perjantai 21. kesäkuuta 2013

Vaihdevuodet vai ylläri tulossa eli juhannusta teille kaikille Luostarin tapaan

Järkkyneen mielen Luostari toivottaa hyvää ja ennen kaikkea rauhallista juhannusta niille, jotka sitä viettävät. Meille muille sen sijaan toivotan hyviä työkelejä ja työrauhaa. Lisäksi Luostari haluaa kiittää pelastuslaitosta, poliisia, terveydenhuollon henkilökuntaa kaikilta osa-alueilta, raja-ja merivartiostoa, yövahteja, juhannuksena vapaaehtoistyötä tekeviä ja ylipäätään kaikkia heitä, jotka auttavat suomen mottipäistä kansaa sen rällätessä viinan kanssa. Tosin tämä kiitos pitäisi esittää joka päivä eikä vain näin juhannuksena mutta tänä pakkoryyppämisen viikonloppuna heidän työnsä merkitys korostuu ja juhlivalle kansalle sanoisinkin että pitäkää mulkku puntissa, jalat yhdessä, autot parkissa, veneet laiturissa ja nyrkit taskussa niin saadaan paljon parempi juhannus aikaan.

Hmm...kiitetty olkoon kesä!


Itse en vietä juhannusta vaan lähden Sarus – Syyrialaisen kimppuun sillä se on saatava valmiiksi juhannuksen pyhinä. Nimen Sarus (joka tarkoittaa siis Syyrialaista) kaivoi minulle esiin Marjaana Wikipedian kätköistä ja tietämättömille kerrottakoon että Sarus oli itsensä Hannibalin suosikkinorsu. Nuoremmalle väelle tarkennuksena etten puhu nyt siitä Lecterin ämmän vallattomasta pojasta. Tosin paikassa jossa laitan Syyrialaista kuntoon, vietetään juhannusta perinteisin menoin ja joudun lähtemään sieltä hyvissä ajoin mutta jos nyt saisi edes hiottua sitä hieman – onhan sekin eteenpäin. Tämä oli nyt taas tässä sillä juhannuksen takia lyhentyneen työpäivän takia (kirotut olkoot ne, jotka keksivät pakkogrillaamisen ja muut fucking juhannusmenot) lähden tästä hiihtelemään että jouluksi joksikin tulen, tai paremminkin hommat. Eilen illalla sain vastailtua Luostariin jätettyihin kommentteihin ja silmätkin pysyivät sen verran auki, että sain luettua osan lukulistani blogeista.Tänään pukkaa todennäköisesti uutta tekstiä illalla ja lukulistan lukeminen jatkuu nyt ja jos en ehdi kaikkea niin sitten kotiuduttuani loput.


Täällä korvessa juhannuskokko käsittää yleensä 28:sta hehtaarista aina  tuonne 75:een hehtaariin olevaa, suhteellisen  lämmintä roihua.Sympatiat kaikille niille joille on tulossa ei niin mukava juhannus, koski se sitten elämäntilannetta tahi sairauksia mutta muistakaa että ette ole yksin – Luostarin jaa vähän päästä pideltävä väki (no minä ainakin) valvoo kanssanne. Nyt toivotan teille oikein mukavaa juhannusaattoa, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


Ps. Meikäläisellä on joko vaihdevuodet tai sitten todella iso jööti tulossa koska valun hikeä solkenaan. Voihan olla että molempia, mistä sitä koskaan tietää..

29 kommenttia:

 1. Ehkä sulla on vaihtarit - pakki vain puuttuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen epäillyt vaihtareita ja musta tuntuu että se pakkikin on löytynyt - ainakin takapakkia tuntuu piisaavaan.

   Poista
 2. Mukavaa jussia täältä metsän keskeltä :) Vietämme rauhallisesti uiden, saunoen ja grillaten pikkuihmise ehdoilla tätä keskikesän juhlaa mieheni ollessa töissä.

  Koirille tietenkin teemme ekstraherkut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miellyttävä kuulla että vietätte jussia metsän keskellä, sehän on meikäläiselle arkipäivää tuo metsässä asuminen ;D
   Oikein hyvää juhannusta teille ja koiruuksille! <3

   Poista
  2. Täällähän myökin asutaan pystymetsässä, ilman naapureita :) Päivän suurin tapahtuma on jos sattuu menemään auto ohi ja tänään vasta suuri päviä oli, meidän ohi meni kaksi hevosta :D

   Poista
  3. No hittolainen! Teillähän on sitten täysin samanlaisia ruuhkahuippuja kuin täälläkin helvetin ryteikössä sillä liikenne puuroutuu välittömästi jos kolme mummoa sattuu yhtäaikaa samaan risteykseen :D (toki näin on käynyt viimeksi 1878 kun turkiskauppiailla oli salakaadosta saatua lihaa myynnissä)

   Poista
 3. Hahaa, Syyrialainen! Olen niin ylpeä!

  Oikein mukavaa pidennettyä viikonloppua sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se siitä tuli ja mun mielestä se on tosi hyvä nimi!
   Kiitosta vaan mutta tässä ei nyt mitään viikonloppua ehdi viettämään kun kaikki aika menee Saruksen kanssa mutta teidän pesueelle toivotan oikein antoisaa juhannusta!

   Poista
 4. Odotan sitä lämpimämpää ilmaa, mitä jokaikinen säätiedotus on luvannut. Hitot, kylmä on ja pilvistä. Mutta täällä ollaan kotona ja saunotaan myöhemmin, jotta tarkenisi.

  Tuo Sarus-Syyrialainen on oiva nimi. Syyria on muutenkin nyt esillä, nimihän on suorastaan (tai valitettavasti) jopa trendikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut tosi hieno ja kuuma päivä tänään ja samanlaista on luvattu huomiseksi, mikä on hieno asia sillä saan Syyrialaisen todennäköisesti valmiiksi huomenna.

   Sarus on hyvä nimi, sitä ei käy kieltäminen.

   Poista
 5. Tää täällä toivottaa sellaista juhannusta, joka sulle on hyväksi, sen sä taas tiedät itte! Sellainen siis tulkoon! (jostain syystä seuraavana tuli mieleen lause: Ja valkeus tuli..)
  Tästäkin pakkopullaviikonlopusta päästään ohi jo parin yön kuluttua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pohdiskelija ja hyvää jussia sinullekin! <3
   Onneksi nämä pakkopyhät loppuvat aikanaan ja normi arki alkaa.

   Poista
 6. Mukavaa juhannusviikonloppua sinnekin päin. Kyllä tähän ikään mennessä on niin paljon ehtinyt pakkojuhlia, että arkiset juhannukset alkaa vaikuttaa ihanan vaivattomilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset suloinen Roz, parempi ottaa rauhallisesti ja nauttia vaan olosta. Hyvää juhannusta myös sinulle ja teitysti koko perheelle - koiruuksia unohtamatta!

   Poista
 7. Kiitos työrauhan toivotuksesta! Samaa toivon minäkin hartaasti. Vietän nääs juhannuksen yövuorossa.
  Hemmetin hienot kokot teilläpäin ;D
  Hyvää Juhannusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää juhannusta Sirpa rakkaani ja jaksamista työhön. Olen hengessä mukana sillä huomenna jatkuu Syyrialaisen maalaus ja toiveita on, että saan sen vihdoin valmiiksi.

   Korvessa kaikki on kuin Texasissa - suurta ja kauhistuttavaa ;D

   Poista
 8. Hyvää juhannusta! Saapa nähdä kuinka pitkään olen tajuissani vai sammahdanko jo alkuillasta. *haukts...*

  PS. Edellämainittuun ei ole vaikuttamassa alkoholi. Siltä varalta, että niin aloit kuvitella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää juhannusta rakas! Koita nyt jaksaa edes hetken aikaa nauttia juhannuksesta vaikka kunnon unet ovat kyllä sellainen nautinto mitä rahalla ei saa.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Niin myös sinulle Maelka rakkaani, nautihan olostasi Suomen suvessa <3

   Poista
 10. Se vääntyy kumminkin Saurukseksi jossain vaiheessa...

  Arkisia ne on pyhät meilläkin. Eilisiä tähteitä syyään tänäänkin, vaikka on peräti hääpäivä. Ja mies on juonu minunki puolesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin piti toivottamani leppoisaa juhannusta!

   Poista
  2. Syyrialainen eisaa vääntyä Saurukseksi - siitä minä pidän huolen.
   Niin, mitäpä näitä sen kummemin juhlimaan kun samanlaisia viikonloppuja ovat kuin muutkin. Oikein hyvää hääpäivää ja ukkoasi kepillä perseeseen kun kehtaa dokata hääpäivänä, en tykkää moisesta yhtään.
   Hyvää juhannusta oma Sannani ja koitahan jaksaa <3

   Poista
 11. Ajattelin kuvata tänään sitä superkuuta, mutta sitten tajusin, ettei se tietenkään näy, koska aurinko ei laske. Luostarin viinikellari on sitten taas vissiin lukossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkos nyt sitten jotenkin poikkeuksellisen iso kuu, lähempänä maata vai mitvit? Meikäläiseltä mennyt täysin ohi tämäkin juttu.
   Luostaarin viinkellari on kait auki tai ainakaan minä en sitä ole laittanut lukkoon. Jos siellä on jonkun sellaiset eväät jotka eivät kestä päivänvaloa ja hän on sen takia lukinnut uksen ;)

   Poista
 12. kiitos taas kauheasti Peppone <3
  mustatukkainen tyttö saa kuitenkin nyt jäädä toistaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, mistäs tämä tämmöinen nyt johtuu?

   Poista
 13. Kyllähän miehilläkin on vaihtarit... niillä vain ei ole keksitty vielä rahastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on on, äijät vaan laittaa oireet normi hikoulun piikkiin ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...