuluu päästä osalliseksi rakkaudesta, niin fyysisestä kuin tunnetasolla. Voi helvetti kun pystyisin jollain tapaa auttamaan..

   Poista
  4. Ei puhumisesta mitään tule. On todettu se monesti. En jaksa kuunnella sitä syyttelemistä. Minussa aina vika, itsessä ei koskaan mitään.

   Jos hän on syyllinen johonkin, niin se on seurausta siitä että minä olen tehnyt, sanonut, ollut tekemättä, ollut sanomatta. Joten annan olla. :(

   Poista
  5. Tuttua kauraa niin monessa taloudessa enkä haluaisi sano tätä mutta pakko; ne eivät oikein enää ratkea kuin sillä kipeimmällä tavalla (kun kerran toinen on noin sokea). Tarkoitan ettei kenenkään pitäisi elää oman ja kurjan elämänsä vankina kun on se toinenkin mahdollisuus. Tiedän myös, että kaikki tämä on niin helvetin helppoa sanoa näin sivusta mutta yhtä kaikki - ei helvetissä asumisesta/elämisestä koidu mitään hyvää ja lopulta siinä kärsii myös muksutkin. En tiedä mitä taahtuu jos väläytät tätä mahdollista ratkaisua - suutuuko vai herääkö kenties ajattelemaan asioita toisin? Yhtä koville se sille toisellekin osapuolelle nimittäin ottaa vaikka kuinka kovaa luuta näyttelisi.

   Poista
 16. Sehän oli heittämässä mua mäkeen muutama vuosi sitten. Oli kuulemma jono oven takana emännäks tulijoita.

  Kerran eronneena tiedän, ettei se ole herkkua yh-äitiys. Ei jaksa enää sitä kaikkea. Ehkä mä ootan muutaman vuoden tai ikuisuuden. Tai ootan ihmettä.

  VastaaPoista
 17. No jos niitä tulijoita olisi tosiaan ollut jonoksi asti, niin eiköhän sitä kumpikin eläisi omilla tahoillaan? Tuollaiset jutut lähinnä kuvastavat sitä kusipäisyyttä ja turhaa uhittelua mikä tekee siitä sun elämästä kurjan.
  Ei ole erot mukavia, mulla on itselläkin yksi ero takana ja näin jälkeenpäin (ja viisastuneena) voin sanoa että aiheutin eron vain ja ainoastaan omaa kusipäisyyttäni. Vähän turhan lennokasta elämää mukamas maailman rankimman duunin vastapainoksi, niin eihän sellaista kukaan katsele. Toki mulle riitti ravintola illat ihan ryyppymielessä enkä kertaakan pettänyt silloista vaimoani mutta yhtä kaikki, samaa paskaa se on.

  Oma on päätöksesi mutta toivon ettet odota liian pitkään koska liian paljon kun kertyy takaraivoon, niin se useimmiten purkautuu ulos ei toivotulla tavalla.

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...