torstai 8. elokuuta 2013

Karma, Koettelemus ja Vitutus taas kylässä = taistelu tiaisten kanssa on alkanut

Vanhat ystäväni Karma, Koettelemus ja heidän vanavedessään saapunut Vitutus ovat asuneet meillä nyt noin viikon. Noilla ihastuttavilla Kosmisilla voimillahan ei ole tapana ilmoitella etukäteen tulostaan, vaan ne lyövät perseet penkkiin ja sitten alkaa tapahtua. Näin myös meillä; Koettelemus – joka muuten on hyvinkin hiljainen sadisti – on ryhtynyt juopottelemaan ja nyt päättänyt näyttää Karmalle ja Vitutukselle että kyllä hänkin osaa kun sille päälle sattuu. Sanoista tekoihin ja kun ei tuo mulkku muuta keksinyt, niin otti sitten Syyrialaisen hampaisiin ja nyt siihen on palanut rahaa 900,- euroa jotka olen joutunut lainaamaan saadakseni hommat toimimaan ja pyörät pyörimään. Mitä nyt vähän jakopään remppaa, polttoainepuolen vuotoa, mittaristo-ongelmaa,webaston kanssa painimista ja nyt uusimpana (eilen, vika edelleen) Koettelemus lennätti vedet helvetin kuuseen.

Kuten kuvasta näkyy, niin kyllä se totta on että stressi näkyy myös ulkoisessa habituksessa.  Tarttis varmaan ees ajella  tuo parta ja laittaa jotain ryppyvoidetta.


Hoh hoijaa, ei enää tiedä että itkisikö, nauraisiko vai näkisikö kuoleman unia. Sen toki tiedän että en perkele anna periksi, vaan voin ilolla siirtyä jälleen lintujen pariin taistelemaan ruuasta. Talvisinhan me tappelemme lintulaudoilla mutta näin kesäaikaan ankara vääntö ruuista käydään marjapuskissa ja olisittepa nähneet eilen tiaisten ilmeet kun heittäydyin yhteen puskaan ja tervehdin niitä sanoen: ”Olen selkä – I'm back”. Jessus mikä sirkutus ja paskaa lensi parvessa mutta eipä mitään, uutena yllätyksenä tirpoille minä vastasin samalla mitalla – ennenhän olen yrittänyt muuten vaan hosia niitä helvettiin. Tosin naapuri (tyhmä kun on eikä ymmärrä linnuista mitään) meni soittamaan valkotakkiset nähdessään minun juoksevan takaperin, housut nilkoissa,paska kaaressa lentäen ja römeästi sirkuttaen (osaan tiaista jonkin verran, se on suht helppo kieli).
Yö lataamossa ja nyt pitäisi taas rientää jollain opilla maailmalle. Onneksi sataa vettä, kuka hullu korkeuksissa killuu poutasäällä ja pysyy aivan kuivana. Räpsis nyt vielä salamoita urakalla niin teippaisin alumiinisen jatkovarren selkääni.


Hyvää torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat. Olkoot teidän polkunne kevyemmät.

17 kommenttia:

 1. Mä näen silmissäni tuon puskatapahtuman. Anteeksi, en voi olla nauramatta, siitäkään huolimatta, että kyseessä oli eloonjäämistaistelu!!
  Naura säkin vaan mulle, täälläkin menee päin peräpäätä...

  Asiasta sammakon kautta joulupukin partaan...onko Minnesota-malli tuttu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogiisi ei todellakaan pääse. En saanut kuin sen yhden kutsun jakirjautuessa tulee vastaus, että kutsu on jo käytetty, pyydä bloginpitäjältä uusi. Höh.

   Poista
  2. Vaihdoin julkiseksi. Ei vaan pelittänyt ei. Ja joku muu bloginpitäjä valitteli samaa.
   Hmm...olenko mä nyt sitten "julkinen nainen"..?

   Poista
  3. Äläs kuule Pohdiskelija yhtään naureskele toisen kärsimyksille, sillä ne eivät oleyhtään mukavia ;D

   Minnesotan läpi käyneitä on muutama tuttu joista osa on pitänyt ko. systeemiä oikein hyvänä. Se kaiketi riippuu miten siihen suhtautuu ja mitä siltä odottaa.

   Poista
 2. Se on semmosta perkelettä noitten autojen kans, kun ei niillä voi heittää vesilintuakaan jos on tarve siirtyä paikasta toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut vähän mutta viisaasti. Kalliimpaa vapaaehtoista pakkoa saa hakea sillä ilman autoa täällä korvessa on kirjaimellisesti jumissa.

   Poista
 3. Voihan hittolainen! Nyt on vitsit sulla vähissä. Otan osaa auto-asiaan. Tiedän tasan tarkkaan miltä tuntuu kun yrittää vanhoilla autoilla selvitä eteenpäin. Pakko on maksaa korjauskulut, kun uutta autoa ei ole rahaa ostaa. Eikä muuten pääse kulkemaan. Sun pitää vielä päästä töihinkin. VOI vee, älä anna periksi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sullahan oli se oma taistelusi tässä vään aikaa sitten ja niinhän se on ettei noiden autojen kanssa ole kuin rahan menoa - oli ne sitten uusia tai vanhoja.

   Poista
 4. Hankaluuksien perään hankaluuksia. Auto on täysin paska kapistus ja jotkut pitävät autoaan vielä jonkinlaisena symbolina ties mille. Harmi tuollaiset viat, vanhaan autoon saa uppoamaan tolkuttomasti rahaa. Meillä ainakin auto on jatkuvasti rikki. Onneksi on korjausmiehiä suvussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, auto on täysin paska kapistus joskin se on tänä päivänä pakollinen mutta yhtä kaikki, pelkkä rahareikä. Onneksi on myös tuo sukulaismies joka auto laittaa niin pääsee vähän halvemmalla kun vertaa esim. merkkikorjaamoiden hintoihin jotka ovat itsestään saatanasta.

   Poista
 5. Auto on paholaisen keksintö, jonka tarkoitus on saattaa viattomat ihmiset velkavankeuteen, hullujenhuoneelle ja lopulta manalaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amen. Juuri näin ovat saatanalliset voimat tämän homman ajatelleet.

   Poista
 6. Voi räkä, että sua nyt koetellaan!
  Kai se entisajan sanonta "hevoseton mies on huoleton mies" pitäisi muuttaa nykyään autottomaksi mieheksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä niin mutta ilman autoa täällä korvessa niitä huolia vasta riittääkin kun julkinen puoli ei liiku ollenkaan ja asiat on silti hoidettava.

   Poista
 7. Haha, kato ei noi 37 oo vielä edes paljon! Justiinsa heitin muutamat pois.

  Nyt sit kato varovasti sen emännän kanssa, kato henkilökohtasesti oon hankkiutunut hyvin eroon siitä äänestä joka kitisee siinä vieressä että voi jumalauta taas menee turhaan rahaa.

  Ihan rehellisesti vaan sano ettei ne housut imartele sen ahteria, varmasti jää housut kauppaan, ja saat mykkäkoulun kaupan päälle.

  Kyllä meni sun naapuri nyt ihan liiallisuuksiin, eikös toi oo ihan normaalikäytäntö noitten lintujen kohdalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu..varovaisesti täytyy ottaa kun muuten kaikki käsitetään väärin ja kyllä, meikäläisestäkin tuo on ihan normi käytäntö tirppojen ollessa kyseessä.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...