sunnuntai 4. elokuuta 2013

Lievää bellumia johon ei oikein tullut parattua

Feminae naturam regere desperare est otium, joten tästä ja monesta muustakin syystä -tulikiven katkuinen saarna päällimäisenä – päivän epistola julkaistaneen puolen päivän kantturoissa. Juuri nyt ilmatila on niin täynnä pataa, kattilaa ja pannua, ettei allekirjoittaneen lakuaiseen (tasaisten kopsahdusten saattelemana) ilmestyvien vammojen lisääntyessä ole tarkoituksenmukaista jatkaa tekstin tuottamista. Edelleen, lisäksi korvista (tärykalvojen liikarasitus ~ 287 dB) valuvan veren sekä näkimet sumentavan, turpavärkin kostuttavan nesteen vihmovan vaikutuksen alaisena kirjoittaminen on todella hankalaa. Huomioitavaa on myös se, että paikalla olevan beagle -merkkinen koiruus on teipannut lätkämäiset korvansa leuan alle ja tuijottaa feminiinistä myrskykeskusta kuin mykkä vittua joka on ko. rodulle sangen epäominaista käytöstä. Koska kaikki julkinen materiaali sisältää nykyisin tuotesijoittelua niin sallittakoon myös tässä pikainen katsaus; Matti & Maija – logo (frontaalilohko oikea etukulma → lentävä kattila), Hackman-merkkinen piikkiaterin (vasen olkapää → lyöty pystyyn), Tupperware – merkkisen, petrokemiallisesti valmistetun kaulimen aiheuttama suhteellisen kookas kohouma takaraivon vasemmalla puolella ja tuhannet keksinmuruset silmissä (Pirkka vohvelipalat → ilmateitse näkimien alueelle tulla tussahtanut ja klyyvariin revennyt pussukka).
Amen ja mitä parhainta sunnuntaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Edit hetkeä myöhemmin: Nyt vittuilee bloggerkin (tekstin väri - fontin väriä ei saa vaihdettua)
Edit vieläkin myöhemmin: Blogger lakkasi vittuilemasta (ainakin osittain)
Edit todella myöhään: blogger tavuttaa tekstin jostain syystä aivan perseelleen, pahoitteluni mutta tämä(kin) perkeleen asia ei toimi tänä aamuna
Edit aivan saatanan myöhään: blogger suostui yhteistoimintaan ja tekstin tavutus saatiin kuntoon, nyt näkemiin.

20 kommenttia:

 1. Saakeli on noi lähetyksetkin kuuntelematta. Ja olen taas vaiheessa aina nukuttaa... kuulostakin tutulta. Tarttis tehdä jotain mutten tiedä että mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtiihän niitä myöhemminkin kuunnella joten eipä mitään kiirettä. Sulla on kans nuo työt sellaisia että sulla pitäis olla kunnon vapaat hukien välissä palautumisen takia.

   Poista
 2. No teillä on toisissanne kestämistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan rytisee ja toisinaan on sitten auvoisempaa ;D

   Poista
 3. Joo toi on veemäistä kun mustelmii ja haavoi ilmestyy varsinki raajoihin, mullaki. Kun pintätunto puuttuu raajoista nii ei todellakaa tiiä mistä mikäki haava tai mustelma on tullu. Välillä mäki meen pitkin ovenpielii ja huonekkalui, ihan ku ois aivan saatanallises jurrissa. Se huippaus mulla tekee tollasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, raajat kun puutuu niin kädenkin voi huoletta jättää vaikka oven väliin. Vasta sitten huomaa kun liike toppaa eikä matka etene ja sama juttu noiden vintin pimenemisten suhteen - se on todella paskamaista.

   Poista
 4. Aijaijaijaijai!!!! Kuulostaa vaaralliselta PMS-taudilta. Tosin, jäin miettimään, että kummalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän äijillä mitään menkkoja ole... ;D

   Poista
 5. No niin, kuulostaa epäilyttävästi uudelta sisällissodalta (ja väritkin on kohdallaan, punainen versus valkoinen).

  Viimeksi voitti valkoinen, mitenhän käy tällä kertaa...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen voittaa mikäli se edustaa femiinistä puolta koska niin se on aina (loppujen lopuksi) ollut ja on aina oleva.

   Poista
 6. Aika reipas sunnuntaiaamun aloitus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja näitä on aina välillä mutta ne ovat siitä hyviä että ne puhdistavat ilmaa kuukauksiksi eteenpäin. Parempi viiden minuutin karjahtelu kuin kymmenen vuoden patoumat takaraivossa. Toimii ainakin meidnä taloudessa.

   Poista
 7. Hui kauhistus sentään, mitä täällä tapahtuu kun hetken on kallioilla kelteisillään kellimässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se teettää kun nakuna makailee toisaalla ilman kuvapostauksia, kyllähän se pinnaa kiristää ja sota on valmis ;D

   Poista
 8. Mitäs pahaa olet mennyt nyt tekemään, kun feminiininen myrskytuuli siellä riehuu?
  Muista aina,en tunnusta vaikka puukkoa kurkulla pidettäisiin :D
  Minä tapasin eilen tansseissa siskotyttöni,20v tauon jälkeen.Juteltiin niin antaumuksella että muu porukka repi pelihousunsa ja komentokäskyjä alkoi sadella kello 2.00 jälkeen aika sakeaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän teidän naisten kanssa on kun ei tiedä että mitä pahaa on tullut tehtyä...on se teidän ajatuksen juoksunne niin omituinen ettei siitä ota erkkikään selvää ;D

   Olipa pöhköä seurakuntaa kun eivät ymmärtäneet että 20 vuodessa kertyy jonkun verran juttuja kerrottavaksi :D

   Poista
 9. Pepposen kepposetko ne Rouvan järjen sumensivat?
  Toivottavasti pöly on jo laskeutunut ja taistelutanner rauhoittunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti olin tehnyt taas jotain väärää (tai jättänyt jotain tekemättä) mutta no worries, ei nämä meidän "maailmansodat" kestä kuin viitisen minuuttia ja sitten elämä jatkuu normaaliin tapaan.

   Poista
 10. Toivottavasti olet siirtynyt ulkoilmaan tuon kirjoittamisen jälkeen.

  Kuvan tekstistä tuli mieleeni vanha savolainen sanonta 'Rekkamies ajaa kelillä kuin kelillä'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyi sitä naamaa hieman pyyhkäistä ennen kuin lähti liikenteeseen ja ai kauheeta noita sun sanontoja...ihan tässä tälläinen hurskas mies punastuu..

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...