maanantai 26. elokuuta 2013

Nyt se on keksitty: Kaikkien rakasteluiden Äiti eli temppu-patja, joka hakkaa perinteiset tempurit mennen tullen!

Ensin asiaa eli kiitos oikein paljon sillä harvoin saa aloittaa viikkoa sandaalit irti maasta ja huulet töröllään. No nykytilanteessahan sen on sen saman putken jatkamista mutta yhtä kaikki, paljon paremmalla mielellä ja pää vallattomia ajatuksia täynnä. Muutenkin pusut tulivat todella tarpeeseen koska tässä on nimittäin käristty alitajuisesta? stressistä ja sen kumppanina olevasta v*****ksesta jo jonkin aikaa. Vaan ei enää tämän viikon jälkeen kun projekti valmistuu, joskin sen valmistuminen taitaa mennä sunnuntaille asti sillä meikäläisellähän on se kuntoutustutkimus keskiviikkona ja sitten lauantaina täytyy osallistua erään naisen muuttoon. Hyvä muutto sillä tämä nainen on luvannut antaa heti kun muutto on ohi. Ai kauheeta teidän mielikuvitustanne, kyseessä on systeri ja se lupas pari jykevää varastohyllykköä jotka tulevat kyllä tarpeeseen. Näissä vuokrarivareissahan nämä varastokopit ovat niin pieniä, että tuota meidänkin varastokoppia käyttää eräs tunnettu yliopisto klaustrofobian tutkimiseen ja onpa se toiminut hautaustoimistonakin. Nimittäin yhteen aikaan pehmustin varaston seinät ja lattian, vuorasin ne silkillä ja tarjosin ihmisille mahdollisuuden testata tulevaa arkkuaan jonka sitten valmistaisin varaston mitoilla. Kehuivat kyllä muutoin mutta kaupanteko tyssäsi siihen kun valittelivat arkun pienuutta, sanoivat vielä että on siinä aikoinaan ollut arkkitehdillä piru mielessä kun on piirtänyt nämä puiset persereiät teidän rivarinne pihamaata koristamaan.

Se sänky-innovaatio josta eilen mainitsin, on varsin käytännöllinen mutta rehellisyyden nimissä on sanottava ettei se ole meikäläisen vaan tekeillä olevan projektin omistajan. Katsokaas kun hänellä on eräässä huoneessa (siellä on sisäremontti menossa) sängyn runko patjoineen kahden sähkötolpan pätkän päällä ja tästähän me sitten aloimme kehittelemään ideaa eteenpäin. No hittolainen, eihän se tarvitse muuta kuin vahvat (biker-malliset) mustekalat kulmiin joiden toiset päät pultataan tai ruuvataan seinään sen jälkeen, kun sängyn toiseen päätyyn (sängynpäädyn ja seinän väliin, you know) on asennettu reippaanlaiset jouset ja katso; laiskan miehen tempur- (suomalaisittain temppu) sänky on valmis sillä kyljellään olevat sängyn levyiset ja irralliset sähkötolpan pätkät toimivat näetsen rullina. Voi sitä pielustelun autuutta kun ei tarvitse kuin ensimmäinen lantioliike tehdä ja tämä uskomaton automatiikka hoitaa loput; jouset paukauttavat sängyn takaisin seinästä jolloin mustekalat taasen kiristyvät ja kiskaisevat puolestaan sängyn takaisin jousia kohti ja liikeestä tulee loputon jatkumo.

Sori, en tiedä miten tämä testitilanteessa suurnopeuskameran tallentama kuva päätyi tänne mutta olkoon nyt sitten siinä.


Mikäli joku rahan perään oleva kerperoosi sattuu lukemaan tätä niin turha toivo, tajusimme itsekin että kyseessä on ikiliikkuja joten patentoimme sen eli tämä rytyytysalusta on suojattu. Mitä taas siihen kuntosalipuoleen tulee, niin vastusta voi lisätä vaihtamalla mustekalat benjiköyden pätkiin ja vaihtamalla etupäähän Sisun tai Scanian vanhan malliset jouset. Uskonkin naisten ihastuvan tähän ihmeelliseen temppu-patjaan joka hakkaa perinteisen ja jo aikansa eläneen tempurin mennen tullen, sillä tällä saatte siihen sohvalla rojottavaan paskamahaan liikettä (uskokaa pois, halu voittaa ennen pitkää vaikka alkuun voi esiintyä vastustusta) ja kun nopealla tahdilla (kerran kuussa) nostatte vastusta, niin teillä on jouluun mennessä varsinainen adonis kotianne koristamassa. Innovaation hinta ei päätä huimaa ja teidän kanssanne voidaan siitäkin aina neuvotella, tuttuja kun olette ja niin perin...ihastuttavia tapauksia niin uskon että saamme aikaan molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun aikaiseksi. Toki tätä tätä hämmästyttävää temppu-patjaa myydään myös miehille ja he saavat kaiken lisäksi kaupan päälle muovikassillisen hiuspinnejä. Nämä siksi ettei sen rakkaan kumppanin jakaus (vai mikä kampaus se nyt onkaan) mene sekaisin. Niin, sen verran vielä ettei sängyn yläpuolella tai itse asiassa koko seinällä ole suositeltavaa pitää tauluja tai peilejä, lampeteista puhumattakaan. Myöskin vanhat amalgaamipaikat kannatta käydä vaihdattamassa näihin uudempiin eikä ole pahitteeksi käydä sairaalassa pikku operaatiossa jossa sydämentahdistajan patteri teipataan kiinni (kenellä tälläinen sattuu olemaan). Se saattaa tuo automatiikka kiihtyessään ravistaa aikas lailla punkassa makuullaan olevaa ja silloin on parempi etttei havereita satu.

Tässä on eräs malli jonka kettingit voisi korvata benji-köydellä mutta taitaa tulla sekä tuuppaajalle että tuupattavalle sellaiset ilmalennot ettei niitä kestä Erkkikään.


Tämä temppu-patja on loistava hankinta mökille, nimittäin suoritin eukon kanssa testin jossa kokeilimme erilaisten yöasu- ja lakanamateriaalinen sopivuutta parhaimman staattisen sähkön tuottamiseen ja kyllä, parhaimmilla kombinaatioilla ylsimme yli 900 Ah jatkuvaan tuottoon ja tämä on perkele määrä jolla lataa jo useampaakin akkua. Onko hei oikeesti kiva kun on varastossa usempi täysi akku jotka mahdollistavat kaikenlaisten sähkövärkkien käytön (ihan vaikka nyt vaikka tv, kännyköiden akkulaturit) erämaaolosuhteissa?! Normi apukaapelit lakanaan kiinni ja jo vain piuhaa pitkin akkuun suorastaan syöksähtää virtaa todella kätevästi huomaamatonta kaapelia pitkin. Jessus sentään että ihminen on viisas.

Alustoja saa  myös valmiina mutta veikkaanpa ettei näin heppoinen viritys kunnon akkujen lataamista kestä.


Näin tällä kertaa ja kiitos vielä kerran, vielä muutama päivä ja pääsen hoitamaan Luostarin asioita normaalisti ja niille kuuluvalla arvolla. Sillä välin muistakaapa olla kiltisti ja keskustelkaa kumppaninne kanssa temppu-patjan hankinnasta sillä pian tulee syksy ja pimeät illat eikä silloin ole oikein muutakaan tekemistä kuin ladata akkuja.


Hyvää maanantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

8 kommenttia:

 1. Jessus,mikä keksintö.Tilaaan vaikka lupaa ei ole saatu.
  Kyllä ihminen on viisas ja se on hieno juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! Olenkin jo ryhtynyt valmistamaan teikäläiselle sellaista erikoisvalmisteista temppupatjaa, siinä on vähän ylimääräisiä juttuja mukana ;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Semmottista tällä kertaa ja laitetaanko Torpalle päin tulemaan? :D

   Poista
 3. No mutta!!!! Määhän tartten tollasen välttämättä! Menee vähä vaikeeks kyllä, koska mä omistan vaan rautasahan ja se ei taida pureutua noihin puhelintolppiin niin hyvin. Tuleepahan kuntoiltua sitä kaataessa.. Ja saattaa olla, ettei se tolppa taivu rappukäytävässäkään ylös asti kulkiessa, mutta mä mietin sitä sitten vasta kun saan ne nyt ensin kaadettua. Ne tolpat, ei miehet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä huoli rakas Pohdiskelija, tulen kyllä tekemään temppusänkyn sulle ja palkaksi en tarvitse kuin sitä juustokakkua (ja ehkäpä vähän jotain muuta) ;D

   Poista
 4. Löytyisiköhän sellaista saunaan sopivaa mallikappaletta? Jos sattuu yllättämään kova saunomisen tarve ja teini on kotona ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sirpa, luettuani kommentisi niin ryhdyin heti suunnitelemaan laudeversiota paljon saunoville pareille ja se valmistunee tässä lähiaikoina joten hupia on luvassa vaikka kotona olisi teini kavereineen :D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...