maanantai 15. heinäkuuta 2013

Meikäläinen on viimeisten tutkimusten mukaan kahdeksan reikäinen mies eli herra Läpiveto tuttujen kesken

Nyt on kaiketi käynyt niin, että meikäläisestä on löydetty reikiä lisää entisen seitsemän läven lisäksi. Tämä selittäisi sen alituisen vedon tunteen ja kirotun kylmyyden, jota tunnen toisinaan jopa saunan +85 asteen lämmössä eli jos vikaa ei saada korjatuksi niin tulen palelemaan helvetissäkin. Hyvänä puolena sen sijaan mainittakoon se, etten enää haisen niin perkeleen pahalta lisääntyneen tuuletuksen takia ja voin mm. tutkia kasveja lähempää ilman että ne heti kuukahtavat eikä lavatansseissakaan tarvi veivata tangoa loppuun pyörtynyt daami käsivarsilla (uskokaa pois, se on heti helvetin raskasta).

Tässä on optikon ottama kuva mun silmästä ( en kehdannut sanoa sille että  se on väärässä päässä) joka on itseasiassa mun madonreikä. Muut tekee brassivahauksia mutta minä poika värjäsin karvat valkoiseksi kun ne jotenkin södemmät. Etualalla näkyvä punainen läimäre on naarmu joka tuli kankkuun mopon kyydistä putoamisen seurauksena.


Nimittäin, meikäläisellä on kaiketi joku makula-reikä silmässä tai molemmissa – en tiedä. Älkää myöskään kysykö enempää aiheesta sillä en osaa kertoa siitä mitään mutta jotenkin se kai liittyy verkkokalvoon ja sen eheyteen/toimintaan. Makula-läpeähän ei pidä sekoittaman madonreikään joka on taas ihan toisessa päässä kroppaani ja tarkennuksena vielä että se on madonreiän se exit-puoli mikä tuuppaa toisesta päästä sisään imuroidun roinan ulos. No, kyllä toi mun madonreikä toimii joskus toisinkin päin ja imaisee kalsarit persvakoon sellaisilla tehoilla että joudun koukkupäisellä harjateräksen pätkällä ronkkimaan niitä takaisinpäin vaosta, jonka rinnalla Grand Canyonkin on melko vaatimaton naarmu. Usein niissä on jostain syystä hampaan jäljet mitä mä suuresti ihmettelen mutta kait se liittyy siihen alituiseen murinaan jotenkin. Anyway, jos tämä epäilys nyt sitten osoittautuu oikeaksi niin todella vaikeat ajat ovat edessä koska ne ymmärtääkseni jotenkin tukkii sen reiän ja täyttää sen jälkeen silmän kaasulla. Mielestäni saatanallinen virhe koska ne eivät suuressa viisaudessaan kysyneet että tupakoinko, sattuuko mahdollisesti sellainen pieni lieska leimahtamaan tuossa klyyvarin alla päivittäin ja vieläpä useampaan otteeseen? Ei muuten mutta ei juur vituta jos silmät possahtaa norttia sytytettäessä että ihan sillä minä vaan vaan tätäkin huolimattomuutta ihmettelen.

Mulle tulee ehkä tälläiset "koita nyt saatana kattella tännepäin"-piilarit koska toi ristikko auttaa kohdistamisessa ja rivillä pysymisessä.


Paljon on vaihtoehtoja ja yhdestä käytiin oikein väittelykin, kun eivät meinanneet tajuta mun aivojeni ja silmien yhteistoimintaa. Puhun nyt halvauskarsastuksesta ja nämä menivät väittäämään että siinä kuva vääristyy joten olihan se pakko korjata. Kerroin ettei halvauskarsastuksessa mitään sellaista tapahdu ja se on helppo todistaa; kehotin lääkäriä kävelemään keskellä aulaa ja toteamaan tilanteen itse kun sekä oikealta että vasemmalta lähestyy kaunis nainen. Kumpikin silmä halvaantuu tahoilleen ja tämä ”näen sunnuntaina molemmat keskiviikot”-ilmiö johtuu siitä, että aivojen täytyy painaa silmien pause-nappulaa niin kauan että ne ehtivät tallentamaan noiden jumalaisten ilmestysten piirteet, muodot ja askeltamislajin sillä viimeksi mainittu kertoo naaraasta hyvin paljon. Molemmat kuvat ovat erittäin tarkkoja ja niiden tuottamaa informaatiota käsitellessä mun aivoilta meneekin yleensä loppupäivä. Kun kohteet on ohitettu, niin silmät palautuvat normaaliin play-toimintoon ja taas voi huolettaa teputtaa eteenpäin ja mennä huohottamaan johonkin penkille. Näin siksi että näkymät vaikuttavat kokonaisvaltaisesti ja veren tarve molemmissa päissä kasvaa, eikä tuo laiska sydämen läysäke tahdo pysyä tahdissa mukana. Tämä yksinkertainen juttu ei meinannut mennä jakeluun koska lekureilla oli suorastaan kerettiläiset näkemykset tästäkin vaivasta.

Juu, en ole optikko eikä tarkoituksenani ollut rienata vakavaa aihetta koska olen oppinut tai paremminkin saanut muistutuksen siitä kuinka tärkeä aisti näkö on. En vaan jaksa enää suhtautua dramaattisesti tai edes vakavasti mihinkään sillä kuten vanhemmat lukijani tietävät, näitä ongelmia tämän kropan kanssa on muutenkin. Vaan nytpä on rokkana rikassa vielä yksi vaiva ja oikein kylmii ajatella että mitähän seuraavaksi? Kait ne seuraavassa tarkastuksessa sanoo että tutkittiin vähän tarkemmin näitä juttuja ja tultiin siihen tulokseen, että sähän olet saatana alieni eli nyt teikäläinen lähtee VTT:n/NASA:n pöydälle jossa ne leikkelee sut auki ja katsoo että mitä perkelettä sieltä sisältä löytyykään – niin saadaan sustakin selko senkin helvetin kyborgi.

Joudun myös pitämään tälläistä makula-pipoa 24/7


Toivon totisesti että ne saisivat siniharmaat pallukkani (olen muuten testamentannut ne eräälle eläintentäyttäjälle joka on erikoistunut täyttämään lehmiä. Mun silmäni kun on kokolailla samaa luokkaa kuin lehmien ja ne saa tungettua niihin monttuihin melko pienellä painimisella) kuntoon koska alkaa olemaan noita vastailemattomia kommentteja vähän turhan paljon. Kiitos niistä hyvin paljon ja periaatteeni on aina ollut vastata jokaiseen ja erikseen koska se on mun mielestä oikein. Tunnustan että joskus jää vastaamatta epähuomiossa ja siitä saa kyllä huomauttaa mutta näin käy varsinkin joihinkin vanhempien juttujen kohdalla, olen huomannut. Tämä varsinainen tekstin tuottaminen on sen sijaan työlästä kun vertaa siihen, että ennen okulääriprobleemaa tälläisen lyhyehkön saarnan naputteluun aikaa meni vajaa tunti, niin nyt oln tätä hakannut eilisestä puolesta päivästä asti – kahdesta kolmeen riviä kerralla. Eipä tässä sitten muuta kuin olkaa ihmisiksi eikä välttämättä kannata laittaa niin koivn paljoa päälle kun lähdette liikenteeseen, sillä koskaan ei tiedä vaikka horjuisin teitä vastaan ja tarjoamanne silmiä hivelevä näky saisi nuo kirotut mötikät nyrjähtämään paikoilleen. Näin tapahtuessa tulisin toteuttamaan mitä haaveitanne tahansa ihan niin pitkään kuin haluaisitte...

Hyvää maantaita ja alkavaa viikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.16 kommenttia:

 1. No onpahan kerrankin vaiva, jolle löytyy nimi ja jota voidaan jopa hoitaa! Googletin, että sun täytyy sit kaasut silmissä katella alaviistoon valveillaollessas, että ei passaa niitä naisia vilkuilla. Paitsi maassa makaavia. Eikun uimarannalle sitten vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa kun nämä mun vastaukset tulevat jälkijättöisesti sillä tuokin diagnoosi meni sitten päin persettä. Aion kuitenkin mennä uimarannalle heti kun ehdin ja nimenomaan lepuuttamaan silmiäni ;D

   Poista
 2. Silmät sulla siis vaivaa ja silmät on sielun peili.Oi,voi tätä elämää.
  No,pitääkin vähentää pukeutumista kun lähden kulkemaan, onhan se reiluu että apua annetaan,tyylillä millä vaan.
  Siksi ne ei kysyny tupakoinnista, kun se tuoksun kyllä haistaa ihan kysymättäkin,sanoo viisaat ja oppineet.
  Minä tiijä mittään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmät vaivaa mutta sielu laulaa kun luin uhrautuvaisuudestasi! Lähdenkin teputtamaan sinne teille päin jos vaikka satuttaisi kohtaamaan...tosin pelkään että mun silmäni olisivat sen jälkeen selällään ;D

   Kyllä sinä tiedät ja tiedät varsin paljon..<3

   Poista
 3. Olet joka miehen unelma jos susta kahdeksan reikää löytyy. Kannattaisiko vaihtaa genreä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Emmi! Mitäs sinä nuori nainen nyt heti tuollaisia ajattelemaan... :D

   Poista
 4. Älä Peppone-rakas vaan mene tuon makula-piposi kanssa sitten Siwaan hankkimaan sitä yhteen reikään imuroitavaa roinaa. Meillä oli tapana tuollaiseen asuun pukeutuneille asiakkaille tilata kyyti Kissalan pojilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli Siwaa täytyy varoa...hmm..kiitos Kiki rakkaani varoituksesta ja nyt tämä tuli puheeksi niin saattaapi olla että ollaan nähty :D (yhdessä Siwassa oli nimittäin varsin määrätietoinen nainen - se sai mut jopa vakuuttuneeksi siitä että tarvitsen varsiselleriä!) :D

   Poista
 5. Mulle tarttui tänään paikallisesta sekatavarakaupasta sulle yksi juliste mukaan. Luulen että paranet kun tuijottelet sitä. Koitan saada sen postiin pikapuoliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 <3!!
   En ole ehtinyt enkä kyennyt käymään postiani hakemassa sillä se on nyt kyläkaupan lopetettua hieman pidemmän matkan takana mutta heti maanantaina menen! Kiitos vielä kerran ja kirottu olkoon postin kaukainen sijainti.

   Poista
  2. Minunkin liikkeet ovat olleet niin verkkaisia näin lomalla, että tötterö pääsee postiin vasta huomenna sunnuntaina. Löytää perille siis vasta tiistain-keskiviikon maissa, mutta toivottavasti ilahduttaa sitten senkin edestä!

   Poista
  3. No varmasti ilahduttaa eikä mitään kiireitä - jännitys on hyväksi ihmiselle! :D

   Poista
 6. Voi hyvä ihme kuitennii siu kanssais!

  "Maamolla silimät likettää ku kissalla paskatessa" sanoi arvoisa rouva kummitätini lapsosena kun äitinsä silmät tummuivat vihasta. Tuli vaan silmistä mieleen.

  Tsemppiä sulle, ei kai tässä muuta voi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä voi ja kiitos tsemppauksesta, uskon tai oikeastaan toivon että tämäkin juttu ajan kanssa selviää.

   Kummitädilläsi on ollut lapsena varsin eläväinen kielenkäyttö josta meidän kaikkien tulisi ottaa oppia :D

   Poista
 7. No voihan peräpukama! (niitä ei sentään vielä oo...?) Kiki vei mun sanani, tuli meinaan tosta hupusta mieleen ihan sama, ei kaupungille se päässä, kiitos. Tai ainakin jätä sitten kaikki, minkä voisi mitenkään tulkita haulikoksi, kotiin!!!
  Tsemppiä hyvä herra!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä ja täytyy tosiaan muistaa harkita tuo kaupunkireissujen pukeutuminen ettei löydä itseään pahnoilta ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...