keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Luostarin riskiretki neljän kirjaimen Perkelettä vastaan alkaa - ringsidepaikkoja jaossa!

Tänään alkaa sen ison Golgatin, tuon itseään täynnä olevan perkeleen kaataminen ja niinpä Luostari tarjoaakin aitiopaikat taistelun seuraamiselle. Taistelusta tulee pitkä ja aika ajoin ilmestyvissä taistelupäiväkirjoissa julkaistaan osumat, hipaisut ja kaadot. Voipi olla että kusen omaan nilkkaani tällä tempauksella mutta jos tästä taistelusta ja sen tiimoilta käydystä paperisodasta on hyötyä jollekin, niin en välitä miten käy koska sivuun potkaistuille tässä oikeutta haetaan. Mistä taistelusta sitten on kyse? No eipä sen kummempaa kuin tuon meidän kaikkien rakastaman, nelikirjaimisen saatanan palauttamisessa – tai paremminkin vakaassa tarkoituksessa palauttaa – maan pinnalle sieltä jumaluusstatuksella olevalta jalustaltaan. Luostarin asukkaat ja täällä vierailevat matkaajat tietävät mistä pahan ilmentymästä on kyse ja ensi kertaa porteista astuville kerrottakoon ettei kyse ole Alkosta vaan eräästä toisesta, neljää ja epäpyhää kirjainta kantavasta instanssista.

Jo herätessä vitutti niin paljon että piti aamupaskakin vääntää omituisessa asennossa


Me kaikki olemme varmasti jossain elämämme vaiheessa joutuneet vääntämään tahoillamme tuon kaiken tietävän laitoksen kanssa, joka nyt Lord of the Omituisten Päätösten henkeen nimettäköön Torppauspihaksi. Mitään muutakaan kun tuo helvetin sekasikiöiden ja itseään jumalina pitävien epattojen allianssi ei jaa kuin hylkyjä, kielteisiä päätöksiä, lisäselvityspyyntöjä etc. Syy miksi tähän taistoon lähdin, on heidän viimeisin vetonsa joka sai lievästi sanottuna verisuonet katkeilemaan.
Historiaa en sen tarkemmin ryhdy selostamaan mutta sen verran kerrattakoon, että nyt taisteltavien asioiden tiimoilta löytyy terveydenhuollon historiankirjoja 2000-luvun alusta lähtien eli pää – ja selkäsairaudet ovat riivanneet koko uuden ja uljaan vuosituhannen, jos näin teatraalinen ilmaisu sallitaan. Mukaan mahtuu myös muisti/palikkatestejä (2008 ja 2013), joissa todettiin allekirjoittaneen muistin olevan selkeästi keskitasoa huonompi ja häikkää on myös hahmottamis – ym. asioissa joten uudelleen koulutuksessa ei neurologian poli nähnyt mitään järkeä ja siitä on mustaa valkoisella. Selkäni puolesta olen ollut työkiellossa viime syksystä lähtien ja jalat ovat lähteneet alta tähän mennessä kaikkiaan neljä kertaa välilevyn painaessa hermotusta. Ensimmäinen B-lausunto fys.polilta tammikuussa ja nyt vuoden loppuun kestävä jatko 17.6. tätä kuluvaa vuotta. Lisäksi TOS-syndroomat sun muut valkosormisuudet.

Vaan mitä tekee Torppauspiha? Ilmoittaa 22.7. postittamassaan päätöksessä että hakemukseni?! on saapunut heille 20.6. (kiitos fys.polille ripeydestä) ja päätös tästä hakemuksesta on annettu 19.7. seuraavasti:
Sairaspäivärahaa on myönnetty 1.7. - 30.9. asti, jonka jälkeen teidän tulee toimittaa fysiatrian erikoislääkärin lausunto B työkyvyttömyydestänne 1.10.2013 alkaen. Lisäksi teidän tulee toimittaa kuntoutuspoliklinikan lausunto, jossa on tilakuvaus, hoito-, kuntoutus – ja työhönpaluusuunnitelma.Eli Torppauspiha ilmoittaa kävelevänsä juurikin tämän fysiatrian erikoislääkärin antaman lausunnon yli lyhentäessään omavaltaisesti B-lausunnon kestoa. Nuo kuntoutuspoliklinikan lausunnot lupasin kyllä toimittaa (kävin eilen ilmoittamassa Torppauspihassa että tulen vaatimaan oikaisua näyttäen samalla heidän oman lausuntonsa sekä B-lausunnon josko olisi tullut virhe päivämäärien suhteen – ei vaikutusta) sikäli kuin ne sieltä saan. Mutta mutta, tässä nähdään Torpppauspihan ”asiantunteva ja asiakkaan tietoihin perehtyvä” toiminta, sillä lähetteen kuntoutustutkimukseen on tehnyt kipupoliklinikka pääkipuihin/muistiin liittyen, ei fysiatrian poli.
Käydessäni eilen Torppauspihassa ja ihmetellessäni heidän päätöstään, sain hyvin nuorelta virkailijalta vastaukseksi että he katsovat työkykyäni ”hieman” eri lailla kuin lääkärit – tarkoituksena osoittaa meikäläiselle jokin toinen työ. No vot, tehtäköön tiettäväksi etten ole tässä hakemassa eläkettä enkä muutenkaan yritä luistaa työnteosta mutta kun terveydentila tällä hetkellä on mitä on, niin sanoin virkailijalle että juttuhan on siten että se fysiatrian puolen B-lausunto on yleispätevä ja lisäksi ne muut (neurologian/kipupolin) epikriisit varsin selkeästi osoittavat että työnteko ei tällä hetkellä onnistu. Tietenkään, kun kukaan ei Torppauspihassa ole tutustunut toimittamiini dokumentteihin, on selvää että te vetelette hatustanne näitä päätöksiä. Tämän sanottuani virkailija häipyi jonnekin toimiston lukuisista takahuoneista ja viivyttyään hetken aikaa, hän tuli mukanaan valitusosoituksineen – ja osoitteineen.

Tiedustellessani kuittausta käynnistä sekä asian tiedoksi tuomisesta, hän sanoi sen näkyvän tiedoissani vaan eipä näkynyt kun kävin tänä aamuna oma-asioinnin puolelta tsekkaamassa (asiasta lähti välittömästi nootti). Edelleen, valitusaika on 2 – 3 kuukautta ja tuo kolme kuukautta on todennäköisempi kuin kaksi, tai näin minulle kerrottiin. Yhteenvetona voisin jopa ihmetellä Torppauspihan käytäntöä; toimittaessani 18.1 sitä ensimmäistä B-lausuntoa, minulle kerrottiin ettei mahdollisen jatkon varmistuessa tarvitse kuin toimittaa uusi B-lausunto ja asia on sillä selvä. No mitä vittua, nyt se B-lausunto olikin muuttunut yllä mainituksi ja alleviivatuksi The Hakemukseksi, käsittelyn kestäessä koko lailla kuukauden. Uusi B-lausuntohan toimitettiin ajallaan, sillä ensimmäisen loppumispäivämäärä oli 30.6 ja Torppauspiha ilmoittaa vastaanottaneensa sen 20.6. eli kenen helvetin kusipään pöydällä/nurkassa/roskisessa se on lojunut? Valituksessani tulen puuttumaan myös Torppauspihan kohtuuttoman pitkiin käsittelyaikoihin (juu, tiedän etten ole yksin mutta tämänkin jatkon olisi voinut täpätä koneelle heti kun se saapui eikä siitä olisi tarvinnut kokoustaa), perusteena toimeentulo/eläminen. Nimittäin, ei voida pitää oletuksena että kansalainen anoo Sos.toimelta (joka ei muuten hyväksynyt mun 27.50,- euron tk-maksua viime huhtikuussa) toimeentulotukea siksi aikaa kun Torppauspihan flohat ja muut kermaperseet kokoustelevat. Tämä on asia jonka olen valmis viemään suuresti rakastamani ja monia vääryyksiä korjanneen EU:n tuomioistuimen käsiteltäväksi jos asia niin vaatii, sillä minulla on aikaa ja vitutusta riittää vaikka Uotilan lapsille jaettavaksi.

Sovittelin jo aamulla pukua päälle sillä täytyyhän sitä olla siistit vaatteet kun lähtee asioimaan


Taistelupäiväkirjaan merkittäköön: Nyt te onnettomat sen viimeisen virheenne menitte tekemään sillä juuri kun olin saanut palikat balanssiin ja suhteellisen mielenrauhan, te perkeleen keturit alatte vääntämään selvistä asioista. Nyt on vaan tilanne sellainen, että valitsitte uhriksenne hullun joka ei suostu menemään kyykkyyn ja jolla on perisyntyinen viha kaikkia niitä kohtaan, jotka yrittävät sortaa heikompiaan joten pitäkäähän kukkahameistanne kiinni – täältä tullaan! Meikäläisellä kun ei ole mitään häveliäisyyden tajua eikä menetettävää, niin mellastetaan sitten kunnolla ja katsotaan kumpi taipuu ennemmin. Starttailen asian tiimoilta tuossa iltapäivästä oikeusaputoimistoon jossa olen asioinut ennenkin ja se on paikka missä sitä oikeutta ihan oikeasti saa. Aivan vitun pitkä vääntöhän tästä tulee mutta en anna sen häiritä sillä uskon, että muitakin on kohdeltu vastaavassa asiassa paskamaisesti ja jos ei muuta, niin saadaanhan tästä meikäläisen tapauksesta ainakin jonkinlainen ennakkopäätös. Ainakin sellainen ohjeistus Torppauspihan väelle että varmistakaa asiakkaan mielenterveys ennenkuin alatte vittuilemaan.


Hyvää ja onnellista keskiviikkoa, te rakkaat Luostarin asukit ja mut matkaajat.

Edit: Uskokaa tai älkää, mutta blogger ei suostunut tallentamaan ja kone tilttasi kun ensimmäistä kertaa yritin julkaista tämän. Enteellistäkö...pimeneekö Luostari...?

43 kommenttia:

 1. On sulla kyllä ollut ja näyttää tulevan lisää vääntöä tämä ihanan Kelan kanssa.

  Mulle Kela maksaa kiltisti mutta Mela on hankala vakuutusyhtiö.No,valitettu on ja kirje tuli että käsitelläänn syys-lokakuussa.

  B-lausunnolla tässä minäkin olen.Pitäääkö se pyytää erikseen vai riittäneekö se että pyysin jo lääkäriltä ja s-lapussa luki "B-lausunto"

  Yritetään jaksaa me elämän murjomat ihmiset,ei meitä vielä kyykyyn saada,näin helpolla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullekkin neuvo: Vedä valitukses pois ja uus hakemus kehii samantien kun valitusaika päättyy.

   Poista
 2. No B-lausunnonhan saa automaattisesti lääkäriltä mutta jos haluat sen menevän (toisen, leimalla ja allekirjoitettuna) esim. Kelaan, on sun annettava lekurille suostumuksesi. Automaattisesti he eivät toimita mitään koska eteen tulevat nämä intmiteettisuojaan liityvät kysymykset elikkäs määräykset eli niitä ei jaella noin vaan.

  Ei meitä nujerreta, olin just oikeusaputoimiston kanssa puhelinyhteyksissä ja juttu on esissä.

  VastaaPoista
 3. Taistelua tuulimyllyjä vastaan? Ajattelin ehdottaa jotain kättäpidempää avuksi, tyyppiä lakimies / oikiksessa opiskeleva sukulais-/naapurin nuori tms., joten oikeusaputoimisto kuulostaa oikein hyvältä yhteydenotto-osoitteelta.

  Btw, HBD!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, ei tuo nelikirjaiminen perkele ole niin paha kuin miltä se näyttää ja ainoa mahdollinen komapstuskivi on sen laaja lakimiesarmeija. Vaan eipä mitään mulla on omani ja äsken tosiaankin käytiin pitkä keskustelu ja pian alkaa dokumentit liikehtiä, joten uskoisin että marraskuun alkupäivinä saadaan jonkinlainen päätös. Se on sitten eri asia vaatiiko se eteenpäin viemistä vai onko se sellainen jota voidaan pitää oikeudenmukaisena.

   Poista
 4. Tämä komppaa: TÄÄLTÄ TULLAAN LEKSA, varokaa!!! :) *ottaa omat paperit mukaan* OPM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein Polga, nyt isketään koko rintaman leveydeltä!

   Poista
 5. EHEI, ei Luostari pimene tästä taistelusta. Ei edes värise vielä. Meillä on monella toooosi pitkä ja tuskaisa kokemus kyseisen puljun toiminnasta. Joten eespäin, eespäin tiellä taistojen, tukea saat !
  Itse olen valmis tulemaan The Viraston eteen mielenosoitukseen puolen tunnin varoitusajalla!! Juuri katsastetulla autolla !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että asiaan suhtaudutaan noin ja tosiaan, sullahan on nyt autokin kunnossa niin mobilisointi ei tuota ongelmia!

   Poista
 6. Minä tulen kans! Tekemisen puutteessa voinkin alkaa heti askartelemaan banderollia!
  Mun entisessä elämässäni tuin puoliskon taistelua Kelaa ja vakuutusyhtiötä vastaan liki 15 vuotta, ja kuulemma jatkuu edelleen... Tuulimyllyltä tuntuu, mutta Yritettävä on. Mulla ei taida puolen tunnin varoaika riittää, mutta jos ilmoitat illalla, niin huomenna tuun! Jaa, enhän mä kyllä tiedä, minkä kylän Kelan eteen pitäis parkkeerata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu, asennetta ja kokemusta siis löytyy ja se on hyvä asia koska tästä tulee pitkä vääntö.

   Poista
 7. Itellä ei kauheesti oo noista kokemusta ku niin vähäsen oon joutunu olemaan tekemisisä Kelan kans. Mitä oon kuullu niin aika pitkäpiimästä ja hijasta touhua joka koettellee ihimisen kärsivällisyyttä ja pitkämielisyyttä ihan viimeseen saakka. Toivotaan, toivotaan että asijat etenee. Voimia sulle! siu siu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, eihän tuota instanssia voi tosiaankaan mistään nopeudesta syyttää mutta kyllä ne asiat selviää - tavalla tai toisella.

   Poista
 8. Kelalla ja Alkolla on yhtä lukuunottamatta samat kirjaimet. Ihme, kun ne ei ole vielä muuttaneet nimiään Destian ja Itellan tyyliin... vaikka Violentia ja Drunkia?

  Olen hengessä mukana, tarvittaessa ruumiissakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, heititpä hyvät nimiehdotukset! :D
   Drunkia varsinkin olisi mitä parhain ja myyvin nimi :D

   Kiitos kannatuksesta <3

   Poista
 9. Mul on fikkari ja pattereita aika läjä. On soihtujakin ja troikkavalo (sähkön voi vetää tolpasta suoraan). Notta ei pimene luostari aivan heti.
  Olen pahoillani Kelan toimista sinua ja muita kohtaan, tukien päämäärääsi miten kuten osaan. Minulla on vain hyvää sanottavaa Kelasta ja kelavirkailijoista, apua ei saa lyödä! Ehkä meidän Kela on erityisen ystävällinen paikka tms.? Aihs, ei saa läimiä! Olen saanut apua, neuvoja ja nopeaa palvelua. Päätökset ovat tulleet alta aikayksikön. Työpaikkalääkäriä on kaikesta lie kiittäminen. Asiallinen heppu. Kohta mä läimäytän takas!
  Tai sitten olen sairaampi kuin tajuankaan :)))) sekin on mahdollista <3 Kääkkä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuesta ja asenteesta. Kaiketi se on aika paljon asioita hoitavista virkailijoista kiinni sillä jos on valmiiksi kielteinen asenne niin eihän hommat silloin etene. Siinä tosin olet oikeassa että meikäläinen on paljon sairaampi kuin mitä ensivaikutelma antaa ymmärtää ;D
   Rakkautta Kääkkä, rakkautta... <3

   Poista
 10. On tullut tuon toimiston kanssa taisteltua monet kerrat, mutta olen saanut sieltä hyvää ja nopeaa palveluakin. En kehu, mutten moitikkaan. Entisessä kotipaikassa oli pahemmin kuin nykyisessä. Nykyään tuntuu asiat luistavan.
  Tsemppiä ja voimia taisteluun. Sairastaminen on kokopaivätyötä ja monasti paljon rankempaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin tuossa Kääkälle sanoin, niin se taitaa olla toimistosta kiinni - toisessa ajatellaan asioita asiakkaan näkökulmasta ja toisessa vahditaan firman etuja.
   Kiitos tsempeistä, kyllä tässä pärjätään.

   Poista
 11. On se hyvä, että saat ammattilaisen apuakin, koska ne lausuntojen koukeron koukerot tuppaa olemaan aikamoista jargonia. Pistä vaan osoitetta tulemaan niin lähetän minäkin niitä pattereita ja halon kokoisen taskulampun. Annan Luostarin pimenemiselle kielteisen päätöksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tuon oikeusaputoimiston sanoilla on hieman enemmän painoarvoa kuin meikäläisen ja toinen seikka on se, että jopa Torppauspihassa ne tajuavat ettei oik.aputsto:lle kelpaa ihan mikä tahansa diibadaaba selvitykset. Siksi otin sinne yhteyttä ja tietty muutenkin, se on parempi että on kotiläksyt tehty ennen vääntämisen alkua. Kiitos valaistuksesta :D

   Poista
 12. Neuvo: Älä valita, toimitat vaan ne uudet paperit. Valituksen käsittely vie minimissään 3 vuotta ja sinä aikana et saa minkäänlaista päätöstä tai korvausta paskalaitoksesta. Nimim. kokemusta on. Ne yrittää vaan sut latistaa ja et menisit ja laittasit ittes kiikkuu: Ei tarttis enää maksaa, perkele!

  Just tollassilla ne koettaa lannistaa ihmisen ja saaha menettään hermosa. Rauhallisesti nyt vaan. Syö hyvin ennen kun meet ko. laitokseen asioimaan, ni pinnakaa ei niin nopsaan pala. Nimim: Vuodesta 1968 paskan selän takia lekurilla asioinnu ihan liikaa ja samoin paskalaitoksen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvoista Timba! Uudet paperit on sisässä - tietenkään en ole vielä voinut laittaa kuntoutustutkimuksen osalta kun se on vasta 28.8 mutta laitan ne menemään perästä päin. Valittaa aion silti vaikka se veisi sen kolme vuotta luvatun 3 kk:n sijaan, ihan siksi että siitä jää jälki jonka voi pistää eteenpäin. Niin, ja senkin takia että vituttaa tosissaan se ylimielinen asenne mutta ei ne mua saa hermostumaan sillä linna opetti pitkäpinnaisuutta ja hermojen hallintaa - aikaahan mulla on maailman loppuun asti.
   Kiitos kumminkin neuvoista, sillä ne on aina tärkeitä ja otetaan kiitollisuudella vastaan. Voin vain kuvitella mikä vääntäminen teikäläisellä on ollut ja hattua täytyy nostaa, moni olisi antanut periksi.

   Poista
  2. Kaikki neuvot kannattaa lukea ja sitten itte päättää mitä niistä käyttää, sillä sinähän se päätät yksin mitä teet. *Peukku ylös sullekki*

   Poista
  3. Niin kait se on ja kiitokset peukuista - niitä tarvitaan!

   Poista
 13. Lohdutusta postiin laitettu tai minä tiijä lie vaikka vaikeuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas! No hittolainen, hyviä uutisia! :D *Lähtee kauhtana reveten viilettämään kohti postilaatikkoa*

   Poista
  2. No mutta Pohdiskelija! :D
   ja mitäs se vanha sarvi siinä oikein hekottaa ;D

   Poista
  3. Ritva! Kiitos postista ja vastattukin on....;)

   Poista
 14. Kiitoksii, toivotaan joo ja toivottavasti jotain noista piperryksistä tarttuis jonku muun kainaloon ni hyötyiski viel jotai :D

  Kaikki voima ja kärsivällisyys olkoon kanssasi tän Saatanallisen Torppauspihan sodan aikana, oot kyllä mun sankari jos selviydyt hengissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miki rakkaani, ei meitä Torppauspihan örkit kaada!

   Varmasti menevät kaupaksi ja kun vielä linkkitäisit osoitteen niin pistäisin promoa huomiseen tekstiin.

   Siispä laitankin heti esi-infoa: Mikillä on näyttely joten käykääpä kerjäämässä osoite - ties vaikka olis lähellä teitä. Kauniita ja mielenkiintoisia tauluja tarjolla joten menkäähän syntiset käymään Mikin luona!

   Poista
  2. Hirmuisen ystävällinen ajatus, ja arvostan sitä, mutta yritän olla mahdollisimman anonyymi täällä. Tai niin anonyymi kuin vain voi bloggerissa olla kun kirjoittaa yksityisistä asioistaan :D

   Mieluummin pidän sen sellaisena että jos joku sinne eksyy ja kuvat tunnistaa, niin voi siitä minulle kertoa, mutten haluaisi täällä mainostaa kyseistä paikkaa, kun kerran olen siellä itse töissäkin.

   Poista
  3. Okei, ymmärrän täysin teikäläisen kannan :)

   Poista
 15. Kuulostaa kovin tutulta. Valitettu on päätöksistä ja vaikka mitä. Itsellä ei voimaa ollut mutta kun on tomera vaimo niin se ei antanut periksi ja lopuksi hommat saatiin sujumaan. Jotenki tuntuu, että mitä huonommassa kunnossa sen enempi pompotellaan ja yritetään kyykyttä, että ei varmaan jaksa hakea mitään. Monikohan on jättänyt homman kesken tuon byrokratian takia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sympatiani siitä että olet läpikäynyt tämän helvetin ja uskoisin että luovuttajia on huikeasti enemmän kuin niitä, jotka vievät tapauksensa katkeraan loppuun asti. Se on toisaalta surullista koska monen ihmisen elämä vaikeutuu suunnattomasti tuon valtion instanssin kusipäisyyden takia.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...