torstai 29. elokuuta 2013

Että mä rakastan Luostarin Greedy Guardia! (uskomattomia naisia..)

Asiaa! Sain jälleen huomata Luostarin naisten herkkyyden (ja sitä kautta tulisieluisuuden) kun menin kirjoittelemaan eilisessä tekstissäni mottipäisiä arvioita menkoista ja naisten lahjomisesta. Tuttua palautettahan siitä tuli; etelän kaunotar jyrähti ensimmäisenä ja muut seurasivat perässä - joskin Mummeli ja Ritva N tekivät poikkeuksen sillä Mummeli toivotteli (kiitosta vaan) hyvää keskiviikkoa ja Ritvani mun kertoi muunneltua totuutta väittäessään ettei kärsi koskaan mielialan muutoksista. Moiskauksien kera kylläkin mikä Luostarissa katsotaan lieventäväksi asiaksi.
Loput kommentit olivatkin Luostarin oman WFA:n (World Fastest Alliance aka Greedy Guard) juhlaa: Maarit oli sitä mieltä että olen rukka – käsittääkseni ei mitään viittauksia vaatemerkkiin - ja vieläpä nuori sellainen, kun taas meidän matemaatikolla oli niin kiire ettei hän kerinnyt kiivaushurmoksessaan paljon muuta kuin komppailemaan. No, tokihan myös hän yhtyi (← khihihihii) Sirpaan joka taasen toivoi ruskeita kirjekuoria (kai) eli paljastui tästä meidän alati ”saunovasta” tee-naisestakin taas uusia piirteitä.

Suloista Pohdiskelijaa ei olisi haitannut yhtään vaikka hänellä olisi ollut kaikki maailman vaivat kunhan lahjoja pukkaisi ovista ja ikkunoista. Moiskaukset hänelle. Sitten me pääsemmikin Luostarin kenties tulisieluisimpaan yksilöön eli äänessä runoileva M; tuolle kauniille räpsyttelijälle ei kelpaa mikään mitä sanon, hän ottaa ja repii (journalisti kun on) meikäläisen kappaleiksi – analysoituaan ensin tekstin niin kieliopillisesti kuin sisällöllisesti. Jessus että mä rakastan tuota naista ja samalla toivon siunausta hänen tulevalle miehelleen sillä M jos kuka tarjoaa mielenkiintoisen ja haasteellisen (mutta varmaankin hyvin nautinnollisenkin) elämän hamaan hautaan asti. Oikeesti, naisella pitää olla luonnetta (mutta OD:t on siinäkin asiassa aina OD:t).
Viimeisimpänä mutta ei suinkaan vähäisimpänä Luostarin oma Ratsastava Kapitalisti elikkäs rakas Hirnakka, joka tuttuun ja diplomaattiseen tapaansa kävi katsomassa onko yhtään puntia jaossa. Niinhän se on että kun maailma ei riitä niin se ei sitten riitä ja niinpä rakkaudella annetut lahjatkin on muutettava kahisevaksi ja vieläpä punniksi (no euroista ei kyllä ole mihinkään tai ei niillä ainakaan kaupoissa ole mitään arvoa). Niille, jotka eivät ole aiemmin seuranneet Greedy Guard:in ja meikäläisen yhteenottoja, sanottakoon että tämä ei ole sitä miltä se näyttää sillä nuo nunnat ovat oikeasti jumalattoman ahneutensa lisäksi todella kultaista ja rakastettavaa porukkaa.

Mielenkiintoiseksi tämän jutun (ja syy miksi palasin kommentointeihin) tekee se, että useat tahot olivat kiinnostuneita siitä mitä Luostarin viisaat naaraat sanovat ja tässä muutamia kiinnostuneita:

Dollars for Dollies (amerikkalainen, pelkästään naispuolisista sinkkumiljönääreistä koostuva ryhmittymä)

Gift or Go (täysin fanaattinen, mustien leskien perustama society jolla on ehdottomat periaatteet)

Golden Kiss (varsin eroottissävytteinen ja hämärä yhteisö jossa ns. liha liikkuu ja settu vaihtaa omistajaa)

Siskot barrikadeille (keskiluokkaa edustava kottaraisporukka joka vaatii parempaa elämänlaatua)

Menkat miljooniksi (nuorten naisten perustama teatteriryhmä, jonka esitykset koostuvat pelkästään tanssiesityksistä. Todellisuudessa ne ovat PMS- tuskissa esitettyjä ja usein tahdosta riippumattomien lihasten kouristelusta aiheutuneita vääntelehtemisiä).

Seuraavia tuskin tarvitsee selittää:
Vaihtoautot.com
Vaihtari.net
International Exhange
Trade-off ltd.

Näin ja koska tämä ei suinkaan ollut ilkeämielinen eikä loukkaavaksi tarkoitettu teksti, pyytäisinkin teiltä rakkaat nunnani että muistaisitte tämän lukiessanne.
Lopuksi ja pienenä yhteenvetona voidaankin todeta, että Vetoa saa lyödä kunhan muistaa vaihtarit ja paksut, puntia sisältävät kirjekuoret (mikäli käyttäisin hymiöitä teksteissäni, niin tähän kohtaan niitä tulisi aivan helvetisti). Tottakai minä rakastan teitä.


Hyvää...ööö...torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

10 kommenttia:

 1. Oi,saapuva vanhuus,eroan heti ja liityn "Dollars for Dollies" ja "Golden Kiss" ryhmiin.
  Muuten tämän blogin nimi voisi olla "Saint Pepponen - järkkyneen MIEHEN luostari"
  Sinä kun järkytyt meistä naisista niin syvästi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä mikään vanha ole ja enpä tiedä noista taala- ja lihaporukoista, pelkästään jo sen takia etteivät ne missään nimessä ole nunnille soveliaita kinkereitä.

   Minä tosiaan järkytyn teistä enkä vähiten teidä käytöksenne takia :D

   Poista
 2. Meikällä on jo toiminimi: Polkan Valinta - ostaa, myy, vaihtaa ja varkastaa :) Ruotsissa toimii toinen alihankintayritys Växlar till häxar... ja Jusalassa The Third Age - The Third Marri-Age :D Ja rahasta vaan on pulaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä olet kyllä rakas Polgani ollut aina yritteliäs nainen ja sulla on monta rautaa tulessa mutta asia mikä meikäläistä kiinnostaa on se, että mitäs sinä nainen oikein harrastat kun kaikki tienestit katoaa? :D

   Poista
 3. Mulla on Nykissä oma ravintola: Per Se :
  http://nymag.com/listings/restaurant/per-se/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komeat olivat puitteet kun kävin katsomassa mutta niin olivatkin hinnatkin ettei köyhällä apotilla ole varaa käydä. Pelkkä narikkamaksukin oli enemmän kuin kuukauden sairauspäiväraha :D

   Poista
 4. Hitto vie, täältä on viikon pois ja nii paljon ehtii tapahtua että päästä heittää. Mut aivan mahtavan illan sain aikaseks ko sun viikon tekstit luin putkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, rakas Mikini - me emme olekaan olleet tekemisissä pitkään aikaan ja siksipä on erittäin mukava kuulla teikäläisestä. Hyvä jos olet viihtynyt ja poikkean tässä tänäpä katsomaan mitä teikäläiselle kuuluu.

   Poista
 5. ei tietenkään kelpaa, mä en purematta niele! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No etpä tietenkään, sinä kaunis piraijani :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...