perjantai 26. heinäkuuta 2013

BNPM (Blokkaa Naaras Pois Mielestäsi) -lääke on kehitteillä ja muutenkin vispaa lantussa

Nyt täytyy kyllä sanoa että te naiset olette siitä poikkeuksellinen laji, että te saatte sekaisin tahtomattannekin. Enkä puhu nyt missään kielteisessä mielessä vaan enemmän kuin positiivissa tunnelmissa. Siitäkin huolimatta että nyt tiedän, miltä tuntuu seistä nettipankin jonossa ja näpytellä viitenumerot heti viiteentoista kertaan kun ajatukset on ihan jossain muualla. En tiedä miten te sen teette mutta ajattelin kysyä asiaa Kohtalolta tai Johdatukselta, mikäli onnistun saamaan nuo perin kiireiset tahot kiinni. Tänään on jotenkin vallaton olo ja ehkäpä täytyy pitää tämä päivän epistola lyhyenä, pelkästään jo siitäkin syystä ettei tule möläyteltyä mitään mottipäisiä niiden normaalien mottipäisyyksien lisäksi. Sen kuitenkin sanon että mikäli meikäläisellä olisi valta ja voima, niin Suomessa olisi aina kesä ja menkat tuntematon käsite – joskaan en ole pohtinut jälkimmäiselle korvaavaa, kivutonta ja ennen kaikkea psyykkeeseen vaikuttamatonta toimintoa. En minä sentään niin saatanan hullu ole (vaikka ei olisi kyllä pahitteeksi omistaa ko. voimat täydet 24 h, nythän mulla on ne vain pari-kolme tuntia vuorokaudessa eikä tämä liity mitenkään Napoleon-tautiini sillä olen ohittanut sen primäärivaiheenjo aikoja sitten ja nyt ollaan paaaljon pidemmällä. Vinkiksi voin kertoa että nykyiseen statukseeni liittyvät kivitaulut melko läheisesti).

Olen kyllä tätä teidän vaikutuskykyänne pohtinut muun muassa WADA:n kanssa ja heidän kanssaan ollaan kehittelemässä ihan suomalaisen nimen saavaa estolääkettä. Lääkkeen työnimi tällä hetkellä on BNPM (Blokkaa Naaras Pois Mielestäsi) ja siinä on vielä aivan helvetisti hommaa, varsinkin itse lääkkeen kehittelyssä sillä viimeaikaisissa testauksissa on tullut esiin arvaamattomia hankaluuksia. Nimittäin, testeissä olen kyennyt kulkemaan täysin rauhallisena ja sivulleni vilkuilematta hiekkarannalla, joka oli täynnä vähäpukeisiä ja jopa osin alastomia naisia (testitilanne jota varten naiset olivat kutsuttu paikalle ja heitä oli kaikkiaan 457 toinen toistaan..hmm...ihastuttavampaa yksilöä). Lääkkeen vaikutus kesti testitilanteen kaksikymmentä minuuttia kestävän ajan mutta sitten repesi helvetti ja havahduin muutamien tuntien kuluttua tilanteeseen, jossa WADA:n tyypit repivät minua pois Suomen Frigidiliiton tiloista, jonne olin mennyt etsimään mukavaa iltapäiväseuraa sen perinteisen kahvittelun merkeissä. Tuota ennen olin jahdannut erään itäsuomalaisen marttakerhon bussia useita satoja kilometrejä juosten ja olin takaa-ajoni aikana jopa raahautunut puskurissa roikkuen Pieksämäen ja Ilomantsin välisen osuuden. Muutakin tapahtui mutta en viitsi kertoa mutta lähetän sellaiset terveiset eräälle mansikkafarmarille em. reitin varrelle, että koita nyt hyvä mies hillitä sitä liipaisinsormeasi – en minä niille poimijoille mitään pahaa halunnut, kunhan olisin käynyt jutulla.

Se siitä lääkkeestä ja toivon mukaan kemistit tekevät kolmea vuoroa sen kehittelyssä. Palatakseni teidän kykyynne saada vastakkainen puoli omituiseen mielentilaan, toivoisin teidän käyttävän harkiten tuota vaarallista asetta. Ihan totta, tänäkin aamuna minun piti esitellä teille varsin laaja ja kattava katsaus konservatiivisen ja hillityn elämäni kulusta vieläkin hillitympien harrastusten parissa mutta eihän siitä mitään tullut, vaan omituiseten kouristusten päätteeksi deletoin koko 12988 sanaa käsittävän tekstitiedoston. Arvatkaa harmittiko kun tajusin mitä olin tehnyt, kaikki ne kymmenet kuvat käpylehmien teosta aina bambien (niitä vilistää näillä selkosilla villinä) paijaukseen olivat poissa. Samoin kuvat erilaisista yhdistystoimintaan liittyvistä asioista joista esimerkkinä mainittakoon Tiernapoika-esitys vuoden 1997 tulipalopakkasilla. Silloin oli niin kylmä keli että minun oli valeltava pyörittämääni tähteä sinolilla koko ajan ettei se vallan jymähtänyt paikoilleen ja koska jo siinä vaiheessa elämääni suurin osa sinolista häipyi kitapurjeiden uumeniin, niin tietäähän sen miten siinä kävi. Tarkemmin sanottuna korpikyläämme koitteli sinä talvena -58 asteen pakkaset ja tuo aika on jäänyt erityisen hyvin mieleen kiputilojen vuoksi sillä minä en ole koskaan saanut treenata trumpetin soittoani sisällä, joten noilla keleillä huuleni muistutivat rekan alle jäänyttä sätkäkonetta ja ne olivat hyvin kivuliaat. Ne mustuivat paleltumisen johdosta niin pahoin, että Kelassakin minua luultiin kotimaistaustaiseksi maahanmuuttajaksi ja sain hirveät syytteet petosyrityksestä, kehtasivat vielä sanoa että olisit nyt edes ottanut permanentin kun kerran huulesikin olet väärentänyt. Tuolloin ei oikeastaan tapaus harmittanut vaan suoraan sanoen vitutti niin paljon ettei verikään kiertänyt ja se pahensi tilannetta entisestään. Höh, taas minä eksyin aiheesta kun aloin muistelemaan vanhoja joten pyydänkin anteeksi muta tälläistä tämä lääkehuuruissa toikkaroivan dementikon elämä on.Pidemmittä puheitta haluan toivottaa kaikille mitä parjainta viikonloppua ja tiedättekö mitä – myös meikäläiselle näyttää tulevan oikea viikonloppu * koputtaa puuta * ja se on enemmän kuin hieno juttu! Älyttömästi safkaa ja hillittömät niskajumit liiallisesta koneen ääressä kökkimisestä mutta ei haittaa, pääasia että saa hiihdellä boksereissa ja heitellä voltteja naapurin tomaattipenkissä. Vielä on kuitenkin päivä lusittava – onneksi lyhyempi sellainen, käytävä kaupoilla ja hoidettava parit muut jutut mutta sitten, saunan jälkeen se onkin pelkkää möllöttämistä.

Siispä, hyvää perjantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat – muistakaa olla villitsemättä ketään.16 kommenttia:

 1. Kai te ootte lääkettä suunnitellessanne ottaneet huomioon, että ne, eikun me, ihanat Naiset ei vaan voida sille mitään! Vaikka me muuten kyettäisiinkin olemaan täysin "ihmisiksi", se meidän luomoava tuoksu leijuu Aina jostain teidän luokse.

  Jaa se olit Sää, mä luinkin Iltiksen lööpistä tässä taannoin jostain Marttabussin ahdistelijasta, ut en osannu heti yhdistää..

  Ja muuten, mä oon pahoillani, mutta mun on pakko nyt olla epäkunnioittava Luostarin johtajaa kohtaan. Aioin olla tänä viikonloppuna hyvinkin tuhma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä teidän viettelevää tuoksua pohdittiin ja siinähän on vaikeutena juuri se kun jokaisella se on ýksilöllinen eli yleispätevän vasta-aineen keksiminen vie aikaa.

   Mitäs sinä likka meinaat oikein touhuta?! Laitaskin katsoen että saan täydellisen selonteon (kaikkine yksityiskohtineen) viikonlopun kulusta med kuvat ;D

   Poista
 2. Hmmm... hauskaa perjantaita ja viikonlopun odotusta sitten... Mie luen näitä sun naisjuttuja aina sillä mielin, että en kuulu porukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa viikonloppua sullekin mutta mistä ihmeestä sä tuollaisia olet saanut päähäsi ettet muka kuulu porukkaan? Totta jumalauta kuulut ja sitäpaitsi minunhan tässä pitäisi anteeksi pyytää huonoa s-posti käytöstäni - on taas se vastaaminen ihan retuperällä. Nyt se pipo pois silmiltä ja tulet tänne mun kans, sinä senkin epäileväinen nainen! <3

   Poista
 3. No mutta,mitä sitä hillitsemään,sitä naisen kaipuuta.Sehän on ihan normaali aikuisen hommia että kaipaa.Olisi aika outoo jos kahden ihmisen välillä ei kipinöi tai toki sillä ehdolla että tahtoo.
  Hyvää perjantaita täältä kaukaa ja yritetään pitää mieli korkealla,vaikka väkisin.
  Pitkä pusu ja katse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä hillitä tarvitsisikaan, mikäli kyseessä olisi normaali ja tasainen kaipuu mutta kun meikäläisen kohdalla se lähtee lapasesta. Menen ihan sekaisin ja kaikenlaista tapahtuu..;)

   Pusuja sinnekin suuntaan ja ota nyt sinäkin iloisempi ote niin ei tarvitse pitää väkisin fiiliksiä yllä. <3

   Poista
 4. Oikein rentouttavaa viikonloppua jahka se koittaa. Mutta jätähän ne naapurin "tomaatit" rauhaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentoa menoa sinnekin ja Marjaana - iso kiitos julisteesta! Pääsin vihdoin hakemaan sen postista ja kyllä, se oikaisi ja kirkasti tuota näköä kummasti :D

   Koitan saada huomiseen postaukseen kuvan siitä mikäli vanha nokialaiseni ei enää kiukuttele (se sai sisuksiin astetta enemmän sahanpuruja ja muuta pölyä).
   Kiitos vielä kerran! <3

   Poista
  2. Oi, mainiota, että se on saapunut! Ja minua ilahduttaa, että se ilahduttaa sua. Peppu mikä peppu ;-)

   Poista
  3. Kyllä se ilahdutti ja oikein paljon! :D

   Poista
 5. Luin uudelleen ja hämmästyin.
  Mitä yhteistä menkoilla ja puuteella on?
  Ei se este ole vaan hidaste,kun pitää suojata se villamatto.
  Kannattaa tehdä tutkimus.
  Yksi kyllä ja montako ei ääntä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän niillä mitään yhteistä ole mutta menkat saa teidän aivotoimintanne menemään sijoiltaan ja siksi se on huolestuttavaa - puute ei niinkään :D

   Minä en enää mitään tutkimuksia tee koska niihin ei osallistu kukaan - kokeiltu on useampaan otteeseen...

   Poista
 6. Tästähän on tulossa muotiblogi... eläimellisiä pehmoleluvaatteita... kiesus sentään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi, enemmin ammun itseäni jalkaan ennen kuin teen tästä muotiblogin, se on varma asia joten voit olla huoleti.

   Poista
 7. Jäin miettimään tuota testitilannetta. Millainen oli nais-otos? Ettei vaan olisi ollut vinoutunut tiettyyn suuntaan.
  Oikein rentouttavaa netti-viikonloppua, muista laittaa puhelin äänettömälle ja verhot eteen, niin ei tule yllättäviä kutsuja Marttaliiton alajaoston pakastimen siirto-talkoisiin tms!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä oliko se naisotos vinoutunut vai ei koska naaraiden paikalle hommaaminen ei ollut mun vallassani.
   Hyvää viikonloppua sinullekin ja olen muuten tehnyt kaikki mitä sanoit! (hemmetin meedio, mistäs tiesit?) :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...