maanantai 29. heinäkuuta 2013

Tylsää makuuhuoneessa? Kokeile trendikästä Ice Age - roolileikkiä, toimii joka kerta

Sanoisinko että Luostari on vihdoinkin saavuttanut nimensä mukaisen maineen, joka houkuttaa henkisesti epävakaita persoonia mutta jotka ovat vallan perkeleen ihastuttavalla tavalla valmiit kokeilemaan kaikkea seksin ja muiden innovaatioiden saralla. Todisteena tästä listaan uusimmat hakusanat joilla Luostarin porteille on tultu.

Trendiseksi
No kuule, seksi on just niin trendikästä kuin mitä siitä itse teet ja käytännön tasollahan tämä tarkoittaa sitä että kun sinä ja rakkaasi (moniavioiset: kohderyhmäsi toim.huom.) olette löytäneet jonkun uuden ja perin vallatoman asennon, on trendikästä rytyyttää tässä uudessa positiossa kun kumpikin kerran tykkää. Henkilökohtaisesti voin avautua sen verran, että meillä on eukon kanssa menossa Ice Age – kausi jossa vaimoni on Nunuk – pieni ja kiltti hylkeenpyytäjä ja minä taas Roaar – aivan saatanan ilkeämielinen ja puutteessa oleva jääkarhu. Asusteetkin on, vaimollani on sellainen pieni haljasnahkainen hame ja meikäläinen vetää ylleen kummisetävainajalta saamani jääkarhun taljan (siinä on pää ja kaikki). Homma menee siten että Nunuk kykkii pepa pystyssä avannon reunalla keihäs kädessään (harjanvarsi, sillä se kuulkaa vetelee pitkin selkää kun touhu on siinä kiivaimmassa kohtaa) ja minä, varsin kettumainen karhu kaappaan hänet syleilyyni siten että Nunukin poski hinkkaa hankea seuraavat minuutit ja näiden minuuttien kestohan riippuu siitä, kuinka herkässä mielentilassa ilkeämielinen karhu sattuu olemaan. Jos rehellisiä ollaan, niin se riippuu tasan siitä koska Nunuk viimeksi on kykkinyt avannon reunalla. Voin muuten kertoa että avannolla tapahtuvan temmellyksen aikana laihdun enemmän kuin formulakuskit kisan aikana, joten suosittelen vastaavan teeman käyttöä niile joita ei huvita lenkkeillä.

Tässä mä poseeraan olkkarin ikkunan edessä , taisi olla huhtikuuta ja kuten ikkunasta avautuvasta näkymästä voitte päätellä, ei täällä korvessa paljon naapurit ahdista.
Nunukin ensimmäinen, pitkä versio (lyhennettiin kun helma meni aina mykyrään).


Millaista on olla 5-vuotias?
No ihan sellaista kuin se on aina ollut; saa kulkea savet puntissa ja jokellella mitä sattuu joutumatta sen pahemmin edesvastuuseen. Oikeastaan niitä harvoja ja ainoita eroja on että pampersit ovat vaihtuneet boksereihin mutta muuten kuljetaan pääsääntöisesti naturel, kalenteriin katsomatta ja vaimon huomautuksista välittämättä. Henkinen kasvu ei tosiaankaan ole päässyt sen kohtalokkaan viitosen ohi ja sormivärit ovat edelleen in, joskin nykyisin suurin osa tulee imuroitua naamaan yhdessä aamulääkkeiden kanssa mutta muuten tämä elämä on niin rentouttavan vapaata kuin se vain voi olla. Mikäli haluat päästä fiiliksiin, yksi nopeimmista konsteista on joko a) muuttaa meikäläisen viihtyisään seuraan (regressoituminen taattu) tai b) koittaa muunnelmaa iänikuisesta dilemmasta josta on muistaakseni laulettukin eli ”Kumpi voittaa, karhu vai leijona?” siten, että asetat lakuaisen viiden sentin päähän ratakiskosta. Näin siksi, että siinä veturin etukulmassa on eräs pultin pää joka tuolla etäisyydellä ja ohikiitäessään koppaa sen verran lujaa lanttuun, että palikat ottaa pakkia aika tavalla. Tarkkana kuitenkin sen etäisyyden kanssa ettet päädy Hiljaisen Hildenin toimistoon.

Räsymatto ruoto
Samaiset sanat löytyvät fys.polin meikäläiselle kirjoittamasta epkriisistä, lisäksi siinä vilisee sellaista termistöä kuin ikuinen C, kettinkiranka, palikkaviritelmä ja poliitikon luonne. Kaikilla näillä kuvataan selkäni tilaa ja mikäli vastaavia sanoja löytyy sinun papereistasi, kyse täytyy olla terveydenhuollon dokumentista.

Yritin olla voihkimatta ääneen
Voi ystävä kuule, tämä on niin tuttua kauraa ja yleisimminhän ollaan tilanteessa jossa haet muutosverokorttia tai jonotat Kelassa. Itku ja hammasten kiristys lähentelee Danten helvetin tunnelmaa ja tuskaa lisää se kun tiedät valmiiksi lopputuloksen; tulet vaipumaan siinä useamman tason labyrintissä alemmaksi ja asiasi ovat hullummin kuin mitä ne olivat ennen virkailijan pakeille pääsyä. Muita voihkimisen kirvoittavia paikkoja ovat pankit eräänä tiettynä päivänä, terveyskeskusten odotusaulat sekä kesäinen hissimatka tavaratalossa ”Mä en usko deodorantteihin” - aatetta edustavien ihmisten kanssa. Kahdeksan ihmisen matka on voihkituttavin sillä siinä kastuvat omatkin kuteet vaikket itse hikoiliskaan ja parkkihalliin päästyäsi kaikki kaupungin kärpäset suorittavat attackin juuri sinun kimppuusi.

Kukonheltta kondomi
Varmasti hieno innovaatio petrokemian saralta ja itse en ole päässyt testaamaan tuota vaikka olen kuullut sen mainioista ominaisuuksista useammalta taholta. Vaan tästäkin asiasta voi tehdä DIY-version ja sehän käy helposti liimaamalla tai teippaamalla särki-merkkisen kalan normi kortsun yläpintaan. Siinä tuo (suositus muuten 40 gr) jo valmiiksi limainen veitikka lätkyttää häntäänsä vai mikä pyrstö se nyt onkaan, sellaisella vauhdilla ettei itse tarvitse tehdä juurikaan mitään. Oikein jos laiskottaa niin tunnelman ylläpitämiseksi voi soittaa selkään teipatulla pikkumankalla sitä Kelan voihkintaa. Ahvenia ei pidä käyttämän sillä ne tietävät terpparireissua eikä ole mukavaa kuunnella loppuelämän sitä pilkkimisvittuilua mikäli juttu pääsee livahtamaan kavereiden korviin. Säynävät taasen ovat erinomainen valinta sillä ne kestävät happamia olosuhteita aivan helvetin kauan ja lisäksi niiden kidukset lepattavat uskomattomin seurauksin. Tarkennattakoon että nämä kokeilut meren ja järvien antimien kanssa ovat hullujen nuoruusvuosien aikaisia, nyttemmin ei teippailla kuin vähän ryhtiä siihen...kyllä te tiedätte.

Itsetyydytys banaaninkuori temppu
Tämä veti hiljaiseksi sillä vaikka minäkin olen kaikenlaista harrastanut, on tämä jotain sellaista mistä en ole kuullutkaan. Tämä on yllättävän vaikea sillä en nyt pysty mitenkään hahmottamaan itseäni Chiquita – tertusta revityn hetelmän rippeiden kanssa pelehtimässä mutta kaipa tähänkin joku juju liittyy. Mene ja tiedä.

Jenkkisähköä nänneihin
Vaikeaksi menee ja nyt toivoisinkin ison veden takana olevien lukjoideni valaisevan minua siitä, onko teidän sähkönne jotenkin poikkeuksellista koska ainakin tämä täälläpäin tarjottava wirtaska aiheuttaa järjettömiä kiputiloja. Mikäli taasen americcalainen (← lausutaan Aarne Tannisen äänellä) on pehmeämpää, en ihmettele vaikka se lisäisi nautintoa ja olisi suuri hitti noiden lateksihaalareissa heiluvien köysi/käsirauta/ruoska/dominokeksi porukoiden keskuudessa. Laittakaahan infoa tulemaan niin osaan sitten neuvoa näitä elektriisistä kiihokkeista kiinnostuneita.

Paljon oli kyselyitä kylpytynnyriaihioista ja se on kuulkaa sellainen juttu että teidän täytyy vaivautua selaamaan Luostarin arkistoja, siellä on esiteltynä meikäläisen nelimetrinen tötterö lisukkeineen. Myöskin hyvänäköisestä silmälasipäisestä naisesta on kyselty ja niitähän Luostarissa riittää, kaikki kauniita ja perin vallattomia. Käsi hiekkapuhalluskaapissa haun tehneelle voin sanoa että on paljon parempiakin tapoja rangaista itseään, esim. krapulan hommaaminen anopin viisikymppisille on mitä tuskallisin kokemus.
Tai tai maivei on joko martial art-lajeissa käytettävä ote tai sitten kyse on thaimalaisesta, oman polkunsa valinneesta Frangaai Sianatraaista (← lausutaan kitisevällä äänellä).

Tässä tämän kertainen otanta eri hauista joilla tänne on eksytty tai tultu. Meikä hilppasee suihkuunja lähtee voihkimaan eli Kelaan, on nimittäin asioita oikaistavana. Ehkäpä suurimpana heidän jumaluuskompleksinsa sillä tämä rakastettava instanssi ilmoitti B-lausuntoni loppuvan 30.9 vaikka lääkäri kesäkuun puolivälissä kirjoittamassaan B-lausunnossaan on merkinnyt sen viimeiseksi voimassaolopäiväksi 31.12. Taitaa mennä enemmän kuin voihkimiseksi koska sen verran vituttaa hypätä oikomassa käsityksiä nokkimisjärjestyksestä.

Teille kuitenkin toivotan hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat


17 kommenttia:

 1. Mmm. Sulla ainakin on noita meheviä hakusanoja. Mutta on sulla mehevä blogikin, onhan ne tietty korrelaatiosuhteessa toisiinsa.

  Mikä hirveä kohtalo kaloilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oudoilla sanoilla ovat ihmiset liikkeellä mutta jokaisellahan meistä on omat juttumme..

   Poista
 2. Ihanan suloinen Nunuk-vaimo, ymmärtäväinen, leikkisä, vallaton ja viisas. Ihana kateeksi pisti teidän hauska ja mielikuvitusrikas seksielämä. Muuhun tekstiin en enää pystynyt keskittymään. t. Kääkkä joka ei osaa lopettaa mitään aloittamaansa, meni fB:kin takaisin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rakas Kääkkä, eikös se oleparempi että tekee sen valmiiksi mitä tekeekin, muutenhan maailma olisi täynnä keskeneräisiä töitä.
   Nunuk on kyllä kiltti mutta useimmiten hänellä on vaikeuksia ymmärtää meikäläistä vaikka mielestäni hänen pitäisi olla hyvinkin perillä ajatusmaailmastani.

   Poista
 3. En ala,en kokeile näitä juttuja.
  Pysyn ihan omassa tutussa tyylissä ja se on kyllä ollut ihan riittävää.
  Oi,taivaan valta,päätä särkee :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta eihän sinun tarvitsekaan sillä kuten sanoin, jokaisella on se oma juttunsa ja mitä pääkipuun tulee, niin sen siitä valvomisesta saa...sympatiat silti sillä päänsärky ei ole mitään mukavaa.

   Poista
  2. Kiitos kultaseni,mutta mitä päänsärkyyn tulee tää on migreeniä ja se valvominen kannatti sillä ihanaa on tanssia vaikka koko yö ja alun aamuakin.Taivutus ja pitkä tangon askel,oi jee :D
   Kannattaa kokeilla <3

   Poista
  3. Argh, migreeniä. Se ei todellakaan ole mitään herkkua joten parantavat pusut otsallesi ja toivotaan ettei sitä särje enää tätä kirjoitettaessa.

   Tangoa olen kyllä veivannut ja taivutellutkin...;)

   Poista
 4. Mä olen kyllä aina haaveillut avantouinnista, siihen kuitenkaan koskaan uskaltamatta. Jäin vaan miettiin, että auttaiskohan se pelkkä "avannon reunalla" keikkuminen häätämään sairauksia ja niin edelleen, mitä avantouinninkin luvataan tekevän.... Pitänee testata.
  Nyt mä kaivan esiin ompelusmasiinan ja alan lyhentää hametta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tullut harrastettua avantouintia mutta sen sanon, ettei avannon reunalla tapahtumia voita mikään joten kannattaa testata.
   Älä lyhennä liikaa koska illat käyvät viileimmiksi päivä päivältä...;)

   Poista
 5. Miten mulle nyt tulikin Nunukista ja jääkarhusta mieleen jopa kaksi karhu-aiheista vitsiä... :P Ennen kuin alat naputtaa siitä, etten nyt heti kerro niitä, niin sen syynä on, että yritän parhaillaan vimmatusti muistella, miten ne oikein menivätkään. Tähän hätään ei siis irtoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kerrot sitten kun tulee mieleen, kyllä jaksaa odottaa.

   Poista
  2. siis meikäläinen jaksaa odottaa..

   Poista
 6. Minä olen käynyt pari kertaa viikossa avannossa jo 15 talvea. Joten enemmän hinkuan sinne kylmään veteen, ei siinä avannon reunalla ole mitään jännää. Mutta siellä vedessä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brrhhh!! Minä auringon lapsena en voi ymmärtää tuota sadistista viehtymystä hypotermiaan, olkoonkin että väittävät sillä olevan tervehdyttäviä vaikutuksia. Enemmin olen sen rantasaunan takkatulen ääressä ;)

   Poista
 7. Nyt tunnen itseni kyllä ihan pervoksi, kun tuo voihkija on käynyt mullakin kylässä. Ja mää olen miettinyt miten muotoilla nätisti päivittäistavarakaupoista saatavasta liukuvoiteesta tai vaihtoehtoisesti käskeä mennä vaan kun ei tiedä johtuuko kysymys huonosta voitelusta vai pidättyväisyydestä. Tässähän olikin virastoista kysymys :D Hyi mua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä näet, kyllä ne pikku pervoudet saadaan kaivettua esiin kun kärsivälliyyttä riittää :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...