keskiviikko 21. elokuuta 2013

377 kääröä ja kunnia kuuluu teille

Mulla on nyt sitten polttomoottorilla varustettu läppäri med heti helvetin pitkä antenni jotka sain kun aikani ruinasin Kuumahuonepoukaman ( ← Roz rakkaani käyttää tuota perin hauskaa nimitystä) asiakaspalvelussa, joten nyt ei pitäisi yhteyden pätkiä vaan pelittää tavallista paremmin. Yhteyskatko sattui kurjaan ajankohtaan sillä piti juhlistamani Luostarin synttäreitä mutta olisihan se pitänyt tietää etteivät Korkeimmat Voimat katso kerettiläistä kieltä sisältävän paskanjauhannan juhlistamista hyvällä vaan toppaavat moisen aktiviteetin alkuunsa. Nimittäin, 19.09.2012 kirjoitettiin ensimmäinen aikakirja Luostarissa ja tapaus oli sikäli harvinainen, että arkiston kätköissä ei ole luettavissa ei ole kuin vasta toinen käärö. Tietääkseni meidän rakas abbedissamme Polga  - pusuja! - on ainut ihminen maan päällä joka on nähnyt sen ensimmäisen (joka nyttemmin on reliikki ja suunnattoman arvokas sillä tulin kokemattomuuttani paljastaneeksi asioita joista Vouti, Vasektomiayhdistys ja Vierumäen vasemmistoliitto ovat kiinnostuneita). En muista satavarmaksi mutta muistaakseni Polga aikoinaan mainitsi jotain sen tapaista että olisi päässyt silmäilemään tuota ensimmäistä hourailua. Tämä aikakirja kun häilyi noin nanosekunnin näkösällä, sitten värähteli omituisesti ja häipyi bittiavaruuden syövereihin eikä sitä ole sen koommin nähty.

Näinhän tätä toteutetaan


Kääröjä on kertynyt 377 (tämä mukaan lukien) kappaletta joista minimaalisen osan muodostavat Luostarin radion jutut. Sisältöhän jokaisessa on sitä luokkaa, että kun tein kokeellisen lähestymisen mainostajien suuntaan, sain vastaukseksi että heidän on tarkoitus lisätä asiakaskuntaansa eikä suinkaan karkoittaa sitä joten ennemmin he mainostavat tierummussa kuin Luostarin seinällä. Sen sijaan teitä, rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat, teitä haluan kiittää siitä kun olette jaksaneet keikkua mukana ja ottaa kantaa näihin perin hämäriin (mutta ah niin viisaisiin) teksteihin. Oikeesti, iso kiitos teille sillä ilman teitä Luostaria ei olisi. Oma osallistumiseni on viime päivinä ollut todella vähäistä ja syynkin te tiedätte mutta uskokaa että asiat normalisoituvat tässä muutaman viikon sisään ja toivon todella että tulisi edes yksi välipäivä, jolloin voisin istuttaa tämän tonnisen perseeni tähän kammioni kovalle penkille ja paneutua Blogspheren elikkäs teidän juttuihin. Väkeä Luostarissahan ei ole paljon – siis vakinaisia – mutta matkaajia on piisannut jokaiselle päivälle ja uskonpa tuon vakinaisen väen vähyyden johtuvan siitä, että Luostarissa puhutaan asioista joista eivät ns. sivistyneet ihmiset keskustele muuten kuin vaatekaapissa sammutetuin valoin joten se taitaa olla se painavin syy. No, kukin tavallaan enkä arvostele ketään vaan olen kiitollinen siitä että meitä on tuonkin verran, sillä voin teidän kohdallanne vilpittömästi sanoa etä laatu korvaa määrän – olette te niin hemmetin omalaatuista ja tulisieluista (hyvällä tavalla) porukkaa. Toisinaan, kun luen teidän kommenttejanne niin jopa minun jolla on kaikki estot ja häveliäisyyden suodattimet tippuneet vuoden 1968 Suuressa Psyykevinoumassa (se lumipenkassa vietetyt kolme päivää), on otettava kouruus rauhoittavia ja pyyhittävä hikeä otsaltani.

Lyhyt katsaus Taistelupäiväkirjoihin ennen kuin meikäläisen on lähdettävä Projektia kohti eli kävin Tuomarien puheilla ja he tekevät valituksen joka lähtee eteenpäin ellei ole jo lähtenyt, tämän viikon aikana kuitenkin. Valitusta tullaan täydentämään myöhemmin lisättävin liittein jahka saan tarvittavat dokumentit niin FYPO:n parantajilta kuin Kuntoutustutkimuksen tekevältä Neuron puolelta. Viimeksi mainitullahan ei ole mitään tekemistä parantajien kanssa, vaan tilannetta arvioidaan lähinnä psykologis/sosiaaliselta kantilta. Näin minulle ainakin kerrottiin toissapäivänä saamassani puhelussa ja lähettäjänä tänne tutkimukseen oli kukapas muu kuin psykiatri nro 1. Kerroin kyllä että psykiatri nro 2 totesi ettei meikäläistä vaivaakaan vaikea masennus vaan ankara vitutus, johon tämä luurin päässä ollut perin mukava nainen totesi että he ovat tietoisia tilanteesta mutta tule praataamaan niin he laittavat lappua eteenpäin. FYPO:n joukoissa taas ei oltu kovin ilahtuneita Torppauspihan ylimielisyydestä ja he lupasivat tehdä asian varsin selväksi siihen suuntaan, kertoivat myös ettei minun ehkä ole välttämättä tarvis käydä heidän luonaan vaan he lähettävät uuden B-loitsun Torppauspihan kekkeruuseille suoraan. Näin siksi, että viime käynnistäni on niin lyhyt aika.

Löysin koneen kätköistä vanhan kuvan joka on meidän takapihalta ja laitoin sen siksi,  kun jotkut täkäläisistä väittää mua vainoharhaiseksi vaikka noi kamerat on sen tähden että niillä on aika vaivaton  seurata onko lintulaudalla jyviä. Varsinkin kesäaikaan kun lintuja on enemmän.Tälläistä tällä kertaa ja koittakaahan teki jaksaa tahoillanne koska ei tämä elämä ole helppoa kenellekään. Omasta puolestani iso kiitos ja hyvää keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

17 kommenttia:

 1. Hyvähyvä! Muttaettäjotta, tuliko sulle nyt tuohon synttäripäiväykseen väärä kuukausi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin stalkkaamassa ja epäilen kuukauden olleen oikea. Mr P on vain hyvissä ajoin ;)

   Poista
  2. Tulipa tietysti kun silmä kourassa tätä väsäsin. Oikea vuosipäivä on 19.09.2013, jolloin tulee ensimmäinen vuosi bloggerin puolella (ja Luostarin perustamisesta) täyteen.
   Emmi tarkkana naisena on oikeassa :D

   Poista
 2. Jukrapätkä, kun unohdin nuo valvontakamerat omasta tekstistäni, homma liippasi kovin läheltä. Ai miten niin sinäkö vainoharhainen =). Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskiviikkoa näin jälkikäteen ja enhän minä vainoharhainen ole, mitä nyt hieman utelias toisinaan :D

   Poista
 3. Ei ole suodatinta sanoissa ja varsinkaan teoissa,ei sitten millään.
  Mukana keikutaan vaikka äskettäin vasta tultiin ja ihastuttiin, ihan perin juurin.
  Jaksellaan ja kuvitellaan että kaikki on hyvin ja onhan se aika mukavasti kuitenkin,vaikka kesä loppuu.
  Ja se kamera käyntiin tai tulen ja puraisen kovaa ja kipeesti.Nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niin, mua ei rasita muiden mielipiteet - joskaan en tiedä onko se hyvästä vai pahasta mutta mukavaa kun olet messissä ja tuo sun puraisusi sai taas meikäläisen tolaltaan :D

   Poista
 4. Ei blogistaniaa ilman Luostaria, nih!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tuo oli jo helvetinmoinen kohteliaisuus!

   Poista
 5. Onhan näit ollu mukavaa lueskella, jatka vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Timba, koitetaan jatkaa ja mikäpä ettei, ainoastaan lääkintöhallitus ja pakkopaita ovat sellaisia mitkä saattaisivat rajoittaa :D

   Poista
 6. Onnittelut vuosipäivän johdosta! Täällä on ollut holtittoman hauska meininki :)Kuten sanoit, elämä on joskus syvältä, mutta periksi ei anneta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Hyvä jos olet viihtynyt ja periksi ei tosiaankaan anneta sillä se ei ole Luostarin periaatteiden mukaista <3

   Poista
 7. Onnea ensimmäisestä vuodesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos B, tässä ollaan varmaankin lähitulevaisuudessa yhteyksissä..;)

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...