lauantai 29. kesäkuuta 2013

Tarahk kurum al seher kabadar siradekun - kirkastakoon beduiini katseensa keitaan kauniita naisia varten eli jessus mä olen positroni-sekaisin

 ♫♪♪ *Taustalla soi Canadan yleisradion filharmonikkojen esittämä extended versio Nils Holgerssonin-tunnarista jaksossa ”No nyt se helvetin kääpiö sai kavereita” ja meikäläinen pyörii ympäri kämppää kuin saatana tilanteessa, jossa 48 pappia riivaa sitä Korppoolaisen maanviljelijän kropasta ulos ♪♫♫♪ *. Vaan mikä on aiheuttanut tilanteen? No voi ”tarahk kurum al seher kabadar siradekun”, mikä taas tarkoittaa ”kirkastakoon beduiini katseensa keitaan kauniita naisia varten” eli Annukka Kaaoksen kesyttäjä – blogista sekä mystinen Ritva ovat liittyneet Luostariin!

Silkasta ilosta heitin humpaksi  Luostarin itäsiipeen johtavalla käytävällä


Tai oikeastaan mulla on dilemma kummankin kaunottaren kanssa, sillä kumpaakin olen kosinut (lue: himoinnut) tänne Luostariin mutta asiassa on muutama kysymysmerkki (nyt viisaat tietokonegurut raastavat hiuksiaan ja ajattelevat voiko tosiaan noin helvetin tyhmä olla). Katsokaas kun kumpainenkin kommentoi sekä eiliseen että toissapäiväiseen tekstiin tyylillä ja ulosannilla, johon rakastuin välittömästi mutta Annukka perin mustin nimin ja ilman avataria ja Ritva N kommentoi avatarin kera joka johti G+:aan mutta nyt taasen olikin eri avatar tuossa läpykässä mikä esittelee Luostarin asukkeja. Asialla ei sinänsä ole mitään merkitystä mutta koska mun palikat ei todellakaan ole eilen tehtaalta tulleita vaan vuosien saatossa pyöristyneet todella pahoin, niin tartten hieman tarkempaa ohjausta kenestä on kyse.Tähän on yksi tärkeä syy: taannoin erään tekstin kommenttilootassa käydyssä keskustelussa ärähdin (täysin aiheetta, anteeksi vielä kerran) anonyymille, joka paljastuikin Luostarin porukkaan kuuluvaksi. Eli pyrin tällä välttämään väärään osoitteeseen menevät kommenttini jotka kylläkin ovat pääsääntöisesti 99,99% täynnä ihan oikeaa rakkautta. Ymmärsittekö? Olen kuitenkin äärettömän iloinen siitä, että liityitte Luostariin. Ritva N:ää kävinkin jahtaamassa jo tuolla toisaalla (iso G) jotta olisin päässyt blogin jäljille, mutta eihän mulle ovia avattu joten tein itsestäni noin kolmetuntisen videopostauksenkin hangout:ia varten mutta turhaan, serveriltä tuli ilmoitus että lähde nyt helvettiin tukkimasta niitä linjoja. Eli, jos olette eri tai samat Ritvat, pyytäisin mitä kohteliaimmin osoitetta minne voin rientään kauhtana paukkuen katsomaan mitä on tarjolla. Niin, ja joku ystävällinen sielu voisi kertoa että miten vitussa se friendconnect – lähetä viesti homma toimii sillä kirjauduin eilen 1233 kertaa siihenkin paskakikkeeseeen enkä minä mitään perkeleen viestiä saanut lähtemään yhtään mihinkään suuntaan. Sama juttu Annukoiden kanssa, toisen osoitteen tiedän mutta jos teitä on kaksi, niin avataraton (← noi ei tasan mennyt toi sana mutta tarkoittaa ilman avataria olevaa) vois kans laittaa osoitetta. (jaa miten niin tämä vuodatus osoittaa heikkoja älynlahjojani?).

Sitten, Annukan Kaaoksen kesyttäjä – blogissa on vallan helvetin hauska meininki kuvaan mahtumattomine kenkineen sekä taipuisine Havilaisineen, siellä käsitellään asioita sen verran vauhdikkaasti ja otteella ettei kenellääkään jää epäselväksi kuka johtaa orkesteria (hyvässä mielessä ja taidolla, tottakai). Lueskellessani sekä Annukan tekstejä että Ritva N:än kommnetteja, huomasin etä teillä on ulosantinne puolesta hengenheimolainen tai paremminkin heimonsisko ja hänhän on meidän oma Kikimme, teksti on niin samaan tapaan tai tyyliin kirjoitettua ja lennokasta että teitä oikeasti voisi pitää siskoksina – huomaatte sen itse kun käytte poikkemmassa toistenne blogeissa.
Ritva N:n kommentointi sen sijaan on yhtä tulisieluisen hauskaa luettavaa kuin Rouva L:n, (tsekkailkaas vanhempia postauksia) jonka tykönä muuten Ritvan olen tavannutkin.

Ihan oikeasti, pidän kummastakin uudesta tulokkaasta äärettömän paljon ja siitä samasta syystä kuin muistakin Luostarin asukeista, eli se kommentointi on vapaata ja lennokasta olematta kuitenkaan mitään törkeää tai riman ali menevää kuten tekstini tuppaavat olemaan. Olen sanonut tämän aiemmin ja sanon sen taas, te kaikki teette Luostarista sen mitä se on ja ilman teitä Luostari ei olisi yhtään mitään. Haluan nimittäin pitää Luostarin paikkana jossa jokainen voi sanoa mielipiteensä asioista ilman että häntä aletaan katsomaan kieroon, tietysti kenellekään ei aleta vittuilemaan sillä se on asia mitä en hyväksy mutta eipähän näin ole kyllä käynytkään. Vaikka tekstini ovatkin yhtä mottipäisiä kuin elämäni, pyrin tuomaan niissä aina jonkun jutun esiin ja useimmiten vaikealla tavalla sillä en pidä ”virallisesta” (lue: en osaa) kirjoittamisesta. Kyllä se pointti siellä on, se pitää vain kaivaa esiin. Niinpä haluan kiittää jälleen teitä kaikkia oikein paljon kun viitsitte käydä ja kommailla vaikka en itse en näin sesonkiaikana ehdi ihan joka ilta tekemään vastavierailuja. Esim. eilen illalla olin 50-vuotissynttäreillä jossa meni sen verran myöhään ettei virta enää riittänyt olla koneella. (eilen oli ns. virallinen puoli eli kahvitus ja tänään alkaa se kaksipäiväinen dokaaminen joten vanhana juoppona oli parempi käydä eilen). Niin, eilen meni muuten visiteerauksissa pitkä kuuskymppinen rikki eli kiitosta jälleen, ihan vilpitömästi ja nöyränä. Nyt jos joku siellä kirjoittaa pitkää kommenttia perseen nuolemisesta, kehotan selvittämään mikä ero on kiitoksella ja mikä sillä arsen lipomisella, nimitäin jos minä oikein tykästyn johonkin niin pyrin kyllä kosimaan suoraan ja esitän toivomukseni liittymisestä Luostariin. Välillä tulee rukkaset ja välillä ei mutta sellaista on elämä. Niin, ja jotta tämä menisi oikein pakkotoistoksi vanhoihin puheisiin, niin kehotan teitä jälleen vierailemaan toistenne tykönä ja näillä toisilla tarkoitan Luostarin seinällä olevia blogeja. Oikeesti, olenjo pitkään havainnut että monella teistä kulkee ajatus samaa rataa ja samat asiat kiinnostavat, joten mielestäni kannattaisi vierailla enemmän ristiin. Tiedän, että teillä on omat lukulistanne ja monilla ei yksinkertaisesti riitä aika joten monetkaan eivät kykene kasvattamaan sitä listaansa mutta muitakin hengen heimolaisia Luostarissa on kuin yllä mainitsemani kolmikko.

No niin, tässä tuli selvitetyltä omia syitäni (en tosiaankaan ole nero koneen käytössä) joilla pyrin välttämään sekaannuksia ja vielä kerran kiitos Annuk(oille?)alle ja Ritv(oille?)alle sekä teille muille. Itse lähden tästä n. tunnin päästä motocross-tapahtumaan katselemaan kuinka hullut hyppivät mönkijöillä heti helvetillisistä hyppyreistä joita radan varteen on tehty ja kunnon kisat ovat luvassa. Huomenna onkin sitten erään nuoren neidon konfirmaatiotilaisuus ja vielä ensi viikko on suht rauhallista mutta sitten alkaa se helvetti joissa päivän pituutta ei rajoita muu kuin järjetön rajuilma.


Hyvää lauantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

17 kommenttia:

 1. Tulikin lähtö aikaisemmin niihin kisoihin, joten vastailut kommentteihin jäivät kesken mutta palaan iltapäivästä asiaan.

  VastaaPoista
 2. Kyllä sie oot ihana! Olen kyllä löytänyt täältä(kin) mukavia blogituttavuuksia, mutta oikeesti alkaa välillä stressiä pukata, että sais luetuksi kaiken, mikä kaunista on. Saati että vielä lisää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä mitään ihania olla kunhan koitan vaan tuoda sen kiitoksen mitä te ansaitsette ja selvittää tätä tilannetta. Ei ole eka kerta kun menen teidän kottar..eikun nunnien kanssa sekaisin ;D

   Ps. Eihän sun ole pakko lukea kaikkia putkeen vaan hiljalleen niin hyvä tulee...

   Poista
 3. Nyt tais kuule mennä kehut väärään osoitteeseen :). Kuulunevat sille toiselle Annukalle, jonka kommentin luin eilen itsekin, kun tänne ensimmäisen kerran eksyin / löysin. Että en nyt siitä voi ottaa kunniaa ollenkaan itelleni, vaikka olin kyllä kaiman tekstistä samaa mieltä kuin sinäkin. Hyvin kirjoitettu siis :)

  Sensijaan olen vallankin hämilläni ja otettu, että ihan niin monisanaisesti meikäläisen pilipaliblogia täällä esittelet, että ihan nöyräksi vetää. Kiitos ja kumarrus siitä. Alunperinhän mulla oli tarkoitus kirjoitella sinne kaikenlaista asiallista, mutta aika pian kävi selväksi, etten taida siihen pystyä. Mutta on mikä on. Kivaa kumminkin, kun joku niitäkin juttuja lukee. Ja sinähän oisit ansainnu jonkun fanfaarinkin, kun olet sattumoisin sadas, joka rohkenee julkisesti liittyä porukoihin.

  Iloista päivää Luostariin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meitä on nyt kaksi Annukkaa täällä sekoilemassa...pitäisköhän vaihtaa nimeä? En vaan viittis kun tuo on mun ihan oikea nimeni :)

   Poista
  2. Sama täällä :). Oma nimi siis. Mutta tosta pikkukuvasta erottaa.

   Poista
  3. Ei teidän mitään nimiä tartte vaihtaa kun nyt tiedän että olette kaksi eri henkilöä. Oikeesti, näissä menee tälläinen sekaisin oleva hullu vielä sekaisemmaksi mutta summa summarum: tykkään pirusti kummankin ulosannista ja tavasta katsella maailmaa joten vielä kerran teretulemast teille molemmille (oottakaahan vaan, kyllä mä vielä teidät onnistun sotkemaan ;D

   Annukka avatarilla, Luostarin käytäntöön kuuluu esitellä uusin tulokas ja toisinaan esittelen myös sellaisia blogeja joita lisäilen lukulistaani muuten vaan.Olisin maininnut sun blogisi joka tapauksessa sillä niitä kirjoituksia sai lukea hymy huulilla :D

   Annukka avatariton: sun kommailusi on niin hyvää että ihmettelen jos sulla ei ole omaa blogia ja jos näin on, niin laitahan kiiren vilkkaa pystyyn sellainen. Vaan jos jo pidät blogia, niin olisiko millään mahdollista saada sen osoitetta?

   Poista
  4. Toki saisit osoitteen, jos semmoinen olisi. Nyt ei ole aikaa blogin pitämiseen, mutta kelpaisiko sulle mun asunto-osoite, sinä munkkien munkki? Aika pirun ruuhkaista täällä jo nytkin on, mutta etköhän johonkin väliin mahdu (jos ymmärrät mitä tarkoitan..;D ;D)!!!

   Poista
  5. No nyt sinä rakas puhut asiaa ja olen kerrassaan otettu! Ottaakaapas nunnat mallia Annukasta, tällä tavoin näitä asioita hoidetaan ja kuule Annukka, vaikka siellä olisi minkäläinen saatanan ruuhka niin se ei meikäläistä kauaa pidättele! ;D

   Poista
 4. Kyllä täältä Luostarin seinältä on löytynyt monia hyviä blogeja. Välillä vaan ei ehdi millään lukea omaa lisaansakaan läpi, kun on muutaman päivän pois. Mutta tännehän voi aina palata syksyn synkän koittaessa ja hakea vertaistukea ja hauskuutta täältä;)

  Ne mönkijöillä hyppivät tyypit, mitä lie, oisko mitään muuta harrastusta moisille keksitty? Eikös se ole vaarallistakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luostarissahan ei muuta olekaan kuin hyviä blogeja joista voisin esimerkkinä mainita Rannalta katsoen - blogin, mahtaako olla tuttu? ;D

   Hienot olivat mönkkärikisat (tulin just himaan), paska lensi ja vauhtia piisasi. Mulla on niistä videokuvaakin koko vanhan luurin täydeltä mutta täytyy editoida ne pätkät tässä lähitulevaisuudessa yhteen.

   Niin, ja kisan voitti korpikylien (naapurikylän, ajanut sivarimotocrossia) mies jolta ei vasen käsi mene enää suoraksi (16 pulttia) ja jolla on ehdoton ajokielto selän kolmen nikaman murtumisen takia. En viitsi luetella muita vammoja (niitä on heti vitusti) mutta tämä juttu on tosi ja voidaan sanoa että hänen kohdallaan on kyse todellisesta rakkaudesta lajiin.

   Poista
 5. I`m sorry my love, jos sain sinut hämmentymään.Ei ollut tahallista vaan tarkoituksen mukaista.
  Sama Ritva ja Ritva N täällä on ,en vain muistanut liittää N:kirjainta nimen perään.
  Kuvat muuttuu,mielialani mukaan ja sekoitellaan palikoita miten sattuu.
  Jos sinä selviät tästä traumasta,love, niin blondi kiittää ja menee lakkamaan kynsiään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakkaani, nyt tiedän sitten kuvion juonen tästä eteenpäin. Toivotan sutjakkaalle blondilleni hyvää lauantai-illan jatkoa ja olehan kiltisti (vaikka olet ilmeisesti lähdössä päätä huimaaviin seikkailuihin kun kerran kynnetkin lakataan ;D).

   Poista
  2. Kiitos, mutta ei tämä tyttö ole lähdössä muuualle kuin treenaamaan kroppaa.
   Mies kyllä menee tanssimaan ja hyvä niin,vapaailta mulla :D
   Hyvää lauantaita myös sinulle mies,mikä mies, mikä mies........<3

   Poista
  3. Oikein (ja nyt todellakin niitä kuvia ;D) hyvä harrastus näin lauantaina - nautihan treeneistä <3

   Poista
 6. Oi miten täynnä rakkautta oleva postaus, ihana! Mä luin oikein kaksi kertaa (en siksi etten olisi pointtia ymmärtänyt) koska tästä ilmeni se miten välität luostarin väestä <3

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä ihan oikeasti rakastan teitä vaikkei teistä suurin osa sitä uskokaan. Et kuinka paljon lukulistani blogien kirjoittajilla on elämissään yhtymäkohtia tai miten sen oikeammin sanoisi... saman kaltaisuuksia eli tavallaan kohtalot liippaavat monta kertaa niin läheltä ettei sitä välillä oikein itsekään tajua. Siksipä aina kehotankin vierailemaan toistenne blogeissa koska on ollut tilanteita, joissa jonkun blogin pitäjä tuskailee ongelmansa kanssa ja toisaalla se sama ongelma on juuri saatu ratkaistua. Oma aikani kun on muutenkin kortilla niin en joka kerta ehdi vinkkaamaan että hei,käypä tuolla.

   Rakkautta <3 Kati ja hyvää sununtai-illan jatkoa!

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...