tiistai 9. heinäkuuta 2013

Luostarin naiset - mielen muokkaajat vailla vertaa (aka Ei jessus....)

Suuri tutkimukseni teistä hyvät naiset, tarkemmalta nimeltään ”Luostarissa vaikuttavien naisten mielialojen liikkeet ja muut psykologisesti arveluttavat oikut armon vuosina 2012 -2013” ilmestyy muutamia viikkoja aiottua myöhemmin eli ensi viikonloppuna. Syynä tähän ovat tuotannolliset vaikeudet joista pahimpana mainittakoon henkilöstöpula, sillä tämän eeppisen teoksen piti alunperin ilmestyä 21.6 joka olisi ollut palttiarallaa raskauden mittainen ajanjakso Luostarin perustamisesta. Ei ole helppoa saada päteviä psykiatreja eikä psykologeja – muista profiloijista puhumattakaan – töihin tulevan väitöskirjan pariin koska tieto teistä ja muiden psykiatrien kohtalosta on levinnyt kulovalkean tavoin. Kyllä kaiken maailman ihme hiihtäjiä olisi tarjolla vaikka kuinka muttei sellaista joka pystyisi keskittymään työhönsä.

"Jätä se saatanan mämmin vääntö sikseen, nyt on ne rintsikat ja se  joojoobajoo-voide tarjouksessa!"

Teoksen keskeisenä ja kantavana voimana on tuuliviiri – teema, joka on...niin...mites sen teille nyt sanoisi....eräs loogisimmista tavoista kuvata joidenkin (tarkoitan nyt ihan yleisesti) tahojen mielialojen muuttumista vakaissa ja järkähtämättömissä olosuhteissa, eli juuri sellaisissa kuin mitä esim. Luostari tarjoaa. Tietenkään tulevassa väitöskirjassa ei mainita nimiä eikä siinä ole mitään viitauksia tahi muita tarkennuksia, vaan asioita (no sovitaan että niitä sanotaan asioiksi) pohditaan yleisemmällä tasolla. Mukana ovat kaikki kitinät ja kapinat, se niin yleisesti vallalla oleva kapinamieli ja skeptisyys kaikkea uutta kohtaan. Oikeastaan teos jakautuu kahteen osaan jossa teidän vallan helvetin (sallin tässä itselleni muutamia rahvaanomaisia ilmaisuja) erikoisia ajatuksia ja pakkomielteitä pohditaan voima – ja vastavoima – akselilla. Erään työhön osallistuneen vanhemman psykologian professorin sanoin: ”Ei saatana mutta nyt tekee kipiää”. Tämän sanottuaan hän sulkeutui yhteen Luostarin monista kammioista ja sieltä on sen jälkeen kuulunut välillä hihitystä ja välillä slaavilaisia rakkauslauluja epämääräisen karjahtelun kera. Kerran yritin jopa kurkata avaimenreiästä mutta kun näin hänen tuijottavan takaisin, niin lopetin touhun siihen sillä utra oli tatuoinut silmämunaansa tämän: ”I nuns”. Saatanan heppeli.

Kirjan tekoon osallistuneet tutkijat tekivät kahta tuuria; toinen tutki  toisen evästäessä

Tässä massiivisessa ja psykologisen maailman uusiksi laittavassa teoksessa pohditaan myös teidän sitä käsittämättömän lojaalia ja rajatonta rakkauden määrää lähinnä siltä kantilta, että miten se saataisiin valjastettua oikeaan suuntaan. Nythän asia on niin, että jonkun kirjoittaessa esim. jostain ihme diibadaabaa-voiteesta tai oikein muotoillusta puukauhasta (ihgun värisestä juustohöylästä puhumattakaan), niin jo vain kaikki ylistävät tuota ihmeellistä tuotetta ja vannovat sen nimeen, uhraten useita tunteja sen kuukkeloimiseen ja kuvien printtaamiseen. Tällä välin keittiöstä kuuluu kops ja tuon ääneen saa aikaan miehen pään iskeytyminen keittiön pöytään hänen tuijotettuaan tyhjää soppalautasta siinä viitisen tuntia. Tämän teoksenhan yhtenä yhteistyökumppanina on ylläpito joten saan tietoa eri sivustojen kävijämäärien piikeistä ja tähän johtaneista teksteistä.

Teosta pitää lukea avoimin silmin sillä sitä ei ole toteutettu lainkaan negatiivisessa mielessä vaan tarkoituksena on pohtia sitä logiikkaa millä te oikein ajattelette, se kun ei tästä maailmasta kotoisin. Eräässäkin simultaatiossa joka muuten tehtiin johtavien amerikkalaisten yliopistojen sekä hmm...erilaisten, ei niin fyysisten sairauksien hoitoon osallistuvien laitosten kanssa, ajettiin teidän julkaisemianne tekstejä analyyttisen ohjelman läpi ja tulos oli kerrassaan sensaatiomainen:
Sen mukaan tämän supertietokoneen (useita teratavuja miljardisosa sekunnissa) oli huono olla ja sitä väsytti. Niin, ja jos siltä kysyttiin niin erään saksalaisen myymälän perunat olivat paljon parempia kuin niiden kahden ison ketjun eikä Kolumbus ollut käynyt missään amerikoissa, vaan oli saatanan mulkku ottanut aurinkoa Ahvenanmaan saaristossa monta kuukautta ja tämän jälkeen palannut himaan ja kerännyt pisteet. Paskapaperi tulisi parfymoida ja käsirasvojen hinnoitelu tulisi olla nykyistä selkeämpää, asia jota ovat puolustaneet jo ammoiset akkadialaiset eli länsirannikon oikeat alkuperäisasukkaat. Raakakumin (tätä me ihmeteltiin) hinnan tulisi laskea nykytasosta n. 40% eikä tietä tarvitse antaa jalankulkijoille jos on matkalla posliininmaalaukseen (mitvit?). Norjalaisen lohen tuonti pitäisi sisällyttää Itellan palveluihin mikäli tuoreus pystyttäisiin takaamaan ja ehdotuksena tähän kylmäkirjeet. Inkkarit on oikeasti eskimoita ja toisinpäin eli valtuuskunnat liikkeelle asujen vaihdon merkeissä teemana inuiittien tuleva lausahdus ”Voi vittu mutta nyt kävi paska tuuri – arvaa paleltaako?”. Maija Poppanen on todellisuudessa pirikauppias joten hänen sateenvarjolentonsa välillä Bogota - Helsinki tulisi ehdottomasti kieltää kuten myös Nukku-Matin, tuon kirotun kilomiehen. Banaanit on perunoiden kavereita ja auttaa näitä venymään tässä elämässä mutta huonoin tuloksin vaikka puikuloiden kohdalla onkin tapahtunut edistystä. Etc.

;D

Niin, tätä analyysia on kahdeksantoista sivua mutta tuossa muutamia otteita teidän psykologisesta maailmastanne joka sanalla sanoen on varsin hämmentävä. Kertoisin mieluusti enemmänkin mutta nyt on meikäläisen riennettävä taas tunkkauksen ihmeelliseen maailmaan ja kuten aina ennenkin näinä vaakalentoviikkoina, lueskelen teidän juttujanne jälkijättöisesti enkä eilen illalla ehtinyt edes ehtinyt käydä kaikkia läpi mutta tänään jatketaan.
Niin, ja muistakaa sellainen asia että teosta ei ole vielä loppuun kirjoitettu eli se ei ole valmis...tajusitteko?

Hyvää tiistaita teille, te te oikein rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


28 kommenttia:

 1. Mmmm... ihmekös tuo, että kotikone alkaa kuumeta ja runksuttaa tuottaessani ideoita ja tekstiä :) Eikä nyt puhuta kuin PC:stä *hirn*. *menee tuottamaan lisää tekstiä*
  Perunoista ja Kolumbuksesta olen täysin samaa mieltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti runksuttaa sillä on sulla sen verran levottomat ajatukset :D

   Kolumbus on yksi historian suurimmista huijareista (ja heitähän löytyy paljon) ;)

   Poista
 2. Toivottavasti sun tutkimuksesi ja analyysisi on kokonaisuudessaan vakuuttavampi kuin se, joka käsittelee miehiä ja on esittelyssä tänään blogissani ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy siis painaa päivämäärä mieleen koska joudun lukemaan näitä kommentteja jälkijunassa.
   Vai olet sinä päätynyt ruotimaan miehistä olemusta..hmm..asiaa täytyy tulla tutkimaan ;)

   Poista
 3. Maltan tuskin odottaa tutkimuksen julkaisua;)
  Tosin, kun nyt kerroit siitä, se saattaa vaikuttaa hieman siihen miten tässä tulee kirjoiteltua ja käyttädyttyä, ettei vaan joudu tukimusmateriaaliksi noille hepuille, varsinkaan lähempään tarkasteluun;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se muuten saattaa viivästyä vielä jokusen päivän koska viikonloppu(kin) menee töissä, mikä on toisaalta kurjaa mutta minkäs sille voi.

   Sun käytökselläsi ei ole mitään merkitystä sillä sä olet tutkimuslistan kärkipäässä ;D

   Poista
 4. Joo,tutkimuksen kohteesi on aika vaikea ja heikosti hallittavissa,joten hyvää tutkimustuulta :D
  Mielenkiinnolla odotan mitä saamme lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sen enemmänhän siinä on sitten haastetta ja siitä minä pidän :D
   Kyllä se tutkimustulos sieltä aikanaan tulee..... ;)

   Poista
 5. Minä en ainakaan ymmärtänyt tästä(kään) tekstistä juuri mitään, mutta se on kaiketi vaan postitiivinen merkki hulluudestani. Ai juu, sen ymmärsin, ettei meidän jutuissamme elikkäs toimissamme ole yhtään mitään logiikkaa; olen täysin samaa mieltä.

  Turvallista toista tunkkauspäivää, eka taisi mennä melko hyvin...Ainakin henki säilyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä välitä Annukka sillä minä olen ihan yhtä ulkona kuin sinäkin mutta iloisena pointtina voin kertoa ettei näistä todellakaan kannata välittää :D

   Kiitos, tunkkaukset etenevät hitaasti mutta varmasti ja huominen ja perjantai ovat niitä kriittisimpiä päiviä, sillä noina kahtena päivänä on sitä vääntöä rakenteissa oikein huolella eli isosti.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Totta puhut, ne on sieltä Marsin pimeimmistä sopukoista ja perukoilta ;-)

   Poista
  2. Mutta naiset on Venuksesta,aika ihanaa,eikö vain siskot :D

   Poista
  3. Jep, naiset on sieltä Venuksen eroottisilta ja valoisilta kujilta kotoisin!

   Poista
  4. Conclusion: Eri planeetoilta ollaan.

   Poista
  5. Mitä te horisette, naiset ovat universumin pimeää ainetta (joskin varsin eroottista sellaista) ja miehet ovat kaikki se säteily (valo mukaan lukien) joka täyttää universumin.

   Poista
  6. Yin & yang -näkökulma. Hmmm... Meillä oli klassinen eurooppalainen lähestymistapa probleemaan. ;)

   Poista
  7. Teillä (naisilla) ON klassinen eurooppalainen lähestymistapa jota arkikielessä kutsutaan kioskin kiinni laittamiseksi ;D

   Poista
 7. Mitä hittoa? Ootko sä käyny mun ikkunan takana imemässä tutkimustietoa??? Jos musta kirjoitat, niin siinä pitää olla sitten mun nimi kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä on, laitetaan sitten sinun luvallasi nimesi siihen sillä jostain kumman syystä sitä tutkimusmateriaalia on kerätty kyllä teikäläisen ikkunan takana (mutta en kerro millaista materiaalia) ;D

   Poista
 8. Luulen, että tutkimuksesi saa monta vastaväitöstä, mut iteppähän alotit ja kestät kuin mies :D Multa on mennyt monta kommenttia hukkaan, ei niin kovin traaginen asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatteles rakkaani, näin paljon susta välitän! Olen tässä aika monta päivää metsästänyt näitä sun kadonneita kommentteja ja vihodin löysin nämä - olivat sellaisten säätöjen takana ettei hyvä tosikaan. Nyt asiat on muutettu eikä näin pitäisi enää tapahtua.

   Mitä tutkimukseen tulee, niin ainahan mua vastustetaan vaikka puhuisin säästä :D

   Poista
 9. kiitos kommentista ja kannustuksista taas kerran :)
  se on vaan niin vaikeaa tulla ulos kuorestaan kun on ollut siellä koko elämänsä, suojellut itseään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään kiittämistä riri koska mä tiedän sun vaikeutesi ja siksipä toivonkin ettet koskaan luovuta - vaikka kaikki tuntuukin vaikealta <3

   Poista
 10. Nythän tässä mielenkiinto heräsi, hei nimet ois kyl aika kivat vaikka taidan tunnistaa itseni muutenkin :D *Nauraa yksinään ja vesi valuu silmistä*, tutkittu tieto on aina tutkittua tietoa ja onko se sitten faktaa vai tutkijoiden illuusioita, hmm....jään mielenkiinnolla odottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole huoleti, tutkimus on varsin kattava ja käsittää naisen ihmeellisen ajatusmaailman kehittymisen aina siitä päivästä asti kun ensimmäinen naaras tallusteli tällä pallolla :D

   Poista
 11. Ei mitään parfyymejä shaissepaperiin, mun mielialani sanoo tänään, että arse on ruvella pelkästä aatoksesta :D Ja mitä ihmettä, ensin sitä on pitänyt alkaa sheivaamaan pöheikköään ja nytkö sitä pitäisi sitten alkaa maalaamaan sitä posliiniaan. Ai kauheaa, mun pimpanella on ruvella pelkästä aatoksesta :D Mää menen nyt takaisin nurkkaan häpeämään, en mää osaa olla suoltamatta pikkutuhmuuksia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiki, sä olet hengissä! <3!

   Tutkimustulokseen on sisällytetty myös poikkeustapaukset joiden parhaimmistoa sä edustat joten tule pois sieltä nurkasta (mutta pistä se räpsä ensin piiloon - tässä on vähän herkät ajat) :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...