lauantai 17. elokuuta 2013

Kimme J-U lähetti mulle uuden AR-älypuhelimen suoraan P-K:sta!

Vihdoinkin se tuli! Mun ikioma Ari R:ärräni, tuo ihmeellinen älypuhelimeni itäisiltä mailta. Vanha kirjekamuni Kimppe J-U lähetti sen mulle ja kehuu sen maasta taivaaseen mukana tulleessa, heti helvetin pitkässä kirjeessä eikä suotta sillä siinä on aivan järettömän hienoja sovelluksia joista tässä muutamia:

Lennätä kapitalistia-sovelluksen aloitusnäyttö


Lennätä kapitalistia
Totutteluun meni jonkin aikaa mutta sitten kun tajusin miten ydinohjusten laukaisukoodit näpytellään oikein, niin eihän tuo niin vaikeaa olekaan. Tosi hyvä grafiikka ja siinä saa satelliittikuvien perusteella valita kaupungin minkä lennättää helvettiin ja vieläpä sen mistä siilosta haluaa yllätyspötikän lähtevän taivaalle. Maailman karttaa selatessa ja kohteita valitessa luurista ei kuulu sirkkelin läpi vedetyn kissan mongerrusta (niin kuin ensin luulin) vaan Kimpen karaokebiisien Top 10 itsensä suuren lepatuslahkeen laulamana. Lisäpäivityksiäkin on luvassa, mm. Great WW3 ja Fisua edullisesti joissa jälkimmäisessä lennätetään yksi mannertenvälinen ohjus Barentsinmereen. Luonnollisesti on selvää että sen jälkeen on turskaa taivaalla.

Pitele jäsentä
Nimestä huolimatta kyseessä ei ole sen paremmin hierontaopas tai puoluetoverin tukemiseen tarkoitettu sovellus, vaan yksinkertaistettuna se on anatomian opas ja vieläpä täydellinen sellainen. Kuva kuvalta (mukana myös videoklippejä) opetetaan miten saa esim. olkapään pois paikoiltaan jos ei perkele järkipuhe mene perille. Hyvä ohjelma jonka avulla sain kipeytyneet hartiat taas pelaamaan.

Tässä on mun hieno luurin takakansi


Kimbook
Aika samanlainen kuin Face mutta sulla ei saa olla kavereita enempää kuin viisi tai jouduit internointileirille kansan kiihotuksesta ja muista kapinointiin liittyvistä aikeista. Varsinaisia tykkäysnappeja ei ole muuta kuin Mr.Paksupuntin sivulla ja keskinäiset viestit (siis privat) eivät kuulu Kimbookiin, vaan kaikki mitä haluaa tuoda julki, on esitettävä ”Kimsun aukiolla” ja tätä tilapäivitystä muut eivät voi kommentoida vaan joko klikata näytön alalaidassa olevaa hirttolavaa tai Työn sankarin kuvaketta. Aika riskaabeli homma sillä jos menet möläyttämään jotain typerää Kimsun aukiolla ja saat tilapäivityksestäsi tarpeeksi monta hirttolava-klikkausta niin lähtö tuli – oikeesti.

Kimbafashion
Tämä muotimaailmaan keskittyvä sovellus tarjoaa kansalaisille mahdollisuuden muokata erilaisista työasusteista tyylikkäitä orjankaapuja ja omat ehdotukset on mahdollista lähettää intranettiin, jossa on kerran kuussa Kimpen itsensä tuomaroima Chin poi mang (Punainen kynnöspelto -vastaa catwalk:ia) ja parhaan rääsyn keksijä saa kunnian tehdä ylitöitä kolme viikkoa ilman korvausta kun taas paskimman ehdotuksen tehnyttä vedetään kolhoosin traktorin perässä jokusia tunteja. Kokeilemisen arvoinen juttu jossa voi yllättää itsensä vallan saatanan tuskallisesti.

...ja tässä taas sen näyttö.


Kimme-Pirkka
Ehkäpä paras koko hikisestä valikoimasta, tai ainakin meikäläinen sai todella hyviä ideoita lukiessani käyttäjien lähettämiä ”kimmejä” eli niksejä. En ole ennen tiennytkään että risotossa voi käyttää torturys-lahkoon kuuluvan puskan juuria ja mukuloita. Ne pitää piestä ensin kivellä mössöksi minkä jälkeen niitä keitetään (jos vaan klapit piisaa) about kuusi tuntia jonka jälkeen ne ovat valmiit lisättäväksi riisin joukkoon mikäli sitä sattuu jonkin odottamattoman ihmeen takia olemaan. Hyvä kimme oli kanssa se että kun suorittaa päivittäisen peseytymisen ydinvoimalan lauhdealtaassa, niin ei tarvitse hassata vähiä choneja taskulampun pattereihin kun sitä hohtaa muutenkin ja säästöä syntyy myös heijastimien osalta. Kiireisien aamujen kauneusvinkeiksi ehdotettiin työlakin päähän kiinnittämistä nitojalla jolloin ei niiden lakisääteiseen mittaan leikattujen hiusten tarvitse olla vimpan päälle järjestyksessä ja jos haluaa saada tervettä punaa poskilleen niin myrkkysumakki-puskaan heittäytyminen on paras vaihtoehto (ja nopein).

Tässä muutamia sovelluksia ja tietysti luurissa on normit kalenterit (pyhät ja viikonloput tosin poistettu), helmitaulu joka korvaa länsimaisen laskimen ja ylipäätään ottaen kaikki muutkin pikku jutut mitä länsimaisissa esikuvissakin. Siitä Kimppeli oli pahoillaan kun pahat kielet väittävät että puhelin olisi tehty Kiinassa. Ei kuulemma pidä ollenkaan paikkaansa vaan he ovat itse väkästelleet ko. taideteoksen ja tulossa on jotain vieläkin ihmeellisempää: 80” taulu-tv joka lähtee markkinointiin heti kun he ratkaisevat että millä vitulla saa sähköt vedettyä liitutauluun niin, ettei se räppää heti käsille ja jotain myös näkyisikin. Kimmmeli lähetti mulle tuon puhelimen sen takia kun tässä muutama kuukausi sitten postitin sille sellaisen elektronisen laivanupotus-pelin johon heppeli tykästyi todella paljon ja kuuleman mukaan tahkoaa sitä sormet rakoilla. Kiitoskirjeessäni rienasin häntä siitä kun luurilla ei pääse nettiin (vain tuo Lennätä kapitalistia - sovellus joka on harvoille puolueenjäsenille) mutta muutama tunti sitten saamassani sähköpostissa hän toteaa ongelmia olevan ilmankin että kansalaiset ryhtyvät vietämmään tehokasta työaikaa Sokerivuoren Markun kaksikirjaimisessa maailmassa. 
No, huolensa kullakin ja minä päätän tähän koska täytyy lähteä projektin pariin.

Hyvää lauantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Edit 16.25:  Sade - aivan jumalattoman hieno luonnonilmiö  <32 kommenttia:

  1. Kohtuus kaikessa - sateessakin. Ainakin lomalla.

    VastaaPoista
  2. Totta. Kohtuudessa pitää pysyä.

    VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...