lauantai 3. elokuuta 2013

Hei sinä savolainen shamaani, olis aika kohteliasta jos ilmottautuisit...päässä jyskää siihen malliin...

Jumaliste mikä yö, ensin pään sisältä kuului savolaisella aksentilla huudettu ”Release the dopamins!” ja sitten alkoi tapahtua; tunsin kuinka lähdin leijumaan punkan pinnasta pienen ritinän saattelemana mikä taas johtui siitä, että pussilakana oli kietoutunut jalkani ympärille ja samaisen pussarin päällä makasi myös meidän ihastuttava Lätkis, joten onhan se selvää ettei noita tarjouspussareita ole suunniteltu kestämään yöllisiä lentoon lähtöjä varten (koiran perkele kun painaa kuitenkin sen verran ettei kangas kestänyt kannatella sitä). Nousin lähelle katon rajaa ankaran aivomyrskyn saattelemana mutta silti pystyin havainnoimaan ympäristöäni ja huomasin, että muija oli taas luistanut pölyjen pyyhkimisessä ja kattoa koristivat hämäkin seitit jotka näyttivät niiltä pieniltä pöytäliinoilta joita raviurheilua harrastavien eläkeläisten tukijoukot tuppaavat virkkaamaan.

Ottaa vähän enemmän kipeetä tällä kertaa.

Omituiset, savolaisittain karjahdellut komennot kaikuivat kuulassani ja hiki virtasi. Pelkäsin kuolevani sillä ei ole normaalia jos ihminen kuulee omien aivojensa olevan jonkun savolaisen hallinoimana, eikä sellaiset huudot kuin ”Elähän sie hättäile, mie vaan vähän noita reseptoreita rukkaan” tai ”Voe vehviläinen, mie oon jumissa dopamiinsopassa vuan mie lusikoin itteni vappaaks” rauhoita lainkaan – päinvastoin pelottaa entistä enemmän. Pelkotilaa kesti vain hetken koska lähdin syöksymään kohti mustaa tunnelia jonka toisessa päässä haisi aivaan sairaan vanhalta ja ummehtuneelta, sellaiselta ikiaikaiselta. No voi perkele, pian seisoinkin Ramses II:sen edessä ja tämä käy ihokkaaseen kiinni, väittäen meikäläisen muuranneen hänen pyramidinsa kahta varvia matalammaksi kuin mitä oli puhe. Tokaisin Ramsekselle että ootappa vähän, nyt on sellainen tilanne että mulla jyskää joku savolainen päässä ja tietääkseni en ole tehnyt keikkaa sun kivimajasta, joten antaa olla sen vittuilun vähemmällä.

Ramses oli ruoskituttamassa meikäläistä mutta tilanteen pelasti heti helvetin hohtavalla hevosella paikalle karauttanut Jeanne D'arc, jolla taasen oli astetta suurempia murheita ja tästä syystä Ramu siirsi ruoskimiseni myöhemmäksi. Darkin Jaana veti meikäläisen sivummalle ja kysyi hyvin hiljaa, sattuisinko tietämään mahtaako Siwa olla jo auki? Ei muuten, mutta nyt alavatsaa kouristi todella sakeesti ja sellaiset menkat painoivat päälle että ne veti haarniskankin ruosteeseen joten v-käyrä oli suht korkealla sillä tässä olisi yksi vapaustaistelukin hoidettavana. Pahoittelin Jaanalle etten tosiaankaan tiennyt ajan kulusta mitään sillä joku savolainen oli paiskannut minut tänne enkä tiennyt yhtään missä olin tai mitä kellon viisarit näyttivät mutta kehuin Jaanan dopamiineja koska ne olivat kauneimmat koskaan näkemäni. Tämän kuultuaan Darkin tytär puolestaan järkytti lisää kuittamaalla että ”Ai hittolainen, hääp sitten nakkas siutkii tän - ihan sammaan tappaa ko miut ja Ramsein ämmän pojan?”

Vallan mahdoton pamaus ja musta pilvi pelastivat meikäläisen. Tai pelastivat ja pelastivat, seisoin aavalla tasangolla jonka toisella laidalla olin erottavinani suuren ja mahtavan sotajoukon, pitkien peitsien päät kimaltelivat auringossa ja kuulin miekkojen kilahtelut niiden osuessa jalustimiin. Yht'äkkiä takaani heitettiin kysymys niin vihaisella äänellä, että se herpaanutti hieman rengaslihaksistoani päästäen ilmoille melko törkeän hajuisen turahduksen und aavistuksen kostean tunteen raappahousuissani. Kysyjä ei ollut sen vaatimattomampi kaveri kuin Tsingis-Khan itse ja tämä halusi tietää joko pian lähdetään Mustaan Pörssiin ostamaan hänelle se astianpesukone, jurtta saatana kun täyttyy paskaisista kipoista ja akka huutaa oikohöylän lailla. En ehtinyt edes änkyttää kun Tsingin ja meikäläisen väliin jysähti nuoli med paperilappu, jonka Tsinkku tottuneesti rullasi auki, lukien sen kuuluvalla äänellä: ”Heti kun olet hoitanut asiasi sen vajakin kanssa, niin voitaisko me käydä tää sota loppuun. Mulla on perunan nosto kesken eikä mulla olisi todellakaan aikaa vääntää tuollaisten jakinmaitoa juovien mulkkujen kanssa, varsinkaan kun jäi pitkät kalsarit kotiin ja mulla on muutenkin asiat esissä Makedonian puolella. Terveisin Aleksanteri Suuri”.
Huonompi homma koska Tsingis-Khan päästi infernaalisen rääkäisyn ja karautti joukkojensa kanssa kohti Allua, lainkaan huomioimatta sitä seikkaa että meikäläinen sattui jäämään niiden kavioiden ja tasangon pinnan väliin eli voidaankin sanoa Tsingis-Khanin olevan todella v-mäinen papparainen.

Tällä jätkällä ei ole mitään käytöstapoja, sanon ma.

No eipä mitään, savolainen pääni sisällä ilmoitti Substanssi P:n olevan nyt Substanssi S ja tämä muutos oikeuttaisi pahvilautasten ostoon Prisman kesäpihalla aina kuukauden ensimmäisenä torstaina. Tässä vaiheessa tajusin kääntyneeni selkä kattoon päin ja kieleni roikkui luonnottoman pitkänä, nauhamaisena letkuna jonka pintaan oli kirjoitettu jotain. Kelasin kieltäni ja kas kummaa, siinä oli skånelaiset ajo-ohjeet Veljekset Keskisen maanalaiseen parkkiin, josta minun oli noudettava kuumahierretekniikalla valmistettuja piisaminrautoja, sillä edellytyksellä että Savon Ääni oli saanut tuunattua Anandamidini kuntoon. Ei ollut, tuo eloisa kälättäjä karjahteli kyseisen välittäjäaineen puuttuvan tykkänään päästäni joten se oli korvattava NMDA:n ylituotannolla. Tämän seurauksena meidän pitää lähteä Kaustisen musiikkifestivaaleille veistelemään paperinukkeja tanskalaisten teltan viereen eikä silloin saa olla mustikoita taskussa.

Tää kyllä saattais olla se savolainen mutta en tiedä, yleensä ne ei ole tollasia jäykkiksiä.

Ihan totta, mulla jyrisee päässä koska lopun yön tapahtumat menivät vieläkin kipeemmiksi eli on parempi ja lopetan tähän. Haen yhdet raksut apteekista ja koitan saada ohjaamon tasuriin, ettei koko päivä mene henkimaailman ja muun pikkuväen kanssa mutta palailen.. ihan varmaan palailen. Välittäjäaineet kuitenkin löytyy tästä (oli pakko tsekata ne).

Hyvää lauantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.10 kommenttia:

 1. NYT mä menin kyllä hiljaseks.........sun yöt on kyllä huomattavasti tapahtumarikkaampia kun mun :-O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä vetää värit päälle ja varsinkin silloin kun on kirkas keli. Toisilla on kuuhulluus mutta mä sekoan aina täyden auringon aikaan.

   Poista
 2. Sus sinunakkon sinun kanssa,eihän tämä voi olla kuin hyvän edellä.
  Sitä aikaa odotellen :D
  Minut yöt on lyhyitä ja kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää kohti tässä ollaan menossa ja aikamoista vauhtia sittenkin mutta täytyy olla varovainen ettei lipeä vallan omituiseksi tämä elämä.
   Niin, ja sen minä kyllä uskon että sun yöt on nimenomaan lyhyitä ;D

   Poista
 3. Voe herra hyväst nähköön nuita sun unias. :D

  Juur kuulin televisiosta, että Tsingis-khan oli rauhaa rakastava mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules Sirpa, nuo eivät olleet mitään unia sillä enhän minä muuten olisi peljännytkään niin paljon. Valveilla vei se savolainen ja hemmetti mitä kyytiä veikin...

   Kaipa se on uskottava koska ilman sitä Aleksenteri Suurta ja hänen sotiaan, Tsingiskhan olisi lähtenyt bingoon. Niin hääp kerkisi tokaisemaan siinä lyhyen juttelutuokiomme aikana.

   Poista
 4. Viime yön kuumehöpinöissäni taisi visiteerata samainen savolainen poppaukko. Niin oli kipeät unet ja herätessä leuat, että hammasta oli purtu urakalla.

  Valoa kohti kirkkauden tiellä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toista, kuumeessako olet riehunut..toivottavasti olet jo parantunut mutta lohdutustakin löytyy: mulla on sattumoisin laatikollinen erään tietyn ryhmän käyttämiä suukapuloita (uusia ja täten täysin steriilejä) kokonainen laatikollinen ja voin kyllä pistää niitä tulemaan jos haluat :D

   Poista
 5. Löysin vasta luostarin radion: kuuntelin vain tuon viimeisimmän näin aluksi. Vavisutti, hämmennytti, hiukan pettymystäkin.... ja surua. Kuuntelin kyllä tarkasti, äänesi oli juuri sinun äänesi, siis sinulle kuviteltu. Täytyy mennä loimen alla miettimään... lämpimin yöterkuin Kääkkä <(OO)>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkös sinä Kääkkä ole sitä aikaisemmin kuunnellut? Täytyykin omistaa seuraava lähetys teikäläiselle ja jäi kiinostamaan että mikä oli se mikä sai sut pettyneeksi?

   Lämpimiä öitä lämpöisten pusujen kera sinulle rakas Kääkkäni <3

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...