maanantai 1. heinäkuuta 2013

Astrolgiaa mielisairaalan johtavan lääkärin silmin - katso mitä sinusta olisi sanottu 1900 - luvun alussa! (Ei nirppanokille, sen verran ankaraa tekstiä)

Kävin katsomassa erään vanhan, mielisairaalanakin toimineen kartanon ullakkorakenteita sillä kohteeseen on tulossa kattoremontti ja mitä purujen seasta löysinkään! Vanhoja papereita ja tämä nyt esiteltävä on kai johtavan lääkärin henkilökunnalle osoittama sisäinen muistio, mikä käsittelee astrologian merkitystä potilaiden hoidossa tai tarkemmin sanottuna minkälaisia tietyn merkin alla syntyneet ovat. Rankkaa tekstiä ja nytpä minulla onkin ilo tarjota teille mahdollisuus kurkistaa, mitä tämä 1900-luvun alussa toimineen mielisairaalan johtava lääkäri olisi ollut mieltä juuri teistä. Nirppanokat voivat sitten lopettaa lukemisen tähän sillä teksti on varsin karua ja saattaa aiheuttaa närästystä.


Oinas (21.3 – 20.4)
Tässä merkissä syntynyttä potilasta on pidettävä erityisen tarkasti silmällä, sillä nämä alkavan kevään aikana syntyneet ovat sen verran eloisaa porukkaa, että heidät on parempi pitää kiinni sidottuina päiväsaikaan ja mieluummin runsaan lääkityksen alaisina. Oinaan merkeissä syntyneet aloittavat yleisimmin ne kapinat (joka juuri oli osastolla B3) sairaudelleen tyypillisen, pakkomielteisen asioiden läpi viemisen ja oman päänsä pitämisen takia. Hyppivät myös avoimista ikkunoista joten henkilökunnan on huomioitava tämä siirtäessään näitä heppeleitä paikasta toiseen. Aktiivisuus erittäin huomattavaa, minkä johdosta mihinkään terapiatoimintaa osallistuminen ei suositeltavaa (muiden villitseminen, vaaralliset tilanteet jopa sormivärien kanssa) ja pyrittävä pitämään valoisana aikana lähes tajuttomassa tilassa.Todellisia matemaattikoja ja heitä kannattaa hyödyntää mm. veroilmoituksen teossa mutta älkää jättäkö valvomatta – tykkäävät imeskellä kosmoskynää ja juoda musteet. Ruokavaliorajoituksena leseet, ne lentävät persiistä raakana pihalle eli jotain häikkää on tämän ryhmän ruoasulatuksessa mutta asia on tutkinassa. Tosin myös mannasuurimot lähtevät ääntä nopeammin ja tutkinta on hidasta sen vaarallisuuden takia.


Härkä (21.4 – 20.5)
Nämä depressiviset jössikät ovat erikoinen ryhmä, yleensä ottaen he tyytyvät (esim. ulkoilun yhteydessä) huohottamaan jonkin puun alla tahi sisätilojen ollessa kyseessä, niin nurkassa mistä he tuijottavat jurolla katseellaan muita potilaita sekä henkilökuntaa. Sinänsä harmittomia mutta vallan saatanallisten voimiensa takia heitä ei koskaan pidä tahallisesti ärsyttämän tai helvetti on irti. Toinen merkittävä komplikaatio on heidän tapansa kiintyä omaan hoitajaansa niin paljon, etteivät kykenene enää toimimaan ilman tämän läsnäoloa ja näin sivuhuomautuksena mainittakoon, pitävät myös aivan sairaan tiukasti nilkasta kiinni (tapaus Granström, viime syyskuu). Pähinöiden ja rusinoiden antaminen ei suositeltavaa sillä paska lentää.


Kaksoset (21.5 – 21.6)
Jakomielitautisten ykköskaartia ja siksi hankalia, parhaimmillan voi jopa kahdeksantoista sivupersoonaa jytyyttää onnettoman potilaan psyykettä ja siksi artikulointi usein vieraskielivoittoista. Jostain syystä viime aikoina nämä usein ryhmissä kulkevat (ne helvetin ”Kreikan suuret filosofit” eli tapaukset Möhkölä, Hyrynmaa, Nyyssönen ja Rietunperä) ovat käyneet näitä ns. ”pohdintojaan” savon ja Etelä-Ranskan murteella ja voin itse heitä ohjanneena kertoa, että se vasta on vittumaista kuunneltavaa. Kaksosia on lähestyttävä asiain hoidossa varovasti ja kulloinenkin toimenpide tahi hoitoon liittyvä asia on esitettävä ikäänkuin heidän omana ideanaan, sillä näiden potilaiden psyyke on kuin ihan perkeleesti rasvattu tuuliviiri – suunta ja ajatus muuttuu koko ajan. Syövät väriliituja joten tämä terapiaryhmien vetäjille tiedoksi, sain nimittäin muistion laitoksen siivoushenkilökunnalta jossa ilmoitettiin etteivät he enää siivoa niitä spektrin väreissä roiskittuja rantuja mikäli sitä väriliitujen syömistä ei saada aisoihin.


Rapu (22.6 – 22.7)
Tekisipä mieleni sanoa että näitä kepillä haitariin sillä ovat laitoksen kenties pahimpia vastarannan kiiskejä, joskin vastapainona yletön rauhallisuus – tosin liittyen heillä vallalla olevaan Jumaluus-kompleksiin. Loistavia agitaattoreita ja johdattelijoita jotka tästä syystä pystyvät orjuuttamaan muita potilaita (lupaukset paremmasta elämästä tuonpuoleisessa, kiroukset ja kiristykset). Useimmat heistä erittäin taiteellisia, joten väriterapia suositeltavaa mutta tarkkana niiden sutien kanssa, sillä hoitaja Kähköstä lyötiin (Holappa) sellaisella selkään hänen arvosteltuaan potilaan tuntitolkulla väsäämää kuvaa (no siitä ei tod. saanut selvää että mitä vittua se esitti). Näillä potilaillla on omituinen tapa nimetä varpaansa ja usein nimenhuudon yhteydessä esitellä koko perkeleen kaarti, mikä aiheuttaa etenkin uusien hoitajien keskuudessa hämmennystä. Tykkäävät myös järsiä kaltereita mikä on huoltomaalausten yhteydesssä huomioitava eli heidän koppiensa kaltereita ei maalata. Melko hyvä huumorintaju joka kohdistuu harjoittelijoihin, sillä heillä on tapana kyyhöttää koppinsa nurkassa omituisesti hihitellen mikä taasen herättää kauhua varsinkin naispuolisissa harjoittelijoissa. Ruokavaliosta sen verran että luumut kieltolistalla tai ulosvetäjä on huudettu ja se on niin rapasta hommaa ettei siihen kukaan mielellään ryhdy.


Leijona (23.7 – 23.8)
Voi kun kaikki potilaat olisivatkin tälläisiä – toisinaan tulee oikein ihmeteltyä miksi nämä väärin ymmärretyt ihmispolot joutuvat hoitoon. Älykkäitä, rauhallisia ja todella ystävällisiä niin muita potilaita kuin henkilökuntaakin kohtaan. Tykkäävät makoilla auringossa ja nauttivat lääkkensä mieluummin tassilta kuin dosetista, tyytyvät muutamaan rapsutukseen päivittäin mutta heidät on ulkoilussa pidettävä kahlittuna tai lähtevät vaeltelemaan viettinsä vieminä. Täysin harmittomia ja voidaan käyttää kaikissa talon töissä eikä heillä heillä ole myöskään mitään rajoituksia ruoan suhteen, päinvastoin keittiötä kehotetaan antamaan samaa ruokaa kuin henkilökunnallekin sillä hyvin ravittu leijonapotilas on tyytyväinen elämäänsä. Ehkäpä ainoa asia mikä herättää hämmennystä, on heidän pakonomainen tarve leipoa itseänsä turpaan (ja huolella) sekä niiden helvetin permantosarjojen tekeminen.


Neitsyt (24.8 -22.9)
Sinänsä mielenkiintoinen ryhmä että useimmat ovat naisia joita riivaa kyltymätön pariutumisen halu ja tästä syystä miespuoliselta henkilökunnalta vaaditaankin ehdotonta kuuliaisuutta, mitä virka-aseman väärinkäytön suhteen tulee. Tämä potilasryhmä kärsii pääsääntöisesti kahdesta syndroomasta; Neitsyt Maria-syndroomasta (mikä täysin ristiriidassa sen jatkuvan panemisen paritumisen tarpeen kanssa), sekä ns. Sudenkorento-syndroomasta joka ilmenee kuviteltuna lentokykynä ja näin ollen parvekeulkoilut, samoin kuin avonaisten ikkunoiden lähitöllä oleminen ovat kiellettyjä. Herkkiä, joskin suuttuessaan itsestään saatanasta ja usein heitä rauhoittamaan tarvitaankin kaksi miespuolista hoitajaa. Hermoja raastavan pikkutarkkoja minkä vuoksi heidän ruokailunsakin kestää useamman tunnin kun sitä helvetin hikistä perunaa pitää tökätä just oikeassa kulmassa ja sen tomaatin viipaleen pitää olla tietyllä tapaa haarukassa. Ruokavaliorajoituksena suklaa, sillä sen aiheuttamaa kiimaista vonkuamista ja mouruamista ei kestä Erkkikään.


Vaaka (23.9 – 23.10)
Tyyppiesimerkki täysin mustavalkoisesta maailmasta jossa jokin asia joko on tai sitten ei. Toisaalta hyvä mutta useimmiten hankalaa sillä kompromissit eivät tule millään muotoa kysymykseen. Lisäksi tykkäävät esiintyä oikeuden tuomareina ja tästä syystä kanniskelevat käsissään symbolisina vaakakuppeinaan pitämiään ulostusastioita pitkin tonttia. Huomattava taipumus myös itsensä paljasteluun eikä näin ollen ole ihme, jos heidät nähdään kirmaamassa pihamaalla täysin alasti paskakiulut käsissään. 400 Mg Larkkua yleensä riittää rauhoittamaan heidät mutta lääke tulee antaa suoraan suoneen heidän lääkevastaisuutensa takia (räkivät perkeleet pillerit pois). Työhulluja joten suositellaan käytettäväksi sairaalan metsätöissä (vaatteet teipattavat kiinni).


Skorpioni (24.10 – 22.11)
Hyvin älykäs potilasryhmä, jonka vaarallisuutta korostaa usein pitkälle edistynyt ja kupan siivittämä skitsofrenia mikä saa heidät hautomaan pakosuunnitelmia, kapinoita ja muita sairaalle vaarallisia hankkeita. Tämä tulee ottaa huomioon potilassijoittelussa ja suotavaa onkin, että heidät laitetaan samoille osastoille Neitsyiden kanssa, missä nämä jatkuvan puutteen kiirastulessa elävät panokoneet hajoittavat skorpionien ajatusmaailmaa kyltymättömillä pyynnöillään. Ei vaaraa raskauksista sillä tämä ryhmä katsoo filosofisen ajattelun olevan tärkeämpää kuin lihallisten ilojen, joskin on nähty tapauksia joissa toinen lausuu Sokrateen jorinoita tämän toisen ryhmän edustajan ratsastaessa hänellä. (sen verran omituinen näky, että henkilökunta on oikeutettu tässä tilanteessa kouraisemaan taskun pohjalta omaan käyttöönsä tarkoitettuja nappeja).Käytännön töihin heistä ei ole mutta kirjallisiin kyllä, joskin joulukortin kirjoittamisesta saattaa kehkeytyä 1100 – sivuinen saaga joka käsittelee sitten ihan muita aiheita kuin joulua. Ruokavaliorajoituksena banaanit (tuppaavat tunkemaan niitä paikkoihin joista ne yleensä poistuvat).


Jousimies (23.11 – 21.12)
Tämä potilasryhmä kärsii merkkinsä mukaisesta syndroomasta ja siksipä he tykkäävät pukeutua kaikista pienempiin trikoisiin mitä laitoksesta löytyy. Käsityöterapiaryhmän ykköskamaa ja heidät on helppo tunnistaa (esim ulkoilussa) siitä saatanan vihreästä lakista johon on teipattu omena Wilhelm Tell – teemaa mukaillen. Betonipunkat – muistakaa! - sillä nämä kyhäävät hetekan jousista alta aikayksikön kaaripyssyjä ja jalkajousia mikä ei tietenkään laitoksen turvallisuutta ajatellen ole hyvä asia. Vihaavat jostain syystä valkoisen ja mustan yhdistelmää, minkä takia ehdoton lukusalikielto – ovat perkeet syöneet jo tarpeeksi monta opusta laitoksen muutenkin kehnosta kirjastosta. Viimeksi meni kuulemma Gunnar Sipilän pokkari ”Maatalouden kehityksen muuttuminen kondomin keksimisen jälkeen” ja se sentään oli mielenkiintoinen teos. Tykkäävät metsätöistä (Robin Hood -syndrooma) ja ovat ihan helvetin hulluja tekemään klapeja mikä tulee muistaa syksyn ulkotöitä järjestettäessä. Ruokavaliorajoituksena kaikki salaatit, nämä kun liimaavat salaatinlehdet koristamaan niitä hemmetin huopahattujaan.


Kauris (22.12 – 20.1)
Kuvittelevat olevansa metsän kruunupäitä ja yrittävät askeltaa sen mukaan, viimeisimpänä villityksenä tortun pidätteleminen ja ehdoton kusemisesta kieltäytyminen. Kysyttäessä kertovat sen saavan aikaan heidän siroille jaloilleen (jaa, Torgrenillakin 44 jalka) sopivan sipsutuksen mikä kuvastaa näiden bambien (← vittu mutta onhan ärsyttävä sana) herkkää käyskentelyä aamukasteisella niityllä. Tästä syystä vältettävä potilaan turhaa nesteytystä ja laksoberonia/risiiniöljyä kehiin koska muutamia lääketieteellisiä operaatioita on jouduttu tekemään liiallisen pidättämisen seurauksena. Hyvin runollista porukkaa ja esimerkiksi vointia kysyttäessä saa varautua noin kolme varttia kestävään Haikuun, joka on niin toiselta planeetalta että onpa allekirjoittanutkin joutunut troppaamaan psyykettään sitä saatanan vinkumista kunnellessaan. Ruokavaliorajoituksia ei pahemmin ole mutta säästöä sairaalalle syntyy annettaessa lähes yksinomaan salaattia (eri ruokailuun kuin Jousimiehet), sillä nämä kuvittelevat sen olevan heille luontaista ruokaa. Myöskin paalattu heinä käy mutta sitten turvat kiinni etteivät omaiset ala ihmettelemään.


Vesimies (21.1 – 19.2)
Tasainen potilasryhmä jota suositellaan pidettävän koko kesän takapihan isossa altaassa. Viihtyvät vedessä joskin valvojien oltava tarkkana potilaiden sosiopaattisen luonteen vuoksi minkä takia altaassa käy aika kuhina varsinkin keväiseen kutuaikaan. Hoitavalle henkilökunnalle annetaan lupa kajauttaa haavin varrella ohtaan altaan reunoille pyrkiviä potilaita jotka tulevat kerjäämään silakoita. Ei sitä perkeleen ”Kirrr,kirrr,kirr!” - meteliä kukaan kestä. Hyvänä puolena mainittakoon säästöt ruokapuolessa (Delfiini-syndrooma) ja nyt on saatavilla myös kasvatuslohille tarkoitettua rehua (mutta kuten kauriiden heinäpaalien tapaan, sitä annettakoon siten ettei lähde jutut liikkeelle). Todella taitavia kuvanveistäjiä ja pienenä vinkkinä henkilökunnalle, niin niiden myymisellä tekee tilin. Itse olen myynyt potilaiden väkertämiä tuhkiksia sekä kynttilänjalkoja useita kymmeniä kappaleita ja niistä saatava tulo on mukava lisä tähän muuten niin paskaan palkkaan. Vesimiehiä ei pidä koskaan päästää selän taakse heidän sairaalloisen kuristamisen halunsa takia, josta he itse käyttävät leppeää ja petollista sanontaa ”Tules tänne niin halitaan vähän”.
Ruokavaliorajoituksia ei ole mutta muistakaa siivota kalanperkeet pois altaan reunoilta, kärpäsistä on jo muutenkin vaivaa.


Kalat (20.2 – 20.3)
Omituista kyllä, tämä sairaalan kenties empaattisin ryhmä on myös vaarallisin, lähinnä siksi että heillä on jatkuva tarve ”luoda tunnelmallinen hetki” ja koska kynttilöitä ei potilaiden haltuun annetta, on milloin mikäkin nurkka tulessa ja nämä perkeleet tuijottavat haltioituneina liekkejä. Pahimmat tapaukset yrittävät paahtaa ”vaahtokarkkeja” patjastaan riipomista superlonin palasista ja siitähän ei hyvä seuraa, viime kuussa kirjattiin kahdeksan leikkausta vaatinutta tapausta näiden ”vaahtokarkkien” takia. Kanslisteille ja lukusalin väelle tiedoksi että tarkkailkaahan kirjapainoja sillä näiden potilaiden mielestä kuuluu ”romanttinen” ääni kun sellaisen pudottaa parvekkeelta alapuolella kulkevan, toisen onnettoman hihhulin päähän. Niitä marmorimöhkäleitä on tälläkin hetkellä kaksi kadoksissa ja talonmies Hurakainen etsii niitä. Kuitenkin, tämä potilasryhmä on hyvin kuuliainen ja siksi henkilökunnan on varottava mitä heille sanoo. Viime kuussahan oli se surullinen tapaus jossa hoitaja Rusinsalo oli pikaistuksissaan tokaissut tekemisen puutetta valitelleelle potilas Grönholmille, että ”tämä voi hänen puolestaan vaikka saatana ommella päänsä mattoon – ei kiinnosta tippaakaan kun vituttaa niin paljon”. Tapauksen syitä selvitettäessä kävi ilmi, että Rusinsalolla oli todettu tippuri ja hän oli hieman kiihtyneessä tilassa mutta yhtä kaikki, Grönholm oli jumalauta ommellut päänsä (vasen puoli) mattoon kiinni ja jopa minä jouduin ratkomistalkoisiin. Eli tarkkaavaisuutta näiden kuuliaiden psykopaattien kanssa. Ruokavaliorajoituksia ei ole muuten kuin maitotuotteiden osalta, sillä he lähes poikkeuksetta yrittävät esittää burgundilaisia joululauluja kurlaamalla. Siitä ei seuraa kuin yskimistä ja saatanallinen sotku.

Vesselit evästämässäTälläistä tällä kertaa ja koitan taas jos kohdalle osuu, niin kaivella noita vanhoja asiakirjoja sillä ne ovat todella mielenkiintoista luettavaa ja avartavat kummasti vanhaa terveydenhoidon alaa ja metodeja. Yö meni perseelleen selkäsärkyjen valvomisen kanssa ja siksipä tämä tulee vasta nyt.


Oikein hyvää maanantaita (tai niin hyvää kuin maanantait nyt yleensä voivat olla) teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.42 kommenttia:

 1. Osui aivan nappiin :DDD

  ps. 4 työvuoroa jäljellä ja sitten LOMALLE :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitto kun en enää muista sun merkkiäsi (täytynee tarkistaa) mutta muista että nuo sanat on kirjoittanut eräs lääkäri - en minä ;D

   Nautihan lomasta rakkaani sillä nuo neljä hukia menevät siivillä <3

   Poista
  2. O niinkuin Oinas.

   Kiitos, kultaseni. Aion nauttia lomasta täysin rinnoin (varsinkin kun kuopus lähtee viikoksi leirille) ja ollaan ukon kaa kahden kesken. Sitä ei ole tapahtunut 15 vuoteen.

   Poista
  3. Ette ole olleet kahdestaan niin pitkään aikaan?! Jumala siunatkoon sun ukkoasi (joka on varmasti ollut vitamiinikuurilla)... ;D

   Poista
 2. Kerrankin mielenkiintoinen horoskooppi,kiitos hani.
  Minä Leijona ja hyvin istuu minuun tämä määritelmä :D

  ps.Hyvää lomaa Sirpalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oikein itsekin yllätyin mitä leijonista sanottiin mutta täytyy sanoa että aika kohdilleen meni ;D

   Poista
  2. Kissaeläimet ovat muutenkin mielenkiintoisia mutta kohteliaana herrasmiehenä hillitsin itseni... ;)

   Poista
  3. Älä hillitse liikaa tai sun kissa karkaa sun käsistä :D

   Poista
  4. Ritva rakas, kyse oli lähestymisestä jota en tohtinut tehdä...;)

   Poista
 3. Murrr, täällä yksi leijona murisee ja hurisee ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sinäkin olet leijona! Kuinka viisaita nuo lääkärit ovatkaan, en lakkaa ihmettelemästä (ajattelin vain Majalla käyvänä henkilönä kuinka hyvin tuo kuvastaa teikäläistä (vrt. vaellus - liftimatkat, rapsutus - se luontokuvaaja ;D )

   Poista
  2. Äääh, se luontokuvaaja on menneen talven lumia. Ja ymmärtämättömäksi tolloksi leimattu, koska ei koskaan soittanut minulle. Mikä vahinko, hänen kannaltaan!

   Nyt on uusi viehe vetämässä, tosin vaikeaa on tehdä lähtemätöntä vaikutusta mieheen, jota ei koskaan näe missään. Mutta parhaani yritän!

   Poista
  3. Jaa tai no toisaalta minä niin arvelinkin kun ei heebosta ole lukenut mitään Majan aikakirjoissa ja oikeassa olet, äijä teki kyllä elämänsä virheen jättäessään soittamatta.
   Kireitä siimoja toivottelen ja nythän ne ovat otolliset vedet joten... ;)

   Poista
 4. Terkkuja takapihan isosta altaasta :D. t. Todella taitava, mutta kuristamishaluinen kuvanveistäjä, joka aikoo tehdä tilin heti jahka päivän silakat on syöty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Annukka, oletko sä vesimies?! No hittolainen mutta se on jännä kuinka sitä vaan uusia piirteitä ihmisistä löytyy. *Merkitsee tämänkin tiedon mustaan, nunnia käsittelevään vihkoonsa* :D

   Poista
  2. Kääk. Onks se hyvä vai paha asia..?

   Poista
  3. Hyvähän se - sillä nyt tiedän taas paljon enemmän (kuin arvaatkaan) ;D

   Poista
 5. Oon vaaka, ja allekirjoitan kyllä alastomuuden ja lääkevastaisuuden ;D mutta että työhullu... no way!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaappas M rakkaani kuka oli aatoksissani kun ..tuota...löysin tämän dokumentin ;D

   Poista
  2. Jeesus, Maria, Joosef, jokuihanmuu...? Veikkaan silti Mariaa, sillä olihan se kuitenkin Neitsyt eli löytyypi tuolta horoskoopistakin ;D

   Poista
  3. Ei vaan olen nähnyt useamman päivän kuvajaisia jotka liittyvät sulkeutumiseen, sellaiseen pehmeään ja kun kerran tutkimattomia ovat Herran tiet niin myös sinä liityit tuohon ilmiöön jotenkin :D

   Poista
  4. ovet sulkeutuu, ja portit ja silmät... pehmeästä en sitten tiedä ;)

   jos mä liityn johonkin ilmiöön, niin sillon ei ole kyllä herralla (tai juu jollain herrashenkilöllä voikin olla) mitään asiaa siihen kuvioon :P

   Poista
 6. Neitsyt ihmettelee, missä v*tussa she shuklaa thaas on *kurkkii*...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sut mä muistin rakas Polgani ja et voi väittää etteköä tekisi kirjallisia töitäsi (kaikki käännökset mukaan lukien) vimpan päälle! Lisäksi olet perin vallaton naaras mikä taas liittyy tuohon toiseen piirteeseen... ;D

   Poista
 7. Permantosarjojen?!?!
  Buahhahhaaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hekla perkele, paljastit itsesi! :D Et silti voi väittää etteikö me leijonat niihin kyetä - jos oikein halutaan! ;D

   Poista
 8. Jakomielitautinen tuuliviiri eli kaksonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi rakas, oletko sä kaksonen? No mutta toisaalta se olisi pitänyt arvata sillä kaksoset ovat kenties eläinradan ainoa merkki, joka käsittelee käsitettä rakkautta niin palavalla otteella ettei sitä tavan ihminen tajua. Se on sitä rakkautta isolla R:llä jolloin kaikki muu on merkityksetöntä.

   Poista
 9. Täällä toinen, mutta mulla ei oo kyllä kolmea enempää persoonaa, enkä syö kuin mustia liituja. Eikä kukaan huomaa, kun käyn grillissä asioilla, njäh njäh njäh... siellä Kalat sitten vaan grillailee vaahtokumikarkkejaan ja ihmettelee, ku on niin surkea hiillos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Sanna rakas, sinua en olisi uskonut kaksoseksi kun olet sen verran ekstrovertti naaras!
   Kolme sivupersoonaa on aika passeli porukka pidettäväksi kurissa mutta siitä suurempaa (kuten kohdallani) orkesteria on todella vaikea hallinnoida.

   Poista
 10. Tuon mukaan olen siis normaali. Hih! Tuo permanto on kyllä ihan puppua. Nurmikolla ja lumihangessa se on ihan parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hary perkele, sinäkin leijonien heimoa! Meitähän on täällä Luostarissa sitten huomattavan paljon - onkohan tässä kyseessä jostain tietystä ajattelumallista vai..;D

   Poista
 11. Mitkä hemmetin permantosarjat? Lasketaanko lankkupito permantosarjaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se voidaan hätätilassa laskea mikäli et kykene esim. tekemään kahtatoista volttia peräjälkeen :D

   Poista
 12. Jepjep, hehhhehh, olipa pikkusen huono vedätys, mut yritykselles :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikä vedätys..?! :D
   Vastaan tähän muuten vasta nyt, sillä siivosin Luostaria ja huomasin bloggerin omatoimisesti heittäneen tän sun kommenttisi roskapostiin :O
   Syytä miksi näin on käynyt, en tajua.

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Juu ja ennenkaikkea herkkiä. Sanonko mitä te kalat olette... :D

   Poista
 14. Mikäli MINÄ sanon , että asia on juuri NOIN, se on niin. SItä on meinaan mietitty joka kulmalta. Tuomioni on SE AINOA OIKEA.
  Minä teen työtä kun sille tuntuu, freneettisesti. Sen jälkeen otan aurinkoa rannalla, koska ei ole voimia muuhun. Olen puolueeton. Aiankin siihen asti,kunnes kotisi sisustus ei ole mieleinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jessus sentään mutta te taiteilijat olette sitten kiivaluostoista porukkaa ja kyllähän minä tuon uskon kun sinä sen kerran niin sanot! :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...