tiistai 16. heinäkuuta 2013

I'm so fucking happy

Tänään sitten tapahtuu jotain ja toivonpahan vaan ettei se mene v***ksi niin kuin kaikki muu näinä viime päivinä. Kelakin vastasi vihdosta viimein kuukausi sitten lähettämääni kyselyyn ja heidän palautteessaan sanottiin että B-lausuntoni jatkopäätös on edelleen käsiteltävänä. Niin, onhan siinä pohtimista kun joku kehtaa lähettää heille heidän vaatimansa lausunnon. Muutenkin on yhtä vitun lottoamista tämä tiedonkulku sairaalan ja muiden – niin virallisten kuin yksityistenkin - tahojen kanssa joten taidanpa lopettaa viestimisen kaikissa muodoissaan joka helvetin tasolla niin pääsee helpommalla.


Hyvää tiistaita kuitenkin teille, te Luostarin asukit ja muut matkaajat.

7 kommenttia:

 1. No ku kelassa, niinku muissaki virastoissa, on ne ajat millo viimeestää tarttee vastata. Vaik ei ois mitää muuta hommaa, ni päätös annetaan vast sillo viimosena mahollisena päivänä, perse!
  Siinä sitä ihmisten hermoja rassataa, toiveena et mahollisimman moni tap-pais ittesä, ennenku tarttee alkaa isompii rahoi jaella.

  Koita jaksaa ja jaksathan sä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuohan siellä on taktiikkana ja ei tuollainen onnistu muuta kuin valtion virastossa eikä myöskään ole varmasti kaukaa haettu ajatus heidän toiveestaan mitä tulee väkiluvun vähenemiseen.
   Kyllä täällä taaperretaan mutta pistää vihaksi tämä heidän itsensä keksimä saatanan byrokratia.

   Poista
 2. Oi täällä on komean miehen kuva! Mie olin ylen rakastunut Johniin pikkutyttönä. En voi enää katsoa sen elokuvia, kun hohto rapisee - ei se aikuisen naisen silmin enää oo niin ihana ja miehekäs. Vähän koominen lähinnä. Onkohan tuo sen toteamus omakohtainen kokemus? Mie oon päinvastaista mieltä. Jos on tyhmä, niin maailma on paljon helpompi paikka.

  Saattaa auttaa se, että kyselee Kelalta. Ne on pian unohtaneet sun lausunnon jonnekin laatikon pohjalle ja etsivät sen esiin, kun kyselet. Ainakin mulle tuli päätös pian sen jälkeen, kun tiukkasin, miksei mitään kuulu.

  Pidän peukkuja ja punakyntisiä pottuvarpaitani pystyssä sun puolesta!

  VastaaPoista
 3. Tänäänkö jo ne ylimääräiset reiät tukitaan? Siinä tapauksessa pidän kaikki peukut pystyssä koko päivän. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan Jussi Vainio aikoinaan kova jätkä ja kaipa hän tuolla sanonnallaan tarkoitti sitä, että tyhmiä kustaan silmään muita useammin. Tämän olen ainakin omalta kohdaltani huomannut kun on aina naama märkänä ;D

   Arvaapas Sanna montako kyselyä ole laittanut ja osan niistäkin hieman ylemmälle tasolle - turhaan mutta kiitos tsemppauksesta <3

   Poista
 4. Toivon minäkin että tutkimus tuo valoa elämääsi ja kaikki päättyy hyvin.
  Tänään tuli mullekin kirje kelalta että jos s-loma jatkuu niin B-lausunto tarvitaan.No,antaa nyt kattoo mitä ensiviikko tuo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoa tässä tarvitaan sillä ei se tutkimus herättänyt kuin lisää arvailuja.
   Voi Ritva rakkaani, sinäkin sitten pääset tähän niin ihanaan B-lausuntojen kanssa painimiseen (tietenkään en toivo että sun sairaslomasi eli sairautesi jatkuu, tarkoitinvain että jos niin käy). Toivotaan että sulle puhaltaa onnekkaammat tuulet :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...