keskiviikko 7. elokuuta 2013

Lyhyestä virsi kaunis

Keskiviikko alkaa hyvin; sain tuplaten erittäin miellyttävää postia (joiden sisältö jääköön salaisuudeksi) ja ne piristivät kummasti eli mitä suurimmat kiitokset lähettäjille. Vielä kun olisi satamatta tämän ja huomisen, niin se olisi projektin kannalta erittäin hyvä asia ja vähentäisi oleellisesti turhaa reuhtomista mutta saapa nähdä sillä sadetta on luvassa päivänä minä hyvänsä. Taistelupäiväkirjoihin merkittäköön Torppauspihan ilmoitus että olen käynyt heitä informeeraamassa med valitukset ja he nyt pohtivat mitä tehdä kuolevaisen kanssa joka uskaltaa kyseenalaistaa heidän jumalallisen koskemattomuutensa ja erehtymättömyytensä. Jep jep, tulta ja tulikiveä on odotettavissa sitten joskus koska ottaahan se tavaaminen ja luetun ymmärtäminen oman aikansa.
Muuten mennään silmä kädessä – metodilla ja tämä aamuinen postaus jää lyhyeksi ajan puutteen takia sillä taas on mentävä...
Hyvää keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

10 kommenttia:

 1. Hulluksihan tossa kohta tulee! Aattele, miten epistä, että yks vetelehtii kaiken töidenjälkeisen ajan ja tuskailee tekemisen puutetta ja toisella on tuli hännän alla... Ookko koskaan huomannu, että maailma on kauheen epäoikeudenmukainen paikka? Ja pännii heti aamusta sekin, että mun "tekstilista" ei jostain syystä päivity ja näin ollen te ette osaa tulla mun luo...murh!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pohdiskelija!
   Sinun blogiisi ei jostain syystä pääse. Sähköpostiin tuli se kutsu, vaan ei ole voimassa. Onko sinulla jotain esteitä siellä vielä?

   Poista
  2. Elämä on toisinaan epäreilua mutta ei se tekemättömyyskään mikään mukava olotila ole, varsinkaan silloin kun olisi halu tehdä jotain muttei jostain syystä kykene.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Keskiviikkoa Mummeli rakas, keskiviikkoa.. :D

   Poista
 3. Onnellista aikaa ja hyvää aurinkoista päivää sinulle Pepponen :D
  Ajatellaan, että kaikki on sittenkin aika hyvin ja oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas Ritvani ja olkoon päiväsi kevyet kulkea <3

   Poista
 4. LEKA siis suvaitsee jotain jopa ilmoitella. Hyvä. Nyt sataa, lujaa, tuhatta ja sataa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän LEKA ilmoittelee sitten kun heidän korkeudelleen sopii. Sataa kaikialla (tai satoi) kaikkialla muualla mutta projektikohteen kiersi.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...