perjantai 12. heinäkuuta 2013

Hyvästi kaikki kauniit rinnat ja peput - meikä muuttaa Uralille (aka kiitos Arkadian mäki)

No nyt ne saatanat suunnittelevat sellaista lakiuudistusta, joka pakottaa ainakin meikäläisen pakkaamaan kamansa ja teputtamaan kohti kaukaisia vuoria. Nimittäin, seksin painokas ehdottelu ja myöskin koskettelu tulee rangaistaviksi teoiksi. Ainakin parisuhteessa, mikäli teko on tahallinen. No voi hyvää päivää, haluaisin nähdä sen Einarin joka vahingossa ehdottelee eukolleen pielustelua - tuota maailman parasta liikuntamuotoa – tai vahingossa ryhtyy koskettelemaan esim. rakkaan puolisonsa rintoja. Vaan eipä perkele koskettele enää, linnaa tulee että ropisee ja tästä syystä olenkin ryhtynyt seuraaviin toimenpiteisiin:


- tein vakuutusyhtiölle liikenteestä poistoilmoitusta (lipo) vastaavan rosana – ilmoituksen (roikkukoon saatana narikassa) kaikkine siihen liityvine dokumentteineen ja valokuvineen. Aiemminhan tämä saatanan riippa on roikkunut museorekisterissä vaan eipä roiku enää.

- leikkautin sekä äänihuulet että nämä nenän alla heiluvat lärpäkkeet sillä mitäpä niillä enää tekee, en voi luonnolleni mitään joten vankilatuomion leijuessa uhkaavana yllä, on parempi etten sitten puhu mitään. En edes töissä tahi muussakaan kommunikointia vaativassa tilanteessa koska on satavarma että jossain kohtaa lipsahtaisi jotain vähintään sakkorangaistuksen kriteerit täyttävää ylistystä nähdessäni kauniin pepun tahi sellaiset mukavat rinnat. Tätähän pidettäisiin tiukentuneen lainsäädännön valossa törkeänä häirintänä ja sanktioita satelisi.

- kiinnitin käteni nippusiteillä housun vyölenkkeihin etteivät ne lähde vaeltelemaan mihinkään, puhumattakaan siitä että tarttuisin niillä johonkin. Jätin nippusiteisiin vapaaliikettä juuri sen verran, että kykenen ottamaan puukon taskusta ja katkaisemaan siteet tarvittaessa koska esim. Syyrialaisen ohjastaminen on muuten mahdotonta.

- muutan Uralille, se kaunista seutua ja noissa jylhissä maisemissa linnatuomion tuottavan naaraan kohtaaminen on äärimmäisen pieni mutta toisaalta kun tietää meikäläisen tuurin, niin pystytettyäni leirini johonkin luolaan, huomaan vajaan viidenkymmenen metrin päässä olevassa naapuriluolassa asustelevan vallan saatanan aktiivisen lesboyhteisön. No, onneksi kotiluolani eteisestä on kolmensadan metrin pudotus joten ei muuta kuin nokka kohti rotkoa ja se siitä vuorilla asumisesta. Onpahan korpeilla nokittavaa.

Uutisen lakiehdotuksesta voitte lukea tästä:


Sitten, keskiviikkona ja tarkemmin sanottuna silloin illalla alkanut tilanne liittyy tuohon meikäläisen hermostoperäiseen ja jatkuvaan päänsärkyyn eikä nyt oikein näytä hyvältä. Vietin eilisen ja vietän tämänkin päivän sairaalassa erilaisissa testeissä joten toivonkin, että ymmärrätte tämän ns. hiljaiseloni joka ei kuitenkaan tarkoita sitä että olisin unohtanut teidät mutta nyt tämä touhu on vähän haastelliseempaa. Ainoa syy miksi tämänkin naputtelin, on se koska kehotan aina kaikkia ottamaan pipon pois silmiltä joten perkelettäkö sitä tässä meikäläinenkään valittamaan. Ei tässä kuolemaa tehdä ja helpotustakin on kaiketi luvassa mutta nyt koneisto pykii siihen malliin että meinaa välillä heittää testikuvan puolelle.No, jos rehellisiä ollaan niin tälläisillä hulluillahan se on pelkkää lumisadetta. Jos haluatte tutustua kieroutuneeseen mieleen ja siihen, miltä meikäläisen viipalekuvissa näyttää niin ihan aikuisten oikeasti saatte parhaimman kuvan kun laitatte näytönsäästäjäksi windowsin vaeltavat kuviot ja katselette niitä noin minuutin. Oikeesti, lekuritkin epäilivät että laitteissa on jotain häikkää sillä näytönsäästäjän tarjoama näkymä ei paljon poikkea meikäläisen kallon sisällöstä. Kerroin tämän ihan siksi, että mikäli jollain oli vielä epäilyksiä meikäläisen mielenterveydestä niin eipä jumalauta pitäisi olla enää, komentokansi on heti helvetin sekaisin ja kapteeni Kirk kumppaneineen puuttuu tykkänään. Toivotaan että ne saavat tuon pään sisällä olevan tekstieditorin kuntoon niin lakkaisivat rivit hyppimästä, sillä tätäkin raapustusta on tehty eilisestä lähtien useammassa osassa ja voin kertoa että delete ja backspace – nappulat ovat tulleet tutuiksi. Joten eipä tässä muuta kuin olkaapa kiltisti sillä ette te minusta eroon pääse vaikka linnatuomio uhkaa ja poimuajo pätkii (sori mahdolliset [ja niin tutut] kirjotusvirheet).

Oikein hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


29 kommenttia:

 1. Toivottavasti jotain löytyy ...ööö... tarkoitan siis, että tutkimuksista olisi vihdoinkin apua. Me pärjätään täällä, koita säkin pärjäillä. Lämpimiä ajatuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja eiköhän tämä tästä. Pusuja sulle rakas Marjaana! <3

   Poista
 2. Ei sitä ehdottelua parisuhteessa katsota häirinnäksi, että ihan rauhassa voit jäädä sinne asumaan.

  Pääasiat kuulostaa mielenkiintoisen pelottavilta! Ne kun on ihmisen kaikenlaiselle toiminnalle aika tärkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mutta araas kumpaa ne uskoo jos vaimo sanoo ehdottelun menneen painostuksen puolelle vaikkei näin olisi todellisuudessa käynytkään? Siksi on oltava tarkkana näissä jutuissa eikä sun tartte olla päästäni huolissaan sillä se on reistannut alusta asti ;D

   Poista
 3. Kuulostaa kyllä pahalta, siis ei se seksiehdottelun rangaistavuus, vaan sinun vointisi. Kunpa nyt löytäisvät jotain korjattavaa. Tarkoitan siis, että saisivat selville, mikä hiivatti tekee sulle sen lumisateen päähän.

  Täytyy näköjään tehdä nuo seksiehdottelut (kotonakin) kryptattuna kirjallisessa muodossa. khyhwzehgfdrvf ??
  Parempaa voimista, lähetän voimahalin ja parannushalin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kryptaus oli hyvä idea! Kukaan ei voisi syyttää mistään.. oi tätä riemun päivää :D

   Haleja ja pusuja sullekin Rantis rakas <3

   Poista
 4. Voimia! Hospitaalissa makoilu ei ole mitään herkkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ole herkkua ei ja se aika sairaalassa on jotenkin hitaampaa kuin muun maailman aika - se on tullut rekisteröityä moneen otteeseen.

   Poista
 5. Ewwwww - whf?! Toivottavasti yläpää (ainakin) tokenee. Muuta en uskalla toivotella vaimoasi ajatellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yläpäästä en mene takuuseen mutta toivotaan ettei tuo alakerta liity kapinoiviin osiin ;D

   Poista
 6. Toivotaan Suomen terveydenhuollon nyt näyttävän parhainta osaamistaan ja tutkivan sinut kunnolla.
  Suukkoja ja haleja,sinne päin <3
  Kyllä parisuhteessa saa antaa ja ottaa eli eipä hätää, harjoitukset jatkuu :D
  Suomenlippu se on sitten kaunis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva rakkaani, pusuja sullekin ja muistakin olla kiltisti.. sinä ja sun kaunis Suomen lippus.. :D

   Poista
 7. Ei muuta kuin av(i)oehtoa rustaamaan suhteen alussa.... minä lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon että saa pielustella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en noista ehdoista niin piittaa mutta kyllä mun mielestä pielustelu on sellainen asia ettei sitä pidä (normaaleissa tilanteissa) lailla rajoitettaman.

   Poista
 8. Onneksi aina voi ehdotella ja puhua tuh...eiku siis kauniita, Salaa!! Kai toikin ehdotus on alkujaan Rouva Räsäsen ehdottama.

  Ainakin pää ja näpynäpysormi sulla toimii, joten muukin vielä korjaantuu. Hurjasti tsemppauksia sinne, mä olin jo huolissani. Oikeasti, mietin eilen moneen kertaan, että mikähän hitto Pepponelaisella on hätänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pohdiskelija rakas, nuo sun sanat lämmittää sydäntä <3

   Niin, näin miehisestä näkökulmasta katsottuna voitaisiin sanoa että ainahan sitä saa toivossa elää ja kannattaa joskus kokeilla kepillä jäätä ;D

   Poista
 9. Toivottavasti olo kohenee! Eilinen ilmoitus sai jo vallan huolestumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tämä tästä (niinkuin on käynyt tässä vaiheessa selväksi) <3

   Poista
 10. Hyvästi vaan omatkin kauniit rinnat näin lyhkäisesti sanottuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt höpötä, niille mitään hyvästejä heitetä....niille on ihan muuta ohjelmaa luvassa..;)

   Poista
 11. Oiiiii hirviän paljon hyvää oloa ja menoa parempaan päin sinne jonnekin missä makaat valkoisten puhtoisten lakanoiden välissä, toivottavasti kimppahuoneessa? Miehet ovat niin mukavia kuunnella kun juttelevat keskenään (nim. makasin kuuden hengen miesten huoneessa iltasen ja yön, aamulla olin valmista karitsan lihaa kotiin). Minä oon siis naaras,.... olin ainakin ennen :) Nuku hyvin ja kauniita unia. terveisin Kääkkäs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas Kääkkäni ja sulla on varmaankin ollut mielenkiintoinen yö kuunnellessasi äijien juttuja ;D

   Poista
 12. Täytyy ottaa viittomakieli käyttöön ehdotuksien suhteen ;)

  Toivotaan että jakselet jo paremmin, voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ei päästäisi syyttämään mistään sillä tuskin kukaan jaksaa videokamera kädessä heilua :D

   Juu, kyllä tässä taas potkitaan eteenpäin vaikkakin vähän vajaalla teholla mutta eteenpäin kuiteskin.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...