perjantai 9. elokuuta 2013

Drug dispenser/paroxysm manager

 Drug dispenser/paroxysm managerSaint Peppone – Järkkyneen mielen luostari hakee joukkoonsa todellista monitaituria jolla on kykyä nukkua toinen silmä auki ja jota ei isommatkaan oikeudenkäynnit pelota.

Hakijalta vaaditaan:

- Aivan helvetin käsittämätöntä tasapainoaistia (lattialla vellova raksumeri).

- Useamman kielen osaamista (kohtaukset – aramean osaaminen katsotaan eduksi) sekä niin sairaan pitkää pinnaa ettei mitään rajaa.

- Matkustusvalmiutta joka useimmiten tapahtuu ei niin välttämättä A – luokassa.

- Tuntemusta valtion hallinnoimien yritysten täysin perseestä olevista päätöksentekoprosesseista ja ihan tolkutonta osaamista valitusten eteenpäin viemisen saralta.

- Useamman taistelulajin mustavyö (kohtausten äkillinen alasajo) ja todella pimeet voimat ovat pelkkää plussaa.


Aiemmin yrittäneet mutta......


Mitä Luostari sitten tarjoaa?

Joka nanosekunti vaihtuvan työympäristön niin umpeen kasvaneen Korpiryteikön keskellä missä elävän olennon näkeminen on sellainen tuuri, että silloin kannattaa laittaa lotto vetämään ja ostaa pari muutakin arpaa. Raitisilmamyrkytys talviaikaan on taattu koska työkohde sijaitsee kylässä missä ei ole kuin yksi auto ja sekin on kesäajossa. Summertimeen on syytä varustautua A6678/5511- luokan kaasunaamarilla sillä lehmänpaskan käry on sitä luokkaa että se saa ylitse lentävien Finnairin koneidenkin maalit kuplimaan ja siivekkeet ruostumaan, aiheuttaen samalla EU-direktiivi 32HP9011OMG/SHIT-luokitukseen kuuluvaa hengenahdistusta. Edelleen, tehtävään valitulla on työkohteen sijainnista johtuen mahdollisuus (hei ihan tosi, se on pakko) hankkia ruokansa metsästämällä tahi kalastamalla sekä mitä parhain tilaisuus osallistua harva se ilta aivan saatanan omituisiin kokeiluihin niin innovaatioiden ja lääketeollisuuden tuotteiden saralla.

Asiakkaan pyjamabileet -99 hänen murtauduttuaan lääkevarastoon.


Mitä tarjolla oleva työtehtävä sitten pitää oikeastaan sisällään?

Kaikessa yksinkertaisuudessaan yhden kajahtaneen vajakin pitämisen edes jonkinlaisessa ruodussa ja yhteiskunnallisesti suht stabiilina yksilönä. Tarvittaessa (tasan joka kerta) avustaa virasto- ja muissa asioissa, huolehtia lääkityksestä ja ylipäätään kaikkien omituisten tarpeiden tyydyttämisestä (mitä tämä ko. hihhuli nyt kulloinkin sattuu pyytämään). Lisäksi tehtävään valitun täytyy olla valmis heittämään isot bye-byet entiselle elämällään koska tarjottu tehtävä tulee aiheuttamaan sellaisen psyykevinouman, ettei paluuta entiseen ole.
Tarkemmat tiedot palkkauksesta ja muista asikkaan haaroihin liittyvistä jutuista valintatilaisuudessa.
Tiedustelut ym. epäselvyydet voi jättää avoimena Luostariin.

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.23 kommenttia:

 1. Kuinkas tämän nyt muotoilisi... Oli niin vetävä kuvaus, että vain pienipalkkainen vakivirka ja lapset pitää mut aloillaan enkä nyt sittenkään hae kyseistä työpaikkaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmin paikka sillä susta olisi tullut hyvä hoitaja (ja olisin saanut erinomaista ruokaa) :D

   Poista
 2. Mitä, onko teillä siellä lehemiä???!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sellaista ilmansuuntaa ole missä niitä mölliköitä ei näkyisi :P

   Poista
 3. Avoin hakemus: Avoin hakemus! :) Epäkunnioittavasti, P.W.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avoin hakemus?
   Ja mitähän kaikkea olet siihen sisällyttänyt? :D

   Poista
 4. Mistä sä mun valmistujaiskuvan olet kaivanut esille? Olen se laitimmainen vasemmalla.
  Toimenkuvan osalta muut hommat luontuu, mutta virastoasioinnnit jätän suosiolla Polgalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitaishan me hoitaa tota hommaa kolmestaan: Polga, Sirpa ja minä, vai mitä olette mieltä? Sirpa hoitaa hoitopuolen ja me Polgan kanssa KAIKKI loput työt;)

   Poista
  2. Sovittu (jos meidät nyt rekrytoidaan)

   Poista
  3. Sirpa: täytyi oiken tarkistaa ja kuvan laitimmainen on kaukana teikäläisestä mutta ilomielin otan sut hoitajaksi. Polga olisi kyllä erinomainen valinta virastopuolelle :D

   Poista
 5. Täten kunnioittaen haen kyseistä virkaa. Kaikesta vaaditusta omaan kokemusta jossain muodossa. Eritoten mainittakoon virastojen ja laitosten kanssa tappelu eikun siis asiointi, se hoituu, olipa asiakirja tai tilanne mikä tahansa.
  Kokemusta on 30 vuotta ATK-alalla ja siinä ohessa yli 10 vuotta matikan opena lukiossa, ja katson tämä jälkimmäisen olevan meriittini erityisesti tähän tehtävään.

  Koska voi aloittaa??
  *pakkaa tavaroitaan*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teikäläinen on kyllä yksi suosikeistani sillä uskon että kokemusta löytyy ja vaa'an kielessä painaa todella paljon teikäläisen erittän hyvin hallitseva ruokapuoli. En toki vähättele muita meriittejä koska tiedän sun olevan moniosaaja mutta ne safkat.... :D

   Poista
 6. Paskan hajuun tottusin, muuhun en kykene...valitettavasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemmettisentään ja minä kun luulin asioiden olevan just toisin päin :D

   Poista
 7. Mitä hittoo? Mä luulin tulevani Luostariin, mut tulinkin vissiin Suomi24:een!?! Mun tarttee harkita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules, Luostari on todella kaukana siitä diibadaaba-foorumista eikä tossa ole mitään harkitsemista - sen ku pakkaat kamasi ja lähdet tännepäin haastateltavaksi ;D

   Poista
 8. Onneksi on hakijoita jo riittävästi niin minun ei tarvitse pakata tavaroita ja lähteä kulkemaan sinne päin.Riittää kun lähetän tuulen mukana kiitoksen työpaikan tarjouksesta,joka olisi ollut unelmaammattini :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä niin väärin koska ainoa ihminen joka toteaa tarjotun työn unelma-ammatiksi, ei sitten hae sitä. Ah ja voih mutta voisithan sä muuten vaan tulla tänne...;D

   Poista
 9. Täytän kolme asetetuista kriteereistä, ehkä neljäkin tulkinnasta riippuen. Suosittelijoitakin löytynee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas B, sä olisit varmasti mitä parhain hoitaja mutta pelkäänpä sun pitävän liian kovaa kuria ;D

   Poista
 10. Mulle tuli tuosta Drug dispenseristä mieleen ne Petz -vehkeet. Eikös olisi kiva ladata viikon mannat seitsemään erilaiseen petziin?

  Mie voin heilua etäpomona, oman toimen ohella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ON yhdet raksut sellaisessa Petz-vehkeessä ja usein joudun noloon tilanteeseen kun kakarat tulevat tivaamaan karkkia. Selitä nyt siinä sitten pahasti mulkoilevalle piltin äidille miksei tyhmä setä anna yhtään karkkia vaikka toinen kauniisti pyytää :D

   Etäpomo kuulostaa hyvältä koska tiettyinä hetkinä voisi syyttää kehnoja yhteyksiä...;)

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...