sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Luostarin 666 - juhlateeman paljastukset: sekakäyttöä, väkivaltaa ja ne jutut naisessa...

Luostarin radiossa nyt: 666 – juhlateeman lupauksiin liittyen paljastan kaksi asiaa: väkivaltaisen elämäni sekä ne jutut naisessa jotka saavat meikäläisen pysähtymään, tuijottamaan ja....


Päivän epistola on luettavissa tuossa alempana ↓↓↓

8 kommenttia:

 1. Päivän epistola nautittu paljaana mieleen.
  Tämä polkkatukkainen nunna siirtyy sovinnolla,edestä laskien riviin seitsemän.

  Se vain aiheuttaa tahatonta,tunteen purkausta,mitä vit..a,tämä kaula asia.

  Ole mies ja vastaa:
  Onko naisen kaula paras silloin kun on

  a.pönäkkäkaula
  b.joutsenkaula
  c.kaula jota mies puree saa aikaan "aaah" tunteen naisessa
  d.ei kaulaa

  Kiitos vastauksesta ja mielenrauhani palautuksesta.
  Kiittäen Nunna,rivi7 paikka3

  VastaaPoista
 2. Vai paljaana olet nauttinut...oikein ja mitä kaula-asiaan tulee niin eiköhän se oikea vastaus ole c, tai ainakin niin pitäisi olla ja sehän on miehestä kiinni ;D

  VastaaPoista
 3. Ihmiselämän upeiden puolien top tenissä on ehdottomasti se, että tänään ei tarvitse elää kuten eilen. Pojot sinulle siitä, että olet sitä osannut myös käytännössä toteuttaa! Ja valtavan isoissa asioissa. Moni ei osaa, pienemmissäkään.

  Ja mitä on hyvyys? Monta kertaa aika vahvasti näkökulma-asia. Sinunkin vilpitöntä risaista paljauttasi voi kuunnella ja lukea ja saada sydämeensä kekokaupalla enemmän hyvää kuin monen ns. puhtoisen elämän viettäneen tarinoista.

  Älä siis vähättele itseäsi. Olet mitä olet nyt. Ja hyvä niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei tässä osaa muutakaan sanoa.

   Poista
 4. Komppaan Sudenjälkeä. On erittäin kunnioitettava saavutus päästä kuiville tuollaisista asioista mitä olet elänyt läpi. Ehkä juuri siksi sinusta huokuu näissä kirjoituksissakin suuri ymmärrys elämää kohtaan. Hienosti kerrottu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, kyllä se aikansa pimeällä puolella mellastaminen on opettanut suhtautumaan tähän elämään aika lailla eri tavalla, nykyisin en kertakaikkiaan jaksa enää vääntää turhaan asioista.

   Poista
 5. Suunnan muuttaminen omassa elämässään ei onnistu kaikilta. On muun muassa meidän onnemme, että sinä olet siinä onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos B, mutta täytyy muistaa että ne demonit kävelevät edelleen askeleen takana ja odottavat sitä hetkeä kun lakkaa välittämästä tästä kaikesta. Tiedän nimittäin että jos vielä kerran lankean, niin tämä elämä oli sitten siinä - toista "ylösnousemusta" ei tule.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...