torstai 1. elokuuta 2013

Mulla on taas ollut pahoja hallusinaatioita ja pumpulitupot tartar-kastikkeessa saa mun rusketuksen näyttämään Emmi Jurkan sukalta

Koska mulla on bokserit puolitangossa ja se pää halki oleva Holgersson vilkkuu juostessa niin sovitaan että tää niinku kirjoittais vasta iltapäivällä tän päivän jutun koska tää niinku anto ittensä nukkua tahallaan pommiinn eli räjähteeseen mikä tarkoittaa todella kiirusta kun on myöhässä. Varmaan huomasittekin että pilkut ja pisteet ja kaikki muutkin välimerkit on jääneet vähemmälle sillä mitäpä niitä rätkimään kun ne aina ennenkin meni aivan saatanasti sivuun ja ihmetellä täytyy että ne osu ees koko tekstiin mutta mä opettelen tossa päivän aikana jotain niin kait sitten illemmalla tuleva juttu ei ole enää tässä pötkömodessa.
Tosiaankin näin niin pimeitä unia ei vaan hallusinaatioita että mua nauratti itteenikin koska eihän kukaan voi lennellä Siwan kassakuitilla velaksi ostetun maauimalan pukukopin yläpuolella seitsemän litran siirappipurkin kannella jossa on laidoilla kasvamassa niitä latva-angervoja tai ainaskin ne oli kukkasia jotka loppu sieltä yläpäästä eli jonkinlainen toppari siellä oli tai en mää tiedä kun mä söin koko yön hiivaa ja join Mr Properia mikä taas puolestaan on käsittämättömän hyvä lattiavaha joka sopii mun mahani lattiaan erittäin hyvin ja saa pohjukaissuolen kiiltämään. Aamuyöstä mä kaaduin kun sandaali lipesi lääkepurkista ropisseiden raksujen pyörähtäessä jalan alla ja mä tössähdin pepalleni banjon päälle ja nyt mun kakka tulee siivuina koska arse on niidenbanjonkielien takiakuin munaleikkuri mikä on taloudellisesti merkittävä edistys sillä nyt mä voin postittaa sen töhnämönkerön ongelmajätelaitokseen eikä mun tartte enää rasittaa vesistöjä linkoamalla sitä järveen kuusen näreen avulla kun ei täällä umpiryteikössä ole mitään kunnallistekniikkaa tai mitä ne toiseen suuntaan viettävät putket nyt sitten ovatkaan ja tästä syystä mä sain paljon uusia kavereita ahvenista ja tän mä huomasin kun jäin päästäni kiinni laituriin ja tuijottelin vedenpintaa ainaskin 9 tuntia ennenkuin kaverit veti mut irti rahoitusyhtiön nimissä olevan hybridicorollan ja sellasen pitkä köyden avulla.
Mutta oikeesti mulla on nyt kiire joten mä kirjoitan sitten myöhemmin tänään kun mulla oli tarkoitus kertoo joku juttu mikä ei nyt tule mieleen mutta mä puristelen päätäni niin kyllä se sieltä putkahtaa ulos.

Meilläpä on täällä tän värisiä lokkeja jotka huutavat raumalaisten viisauksien lisäksi mitä törkeimpiä hävyttömyyksiä ja sen takia meidän pappi viettää kaiket päivät rannalla kun se yrittää syöstä niiden päälle tulta ja tulikiveä. Kehveli lämmittää sytkällä stemua ja linkoaa sen sitten noita kulmikkaita tirppoja kohti eli kai silläkin on jotain ongelmia ohjaamon puolella mutta se on tainnut olla eri osastolla kun mä.Oikein hyvää ja antoisaa ja kaikinpuolin mukavaa sekä täyteläistä ja också eikä eller aurinkoista torstaita, te rakkaat ja suloiset ja mukavat ja......Luostarin asukit ja muut matkaajat.

32 kommenttia:

 1. Ei ole terveellistä tuommoinen. Mutta sie se et kyllä mielikuvitusta tarvi mihinkään, kun hallut on tuommosia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No välillä napsaa päässä ja toissayö(kin) oli sellainen vähän vauhdikkaampi ;D

   Poista
 2. Älä puristele sitä päätä liian lujaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun sillain hiljaa ja hellästi, kyllähän sinä tiedät.. :P

   Poista
 3. Varovasti nyt, rauhassa vaan asiat eteenpäin. Älä kompastele;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei parane pitää kiirettä kun ei tuo komentokeskuksen puoli ole vieläkään tasaantunut ja tuntuu pikkuväkeäkin olevan liikkeellä tavallista enemmän :D

   Poista
 4. Ollaankohan me oltu samalla vesistöllä kun määkin jäin viime yönä päästäni kiinni laituriin ja heräsin sitte kun oli niin pirun kylmä paitsi että oli oikeesti kuuma ja ollaankohan me oltu samalla osastolla ja saatu samanlaista hoitoa kun multakaan ei nyt tule yhtään välimerkkiä ja meinaan tulla entistäkin hullummaksi kun mun harrastukset ei anna sen siunaamaa rauhaa edes lukea blogeja paitsi just nyt ja kuinkahan mää pärjäisin jos mää kävisin töissä kun pitää koko ajan harrastaa voi hyvin toivoo Annukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on siis kokemusta noista laitureista? Vihdoinkin joku joka ymmärtää mua ja mistäpä sitä tietää vaikka olisi joskus noissa iireissä nähtykin :D

   Mikäs harrastus tai harrastukset nyt niin kiireisinä pitävät? Oletkos keksinyt jonkun uuden ja päätähuimaavan vai mennäänkö perinteisillä linjoilla?
   Niin, ja vointeja sinullekin - ota iisisti ;)

   Poista
  2. Samoissa laitureissa ollaan oltu eks huomannu kun päät kolahti yhteen mitään uutta oo keksiny vaan samaa vanhaa teatteria ja hoilotusta eikä loppua näy ennen kuin ensi viikon jälkeen eikä välimerkkejäkään tule ennen sitä jos silloinkaan pus.

   Poista
  3. No saatanpa muistaa hämärästi jotain kolahtelua ja jumaliste, teillähän alkoi se teatterihomma! No ilmankos kiirettä pitää mutta ehtiihän sitä sitten myöhemminkin lepuuttamaan.. :D
   Pusuja ja koitahan jaksaa - muista myös helliä sitä ääntäsi <3

   Poista
 5. TÖHNÄMÖNKERÖ!!!!! Ei ju***auta, tosta mä en toivu koskaan! TÖHNÄMÖNKERÖ!!!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo ilmaisu on ollut maailman sivu ja mainitaan jo vuonna 1935 kirjoitetussa "Äpäräin ja muiden lehtolapsien kaswatus" -nimisessä lastenhoito-oppaassa :D

   Poista
 6. .....ja mihin hittoon katosi öön pilkut??? TÖHNÄMÖNKERÖ.....töhnämönkerö.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiire, rakas Pohdiskelija, se kiire... ;)

   Poista
 7. Mielenkiintoista unta olet nähnyt.
  Hymm,pitääkö tässä alkaa tulkitsemaan sitä.
  No,eihän tässä kiireessä ehdi tai muista mikä on totta ja mikä menee yli hilseen.
  Mutta onhan se niinkin ettei laituriin kannata jäädä kiinni,joku voi luulla mahdollsuudeksi :D

  Täyteläistä päivää sullekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Ritva, hetikö sitä ollaan mahdollisuuksia ajatttelemassa...!! ;D

   Poista
 8. Näin äkkipäätä koneella viivähtäen jo tuo vertaus Emmi Jurkan sukkaan tuntui kovin moniulotteiselta..(.Män vähä ohi, oliko siinä sukassa jotain, mitä en koskaan ole saanut tietää, kele.) Ja toi mieleeni kesäillan kun pikkupoikani istui Jurkan teatterin rappusilla Kuunnellen teatterista kantautuvaa esitysta. Raksut taitavat olla jotenkin yhtä läheisiä Sulle kuin joskusjalkapohjiin juuttuneet Legot mulle. Hyvää alkanutta Elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa sillä Emmi Jurkan sukan kauneus on katsojan silmässä ja se antaa vapauden moniin tulkintoihin. Mitä taasen raksuihin tulee, niin ne ovat elinehto sillä ilman niitä tämä maallinen vaellus muuttuisi vieläkin epävakaammaksi :D

   Mitä parhainta ja tuotteliainta elokuuta myös sinulle!

   Poista
 9. Pitäiskö se Holgersson viedä ensiapuun, jos se ihan pää halki on... ;D

  sekoile tällä lailla enemmänkin, tätä oli hauska lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensiapuja on niin monenlaisia joten täytyykin nyt kysyä että mahtaako runoilija tuntea yhtään hyvää? ;D

   Mitä sinä mua kohtauksiin kannustat? (on se onni ettei me olla parisuhteessa tai multa olis pilleripurkit aina hukassa - ihan vaan siks että teikäläisellä olisi hauskaa :D)

   Poista
  2. Kyllähän mä saatan tuntea, kuulemma niillä on helläkätistä hoitoa siellä ja silleesti ;D

   No hei, parasta ilta-/aamu-/päiväviihdettä ever. Säästäisi siinä pitkän pennin, kun ei tarvitse telkkaria tai edes läppäriä viihtyäkseen :D

   Poista
  3. No jumaliste, sunhan täytyy laittaa osoitetietoja tulemaan josko tässä vaikka hankkiutuisi hoitoon..;)

   Niin varmasti se olisi kivaa katsella toisen karjahteluja,kouristeluja ja karvalakin jahtaamista :D
   (ja teikäläisen tuntien tekisit vielä tilinkin noilla kohtauksilla by You Tube mainos-linkki joka johtaisi maksulliselle hullun tarkkailusivustolle :D )

   Poista
  4. Laitetaan, laitetaan... ;)

   toki, pitäähän ne rahat jostain repiä, niin miksei sitten tosta :D peeäs, toisen kouristeluja on (lähes) aina kiva katsella :P

   Poista
  5. Toivottavasti hoito ei lähde lapasesta sen paremmin hinnan kuin hoitometodienkaan puolesta ;D

   Sinussa rakas M taitaa asustella melkoinen (nautinnon) sadisti :P

   Poista
 10. _Tohnamonkerot_ sun muut sai meitsin hiheltämään ihan huolella. No okei, olen vähän punkkupänikkäpäissäni myös.

  Emmi Jurkan sukka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punkkupäissään (kuin monien muiden sinivalkoisia ajatuksia herättävien lienten kanssa) on mukava hiheltää vaikkapa vähän isommastikin.. ja turha muuten väittää ettetkö tuntisi salaista viehtymystä Emmin sukkaan ;D

   Poista
  2. Rehellisesti, en kyllä yhtään tykkää sukista, mutta toki Jurkan sukka on ihan eri asia.

   Poista
  3. Sepä se kun saisikin viilettää varpaat paljaana läpi vuoden mutteihan se täällä kylmässä pohjolassa onnistu, paitsi jos on masokisti tai tai muuten vaan kovempi henkilö.
   Jurkan sukka sen sijaan on reliikki ja siihen tulee suhtautua sen arvon mukaisesti.

   Poista
 11. Silloin tällöin on vaan ihan hyväksi nukkua pommiin. Tätä mieltä olen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taasen pakkomilteisenä järjestyksen ja aikataulujen ihmisenä en voi sietää myöhästymistä. No, tällä kertaa annoin itselleni luvan mutta silti - se on bad bad homma.

   Poista
 12. Töhnämönkerö! Voi ristus siun kanssais :D

  Joskus uni ottaa oman osuutensa ja jokainen nukuttu tunti on lahja. Paitsi että maksamaan joutuu tuhottoman kiireen ja yleisen häslingin myötä mikä on vääjäämätön rangaistus makoisista unista. Life is a Bitch.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, olet niin oikeassa sillä ne aamun suloiset hetket kostautuvat päivän mittaan korkojen kera. Toisinaan ne vaan ovat niin makeat että niiden takia on valmis hieman kärsimäänkin.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...