torstai 22. elokuuta 2013

Naisten mielialamuutokset on nyt selvitetty - teillä on virtaa!

Nyt se on selvitetty: naisten mielialojen muutokset ja muu käyttäytyminen ei suinkaan johdu hormonaalisista syistä, vaan kyseessä on niinkin tuttu asia kuin sähkö. Naiset näetsen sekä tuottavat että johtavat sähköä paremmin kuin miehet ja kyseessä on todella suuri ero, tämä ja moni muu selitettiin erään yhdysvaltalaisen tutkimuslaitoksen raportissa jonka sain käsiini eilen. Sattuu olemaan tuttuja ko. laitoksessa ja vieläpä sellaisia tyyppejä joita - niinkuin meikäläistäkin - kiinnostaa se että miten helvetissä naisen pää oikein pelittää.

Naisilla nuo mitokondriot eli aivojen omat pikku patterit ovat huomattavasti aktiivisemmat kuin miesten ja jos verrataan käytännön tasolla, niin sanotaanko että naiset ovat Wattenfalleja ja me miehet kissan turkkia keinokarvasta tehdyllä rievulla hinkkaavia runk staattisen sähkön tuottajia. Kaiken lisäksi naisten iho sekä muu elimistö johtaa virtaa aivan järjettömän hyvin ja tämä selittää ne naisten kosketuksesta aiheutuneet sävärit jotka saavat meillä miehillä ne kaksi asiaa seisomaan yhtä aikaa. Tästä naisten suuresta virtamäärästä on myös seuraamuksia ja ehkäpä yksi pahimmista on pölyherkkyys. Tutkimuksen tekemiseen osallistuneet hyvät ystäväni ja toisen polven amerikkalaiset professorit Juhani Odd ja Kalle Weirdman ovat olleet aktiivisessa kirjeenvaihdossa kanssani ja näissä lukemattomissa sähköposteissa olemme käsitelleet juuri tätä pölyherkkyyttä ja sen seuraamuksia.

Olemme näet yhtä mieltä siitä, että mitä pölyisempänä mies lähestyy naista, sen suurempi rätinä on odotettavissa. Asia on ollut meitä kaikkia lähellä sillä molemmat professorit harrastavat vapaa-aikanaan erilaisia puutöitä ja muita pikku rakennusprojekteja, joten ilmiö on heille todella tuttu ja on ollut hieno vertailla kokemuksia tilanteista joissa eukko lähipiirissä asuva naispuolinen henkilö joutuu pölyaltistukselle. Seuraavassa ote Mr Weirdmanin kirjeestä, jossa hän kertoo autotallissaan menossa olevassa koirankoppi-projektista. Weirdmaneilla kun on sellainen Suomesta kotoisin oleva pystykorvan ja noutajan sekoitus joka ei tiedä olisiko se karhu vai leijona, joten kunnon koppi ja ulkoruokinta on prioriteettilistan kärkipäässä.

Elän pelonsekaisen tunteen vallassa enkä kohta enää uskalla käydä edes kahvilla sisällä talossa,vaan minun on otettava termospullo mukaan autotalliin. Eukon pölyherkkyys on noussut sellaiselle tasolle jonka olemassaoloa en edes tiennyt – mitokondrioiden aiheuttama sähkövaraus aiheuttaa jonkinlaisen useita neliöitä käsittävän aistimuskentän akan ympärille . Tullessani autotallista etupihan kautta ulko-ovelle, se rätinä alkaa vaikken ole ehtinyt uksea aukaista ja niiden ikkunan läpi näkyvien silmien välähtely on jotain todella kauhistuttavaa katseltavaa – puhumattakaan muista rinnakkaisilmiöistä. Helvetillistä kipinöintiä ja ujellusta (vrt. isojen muuntamoiden humina) siitä, kuinka ”sitä saatanan pölyä lentää pelkästään siitä tuuletusikkunan kautta aivan vitusti, joten painu nurkan taakse riisumaan ne haalarisi ja muistakin pudistella kalsarisi sekä se laho pääsi ennenkuin astut sisään”.

Tunnelma kotona on kaoottinen; Millie tarvitsisi kipeästi sen kopin mutta minkäs teet kun yksi imuroi silmät punaisena yötä päivää ja pyyhkii pölyjä niistä perkeleen pikkurisista koriste-esineistä, joita lienee kirjahyllyssämme about kolmesataa erilaista ja yhteispainoltaa palttiarallaa seitsemänkymmentä kiloa.Minulla ei ole asiaa sisälle ennenkuin olen käynyt läpi monioisaisen puhdistautumisrituaalin, johon kuuluu mm. työvaatteiden paketoiminen vakuumipakkaukseen autotallin puolella ja tämän paketin vieminen useiden kortteleiden päässä olevaan roskikseen. Kaikkien puhdistautumisrituaaliin kuuluvien osioiden suorittaminen (itsensä imurointi, hätäsuihku, loppujen pölyhiukkasten eliminoiminen iholta sellaisella tarra/liimarullalla etc.) vie niin paljon aikaa, etten useimpina iltoina ehdi katsella edes kymppiuutisia ja sekös ottaa päähän sillä olen maailman menosta aivan pihalla. Eräänä päivänä akka oli jopa mennyt paketoimaan meidän 72” taulutelkkarinkin elmukelmuun vaikka sieltä olisi tullut Superbowl! Voitko kuvitella?! En tiedä kauanko jaksan tätä sillä nyt Millie-projektin vaatimien sähkötyökalujen käyttö sekä tuon helvetin räähkän yltiöpäinen imurointi on nostanut sähkölaskumme 1400,- USD joten ei kenenkään perse kestä tälläistä menoa. Taidan ottaa lomaa ja lähteä pilkille Floridaan – vaikka sitten styroxista tekemäni jäälautan päälle.

Näinhän se on ja minun on helppo samaistua Weirdmanin kokemuksiin sillä minulla on niistä omakohtaisia kokemuksia vuosien saatossa. Ei ole ollenkaan tavatonta että kuullessaan minun saapuvan kotiin, vaimoni ryntää ulko-ovelle vastaan pitäen käsissään varsin tutuksi tullutta makkaratikkua. Sillä tuo räsähteleväja kipunoiva kodinhengetär sohii ja tökkii, käskyttäen riisumaan kaikki varusteet ulkona (aivan sama vaikka pakkasta olisi -38 raatia) ja peseytymään rivitalomme päätyvarastossa olevan vesiletkun avulla. Juuri talvisin kotiintulot ovat todella haasteellisia. Jos ette usko mitä kipinä ja pöly yhdessä saavat aikaan niin menkääpä paikallisen puutyöyrittäjän purusiiloon/verstaan pölyisimpään nurkkaan tehkääpä kipinä millä konstilla hyvänsä, niin minä toivotan teille hyvää matkaa med helvetillinen kajaus. Onhan tässä naisten sähköisessä olemuksessa ne hyvätkin puolensa ja kaikkein merkittävämpä ne aiemmin mainitsemani sävärit mutta kuitenkin, kun ajatellaan negatiivisia puoli niin enpä tiedä – ainakaan näin rakennustyöläisen näkökulmasta.

Tapaus Keitele, jossa remontin alla olevasta olohuoneesta oli päässyt hieman purua keittiöön (suojauksista huolimatta)  ja  lopun arvaattekin. Kuvassa näkyvät jalat kuuluvat kuolemansyytutkijoille.

Kaiken lisäksi kosmetiikkateollisuus on mennyt sotkemaan kaiken maailman lotioneillaan tämän naisten herkän sähkösysteemin aivan totaalisesti. Onhan se selvää että jos jokin sähkölaite peitetään yöksi jonkinlaisella tatinalla ja naisten tapauksessa NightSensitiveMoisturingAloeVera-lotionilla, ei se voi toimia aamulla normaalisti koska on koko yön ns. vetänyt oikoseen tai maihin, miten sen nyt sitten asian haluaakin ilmaista. Kaik on huonosti heti aamusta ja se kipinöinti alkaa jo peiton alta pahentuen aamukahvipöytään saavuttaessa. Niin perkeleellinen rätinä ettei radiosta kuuluvasta säätiedotuksesta saa mitään vitun tolkkua ja niinpä tuleekin otettua aivan väärät vermeet mukaan maailmalle. On se sitten niin kiva olla koko pitkä päivä munat huurussa tai märkänä – unohtamatta sitä ulkoisen habituksen peittävää pölykerrosta ja niistä aiheutuvia illan riemuja.
Loppuyhteenvetona voidaankin todeta että naiset kaikessa sähköisyydessään ovat aivan ihania ja oma vika kun ei aikanaan tullut luettua niin paljon että olisi päässyt vaikkapa Kelaan tai johonkin muuhun asiakaspalvelusta tietämättömään firmaan töihin. Amen.Hyvää torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Ps. Sori muuten se eilinen. Elin ihan syyskuuta vaikka elokuuta tässä mennään mutta kiitos kaikille onnittelijoille.

8 kommenttia:

 1. En kyllä ikinä usko että "meidän" naisten mielialamuutokset edes ikinä selviävät millään konstilla "teille" miehille tai kellekään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut vähän mutta asiaa, ne teidä mielialamuutokset ovat elämää suurempi arvoitus :D

   Poista
 2. Jukopliut, tuo pölytutkimus on tehty salaa meillä!!!! Mies nimittäin harrastaa erilaisia puutöitä ja kirvesmiehen hommia, aina kun tutkimuksiltaan ja professuureiltaan ehtii. Hän ja harrastuksensa on siitä Treen yliopistossa oikein tunnettu.
  Hemmetti, ja minä olen kurkku suorana.. tai siis tarkoitan, että olen asiallisena ovella huomauttamassa, että riisu ne farkut ulkona!! Muuten niissä tullee noin 7 kiloa purua ja taskuissa on kilo ruuveja jne. Pesukoneeseen menossa kaikki.

  No, miten tämä liittyy naisen mielialamuutoksiin? Ei mitenkään, joka kerta kun tilanne on päällä, huudan eikun siis puhun samalla tavalla. Mieli EI muutu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Rantis! Teillä on sitten JUST sama meininki kuin täällä meidän torpassa - aina puhetyyliä myöten! ;D

   Poista
 3. Aivan... siksi omaani koulutetaankin parhaillaan sähkötuolin viereisessä komerossa ja vapautetaan vasta kun tottelevaisuusserti on suoritettu! ;) Mukaan saa erilaisia jänniä papereita, myös

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jessus sentään Polga mutta sulla on aina nuo astetta rankemmat metodit käytössäsi :D

   Olisin kyllä kiinnostunut niistä jännistä papereista..;)

   Poista
 4. Tässä se nyt selvis,mikä se miehiä juoksuttaa.
  Apteekki jonossa tänään yksi mies tuli taakseni ja huohotti että näytä todella kauniilta.
  Jos oisin tään tienny olisin vastannut vain että se on vain sinun silmissä ja mun sähkössä vika.
  Ei mitään kaunista täällä päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sinähän olet kaunis! Ei tässä tapauksessa ole sähköstä kyse vaan havainnointiin perustuva juttu, joten älä sano ettei mitään kaunista siellä päin.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...