perjantai 26. heinäkuuta 2013

Luostarin radio toimii jälleen! (ja tällä kertaa hamaan tappiin asti - kuuntele uudet juorut joita riittää jatkossakin)

Taas ollaan ääniaalloilla! Luostarin radion päivittäiset lähetykset jatkuvat eli luvassa on sitä omituista horinaa jota Luostarin käytävillä ei kuule. Uusimmat kuulumiset ja tulevan ennusteet, kiitokset kuulijoille ja uusille jäsenille joita ilman Luostari ei olisi se Luostari mitä se tänä päivänä on. Kuuntele mitä tuleman pitää ja nyt kun Hindenburg vihdoin on oma, sisältöön tullaan panostamaan aiempaa enemmän (lähetys sisältää tuttuja, lääkityksestä johtuvia ajatustkatkoja ja sitä saatanan jaagaamista – unohtamatta kouristuksista aiheutuvia kolahduksia ja ulinaa).

16 kommenttia:

 1. Taas sopivaa taustamölinää tarjolla. :)

  Olen muuten pahoillani kun en ole juuri jaksanut kommentoida tai lukea tekstejä ajatuksen kanssa. Pyrin kuitenkin viestittämään että täällä ollaan, vaikka sitä ei kyllä todellakaan aina huomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuttua horinaa täältä aarnimetsän keskeltä :D
   Älä ole pahoillasi Emmi rakas, mulle riittää kun tiedän sun olevan kunnossa ja elävien kirjoissa, ilmoittelet itsestäsi sitten kun siltä tuntuu <3

   Poista
 2. Kuuntelin radiolähetyksen, olipas mukavaa pitkästä aikaa! Kiitokset!
  Mitä ryyppybileitä on pidetty, eih, kai, hm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vaan ja kyllähän teillä muuten on kahdet isot partyt olleet ja sitten on se taustahoro-tapaus jolloin te liittouduitte ja ulosmarssin uhka leijui ilmassa! :D

   Poista
  2. Kukaan meistä ei ryyppää! Hyvänen aika... Ehtoollisviiniä vain maistellaan eikä sitäkään enempää kuin kulaus kerrallaan. Nih!

   Radiolähetyksiä on taas kiva kuunnella :)

   Poista
  3. No eihän teistä kukaan ryyppää, eihän minun kiltit nunnani moista harrasta :D

   Hyvä jos tykkäät noista radiojorinoista niin ei mennyt investointi aivan hukalle :)

   Poista
 3. Oi kun oli kiva kuunnella radiota, niin, pitkästä aikaa! Vaikka nyt onkin toistoa Rantiksen viestistä. Anteeksi mutta pääsi nauru siinä vaiheessa, kun sulla oli pillerit poikittain kurkussa... onneksi isäntä oli jo lähteny korjaamaan sitä mun autonromua, se olis taas ihmetelly.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos tykkäsit ja käypäs vilkaisemassa se eilisen kommenttisi vastaus, mä olin niin surullinen kun mietin sitä sun ajatusmaailmaasi. Tottakai sä kuulut porukkaan.

   No ei voinut mitään sille kähinälle sillä voit kuvitella mitä kahdeksan ryyniä kurkkutorvessa saa aikaan, ei siinä paljon hapelle eikä millekään muulle jää tilaa ;D

   Poista
  2. No kun mulla on niitä panadol grammasia, niin se on kanssa semmosenkokonen puikula, ettei tiiä kumpaan päähän sen työntäis, ja jos menee poikittain niin kyllä tuntuu ikävältä! Siis ruokatorvessa. Toisessa päässä ei paljon tuntuis, oli miten päin vaan.

   Ja mie nyt vain en ole semmonen nainen, josta silleen vois aatella.

   Poista
  3. Miekäläisellä menee noita grammasia kaikkien muiden iloisten nappien kanssa sellainen partti, että yhdessä vaiheessa hakkasin isomman satsin morttelilla pienemmäksi ja sekoitin joko veteen tai söin jogurtin kanssa. Eipä silti, ei mulla ole ollut koskaan mitään vaikeuksia nieleskellä noita ryynejä mutta vaihtelu virkistää - jopa lääkkeiden ottamisessa.

   Usko nyt, kyllä sinä olet yksi meistä, se on asia josta on turha kinata ja saat luvan lopettaa sen itsesi mollaamisen, okei?

   Poista
 4. Kuuntelin radiota,kiitos Apottini <3
  Ne 666 juhlat,juoksee karkuun ja kirkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan rakkaani, mukavaa jos miellytti mutta älä nyt mihinkään karkuun lähde - sua tarvitaan täällä...;)

   Poista
  2. Tiedätkö mitä 666 tarkoittaa?

   Poista
  3. Tiedän. Yleinen harhaluulo on että se tarkoittaa pedon lukua mutta näin ei ole, vaan se on karitsan luku tai paremminkin karitsa itse. Nämä maalliset voimat - jotka Herraa väittävät palvelevansa - ovat vääntäneet tämänkin asian (monien muiden lisäksi) aivan vitulleen.

   Poista
 5. Wikipedia sanoo näin:
  "Pedon luku mainitaan Raamatun Ilmestyskirjassa eli Johanneksen ilmestyksessä. Luvuksi mainitaan 666, ja enkeli varoittaa kostosta kaikille, jotka kantavat tätä pedon merkin lukua käsissään tai päässään. Joissain varhaisissa Uuden testamentin kopioissa pedon luku esiintyy myös muodossa 616."
  Mitä tässä nyt uskoisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän tuo sanoo koska tieto on Raamatusta, kirjasta jossa täällä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Nikean_ensimm%C3%A4inen_kirkolliskokous
   sovittiin mitä siinä sanotaan, vieläpä kolmesataa vuotta tapahtumien jälkeen. Nyt ei pidä luulla että olisin ateisti, vaan meikäläistä vituttaa kun ihmiset "suuressa viisaudessaan" menevät sopimaan, kirjoittamaan ja julkaisemaan tämän "ehdottoman totuuden" vuosisatoja myöhemmin. Tuossa kokouksessa sovittiin paljon muutakin ja samanlaista vedätystä se on joka uskontokunnassa sillä ei esim. se katolinenkaan puoli ole ihan puhdas pulmunen..

   Luostaria sun pitää kuunnella ja uskoman, sillä sun parastasi ajattelen..;)

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...