lauantai 10. elokuuta 2013

Maksimoi kurjuutesi - helposti

Koska maailma on nykyään täynnä flohien ja kiintiösuvaitsevaisten leiristä lähtöisin olevaa, yltiöpositiivista paskaa, niin minäpä päätin ohjeistaa teitä sen oman kurjuutenne maksimoimisella.
Se käy helposti ja oman kohtaloni täydellisen torpedoinnin avainsana on trajectories manager (tiedän ettei tuo ole kieliopillisesti oikein – varsinkaan suomennos mutta ei takerruta siihen) eli liikeratojen hallinnoija sillä minä jos kuka päätän mihin suuntaan sandaali suhisee tai lapanen heiluu. Testattu on; pistätte pystyyn firman, keksitte todella hämärän ammattinimikkeen ja koulutatte itse itsenne siihen. Mitään muuta koulutustahan ei ole olemassa sillä toimiala on niin uusi ja uniikki (ja näin ollen myös alv-vapaa) ettei julkipuolella ole tarjota ammattianne vastaavaa koulutusta. No hittolainen, ette ehdi olla toimessanne kuin muutaman päivän tahi jokusen tunnin kuten omassa tapauksessani, kun firma näiden taloudellisesti vaikeiden aikojen takia syöksyy konkurssin kautta tuhoon ja te onneton kerperuusi jäätte työttömäksi.

Vaan ah ja voih, koska te ette osaa muuta kuin esim. tuota liikeratojenne hallintaa eikä julkinen sektori hyväksy hienoa ammattianne, ette myöskään saa mitään korvauksia ja olette ns. paskassa kaulaanne myöten. Juu ei, aivan turha mennä ruinaamaan sossun luukulta mitään koska olette ollut juuri hetki sitten yksityisyrittäjänä ja vieläpä americcalaiselta kuulostavassa virassa, niin karenssia pukkaa varoiksi sellaiset kolme vuotta.
Jumalaisee mutta tämä on hienoa ja varsinkin niille jotka harrastavat DIY-ja ruokajuttuja, eikä vähiten sen takia että nyt nuo molemmat harrastukset voi kätevästi yhdistää eloonjäämistaisteluksi joka todennäköisesti poikii uuden ammatin nimeltä time manager. Nimittäin nyt tullaan tilanteeseen, jossa se pitsipaidan ja farkkuhameen yhteen hitsaaminen jää vähemmälle kun täytyy dyykata ravintelien roskikset eli ajan käytön hallinta korostuu ravintoloiden aukioloaikojen ja roskiskuskien aikataulujen yhteensovittamiseen.

Hygieniasta huolehtiminen tulee haasteellisemmaksi; kurjuuden keskellä täytyy postata huoltamoiden pikapesujen sisäänajoväylien läheisyydessä, valmiina syöksymään sisään ajavan auton takapuskuriin roikkumaan ja raahautumaan koko pesuohjelman läpi. Muista katsoa ettei se perkeleen tyyppi ole valinnut kuumavahakäsittelyä tai alat kiiltämään todella huolella. Talvella tähän päivittäiseen suihkuun kuuluu pakollisena osiona pesuhallin loppupäähän piiloutuminen kuivaustuloksen maksimoimiseksi. Ei se yksittäinen ja muutaman hetken kestävä ilmavirta riitä kuivaamaan poplaria ja jos märkänä painelet ulos niin jo vain palsa käy -28 asteessa kankeaksi ja liikkuminen on liki mahdotonta.

Harrastusmahdollisuudet romahtavat koska kukaan ei halua pakslata käryävää anorektikkoa porukoihinsa, joten lähes ainoaksi vaihtoehdoksi jää nk. ”köyhän miehen kössi”, jossa mailana on vapaavalintaisen taloyhtiön tamppaustelineeltä nussittu mattopiiska ja pallona erään nimeltä mainitsemattoman leipomon neljän viljan sämpylä (älä lyö liian lujaa tai se saatanan kumipulla lähtee minne sattuu).Ja kyllä, meikäläistä vituttaa niin ettei veri kierrä sillä eilen paljastui että eräs lähipiiristäni on puukottanut selkään suht raskaasti. Suoranaista valehtelemista ja muuta ei toivottavaa käytöstä siinä määrin, ettei ko. henkilöllä ole ilmeisesti itsesuojeluvaistoa lainkaan. Tämä selvennykseksi sillä ymmärrättehän etten minä – jolle elämä mm. eilisen 234,- euron ylinopeussakojen myötä hymyilee muutenkin – näin negatiivista tekstiä ilman syytä kirjoittele.
Hyvää lauantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitosta vaan, maailma taas opetti ettei kehenkään ole luottaminen ja sen, että ne varmimmat oksat ovat kaikkein petollisimpia.

   Poista
 2. Oi mitä hankaluutta.Selkäänpuukottaja,sekin vielä.Täältä toinen halaus <3

  VastaaPoista
 3. Siis kulkeeko se Saurus niin lujaa, että oikein ylinopeutta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saurus kulkee lujaa ja varsinkin taajama-alueella saa olla tarkkana kun ei tuon kokoluokan autossa vauhti tunnu niin paljon kuin esim. henkilöautossa.

   Poista
 4. Sanot olevasi anorektikko, miten ihmeessä sulla on niin painava kaasujalka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tuo nykytekniikka joka mahdollistaa tälläisten kuivan kesän oravienkin tehdä kaikenlaista mikä ennen on vaatinut hieman voimankäyttöä :P

   Poista
 5. Ei voi olla totta... sulla on sitten ollu tosi kiire, kun yli rikesakon on menny. Toisaalta sun tuloillahan poliisin olis pitäny maksaa SULLE...?

  Voin uskoa, että v-käyrä on korkeella! Kolmas halaus lähtee täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna rakkaani ja tuo on kyllä totta että poliisien olisi pitänyt maksaa meikäläiselle, sillä sakko oli kohtuuton tuloihin nähden mutta minkäs teet.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...