tiistai 30. heinäkuuta 2013

Ranskanperunoiden oma Da Vinci - koodi on paljastunut!

Tiesittekö että perunoilla on oma, salainen Kauniit ja Rohkeat – maailmansa missä kaikki ei ole sitä miltä näyttää? Ettekö? Älkää välittäkö, en minäkään ennen näitä uusia lääkkeitäni jotka ovat avanneet minulle oven suuren tietämyksen ihmeelliseen pesukoneen nukkasihtiin. Nimittäin, ranskanperunat (joita olen tämän uuden ajan tiedon opastamana viljellyt) kasvatetaankin pyttipannussa olevista perunakuutioiden poikasista!! Ihan totta, nuo pikku kuutiot venähtävät mittaa aivan huikeasti ja hyvässä kasvualustassa ne saavuttavat jopa McTrumpin Etunimen vaatiman 120 mm mitan. Tämä on muuuten asia jota Suomen eteläpuolen isolla saarella jota myös Bassland:iksi kutsutaan, olevat viljelijät ovat varjelleet siitä asti kun Ranska itsenäistyi ja julistautui ranskanperunoiden ”Kapaksi” eli kotomaaksi (”Hei kyyppari, nakkaapa mulle kappa frasmanneja”. Alan & Francois Budoar; Tuokaa mulle hikistä voita,kappa fransmanneja ja kuokka, 1776. toim.huom).

Kokeilin salaista kasvatusmenetelmää joka kaikessa brutaaliudessaan toimii erittäin hyvin, varsinkin jos muistaa laittaa ne suloiset pikku kuutiot oikealle sivulleen mikä onkin aika dilemma sillä kuutiossahan niitä sivuja on kuusi kappaletta. Brutaaliksi tämän tekee sen, että nyt päästään siihen Kauniiden ja Rohkeiden sisäsiittoiseen ja aivan mottipäiseen maailmaan. Pyttärin perunapoikaset kun sattuvat olemaan moneen kertaan mestattuja ranskanperunoita!! Eli ne aikuisiksi kasvaneet potut ovatkin itsensä poikasia ja tässä maailmassa tädillä on munat siinä missä ituja ei hyväksytä koska se mummuni mies onkin mun tyttäreni ja mä olen oman itseni setä enkä perkele kuole vaikka tippuisin sen seitsemän kertaa lentokoneesta, sillä enoni parta onkin perunarutto!! Brutaaliutta selventää myös se, että ranskalaisethan ovat olleet maailman sivu viehtyneitä giljootiiniin ja niinpä he ovat soveltaneet tätä päänkatkomislaitetta näihin solakoihin pötkylöihinkin. Sitä se aivan saatanallinen viinin kanssa lotraaminen teettää....voi sentään mutta mua itkettää niiden miljardien ja täysin viattomien ranskanperunoiden joukkomestaukset.

Sattumaako? No ei todellakaan..


Toisaalta, ilman kuolemaa ei voi olla uutta elämää ja saavathan franssipötköt uuden elämän pyttärinpentujen muodossa, olkoonkin että se on vain välivaihe tässä itsensä kloonaamisessa. Homman tekee vaikeaksi se istuttaminen josta jo mainitsinkin tuolla aiempana. Vain yksi sivu siitä kuutiosta toimii ”juurena” joka lähtee työntämään sitä rapeaa perkelettä ylöspäin ja tämä oli asia, jonka selvittämisen takia olen joutunut tekemään vallan helvetisti töitä, töitä jotka paljastivat lisää mystiikkaa ja outoja juttuja tässä Da Potatoe – koodissa. Jäljet johtivat Vatikaaniin, missä muuten tapasin sen Ruskean ämmän pojan – Taunon – ja hän oli siellä selvittelemässä jotain vinssiin liittyvää koodia. En tiennytkään hänen viehtymyksestään nostolaitteisiin mutta kannustaakseni häntä tokaisin etteikö olisi paljon hienompaa jos kirjan nimenä olisi Da Taljan koodi tai Da Pylpyrän koodi. Ukko haistatteli pitkät vitut ja sanoi että koitahan sinä susien nussima juntti vaan pitää huoli omista asioistasi. Varsin töykeä mies, sanon ma.

Anyway, paljastuikin että ranskalaiset ovatkin alunperin Vatikaanin porukkaa ja sehän on ilmi selvää; kaikki Frank:it ovat lähtöisin tuosta suljetusta maailmasta ja merkittävimpänä heistä mainittakoon Frank Zappa. Aivan oikein, nimi muutettiin jossain vaiheessa alkuperäisestä Frank Kappa:sta Zapaksi ja vain ja ainoastaan ranskanperunoiden kaavan säilyttämiseksi (vrt. Temppeliherrain ritarikunta). Otin asioista selvää ja kävi ilmi, että Zappalla oli aikoinaan Frank's bouncing potatoes & Burning Pyramid's niminen ranskanperunoiden kasvatus ranch:i, jolla oli kokoa kolme neliökilometriä ja tuotti jokaiseen tuon ajan McTrumpin Etunimeen kaikki ranskanperunat ja osan häpimiileistä. Homma meni kuitenkin reisille jossain vaiheessa sillä Frank Z kasvatti ranskiksia ns. multiplay-tekniikalla mikä tarkoittaa sitä, että joka jumalan vaossa kasvoi myös tolkuttomasti hippaheinää. Tämä taasen selittää äijän psykedeeliset biisit ja perunannostoväen järjettömät hallusinaatiot (thaikkulajike ja paljon tuhdimpaa kuin jalostamaton). Yhdysvaltalaisille lukijoilleni muuten tiedoksi ettei kannata kauheasti viljellä sitä ”mennään mun ranch:ille” - lausetta, sillä sana ranch on vatikaani - ranskalaisten nimitys suomalaistenkin tuntemalle Ranskanleivälle, joka tarkasti alkunormandiasta käännettynä tarkoittaa ”Aivan vitun onnetonta sirvakkaa joka on täynnä ilmaa”. Lyhennettynä ranch on siis happipulla ja näin ollen vähemmän mairitteleva nimi tilalle/tiluksille. Sama kuin sanoisi että mennään chillailemaan mun oksdipitkolle. Sori nyt mutta tämäkin tieto tuli esiin kun rytysin siellä Vatikaanin arkistoissa yhdessä sen töykeän Taavetin kanssa.

Vatikaanin peruna-arkiston rappuset

Mun piti linkittää (pdf-tiedostona) se oikean pyttärikuution sivun laskemiskaava + ne 562 eri kontekstiä tähän mutta koska Pannumyssylakkia pitävän heppelin valtio seuraa kaikkea tietoliikennettä, niin sieltä tuli s-postia että koitahan poika linkitellä niin tiedät miltä tuntuu kun pannaan. Vai joutuu pannaan, en minä enää muista ja sitäpaitsi kyllä minä sen tiedän miltä tuntuu kuin pannaan sillä se on oikein mukava tunne. No ehkäpä ei jos joutuu temppeliritareiden (Köyhistä ritareista puhumattakaan!!) nussimaksi. Pirun vaikea se joka tapauksessa on eikä avaudu heti, mutta kun kaavan saa auki ja pyttärinkuutiot oikein päin maahan, niin sanonpahan vaan että siinä jää Basslandinkin käivärät toiseksi. Tällä hetkellä mulla on kasvamassa niitä yhdessä rairuohon kanssa sillä jouluun ei ole enää kuin pari yötä ja tässä tulee kiire, varsinkin kun pitäisi ne männyt pystyttää oven pieliin ja tehdä tippaleivät. Niin paljon on tekemistä etten tiedä miten selviän mutta olen ajatellut ottaa nyt aamusta iltalääkkeenikin – jotka ovat niin ikään uuttaa respaa (vrt. satoa) – ja katsoa millaiset draivit siitä saa aikaan. Pahimmassa tapauksessa raivarit mutta se onkin sitten taas toinen juttu.
Huomasin juurihetki sitten että noi Play Doh – muovailuvahapötköt on sulaneet mun kaakaoon joten taidan lopetella, sillä taidan varoiksi köyttää itseni tähän sohvaan ennen iltalääkkeiden ottamista. Ihan sen takia kun luin ohjetta, niin siinä painotettiin ettei niitä saa ottaa kuin illalla ja siltikin pitää vetää itsensä paketin mukana tulleilla lepositeillä punkkaan kiinni. Jösses, se voi olla että huomenna paljastan lisää salaisuuksia...

Jumaliste nää iltalääkkeet toimii....eiks ole suloisia <3 <3 <3 !!!


Hyvää tiistaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.32 kommenttia:

 1. Jotain tuollaista olenkin epäillyt... ja tää on kolmas tai neljäs kerta, kun yritän tähän kommenttia kirjoittaa. Pottuilee mulle tää koko kommenttiloora. Pottuloora.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se tuntuu uskomattomalta mutta näin asia vaan on.
   Mikäs tätä kommalooraa sitten oikein vaivaa sillä käsittääkseni kaiken pitäisi olla kunnossa..? * Tutkii asiaa vastailtuaan kommentteihin.*

   Poista
  2. Sun pottuloora on ihan kunnossa, mie en...

   Poista
  3. No mikäs Sanna rakkaani nyt on, ei kai mitään ole sattunut?

   Poista
 2. Muistaakseni Viiru-kissa (Viiru ja Pesonen lastenkirjoissa) koitti viljellä lihapullia panemalla yhden multaan kasvamaan. Olsikohan tää uusi aluevaltaus? Tai prinssinakeista makkaroita, niin saisi ihan makkaraperunat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Marjaana kuinka täynnä suurta viisautta sinä olet sillä nuo prinssinakit...! Oih, mikä suuri mahdollisuuus ja oikein viljeltynä niistä voisi saada jopa gotler-tankoja, mieti mitkä markkinat! Kiitos tästä vinkistä johon täytyy illan tullen perehtyä tarkemmin.

   Poista
 3. Olen aina luullut, että ranskalaisia kasvaa niissä härskeissä ravintoiden ja hampurilaispaikkojen öljyastioissa (kuten sammakon kutu) missä ne kärvistyneenä ja suolattuina sitten uitetaan ihmisten lautasille. No, selvisi, että olin väärässä.

  On noi niin sööttejä noi potut aurinkoa ottamassa;)

  Kauhukuvana on tuo kloonaus, kuvittelen ketä kaikkia voisi olla pian useampi kappale... apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään, vaan ranskalaisten kasvatus on oikeastaan hellyttävää puuhaa nimittäin aurinkoisina päivinä heittäessäni suolaa niille, voin selvästi kuulla kuinka ne laulavat amerikkalaistyyppisiä ja commercial-henkisiä lauluja sillä suloisella ranskalaisella aksentillaan <3!!

   Kenenkäs sinä nyt niin pelkäät kahdentuvan...?

   Poista
  2. No miltä tuntus, jos täälläkin huitelis kolme Rantista, neljä pepponea, viisi Polgaa, ajattele;)

   Poista
  3. :D Voi veitikäs sitä rytinää!

   Poista
 4. Mulla käy ilmeisesti taas vaihteeksi aivot vähän hitaalla tänään, sillä tipahdin kyydistä viimeistään puolivälissä. Haittaako? Sanon vaan, että joskus muinoin Hesessä oli paremmat ranskalaiset kuin Mäkkärissä. Turussa ainakin.
  *vetäytyy siestalle työpöydän alle*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet ollutselvästi pahan teossa yöllä etkä missään unten mailla. Kuules, nyt pois sieltä pöydän alta ja lähdet kotiin nukkumaan niin katsotaan sitten illalla miten mä annan sulle selkään ;D

   Poista
 5. Kuinka lohdullista,pyttipannu lapsista tulee ranskanperunoita <3
  Nykyään kun osa ranskanperunoista eivät ole kuulleetkaan perunasta vaan ovat teollisen prosessin tuote ja me hullut vedetään niitä naamariin hyvällä halulla.Voi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan on, pyttäripienoikaisista kasvaa ranskalaisia ja ne teollisen prosessin tuotteet ovat niin karmea käsite etten edes halua funtsata pidemmälle. Yärhg..

   Poista
 6. Nautittavaa luettavaa.
  Sulla on kohta pää yhtä harva ku mulla, iltalääkkeet tepsii. ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niinpä, tuntuu että aika paljon on viima vienyt puruja vintiltä ;D

   Poista
 7. Ilmankos mä en oikein koskaan oo tykännyt perunasta. Pakkohan sen maun on muuntua, jos sukurutsareita kerran on koko joukko !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas olen aina tykännyt perunasta! Mitähän kallonkutistajat sanois, jos tunnustaisin;)

   Poista
  2. No mutta Pohdiskelija, potuthan ovat tämän katajaisen kansan perusruokaa! No pettu ja muut hämärät kaarnanpalaset tietysti ykkösenä mutta silti... syö pottuja - se kannattaa!

   Rantis: oletko sä sitten kertonut jotain perunoihin liittyviä antipatioita niille vai mistä moinen epäilys? ;D

   Poista
  3. En, mutta jos perunat on tuollaista porukkaa, niin voihan siitä päätellä jotain;) Ranskiksista en edes pidä. Mutta perunat muissa muodoissaan, nam;)

   Poista
  4. Nii niin, sori..meikäläinen käsitti asian väärin. Mun mielestä on olemassa ranskikisia ja siiten niiden yritelmiä joista ensin mainitut on ok, jälkimmäisten ollessa sellaista kötköä shaissea ettei mitään rajaa.

   Poista
 8. Pottu on poikaa, muualla kuin varpaissa :P *kerro se sille miehelle, jolla on hassu pipa*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on ja täytyykin vinkata tälle herralle terveiset - josko se siitä ottaisi opikseen ;D

   Poista
 9. Oiii miten söpöö... perunanpoikasia. Mä olen ihan hellämieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä hellyttäviä, varsinkin silloin kun ne tulevat suihkusta ja niiden idut ovat ihan pörrössä ;D

   Poista
 10. Hih! Paavilla tyylikäs pipo:) Aina sitä oppii uutta kun vanhaksi elää. Perunan salat onkin aina kiinnostanut ja varsinkin nuo ranskanpotut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nämä ovat mystisiä asioita joita moni ei ule miettineeksi ;D

   Poista
 11. Ihana opin tämänkin yövuoron aikana uutta :D Voihan pottu sun kaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä sitten jotain hyvääkin ja niinkuin Harry tuossa ylempänä sanoi, niin oppia ikä kaikki :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...