torstai 25. heinäkuuta 2013

Luostarin Number of Beast - juhlat lähestyvät joten luvassa paljastuksia pimeältä puolelta

Tässähän päästään kohtapuoliin viettämään Luostarin Number of Beast – juhlia joiden kunniaksi voikin sitten sattua mitä vaan, tai paremminkin päivän epistola voi olla hyvinkin riettaan eläimellinen. Tänään tuli 66000 sivun näyttöä täyteen ja kunhan perään saadaan vaadittavat 666, niin sitten. Päivän asuvalinnasta tulee todella vaikea sillä mun hieno, täyttä lateksia oleva mopoilijan keinonahka-asu kolmella aukolla repesi viime viikonlopun SM-bileissä. Kyllä, sellaisissakin tuli oltua ja niihin eksyin lehdessä olleen ilmoituksen johdosta. Saatanan tyhmä menin luulemaan että ko. bileissä juhlistettaisiin alkavaa lätkäkautta mutta paskan marjat, suurimman osaa iltaa roikuin jossain puisessa X – rakennelmassa kirkkaanpunainen pingispallo suussani. Meikäläinen ei kertakaikkiaan tajua miten ne voi pelata sillä pallolla kun siinä oli sellaiset nahkaremmit molemmin puolin, olkoonkin että niillä sai aika kätevästi sen kiinnitettyä tuohon turpavärkin korkeudelle. Bileistä ei sen enempää koska aika huonot muistot niistä jäi, vieläkin on käsirautojen jättämät hankaumat ranteissa ja selkää koristaa ruoskan jäljet, puhumattakaan kaulan mustelmista. Niillä on omituinen himo säätää hapenottoa ja muakin kävi kuristamassa useampaan otteeseen yks *******lainen äidinkielen lehtori, tunnistin hänet äänestä koska muijan kasvoja ei näkynyt sen vetoketjupipon takaa.

Alasti en oikein viittis olla kun kroppa on niin kärsineen näköinen mutta kakkosvaihtoehtona olevat saksalaismalliset, henkselein varustetut nahkashortsit sitä edellyttävä koska ne on tehty vuohen nahasta ja ovat vähän helvetin kuumat. Ne päällä hikoaa koko jätkä eikä niiden alla voi pitää boksereita tai mitään muutakaan mutta komeat ne ovat sillä nahka on nyljetty vuorilla elävän pässin tai mitä helvetin pukkeja ne nyt ovatkaan siten, että munien kohdalle on jätetty pää sarvineen kaikkineen ja näinpä ne olisivat juhlien teemaa ajatellen varsin osuvat. Edellyttäen että hiiret/koit eivät ole tuhonneet niitä koska ne ovat olleet varastossa (nk. Vapaiden Aikojen Arkussa) kolmetoista vuotta – eukko sano jo suhteen alussa että niille käy kehnosti mikäli ne näkyy meikäläisen yllä tai ylipäätään tässä kämpässä. Niihin housuihin liittyy monta hyvää muistoa ja yötä sillä niillä sarvilla on omituinen vaikutus ihmismieleen ja olenkin tullut siihen tulokseen että niillä on oma tahto – tai ainakin meikäläisen lantio tuppaa tekemään varsin pässejä liikkeitä. Sarviin on tartuttu niin hyvässä kuin pahassakin, kerrankin yksissä häissä niihin tarttui 120 kiloinen suntio (luuli että hinkkaan sarvia sen eukon persettä vasten vaikka viattomasti tanssin) ja silloin mua vietiin ilmojen halki. Kyllä huomasi että äijä on soitellut kirkonkelloja kaksi vuosikymmentä koska mittaustulosten mukaan ilmalento oli huikeat yhdeksän metriä.
Oli kuulkaa niin kova lähtönopeus että housujen nahkaiset henkselit painoivat molemmat solisluut poikki ja loppuillan jouduinkin sitten juomaan pillillä kun kädet eivät pelittäneet kunnolla. Oli ne aikoja..


Saapa nähdä nyt mitä tuleman pitää mutta toivossa on hyvä elää koska nyt näyttää siltä, että tulee muutaman päivän tauko noissa nälän aiheuttamien pakkoliikkeiden suorittamisessa ja hyvällä säkää se tauko osuu kohdalleen tai sitten menee nekin juhlat ohi. Jotain omituista lupaan kyllä julkaista ja mahdollisuuksiahan on, en ole läheskään kaikkea paljastanut pimeästä puolestani koska on tuo pakkohoitoon lähteminen niin herkässä ettei parane isommin riehua. Se on tämä holhousvaltiossa eläminen sellaista ettei pääse toteuttamaan itseään enkä tarkoita tällä sellaisia aktiviteetteja mistä olisi vaaraa tai haittaa muille ihmisille, vaan ihan omia juttujani. Onhan niitä toki ollut sellaisiakin mihin on liittynyt toinen osapuoli mutta nekin ovat pysyneet säädyllisyyden ja lain kirjaimen sisäpuolella. Ehkäpä yksi mielenkiintoisimmista tilanteista on ollut se, kun olen ollut lukittuna suljettuun tilaan (yksi huone) vastakkaista sukupuolta olevan henkilön kanssa viikon ajan. Ette muuten usko mitä kaikkea päänupissa tapahtuu kun joutuu täysin oudon ihmisen kanssa elämään viikon eikä poispääsyä (ihan aikuisten oikeasti) ole. Kyseessä oli erään tahon tekemä kokeilu, epävirallinen sellainen ja se oli hyvin antoisa sillä jälkikäteen ajateltuna opin aika paljon ihmismielestä. Se ei ollut sellainen kokeilu jossa ensimmäisenä päivänä sanotaan hei ja ollaan loput kuusi päivää päällekkäin, vaan ihan jotain muuta. Sitä en kiistä etteikö jotain tuonkin tapaista olisi tapahtunut mutta se tunneskaalan heittely oli melkoinen ja jos teillä on pieninkään mahdollisuus vastaavaan, suosittelen lämpimästi koska pääsette tutustumaan itseenne. Juu, tiedän etä olen hullu mutta älkää antako sen häiritä - nuo ovat menneitä aikoja.

Näin lopuksi voisinkin sanoa että toivon myös nunnilta tietynlaista juhlamieltä NoB-päivänä joten kaikenlaiset tunnustukset ja erityisesti teemaan soveltuvat asukuvat ovat erittäin tervetulleita. Tosin vanhasta tiedän ettei meikäläisen kannata ryhtyä rasvaamaan postiluukun saranoita mutta saahan sitä aina toivoa. Nyt on kuitenkin tullut aika lähteä taasen myyräkuumeen syntysijoille mutta illalla sitten taas pääsen katsomaan miten te demonittaret ja demonit olette saaneet aikaiseksi (olkaahan kiltisti). Ai niin, Luostarista voi tilata tälläisiä stringejä jos kiinnostaa:

Todella kätevät näin kesällä,  sillä nallen päätä lukuunottamatta muu materiaali on läpinäkyvää ja seitinohutta materiaalia.


Hyvää torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.47 kommenttia:

 1. Mmmmm, mulla on jo kolme pehmoeläintä sängyssä niin että... en mä enempää tarvii :) *eikä ole nallea; on kärmes, louhikärmes ja krokodiili*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on se tisstukihylje - ja nyt se on poikinut, sen kaveriksi muutti kaksi pienempää "niin kuin äiti ja me pojat".

   Poista
  2. Polga: Kyllä sitten vielä yksi menee koska tasapainon vuoksi pitää olla kaksi kummalakin puolella :D

   Marjaana: Sittenpä sun täytyy tehdä niistä poikasista postaus koska äitihylkeestäkin on ollut!

   Poista
 2. Eihän tommosia voi ainakaan aluskalsareina pitää, ei ne mahdu housuihin. Joku korsetti vois olla mulle parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korsetit ovat ihan jees ja taidanpa viikonloppuna tehdäkin asiasta parempaa tutkimusta mutta sen sanon, ettei noiden stringien kanssa ole tarkoituskaan pitää mitään muuta jalassa ;D

   Poista
  2. No sitten niitä ei voi pitää töissä. Meillä tulee noottia, jos on alipukeutunut, vaikka olis kuumakin...

   Poista
  3. Se on kyllä totta mutta noin vapaa-ajan asuna se olisi ihan ok.

   Teillä on sitten töissä astetta tiukempi pukeutumiskoodi?

   Poista
 3. Ei ole minun makuun moiset pehmolelukalsarit;(
  Kuutosjuhlia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, tietysti tämä on makuasia ja niistähän ei tunnetusti voi kiistellä mutta ehkäpä joku vastaava - kenties kokonaan transparentti versio? :P

   Poista
 4. Tuosta kokeilusta suljettujen ovien takana tuli mieleen opiskeluaikainen ideamme, jota emme sitten harmi kyllä toteuttaneet. Opiskelimme silloin sosiologiaa ja ajattelimme tehdä kokeen. Oli tarkoitus sulkeutua erilleen yhteisöstä sillä ajatuksella että tietyt moraaliset säännöt eivät päde siinä tilassa.

  Mukana ajatusleikissä oli lisäkseni ainakin yksi seurusteleva mies joka olisi mielellään toteuttanut itseään kanssani, mutta pää ei antanut periksi normaalioloissa. Keräsimme porukkaa ja lupasimme pitää kurssipäiväkirjaa vetäjällemme mutta hän tyrmäsi ajatuksen. Omituista!?! Olisi ollut kiva tietää mitä siellä olisi tapahtunut ja miten hyvin sitä oikeasti olisi päässyt kahleistaan irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsin hyvä idea, eiköhän kokeilla Luostarissa. Ainoa ongelma tai tutkimusvinoutuma lähinnä, on se, että munkkeja pitäisi saada pikkasen enmmän;)

   Poista
  2. Marjaana: Teidän olisi ehdottomasti pitänyt päästä tekemään se kokeilu sillä ihmismieli tekee uskomattomia temppuja. Vanhat, kyllä minä itseni tunnen - jutut saa heittää romukoppaan tavalla joka oikeasti kavahduttaa.

   Rantis: Se, ettei Luostarissa ole kovinkaan paljon munkkeja, johtuu teidän pidättyväisyydestänne. Astetta räväkämpää käytöstä niin pian olisi vara valkata laajasta munkkiparvesta :D

   Poista
 5. Mulla on jo kissa enkä ihan kamalasti tykkää nalleista ;)

  Shortseistasi tuli mieleeni, kun eräällä Saksan-kierroksellamme osuimme muistaakseni Frankfurtissa paikallisen Pride-kulkueen kerääntymispaikalle ja siellä miesjoukko veti tirolilaishousissaan kansantassia. Se oli varsin hupaisan näköistä. Siitä kierroksesta sen verran, että olimme muutaman viikon matkalla ja jokaisessa isommassa kaupungissa osuimme Pride-kulkueen reitille. Varsin ikimuistoista. Samoin kävi San Franciscossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän sen pakko ole olla nalle,voin huikata tuonne ompelimon puolelle että alkavat väsätä stringejä joissa etuosaa peittää - tai paremminkin vahtii - vaikkapa Filin näköinen kaveri :D

   Mikäs Pride-magneetti teikäläinen oikein on? Ei vaiskaan,niissä kulkueissa näkee varsin erikoisiakin asukokonaisuuksia, sellaisia joista huomaa ihmisten rajattoman mielikuvituksen.

   Poista
 6. Mulla on kenguru. Vai onko se? Nipsu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nipsu! Hetkinen, kummassa Nipsu muuten viilettää -Nalle Puhissa vai Muumilaaksossa? Iski todellinen black out enkä nyt osaa sanoa kummassa se otus viilettää.

   Btw, mulla oli pitkään pienen muutaman kuukauden ikäisen koiranpennun kokoluokkaa oleva vaaleanpunainen sika, jonka sain systereiltä mutta eräänä päivänä silloinen koiruus päätti suorittaa obduktion ja se sika ei kestänyt sitä :D

   Poista
 7. Mulla on vain minä sängyssä kanssani ja se on hiton hyvä juttu.
  Juhlia tässä pitääkin alkaa jo odottaa.Onko pukupakkoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.... taas nuo kirotut mielikuvat lähtivät vilistämään *Hakkaa päätään seinään* mutta täytyy koittaa ryhdistäytyä.
   Pukupakkoa ei ole vaan asu on vapaa eli saa tulla vaikka alasti jos siltä tuntuu :D

   Poista
 8. Juhla-asuksi ajattelin tehdä elämänlangasta "kaislahameen". Rantis vois harkita samaa. Materiaaliahan meillä riittää ;)
  Yläosaa ei tarvita, onhan kesä kuumimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea juhlavaateeksi.
   Mulla ei vaan kasva elämänlankaa eli pitääkin kutoa puku nokkosesta,sitä riittää.
   Yläosaa ei todellakaan tarvita ja kun oikein ajatellaan tarkkaan tuskin alaosaakaan, vain pankkikortti käteen :D

   Poista
  2. Sirpa: Tuo on hyvä juttu varsinkin kun muistaa ettei sitä elämänlankaa saa kutoa liian tiukaksi vaan sen pitää olla aika väljä ja samaa mieltä yläosasta(voi että mun sydäntä lämmittää järkevät nunnat)! :D

   Ritva: No nyt on sitä oikeaa asennetta, mitä sitä vaatteita murehtii kun ne voi jättää kokonaan pois! :D

   Poista
  3. Olen täällä parhaillaan ompelemassa Sirpalle ja mulle hameita elämänlangasta. Kun nuo käsityötaidotkin ovat vertaansa vailla;)

   Poista
  4. Mä haluan nähdä ne hameet! ;D

   Poista
 9. No hyvänen aika! Kyllä mä tuon nallen voin sitten ottaa, jollei kukaan muu huoli. Tosin, tuli mulle juuri postissa muitakin kivoja juhlavaatteita :) Sitä mä vaan hakiessani jäin ihmettelemään, että miks se postin setä katto mua niin kummallisesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! Kerrankin joku joka eiheti suoralta kädeltä tyrmää Luostarin tekeleitä <3

   Sinähän muistat että mikäli mainostaa saaneensa uusia kesävaatteita, niistä pitää tehdä postaus ja vieläpä siten, ettei niitä ole heitetty johonkin sängyn päälle rojottamaan vaan siten että ne ovat yllä. Joko pääsen huomenna katselemaan uusia asusteita? Niin, ja saat muuten selvittää tarkasti mitä sen postimiehen kanssa oikein tapahtui..:D

   Poista
 10. Saako ne NoB paljastukset laittaa sähköpostin puolelle vai täytyykö ne laittaa tänne julkisesti :D Tuo nallestringi on kätevä talvella jos on nainen, joka neuroottisesti pelkää virtsarakontulehdusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat laittaa Kiki rakkaani ne paljastuksesi s-postin puolelle ja se voi olla hyvästäkin - ties mikä herkkä ihmisen alku tuolla jossain lukee tätä blogia ;D

   No sinähän jumaliste sen sanoit, noita stringejä täytyy heti alkaa markkinoimaan virtsatiehye - ongelmista ja muista alapään vaivoista kärsiville :P

   Poista
 11. SM on selkeästi sekä varuste- että virittyneisyyslaji, että ehkä sä et vaan ollut tarpeeksi hurmoksessa.


  Kuule, mä ainakin vastaan mieluiten suoriin kysymyksiin. Eli jos paljastuksia haluat, niin hopi hopi
  kysymyslistaa laatimaan, ei siihen NoB:hen montaa päivää enää mene!

  VastaaPoista
 12. Kaipa se sitten on niin mutta kyllä mä mielestäni kuljen joka hetki melkoisessa hurmoksessa ;)

  En minä voi laatia mitään kysymyslistaa, vaan ne pitää tulla suoraan sydämestä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... niin no juu, totta ;)

   no, ei sitten :P

   Poista
  2. No älä nyt ala...paljastaisit jotain siltä pimeältä puoleltasi koska se on niin kiehtova ;)

   Poista
  3. tossahan se lukee yllä, että miten saat mut paljastamaan. Oma vikas, jos et tartu tilaisuuteen ;)

   Poista
  4. No katsotaan nyt, enköhän minä tuskissani päädy kerjäämään jotain.... :P

   Poista
 13. Siis MISTÄ sä löydät näin ällöjä kuvia??? Saksalaiset ja niitten into nahkahousuihin on myös kamalaa...Nimim. nähnyt paikan päällä (urps)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ällö on kauniissa naisvartalossa? Minä en ymmärrä...

   Muutamia tirolilaishousuisia olen nähnyt livenä ja ne tapaukset edustivat kyllä sellaista ikä-ja kokoluokkaa ettei näkymä ehkä ollut kaikkein miellyttävin, äijien kaljamahat kun roikkuivat suht pitkällä vyötärölinjan alapuolella.

   Poista
 14. Jaa että karvareuhka jalkojen väliin? No ei. Nytkin saa raivata hartiavoimin tilaa omasta sängystään, kissaa siellä ja mirriä täällä ja pari pierevää koiraakin. On mulla kyllä yksi kaapin päälle (turvaan) nostettu vinkupillinen fasaanilelu (koirien), oisko se kiva Big6 -asuste?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, teillähän on niitä karvaisia otuksia hieman reilummasti ja koiranomistajana ymmärrän sua hyvin, joskin tuo sinun fasaanilelusi pukuna sai mun ajatusmaailman niin sekaisin, että menen työntämään hetkeksi pääni pakastimen syvyyksiin :D

   Poista
 15. Joo, ja mä pukeudun lentoemoksi. Jos meno menee liian villiksi, niin osoitan, mistä pääsee ulos. Ja autan happinaamareitten kanssa. Vessassa EI saa polttaa. Kun juhlat on ohi, tarjoan makeisia ja kosteuspyyhkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, tuota minä odotan sillä pystyn sieluni silmin näkemään sut lentoemona.. <3

   Poista
 16. Pohdiskelijan blogista eksyin sun luostariis ja mä luulen että mulle parasta on kyllä siirtyä luostariympäristöön X-ajaksi.

  Onneksi en missannut bileitä!

  Mulla ei ole koskaan ollut tuommoista jalkovälissä, joten hyvinkin voisin kokeilla :). Isoa ja kuumaa, ei voi tuntua pahalta. Loppuis se ainainen juhlapukeutumisstressaaminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi rakas Puolinainen, tätä hetkeä olen odottanut (sillä olen käynyt stalkkailemassa sun blogiasi :D ) ja olen vahvasti sitä mieltä - korjaan toivon- että jäisit vakituiseksi asukiksi. Luostarissa on perin tervehdyttävä ilmapiiri (psyykevinouma taattu) ja muutenkin rento meininki. Lisäksi sun postauksesi on sellaisia rentoja, hyviä ja mukavia luettavia niin kuin muidenkin Luostariin liittyneiden.

   Eritoten tämä sun huomiosi nallstringeistä osoittaa oikeaa asennetta - et tyrmää mitään suoralta kädeltä :D

   Poista
  2. Ei tietenkään tyrmätä mitään suoralta kädeltä. Jos ei kokeile niin ei voi sanoa ettei tykkää! Niin!

   Poista
  3. Oikein! Tuo on juuri se mitä olen koittanut tolkuttaa ihmisille jotka ovat skeptisiä kaiken ja kaikkien suhteen.

   Poista
 17. Voihan vee... Taisin missata nämä bileet, kun laskuri näyttää jo ohittaneen NoB:n. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä tulee aika lailla jälkijättöisesti mutta et sinä mitään ole missannut.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...