maanantai 8. heinäkuuta 2013

Liity nyt ensimmäisten joukossa Suomen Varvasrekisteriin (SuoVarvi) - sinulla saattaa olla mahdollisuus voittaa vihreä tehosekoitin!

Haluatko päästä ensimmäisten joukossa Suomen Varvasrekisteriin!? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus joka kannattaa hyödyntää, sillä sadan ensimmäisen kesken arvotaan eräässä vihanneksessa temmeltävän ja loiseläimen nimeä kantavan sivuston markkinoima vihreä tekosekoitin, joka toimii myös sähkökatkojen aikana eikä näin ollen ole mikään ihan paska vehje. Ainakin minä sain sen käsityksen että se on tehosekoitin ja mallista päätellen sen kehittelyyn on osallistunut Raakakumista on kaikkeen – säätiön lisäksi myös Suomen työtehoseura. Nimittäin, tämän tehosekoittimen ns. ”otepäässä” (ei, en tarkoita rakkaan etelänaapurimme ihania maisemia) on sellainen rinkula mistä saa tukevan otteen vaikka kädet olisivat kuinka taikinassa. Kuvia enkä linkkejä laita sillä neuvottelut sekä terveydenhuollon ja tehosekoitinta markkinoivan tahon kesken ovat kesken, sieltä saattaa lohjeta vielä muhkeampia palkintoja joista mainittakoon pienet petangue – kuulat joita ei tosiaankaan viskellä maahan.

Suomen Varvasrekisterin (virallinen, vaikka leikkisältä kuulostava lyhenne on muuten SuoVarvi) perustamiseen johti monet syyt;
minua lähestyttiin sekä terveydenhuollon puolelta ja samaan Suomen optiikka – alan keskusjärjestöön kuuluva Suomen kamerankäsittelijöiden liitto lähestyi minua sähköpostitse, toivomuksenaan josko voisin saada jotain helvetin tolkkua niiden kameroiden pitelyyn niin kotona, lomakohteissa kuin lauteillakin. Lisäksi omat painajaiseni varpaiden osalta sekä kiinnostus kuvaamisen kaikkiin osa-alueisiin olivat tämänkin rekisterin perustamisen synnytyssupistuksia, viimeisiä ja voimakkaimpia sellaisia. Tietenkään emme voi unohtaa hyviä yhteyksiäni terveydenhuoltoon sillä ne saatanat ovat hyppyyttäneet meikäläistä jo useamman vuoden.

Tähän rekisteriin toivotaankin varpaiden omistajien lisäksi kaikkia niitä, jotka eivät ole jumalauta vielä tajunneet että sitä sillä kameralla voi tähtäillä muutenkin kuin alaspäin tai itsestään poispäin. Kolme ensimmäistä on liittynyt (vaikka he eivät sitä vielä itsekään tiedä) ja voinkin esitellä nämä tahtomattamaan pakkoliitetyt kahdesta syystä: heillä on erittäin suloiset varpaat eivätkä he – pyynnöistäni huolimatta - ole kyenneet toimittamaan pyydettyä kuvamateriaalia koska he kärsivät ns. Sammuneen ornitologin -syndroomasta joka käytännön tasolla tarkoittaa sitä, että se objektiivi on todellakin maata kohti. Rekisteröityessään voi jokainen laittaa itselleen vapaavalintaisen käyttäjätunnuksen ja tietysti salasanan jotka näpyteltyään pääsee tähtäilemään muiden varpaita ja koska nämä kolme ovat pakkoliitettyjä, katsoin oikeudekseni keksiä ihan omin päin heille käyttikset ja tässä he ovat:
TSH (Todellakin Sininen Hetki)

Kyllä, ja nyt kun katselette SuoVarvin ensimmäisiä varpaita, niin voitte havaita että kaikki kolme ihan tosissaan kärsivät tästä kirotusta Sammuneen ornitologin – syndroomasta. Joskin viimeisimmän eli TSH:n tapauksessa lienee aimo annos sadistisuutta (frozen hand-syndrome). Parasta kuitenkin ovat nätit varpaat mutta on toisaalta väärin meitä köyhiä kohtaan, että näistäkin kolmesta tapauksesta kahdessa on varpaat kuskattu ulkomaille asti kuvattavaksi. Se pistää vituttamaan kun itse ei ole Viroa etelämmäksi päässyt ja toisten pötikät ne vaan loikoilee (tai paremminkin töröttää) Italiassa ja Costa de Sol:illa. No eipä sen puoleen, ei mulla perkele ole edes kameraa jolla ottaa kuvia siellä Virossa (jos sinne taas joskus pääsen). Tää on niin väärin, mun kohtaloksi näyttää muodostuvan ulkomailta terveisiä lähettävät varpaat....

Kuva on kesäkuun alkupäivinä Simpeleellä järjestetystä "Ai saatana mikä kuvakulma" - tapahtumasta jonka organisoi Sammunut ornitologi-synroomasta kärsivien Suomen  "Perseet pilviin ja objektiivit multiin - keskusjärjestö 

No nyt pääsi lipsahtamaan yksinpuhelun puolelle joten palataanpas asiaan eli liittykää nyt tähän suureen ja kaikki varpaat kattavaan rekisteriin, josta ei tietoja jaeta vaikka varpaanjälkiä aletaankin vaatimaan sormenjälkitunnisteen lisäksi kaikissa EU:n kansalaisten passeissa 2018. Vuonna 2024 passien koko kasvaa huomattavasti sillä silloin niihin lisätään persposkitunnisteet eli porukkaa istuu eri poliisilaitosten skannereiden päällä jonoksi asti. Siihen saakka kuvaukseen liittyvissä kysymyksissä kannattaa ottaa yhteyttä tähän mieheen.

Näin tällä kertaa, itse lähden kohta maailmalle jossa odottaa sellainen haaste että mikäli ei postauksia tämän jälkeen kuulu, niin olen yksinkertaisesti jäänyt sen haasteen alle. Kyseessä on nimittäin kesämökki jonka kallistuskulma on tällä hetkellä 22 astetta joka on rakennukselle aika perkeleesti mutta varsinaisen haasteen tekee se, että se on rinteessä jonka kallistuskulma on 1:3 eli nyt on se kuuluisa yhdestoista hetki. Muutama jyreä rautapalkki, kaksitoista kappaletta 20 tonnisia tunkkeja, varppeja ja pirusti kärsivällisyyttä sillä saunaosaston betonilaattaa ja sen päällä rojottavaa piippua on kuskattava samaan aikaan. Haastetta siis piisaa ja tänään se alkaa, deadline kaikkine lopullisine perustuksineen ja tukirakenteineen on kahden viikon päästä ja tähän kuuluu lisäksi hieman massojen vaihtoa sekä ylärinteestä tulevan sadeveden johtaminen toisin kuin se nyt on tehty (eli ei ollenkaan). Jos hyvä säkä käy, voin kahden viikon päästä sunnuntaina olla ns. sohva selääs mutta taas paskan tuurin sattuessa olenkin jo tänään mökki selääs.


Hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

28 kommenttia:

 1. Toivottavasti selviät siitä hengissä, eikä se kaadu sun päälle niinku se yks autotalli.

  Oletko nyt ihan varma että olet tutkinut kaikki viimeaikaiset kuvat jokaisen nunnan blogista ennenkuin syytät osaa sammuneiksi? Vai eikö sitä lasketa, jos on jonkun muunkin varpaat samassa kuvassa?

  Olishan se nyt vähän noloa, kun sammuis sen kameran päälle kun se on linssi ylöspäin. Tulis pian kuva karvaisista nenärei'istä tai kitalaesta. Mejän kansioissa on kyllä noista jälkimmäisistä kuvia... varsinkin kuopuksen kans tulee kuvattua kaikkee kummallista. Esimerkiksi minä Maija Poppasena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä sitä ainakin vielä ollaan hengissä sillä tälle päivälle tuli laitettua sellaiset ns. "työtunkit" ennen varsinaisessa nostossa käytettäviä. Nämäovat vähän niin kuin aputunkkeja.

   Enhän minä ketään muita syyttänyt sammuneiksi noita kolmea, sillä kyllä mä olen nähnyt sun kauniiden varpaiden lisäksi myös paljon muita hyviä kuvia. Niin ja myös ukkos varpaat.

   Kyse oli siis vain noista kolmesta, ne kun eivät tahdo ymmärtää selvää suomenkielistä pyyntöä ;D

   Poista
 2. Jassoo. Tähän on siis tietoyhteiskunnassa tultu: pakkoliitetään johonkin rekisteriin, jonka pitäjä on hmm... häippäissyt jonnekin Vinku-Intiaan, mökkiä muka korjaamaan;)
  Oma varvaskuvani on sentään otettu kotimaassa, vieläpä omassa työhuoneessani ja taustalla on kotimaista koivuista tehty parketti;)

  Be careful out there!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karefulleja ollaan ja just vasta tulin (no oon toki syönyt ja suihkussa käynyt) himaan.
   Oma vikasi kun tulit pakkoliitetyksi mutta saat tosiaan pojot siitä että sulla oli ainoat "kotimaiset" varpaat :D

   Poista
 3. Mun varpaat lepäsi omalla terassilla ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän Marjaana sillä olen niitä usein ihaillut <3
   Kuten jo Sannalle sanoinkin, niin rienani koskikin noita kolmea rettelöitsijää jotka kehtasivat sivuuttaa vaatimattoman pyyntöni :D

   Jokos muuten liityit rekisteriin?

   Poista
 4. Varpaat on kuin joriinin juuret, joten kuvia EI tule *eikä siis rekisteriotettakaan - ööö, siis varvasrekisteriin ;)*! Muissa rekistereissä onkin jo niin paljon otoksia, että varpuleita ei tarvita!

  Pidäpäs tosiaan torppa pystyssä *eheheeeeh* :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistellaanpas Polga, mitä tuolta rekisterinpitäjältä taas vaaditaankaan;) Ei taida tämä rekisteri olla aivan laillinen Joten kesän lopettajaiset on sitten Luostarin viinikellarissa, eikös vaan? Ei Peppis uskalla valittaa, kun me muuten ilmiannetaan se tietosuojavaltuutetulle;DD

   Poista
  2. Minä muuten Polgaseni olen varma että sulla on söpöt varpaat! Niiden on pakko olla joten ei muuta kuin rekisteriotetta sisään vaan ;D
   Sitäpaitsi tästä rekisteristä ei luovuteta mitään tietoa minnekään, kaikki jää mul...ei kun Luostarin...tai siis tarkoitin rekisterin arkistoihin ;)

   Poista
 5. Lupaa,ettet jää loukkuun kaatuvan rakennuksen alle.
  En tahdo kirkua hallitsemattomasti loppuelämääni.
  Varvasreskisteri,luulin että olen jo siinä???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaanhan minä ja siksi toisekseen se rinne on niin savinen että varmaan painuisin sinne saveen vahingoittumattomana, josta mut sitten kaivettaisi (ehkä) jonain vuonna ylös.

   No mutta Ritva rakas, et sinä ole vielä rekisterissä ja juuri sinun varpaitasi tässä nyt kaivattaisiinkin että ei muuta kuin kuvaa pikku varpaista ja jäsenanomusta sisään :D

   Poista
 6. Hyvää maanataita. Saako siihen jäsenmaksuun perhealennusta kun perheesä varpaita on yhteensä enää jäljellä siinä puolisenkymmentä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää maanataita sinullekin rakkahin Anne (jos millään muotoa saan käyttää tuota lyhyttä versiota?) ja kyllä sä kaikki alennukset saat eikä haittaa vaikkei varpaita olisi kuin yksi.

   Poista
 7. *huutonaurua*
  Nyt on ilmeisesti osuttu kuvakulman valinnalla arkaan paikkaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs kuule naura siinä yhtään vaan meneskin heti siitä päivittämään hommat ajantasalle tai tulen ja saat selkääsi!

   (ja sulle kyllä kulmat ja mutkat näytän...) ;D

   Poista
 8. Eka osioon yäääkkkk!!!
  Toiseen, luulen sinun tuurillasi olevan sen betonilattian pian selässäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs sulla on varvasrekisteriä vastaan? ;D
   Totta muuten tuo mitä sanot tuuristani ja täytyykin tehdä muutamia loitsuja ettei näin pääse käymään.

   Poista
 9. Hmph, mulla on niin rumat pottuvarpaat, että mua ei taatusti edes hyväksytä koko rekisteriin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pane sievää kynsilakkaa ja kukkasia varpaanväleihin, niin taatusti menee kaupaksi :)

   Poista
  2. Minäpäs Pohdiskelija satun tietämään ettei asiain laita ole lainkaan niin kuin sä sanot. Katsos kun apottisi kyltymätöntä tiedonjanoa ei sammuta mikään niin kaikkea saa selville - myös ne pikku varpaat juurikin Sannan mainitseman sievän (tässä tapauksessa punaisen) lakan koristamina ;D

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Höh, mä olisin halunnut sun varpaat rekisteriin koska jos ne vähääkään muistuttaa kasvoja, niin ne ovat mitä suloisimmat. <3

   Poista
 11. Seiskadee aka Hirnakan Torpan Vanhin Narttu9. heinäkuuta 2013 klo 1.35

  Mulla on nyt oranssit varpaat ja kuvaan edelleen ilman seiskadeetä. Enkä edes sammunut, yhtenäkään iltana vaikka yritys paikailisilla viinureilla on ilmeinen :D

  Tänään (ja eilen) otettiin tästä urpolan junttiperheestä todella älyvapaita kuvia. En ole varma myynkö ne Nitro Circukseen, Duudsoneille vai Hullujen japanilaisten käyttöön. Ootellaan parasta tarjousta.

  Ne ovat niin stydiä kamaa, ettei kotiman blogigenre sulata moista, kauheeta kattoo!

  Yritän kyllä nyt ihan oikeasti panostaa kuvakulmaan ja uskallan luvata tuliaisiksi yhden vähän erilaisen kuvakulman... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas kas, itse SeiskaDee:hän se siinä! :D
   ah, oranssi on auringon väri (olet muuten varmasti pikkulaitamyötäisessä maalannut ne) ja arvaa odotanko niitä kuvia - varsinkin tuota lupaamaasi poikkuksellista. Katsokin että se on..kyllä sä tiedät tai.. ;D

   Poista
 12. Elossa ollaan ja postailen kun saan ensin anonyymin selkääni heittämän puukon kaiveltua irti selästäni. Ehdottomasti osallistun arvontaan ja jos onni on myötäinen niin ottaisin ne petangue-kuulat. (Jos mää en olisi saanut pikkutuhmuudesta moitteita niin sanoisin, että se vihreä kaalimato kalpenee pinkin pupun rinnalla :D) Ja on muuten tuosta kuvasta aivan varma tieto. 80-luvulla tuli osallistuttua Helluntaiherätyksen telttakokouksiin. Siinähän on aivan selvästi Niilo Yli-Vainion jalanjäljissä kulkeneiden julistajien kaatamaa seurakuntaa. Jaa miten niin musta ei huomaa, että olen kasvanut uskovaisessa kodissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä siitä ämmästä välitä mutta ihan uteliaisuudesta kysyn että poistitko sä sen mun komman? Ei sillä ole mitään väliä jos niin teit, halusin vaan näpäyttää sitä akkaa koska ei ole mitään niin vittumaista kuin esittää anonyymina arvostelevia ja moralisoivia kommentteja. Läheltä piti etten vastannut sille että mikäs vittu se sitten sutkin tänne veti ellei tuhmat jutut?
   Pinkki pupu on siis paras..pakko googlettaa sillä mulla on ihan sairaalloinen mielenkiinto sun leluihin kun ne on niin hienoja - mulla ei ole kuin vanha karvareunusrukkanen ;D

   Uskon fiilisten olevan samat sillä olen kerran mennyt kirkkoon joka oli täynnä erään lahkon edustajia. Sieltä oli lähdettävä koska meno alkoi mennä sellaiseksi ettei kukaan uskoisi jos tässä kertoisin..

   Minä muuten aistin heti että olet varsin hartaasta kodista lähtöisin sillä sun teksteissä heijstuu se syvä vakavuus :D :P

   Poista
  2. En poistanut, kyllä mää ne sieltä hyväksyn jahka lakkaan kuvittelemasta olemasta joku saatanan sikiö :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...