lauantai 6. heinäkuuta 2013

Cashew - pähkinöitä kondomissa ja paljon muita "Oletteko..." - listan oivalluksia

Ihan ensin kolme tärkeää asiaa ennenkuin siirryn ”Oletteko”.. - listaani, joka käsittelee uusia innovaatioita ja muita oivalluksia niin seksin, pakastetun sein väärinkäytön kuin monen muunkin arkiseen elämään liittyvän asian tiimoilta.

 1. Laitoin teidät tuohon ylös koska te olette se porukka joka tämän Luostarin muodostaa, joten mielestäni kaikkien tulee olla näkösällä jotta Luostarissa poikkeavat näkevät millainen orkesteri tätä pyörittää. Nyt jos joku valittaa sivun latautumisajasta, niin sanonpahan vaan että meikäläisen kohdalla, joka omistaa sitten heti hitaan prepaid-yhteyden, tuo aikalisä oli 1,7 sekuntia (testattu kolmella eri nopeustestillä) joten jos on niin kiire elämässä ettei tuota aikaa ehdi odotella niin kävelköön ohi.
 2. Yllä olevaan aiheeseen liittyen ja myös vastauksia (tällä kertaa) odottaen, kysyisin että mitä mieltä olette jos siirrytään popup (ilman miään iso G-liitännäisiä) -kommenttisydeemiin? Tiedän, se muutamien toivoma ”vuoropuhelu” eli vastauksiin kommentoiminen suoraan jäisi pois mutta eipähän sitten tarvitsisi katsella sivun latautumista joka kommentin jälkeen ja toimisi siis tällä tapaa sutjaakkammin. Vastauksia kiitos mahdollisimman nopeasti sillä minä olen kärsimätön ja vanha räähkä, joka ei kestä niitä kuukauden ja jälkijättöisesti tipahtelivia kitinöitä. Juu juu, rakastan teitä enkä pärmätä mutta koitan tässä luovia kaikkien edun mukaisesti joten ymmärrätte pointtini (onhan tästä puhuttu ennenkin mutta aina se on välillä hyvä tarkistaa mitä seurakunta on mieltä).
 3. Eikä suinkaan vähäisempänä vaan hyvinkin iloisena tapahtumana Luostarissa eli tervetuloa Miki Hukkatien Haara – blogista! Miki on parikymppinen taiteilija (vaikka tituleeraakin itseään leikki- etuliitteellä), joka osaa myös tehdä hiuksille ne taikatemput, mitkä saavat muuntajaan kusseen näyttämään taas ihmiseltä eli kampaaja viimeisen päälle. Mikillä on myös karvainen poitsu nimeltä Memer jonka kanssa hän jakaa niin ilot kuin surut (tai ainakin minä uskon että Memer kuulee enemmän kuin moni muu). Kävin kylässä Mikillä (no hei, hänen blogissaan) ja tykästyin erityisesti ”En tykkää olla rannalla”-postaukseen jossa oli ajatusta. Myös muissa jutuissa on sanomaa, itse en nyt aamulla ehtinyt lukemaan kovin montaa kun oli kiire saada tämä teksti aikaiseksi mutta menkäähän katsomaan – minä aion ainakin palata. Mikin blogissa on muuten ennestäänkin Luostarin porukkaa joten tuttuja tapaatte ja Mikin blogi löytyy myös tuosta lukulistalta.
 4. Bonuksena (dementia) vielä yksi juttu: jostain syystä blogger on ryhtynyt heittelemään silloin tällöin teidän (tosin hyvin harvoin mutta kuitenkin) kommenttejanne roskapostin puolelle joka on nyt erityistarkkailussa. Älkää siis ihmetelkö jos kommenttianne ei näy heti koska syynä ei ole vittumaisuuteni vaan tämä ikävä juttu. Tästä johtuen kommenttinne voivat ilmestyä ihan eri aikaan ja eri järjestyksessä (r-postin tarkistusajat) kuin mitä ne on jätetty. Asiaa selvitellään.
  Näin, Luostarin viralliset asiat tässä ja nyt sitten siihen listaan:

Sain tänään mustikoita - tai niin minulle ainakin sanottiin. On ne pieniä ja mustia mutta ihmeen kovia, liekä nuo helteet syynä?


Oletteko...tienneet että cashew-pähkinöiden tunkeminen kondomin alle lisää naisen nautintoa moninkertaisesti? (joskin äijille suosittelen vähintään kahta hikinauhaa sillä se tuska todellakin saa huokoset aukeamaan. Heikompien yksilöiden on myös syytä vetää nitojalla huulet yhteen ihan siitä syystä, ettei sitä kirkumista kuuntele kukaan).

Oletteko...koskaan kutsuneet samalla työmaalla/työpaikassa olevaa ihmistä kahville kotiinne? Minä olen ja kun tämä 142-kiloinen putkimies alkoi riisua vaatteitaan eteisessä ja kysyessäni häneltä syytä moiseen, hän kertoi olevansa vannoutunut Reginan vuosikertatilaaja. Älkää siis kutsuko ketään randomisti tai koittakaa nyt helvetti sentään selvittää mitä ne lukevat.

Oletteko...koskaan kaivanneet läheisyyttä parisuhteessanne? Minä olen ja hyväksi havaittu konsti on tunkea illalla partnerin pussilakana täyteen pakasteseitä. Pian teillä on lämmintä lihaa kyljessä kiinni ja mikä parasta – saman peiton alla.

Oletteko...tienneet että nyt myös sähkölaitokset ovat ryhtyneet antamaan valomerkkejä? Kyllä, ainakin täällä korvessa eikä sähkölasku ollut kuin viikon myöhässä.

Oletteko...tienneet että olen kateellinen karsastuksesta kärsiville? Kyllä minustakin olisi mukava keskustelun aikana tuijotella rintoja samalla kun katselen suoraan silmiin.

Oletteko...muuten ajatelleet että jos banaanin/kurkun/HK:n sinisen sisään tunkee patterin niin se olisi sama juttu kuin sellainen kaupasta ostettu himmeli? Ei kuulkaa ole. Minä nuukuuttani värkkäsin sellaisen eukolle ja turpaan tuli.

Oletteko...sitä mieltä että tämä hulluuteni on edennyt pidemmälle?Älkää välittäkö, niin minäkin. Ennen pystyin keksustelemaan helposti 15 sivupersoonan kanssa yhtäaikaa (ns.keskiyön palaveri) mutta nykyisin jo kahdeksan kanssa väittely tuottaa vaikeuksia.

Oletteko...tienneet että jos kuuntelee Lasse Mårtensonia täysillä pimeässä kopissa ja syö samalla Elannon rusinoita, saavuttaa tilan jossa voi kulkea joukkoliikennevälineissä kenenkään sitä huomaamatta. Järjetöntä säästöä.

Oletteko...uskoneet lähimmäisenrakkauteen? Minä olen, kunnes hyvä ystäväni kehotti minua uimaan käsipohjaa heidän mökillään. Oli perkeleen kusipää laittanut piisaminraudat siihen rantaan.

Oletteko...tienneet että jos kirkon kiertää keskiyöllä kolmetoista kertaa vastapäivään, tulevat poliisit kyselemään että mitäs vittua sinä monopää täällä oikein hiihtelet? Tukeva sakko.

Oletteko...tietoisia siitä, että tämän tekstin luettuanne teitä ei enää koskaan vaivaa huono onni ja polkunne ovat keveitä ja mikä parasta, koette org....aanisten aineiden vaikutuksen 24 sisään.


Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

41 kommenttia:

 1. Ehh... pakastesei on nykyään kallista eikä Elantoa ole olemassakaan, MOT :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitinkin vanhaa Elannon varastoa joka on käymistilassa ;)

   Poista
 2. Kysymykseesi tulee nyt selkeä vastaus: EI ja vielä kerran EI mitään popuppeja kommalootaan! Sieltä jää vuoropuhelu kokonaan pois, ja mikäs sen antoisampaa kuin väliin huutelu!
  Se ei mitään nopeuta, vaan kyllä tämä sivusto latautuu aivan hyvin. MOT.

  Noita muita kohteita ei ole tullut kokeiltua, mutta minä kokeilen aina talvella avannosta tullessani sitä, miten iso mies kiljuu. Se tapahtuu siten, että lähestyn miestäni ystävällinen hymy kasvoillani ja kun hän halaa, tungen jääkylmän käteni tuonne tuota... siis niskaan... siinä kiljuu mies, valitettavsti hän on jo jujun huomannut, eikä hetkeen halua halata kun tulen avannosta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rantis! Sustahan paljastuu pieni sadisti ja nyt alankin ymmärtämään paremmin noita sun juttujasi ;D

   Eli olet sitä mieltä ettei popata? Okei, yksi ääni sille ja kiitos kun otit kantaa.

   Poista
  2. Mieskin väittää, että olen sadisti sen kylmän käden kanssa, mutta sehän on vain hauskaa;) Minä mitään sadisti ole... kovin usein.

   Poista
  3. Mulla on jotenkin sellainen tunne ettei tuo kylmä käsi ole ainoa mitä...;D

   Poista
 3. Meidän mielenterveyspotilaiden on vaikea tottua muutoksiin, joten kommentoinnin olisi hyvä pysyä ennallaan. Vai haluatko popup-kommenttiboksisi täyttyvän muutoksesta flipanneiden pipipäiden tuotoksista.

  Olipas paska perustelu muuten, taidat vain innostua enemmän.. :D Ihan sama miten se kommentoiminen tapahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmi rakkaani, kiitos vastauksesta kysymykseeni ja tuli sitten toinen ääni ei-popille. Se oli muuten hyvin perustelu ja tällä tarkoitan sitä että se meni tälläiselle kajahtaneellekin jakeluun :D

   Poista
 4. Ei pop-upeille täältäkin! Mihinkään en suostu! Mitään uutta en halua kokeilla! Vanhassa vara parempi! (Nyt on muutosvastarintaa ilmassa, tää muutto ju nou ja silleen.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä on hyvä on.. ei laiteta *rientää hakemaan kypärää ja muita suojavarusteita*

   Poista
 5. Sulla on näköjään joku ihme fiksaatio noihin latausaikoihin! Hei jos ihmiset käy uutis-/viihde-/pornosivuillakin - joilla siis on paljon sisältöä ja sivun latautumisessa saattaa välillä kestää - ilman mitään ongelmia, niin eiköhän tänkin nyt kestä. ILMAN mitään popupeja.

  Syytän aamua, mutta mulla kesti hetken aikaa tajuta, että mihin ne cashew-pähkinät oikein pitäisi laittaa - että tarkoittaako "alle" sisä- vai ulkopuolelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla mitään fiksaatioita ole, toisinaan vaan sähköpostiin tulee juttuja...

   Tietenkin ne laitetaan sisäpuolen yläpintaan, hyvänen aika M jatteles nyt vähän sitä fysiikkaa ;D

   (äläkä sä aamua syytä - oot sekaisin ihan muusta syystä :D )

   Poista
  2. Aina kaikkia ei voi miellyttää.

   no joo joo ajattelinhan mä, sitten lopulta ;D saatan ollakin sekaisin, en oikein tiedä onko tää kivaa vai ei :D

   Poista
  3. No onhan se kivaa kun se kerran näkyy tänne Luostarin torneille asti :D

   Poista
 6. Ei mitään meiltä ja se johtuu vain siitä kun olen niin perkeleen mustelmilla ,hulavanteesta :D
  Mutta pakko pyörittää???
  En edes jaksanut ymmärtää koko tekstiä.
  Anteeksi annettakoon ja saakoon,tänä armon vuonna 2013.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, sä olet sitten ottanut treenit tosissaan :D
   Ei sitä kaikkea aina jaksa eikä tartte ymmärtää ja anteeksi saat - nyt ja aina.

   Poista
 7. Ei nuo popupit nyt niin kamalia ole, monillahan sellainen on. En ole ajatellut että se mitenkään ärsyttäisi. Nopeesti tämä sivua ainakin latautuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten ei mitään huoleen ja on todella mukava nähdä sinua Roz rakkaani.

   Poista
 8. Päätös on kai tehty, mutta kannatan sitä. Jos tulee aika pitkäksi sivujen lataamista ootellessa, voi antaa itselleen aromisuolahoitoa samaan aikaan sisään ja ulos hengitellen (kiitos lainasta, Tatu ja Patu).

  Jos tuo "24 sisään" tarkoittaa vuorokautta ja lasketaan myös taaksepäin, niin pitää paikkansa mun kohdalla :P

  Epäilen muuten tuon pakasteseijutun toimimista meillä, jos se osotettas mulle... luultavasti tekisin pesän sinne pakasteiden keskelle tyytyväisyydestä hymisten. Ahhh, ihanan vilpoisaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, se päätös on nyt sitten sinetöity ja homma jatkuu tällä mallilla. Sinä Sannaseni olet niitä ripeimpiä nunnia tässä Luostarissa ja siitä sinulle hattua nostettakoon.

   Painostavat kelit ovat täälläkin, todella kostea henki tuulessa ja +26 lämpötiloissa mennään joten kohta voi harkita eksoottisten lajikkeiden viljelyä ihan tosissaan :D

   Poista
 9. Niitä org...aanisia aineita odotellessa lähden kapakkaan kastomaan levynjulkkarikeikkaa. Tosin keskellä päivää, mutta käyhän se paremman puutteessa. Niin, ja mulle kelpais ne jalkaorgasmitkin ;-)

  Leppoisaa lauantaita luostariin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sulla olis se juttu mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä kapakassa tapahtuu, joten toivotan sulle myös oikein hyvää ja menestyksekästä lauantaita.

   Jumaliste kun luin sen jutun niin ajattelin että kaikkea sitä onkin..tosin se voisi olla aika mielenkiintoinen tilanne (eli melko raukean vetelä jätkä koko päivän) :D

   Poista
 10. Ainoa mistä tajusin jotain oli Lasse Mårtensonin kuuntelu pimeässä.... ja sittenkään tajunnut mitä pahaa siinä on. En mä enää tajua näköjään mistään mitään. Olen siis mieltä vailla. Ns. mieletön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän Lassen kuuntelussa mitään pahaa ole vaan päinvastoin! Etkä sä Outi rakas mikään mieletön ole vaan varsin järkevä ja ennenkaikkea mukava nainen <3

   Poista
 11. Tiedätkö, että.....vaikka luen monia blogeja, periaatteeni on etten liity mihinkään jäseneksi. Popupista en ymmärrä höikäsen pöläystä! Painun maate, töistä tullessa tuli syleiltyä äiti maata ja pyörän perkule rysähti päällimmäiseks :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ymmärrähän minä eikä tässä nyt ketään jäseneksi olla painostamassa, hyvänen aika sentään!

   No höh, miten siinä sitten oikein kävi? Toivottavasti et loukannut itseäsi pahemmin (ottanut esim. kädellä vastaan ja nyt ranne muljahtanut tms.) eikä pyörä hajonnut.
   Paranemista! <3

   Poista
  2. Nii, että minä haahuilen haamuna sit luostarissa :D Illalla en ollu varma olenko yhtenä kappaleena, mut kyllä se tästä. Pyörän on paras kuskata kiltisti vielä tänäänki töihin!

   Poista
  3. Saa täällä haamunakin hiihdellä, Luostarissa on totuttu kaikkeen yliluonnolliseen ja aina on tilaa myös henkimaailman olennoille :P

   Hyvä ettei siinä käynyt pahemmin koska usein "pienet" lipat lonkkavolvolla saavat isoja vammoja aikaan mutta uskon sun mananneen sitä pyörää sen verran lujaa ettei se enää uskalla heittää selästtään :D

   Poista
 12. En ymmärrä minäkään popupeista, mutta siitä olen kiitollinen, että huono onni ei enää koskaan vaivaa, koska luin tekstin alusta loppuun. Ihan joka sanan, vaikken kaikkea ymmärtänytkään. Että kiitos vaan kauhian paljon tulevasta epäonnettumuudesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne nyt on vaan sellaisia härpäkkeitä eli ns. ponnahdusikkunoita eli ei mitään järisyttävää. Eipä mitään sillä Luostarin porukan täytyy olla erityissuojeluksessa jo pelkästään senkin takia, että kaikilla meillä on se kohtalomme joka ei välttämättä ole niin ruusuinen kuin muilla.

   Poista
 13. Hmmm..... Pakastin pitäisi sulattaa ja siellä on varmaan vanhentuneita pakasteita. Taisin keksiä niille hyötykäyttöä ennen pois heittämistä.

  Cashew-juttu kuulostaa etäisesti tutulta. Muistelen lukeneeni joskus jostain tuollaisesta, tosin siinä ei taidettu käyttää cashew-pähkinöitä vaan jotain muuta, mutta sama idea kuitenkin.

  En nyt ihan tarkkaan ottaen tiedä, mitä mahdat tarkoittaa "pop-upilla", mutta vastustan kuitenkin. Varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein B! Arvasin sun olevan innovaatioaltis tai paremminkin rohkea kaiken uuden kokeiluun joten odotinkin ettet torppaa ideaa heti suoralta kädeltä :D

   Popupit voi unohtaa mutta sun pitää valistaa mua tuosta pähkinöihin liittyvästä ideasta, ehdottomasti!

   Poista
  2. Hmmm... Ne ei ollut pähkinöitä vaan jotain muita pieniä pallukoita, onttoja ja sisällä jotain värisevää, jos en aivan väärin muista, eikä niitä tungettu kondomiin vaan kirurgisella toimenpiteellä suoraan nahan alle. Kirja on todennäköisesti Gary Jennings(?), "Marco Polo", eli jostain itämaiden ihmeestä siinä oli kyse. ;)

   Poista
  3. Jumaliste mutta niitä on saatava! Ihan sattumaltako olet tälläisen jutun lukenut vai kuinka monta purkillista sulla niitä ? :P

   Oikeesti, kiitos tiedosta :)

   Poista
 14. Niin vaivihkaa yritin tänne livahtaa mutta eipä onnistunut :D

  Olen tänne aina välillä tuolta ririn blogista eksynyt ja oli sitten lopulta annettava periksi ja liittyä asukkaaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsos Miki kun Luostarissa on sangen uteliasta (ei me ketään kytätä - periaatteella) porukkaa niin ei tänne sillain vaan hiippailla :D

   Tosi mukavaa että liityit porukkaan ja osanhan jo tunnetkin mutta kannattaa käydä tsekkaamassa nuo muutkin, niin huomaat että "aihe" ei ole niin vieras..

   Poista
 15. Päätös on jo ilmeisesti tehty mutta sanon silti että ei mitään popuppeja vaikka ei sen puoleen kyllä mä muutoksiin sopeudun ;) Oli päätös mikä tahansa :)

  Mä jäin miettimään...mitäs jos on pähkinälle allerginen vaikka onkin se gummi välis niin mikäs olis hyvä pähkinän korvike?

  Oliko ne Reginat mukana vai talosta? Tuli vaan mieleen että kannattasko pitää lehdet piilossa? ;) Voi jatkossakin vetää vieraita randomina sisään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätökset on tehty juu ja pähkinän korvikkeeksi vain mielikuvitus on rajana (jota uskon sulta kyllä läytyvän) ;D

   Kait se putkari niitä Reginoita oli kotonaan lueskellut koska tuntui olevan melko sekavassa mielentilassa muutenkin :P

   Poista
 16. *kovaa kyytiä matkalla ostamaan cashewpähkinöitä*

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...