sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tänä iltana lyön vetoa kohtalostasi mutta älä huoli, ennusmerkit voivat olla hyvätkin...

Ajattelin että on kohteliasta ilmoittaa teidän olevan listalla ja vieläpä vedonlyönnin kohteina. Idea ei ollut omani vaikka tämä tulevaisuuteen tuijottamien on jo pitkään ollut lempiharrastukseni, sillä Korkeimmat Voimat itsensä Karman johdolla ottivat yhteyttä ja syynä tähän oli heidän sairaalloinen kiinnostuksensa ihmiskohtaloista. Erityisesti Dark side – puoli osoitti mitä suurinta mielenkiintoa, muina erityisen kiinnostuneina mainittakoon Rakkaus sekä sen Ison Avarin oikeana kätenä toimiva Eletty Elämä. He halusivat lyödä vetoa mitä teille tapahtuu ja mitä valintoja tulette tekemään, koska 80 % Kohtalosta on ihmisen omien tekojen tuotosta – loppu onkin sitten sellaista mihin me emme juurikaan pysty vaikuttamaan. Toisaalta tuo 80 % vaikuttaa olennaisesti siihen, miten Kosminen Kaikkeus tulee teitä kohtelemaan. Vedonlyönnistä tulee reilua sillä itse Iäisyys kontrolloi tapahtumia ja valvoo, etteivät nuo meitä johdattelevat Voimat pääse käyttämään heille ominaisia, yliluonnollisia ja toisinaan sangen paskamaisia kykyjään. Uskon kuitenkin pärjääväni, koska minä jos kuka tunnen teidät ja siitä on kiittäminen aivan sairasta uteliaisuuttani. Minullahan on teidän jokaisen luonteesta kenties Universumin kattavimmat tiedot, jotka perustuvat niin moneen eri lähteeseen ja ennustukseen ettei mikään voi kerta kaikkiaan mennä vitulleen. Varsinkin kun kaikki nuo ennustukset osoittavat samaan suuntaan – ainakin suunnilleen. Jos ette usko, niin kysykääpäs joskus teitä koskettavasta tulevaisuuden tapahtumasta niin minä kerron kuinka siinä tulee käymään.

En muista että olenko tullut maininneeksi erästä ystävääni, joka asuu tällä hetkellä Saksassa mutta on tehnyt pitkän päiväntyön FBI:n leivissä lähinnä sarjaamurhaajien ja muiden himppasen pimeiden tyyppien parissa. Arvasitte oikein, hän on tehnyt teistä jokaisesta tarkan profiloinnin vuosikymmenten kokemuksen perusteella ja seurailee myös teidän blogejanne noin niinkuin päivitysmielessä – ihmisen mieli kun ei ole stabiili läpi elämän. Teitä koskevan profilontityön aikana hän on joutunut muutaman kerran kysymään että onko kyseessä tosiaan vapaana oleva henkilö ja muistaakseni teistä kahden kohdalla hän tiedusteli onko kohde kenties fiktiivinen hahmo? Ihan vaan tiedoksi että jos jenkkilässä on hul erikoisia persoonia, niin löytyy niitä Luostaristakin. Luonnetietoni teistä perustuvat sen tavallisen ja kaikille tutun horoskoopin lisäksi seuraaviin lähteisiin (unohtamatta tuota tärkeää profilointia):

- Keskisessä Suomessa toimivan mielisairaalan ylilääkärin lausuntoon joka ei suinkaan ole mikään psykologinen arvio, vaan hän – astrologiasta kiinnostuneena – on tehnyt teistä ns. päivitetyn version siitä taannoisesta ”mielisairaalahoroskoopista” jonka löysin sen erään talon vintiltä kuten muistatte (tämä uusi horoskooppi on järistyttävää luettavaa ja vinkkinä voin sanoa että jos se löytämäni edustaa Avotakkaa tai Me Naisia, niin tämä uusi on Kingiä risteytettynä  Carpenterilla).

Sinunko sielusi?


- Lelegien (en minä näitä itse keksi, tästä pääsette tutustumaan noihin vanhoihin ja mystisiin kansoihin) maleghai – kortteihin, jotka ovat olleet esikuvina nykyisin paremmin tunnetuille Tarot – korteille.

- Edomien sateenkaareen, suuren liiton merkkiin jonka sävyt määräytyvät ihmisen persoonan lisäksi hänen tekoihinsa maan päällä. Jokaisella ihmisellä on oma sateenkaareensa ja auta armias jos spektristä puuttuu yksikin väri..

- Kylfingien riimukiviin, joiden suurta voimaa ja viisautta on ylistetty monissa saagoissa. Mikäli haluatte todella tarkasti tietää mitä s'graat – nuo viisaat kivet – kertovat teistä, teidän tulee lähettää omaa vertanne sillä kivet kertovat enemmän jos ne kastellaan ennustusta haluavan verellä.

- Illyrialaisten trakhaan eli ymmärtämiseen, jossa tutkitaan ennustettavan kirjoituksia ja lasketaan hieman hankalan algoritmin avulla tiettyjen sanojen toistuvuutta sekä kaikkiin kolmeen sävyyn, joista ihmisen jokainen kirjoitus koostuu. Tämä muuten on yksi parhaimmista ennustuksista, joskin sen oppiminen vei ainakin meikäläiseltä aivan tuhottoman kauan. Hommaa hankaloitti myös se, ettei tämä tulkitsemispuoli eli tulkkiavain ole missään yleisessä jaossa vaan sen saaminen vaatii hyviä kontakteja. Muutamiin teistä tätä olen kokeillutkin ja vastaan on tullut kaksi onnellista purppuraa, yksi eksynyt keltainen ja yksi anteeksiantava harmaa.

T'eluh, osa suurempaa Drakhaita


Näitä on vielä pari muutakin mutta niiden luonne on sellainen, että on parempi etten kerro niistä koska tuo pakkohoitoon lähteminen on muutenkin niin saatanan lähellä. Kuiteskin ja jo pitkään näitä harrastaneena, voin sanoa että toisinaan oikein kylmii enkä tiedä oliko tämäkään juttu tai paremminkin omituinen harrastukseni aiheellista julkaista. Elämäni on kuitenkin sangen tylsää ja tasapainoista lähinnä sen takia, etten ole sairauksieni vuoksi jaksanut paneutua tuohon kurssin kääntämiseen vaan olen antanut elämän rullata sellaisena kuin se on.
Hienoja juttuja joka tapauksessa ja näistä on pakko mainita ainakin se, että eräs Luostarin jäsenistä kokee suuren täyttymisen (rakkauden saralla, minä en kuulkaa yleistä tavis horoskooppien tavoin) ennen kuin lumi peittää maan. Sanoisin todennäköisen viikonkin mutta sitten alkaa se perkeleen kärttäminen ja se ei käy laatuun. Tänään olisi tarkoitus lyödä vetoa ensimmäisen kerran ja teistä on viisi onnellista valittu kohteiksi. Kohtaloa ohjaavat olisivat halunneet lyödä heti näin aamusta mutta sanoin ettei käy, meikäläisen on päästävä katsomaan tilanne ja tekemään omat ”tarkistukset” noiden edellä mainittujen työkalujen avulla. Mitkä sitten ovat panokset? Sitähän minä en paljasta koska joku yksityisyys se täytyy se meikäläiselläkin olla mutta sanotaan näin, että te tulette sen huomaamaan lopputuloksesta riippumatta.

En horise nyt pidempään sillä nyt on aika paneutua pelattavien kohteiden (ja muidenkin) elämään...

Oikein hyvää sunnuntaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Ps. Niin, tämä jäi sanomatta: Kannattaa soittaa se puhelu (tiedät kyllä)
43 kommenttia:

 1. Minäminäminä kans!!!! Mulle kanssa tietoa tulevaisuudesta! Mä haluun kanssa pelattavaksi kohteeksi! Kun en saatana soikoon ymmärrä yhtään, missä mennään, kuka menee ja miksi menee ja tekee ja on tekemättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas! Kuules Pohdiskelija, se on meille kuolevaisille joskus parempikun emme tiedä tulevasta mutta toisaalta, mistä sitä tietää vaikka olisitkin pelilistalla...;D

   Poista
  2. No jos ei ihan suoraa faktaa, niin ehkä joku, joka takois mun kalloon edes järkeä?

   Poista
  3. Ei sun kalloosi mitään järkeä tarvitse takoa, kävin tänään katsomassa kuinka järkevällä tavalla olit hoitanut pettymyksesi ja kanavoinut sen oikein (vaikka se kakku[seura] jäi kyllä kummittelemaan..) ;D

   Poista
  4. Jaa niin kun se et ollutkaan sä? Arvaa mitä, sillä kakkuseuralla on samat geenit kun mulla... :)

   Poista
  5. Ahaa, se selittääkin asian mutta olisin silti halunnut olla syömässä ;)

   Poista
 2. Mmm, riimut ovat aina olleet mielenkiintoisia - varsinkin itse piirretyt :) Dohh, minähän en odota mitään, joten kaikki ylimääräinen on... ylimääräistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polga,minä tiedänettä olet perehtynyt näihin asioihin paremmin kuin mitä annat ymmärtää joten tiedät ettei ne kylmänväreet ihan tuulesta temmattuja ole.

   Ps. Haluaisin nähdä ne teikäläisen riimukivet - vaikka joutuisin maksamaan sitä ylimääräistä :D

   Poista
 3. Sinulla on siis päivitetty versio vanhasta Ennustaja-eukot - ohjelmasta;)
  Tulkoon elämääni kaikki mitä tuleman pitää ja vielä plussapisteet päälle bonuksineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumalsite Rantis, tästä on kuule ennustajeukot kaukana! ;D

   Sinä saat sen mitä Karma suo ja sillä hyvä mutta vinkkinä voin sanoa kannattaa tarkkailla ulos; vihreän keltainen väriyhdistelmä tietää ylimääräistä rahaa heti seuraavana päivänä.

   Poista
  2. Onko ne seteleitä?
   En tykkää vihreästä muuten kuin seteleissä ja luonnossa. Sama keltaisessa.
   ;D

   Poista
  3. No jos sä katsot ulos niin epäilemättä se liittyy luontoon ja tarkemmin sanottuna lintuihin. Tosin en tiedä kuinka äveriäitä naapureita teillä on, sillä voivathan he mahdollisesti heristellä isoa setelitukkua ikkunan takana (mikä olisi ainakin mun mielestä sangen vittumainen teko) ;D

   Poista
  4. *googgeloi innolla keltavihreitä lintuja*

   Ei ole niin lähellä yhtään naapuria, että ikkunasta näkyisi mitä siellä heilutellaan;)

   Poista
  5. Okei, koitahan sitten olla tarkkana! :D

   Poista
 4. Mullakaan ei nuo silmät oikein aamuisin pelaa niinku kuuluu, ja kun niitä pitää voidellakin niin sitten on vaseliinit sumentamassa vähäistäkin näkemistä, joten luin tuolta tekstistä jotta "...kokee suuren täyttymisen ... ennen kuin kumi pettää..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Sanna! Sinähän olet räväkällä ja varsin rienaavalla päällä heti aamusta! :D

   Poista
 5. Minä en ymmärrä mitään,mutta vastaa kyllä?
  Vaikka olisi se hyvä jos joku kertoisi kuka olen,joo,niin,se olisi hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä olet toinen niistä onnellisista purppuroista ja aikasi on edessäpäin sillä syyskuussa joudut tekemään päätöksen jolla on kauskantoiset vaikutukset.

   Poista
  2. Löysin tämän bloggerin kätköistä vasta nyt joten vastaus tulee näin myöhään sen tähden. Sanonpahan tuohon sun väittämään että aika sen näyttää rakkaani, aikahan sen näyttää..

   Poista
 6. Hitsi niitä profilointeja olisi mielenkiintoista päästä kurkistamaan ;-)

  Mun sateenkaaresta puuttuu varmaan joku väri kun putosin (minäkin) siinä kohtaa kärryiltä. JOka tapauksessa antoisaa sunnuntaita sinnekin päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan ne ovat niin pitkiä ettei niistä voi irroitella mitään tiettyjä yksityiskohtia kokonaisuuden kärsimättä joten joudut nyt kärvistelemään tietämättömyydessäsi. Olkoon, sen verran paljastan että sulla on tietty piirre/kaava vihanhallinnan kontrolloimisessa? (tässä ei voi sen tarkemmin sanoa)

   Ei Marjaana sun sateenkaaresta puutu yhtään väriä vaan olet ns. kirkas persoona (tosin maleghait väittivät sulla olevan syvälle haudatun salaisuuden, joten en tiedä miten sen tulkitsisin).

   Poista
 7. Ei ihme että korviin sattuu - joku on ilmeisesti vain ahtautunut tonne korvakäytävään hankkimaan todellista sisäpiiritietoa...!

  ja sen verran uteliasta sorttia olen, että mä haluan kyllä tietää, mitä profetioita mun mun kohdalle on osunut. nih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Sen siitä saa kun rilluttelee viileässä ilmassa ja vähissä vaatteissa, korvia särkee vaikka sinuna aloitaisin kiiresti sen Hectorissa asuvan räyhähengen manaamisen :D
   Se pitkäkorvainen demoni nimittäin siirtyy aivan näillä näppäimillä tasolle 32 ja sen jälkeen sun punkasta ei ole mitään jäljellä ;D

   Mitä taasen ennustuksiin rakas M tulee, niin sen verran kerron omistasi että olet tuo eksynyt keltainen jonka maleghait lupaavat jotain sellaista, mitä en tässä käy kertomaan ensinnäkään sen takia että se on a) sun henkilökohtainen asia ja b) aivan liian pitkä kirjoitettavaksi tällä hapella. Nih.

   Poista
  2. ...no sori äiti. Hector on tuolla taas niin enkeliä että, ni ei viitti :D

   laita sitten meiliin, et sä noin vähällä pääse ;)

   Poista
  3. no sori äiti..:D laitaskin vaan meiliä ja lupaan vastata vielä tämän päivän kuluessa mutta ensin luen lukulistani loppuun (kotiuduin just)

   Hector vaan vetää HolyRabbit - roolia (en on noiden riivattujen kanien suuri suosikki) ja hautoo samalla kuinka lennättää asuntosi irtainta tavaraa ympäriinsä ;D

   Poista
 8. Lulistaa olen menossa suurin piirtein puolessa välissä ja palaan astialle aivan tuota pikaa, käyn tässä välissä katsomassa mikä naapurin katolla on vikana kun kaaveli vuotaa.

  VastaaPoista
 9. Kohteliasta oli ilmoittaa, että muitakin on kannoilla kuin Venäjän mafia ja FBI! Ja meijjän Äiti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on kuule kaikki perässä Kosmisia Voimia myöten joten nyt kannattaa ottaa tarkasti.

   Poista
 10. Juu on noita tatskoja tullut muutama tutuille suunniteltua, se on ihan hauskaa puuhaa niin kauan kun muistaa unohtaa että se saattaa olla toisen ihossa hamaan harmauteen asti. Suurin osa meistä 'taiteilijoista' kun oppii inhoamaan töitään jossain vaiheessa.

  Minä olen vain toisinaan tarot-korteilla sähläillyt, mutta toi on sen verran pelottavaa puuhaa toi ennustaminen että oon jättänyt sen sitte muille, ko omat kortit ei ikinä kertonu sitä mitä halusin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, hyvä tietää ja varmaankin loppukesästä saat meikäläisen aivan sekavan, vailla mitään mieltä ja järkeä vailla olevan kuvauksen siitä mitä haluan, joten paljonkos ajatuskuplani muuttaminen visuaalisesti havainnoitavaksi kuvaksi tulisi maksamaan (koko noin 10 x 20 cm, ehkäpä joku tribaalin tapainen)?

   Poista
  2. Ei se mitää maksa, harjotuksena otan nää aina vastaan :)

   Poista
  3. No tottakai maksan ja se katsotaan sitten tuossa loppukesästä jos sopii?

   Poista
 11. Kello on nyt 17.50 ja sain minuutti sitten lukulistani luettua läpi, tosin tämän päivän uusimpia tekstejä eli n. 7 - 8 tunnin sisään julkaistuja en ole ehtinyt lukemaan. Menee siinä kuulkaa oma aikansa kun sen käy alusta loppuun - no tosin kävin tänään siellä naapurin katolla mutta kuitenkin.

  VastaaPoista
 12. Muutos ulkoasuun on tehty sen ainoan kunnolla näkevän silmäni takia. Ei pidä kirkkaasta - asia jonka olen saanut huomata tänään kun olen ollut enemmän koneella.

  VastaaPoista
 13. Meikäläisen versio riimukirjoituksesta on perinteisesti se, että nakkaan aamulla hevosten riimut (ne päävehkeet ja narut) lattialle ja katson mihin niistä kompastun. Se olkoon päivän väri ja iskun voimasta näkemäni tähdet kertovat kaiken oleellisen. Pankkitilin saldon tarkistan koneelta.

  Mutta joo, lisää viiltäviä analyysejä odotellessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sullahan on toimiva konsepti joten mitä sitä muuttamaan kun kerran sattuman mahdollisuus on sangen huomattava. Toisallata nuo iskut eivät kuulosta hyvältä sillä pidemmän päälle se käy terveyden päälle ;D

   Poista
 14. No niin, armas ennustaja, miten minun käy syksyllä? Onko edessä lopullinen alamäki??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei käy mutta aika yllättäviä asioita tuli esiin. Jostain syystä lapsi/lapsiin liittyvä teko tai muu hyvin läheinen kontakti tuli jatkuvasti päällimäisenä. Tarkistin asian pariin kertaan ja aina sama juttu.

   Poista
 15. Kortit ja spektrit kehiin vaan! Mutta varohan: ennustukset kertovat useimmiten enemmän ennustajasta kuin ennustettavasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, minä olen vain vaatimaton välikappale näiden suurten Voimien kertoessa kohtaloistamme eikä meikäläiselllä ole tästä syystä mitään aikomustakaan värittää tulevia tapahtumia.

   Se taas miten kukin tulkitsee tulkintani, onkin kokonaan toinen juttu :P

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...