tiistai 6. elokuuta 2013

Osallistuin suureen amerikkalaiseen rasvaprosenttitutkimukseen - lue salaiset memot tapauksestani

Alkuun virallisempi tiedote:
Huomasin eilen illalla luvanneeni aamuisen postauksen yhteydessä liikoja, sillä ei niissä olotiloissa ja 14 tuntia maailmalla viettäneenä paljon blogitekstiä kirjoitella. Takki on se verran tyhjä etteipä siinä muuta tehdä kuin suihkun ja safkan kautta punkkaan – muuhun ei yksinkertaisesti pysty. Niinpä koitankin nyt aamuisin ennen lähtöäni saada naputeltua aikakirjoja kasaan. Pahoittelen myös tätä perin antisosiaalista käyttäytymistäni, joka näin viikolla keskittyy pelkästään aamuisin tehtävään katsaukseen tästä (jaa) hieman sairaasta elämästäni. Viikonloput olkoot pyhitetyt teidän elämänne tarkkailulle. Edelleen, kiitokset kaikille kannustuksesta/kommenteista ja tulen vastaamaan niihin viimeistään silloin viikonvaihteessa.Tiedän että tämä on sitä tuttua valitusta mutta koittaakahan kestää – pitäisihän teidän tietää etten osaa päättää mitä milloinkin teen.

Anyway, aamun suuren lääkesatsin ryydittämänä kerron kuitenkin pikaisesti viimeisimmät kuulumiset joista ehkäpä suurimpana se, että vihdoin sain merkittävän tunnustuksen eräältä suurelta amerikkalaiselta terveydenhuollon instannista. Osallistuin heidän teettämään rasvaprosentti-kartoitukseen ja nyt kirjahyllyäni koristaa ehta Smoked Meat – kunniataulu. Tosin tuon tunnustuksen arvoa himmentää hieman käsiini sattumalta saamani iso kansio, joka on täynnä tutkimusta tehneiden lääkäreiden saneluita ja muita sisäisiä, kollegoiden kesken jaettuja memoja. Esim. professori Jonathan Morrison tilittää kolmansien meikäläisestä otettujen mittausten jälkeen tuntojaan Dr. Havengramst:ille näin:

Kuules Mark, musta tuntuu että meidän pitäisi ilmoittaa tästä Suomen tyypistä NASA:lle sillä sehän on hei joku vitun humanoidi, ei kenenkään rasvaprosentti voi olla negatiivinen. Olkoonkin että se asuu siellä perkeleen risukasassa ja ruokavalio koostuu sattumalta saaduista oravista ja siitä peuran? paskasta mitä ne himmeet suomalaiset kutsuvat mämmiksi. Ihan totta, oli ihan pakko vetää eilisen mittauksen jälkeen perseet olalle koska näin jotain sellaista mikä pisti uskomaan omaa mielenterveyttäni, nimittäin tää heinäkenkä sattui kävelemään mun jääteeni (tiedäthän, sitä Maryn laittamaa aivan helvetin kitkerää ”terveysjuomaa”) ohi ja ei saatana, se jäätee hei imeytyi tän tyypin ihon läpi. Morrison-Franklin – asteikon mukaan tän korvesta raahatun tuutikkelin rasvaprosentin pitäisi olla – 34,998! Toki sen nahka narisee ihan perkeleesti joka kerta kun se vähän liikahtaakin ja lärvi on sen näköinen kuin sen yli olisi vedetty todella monta kertaa sellaisella...suomalaisella....sledge...potkukelkalla mutta silti, onkohan meidän laitteissa jotain häikkää?

Dr. Morrisonin ilme hänen tuijottaessaan monitorista rasvaprosenttini lukemaa ( kuva turvakamerasta).


Havengramst vastaa:
Moro Johannes, kiitti postista sillä helpotti ihan saatanasti huomata etten olekaan ainoa joka epäilee omaa mielenterveyttään ja juu, olen samaa mieltä että tää finski on alien ja taitaa olla samaa orkesteria mitä meillä tuolla Area 51:llä on. Ties vaikka olisi tippunut kyydistä ennenkuin ne tössäytti sen lautasensa tänne meidän nurkille (Sori muuten jos teksti on sekavaa, mä olen aika soosissa kun olen yrittänyt Jussi Kulkevaisen elikäs John Walkerin voimin ratkoa tätä dilemmaa). Eilen pelästyin kans ihan tajuttomasti luullessani tämän tyypin jakautuvan kahtia kun sen makuuhaavasta (joka ei sitten tod. ollutkaan makuuhaava) alkoi kuului tuomipäivän messua – sellaista toisinaan aivan sairaan möreää ja toisinaan korvia repivää vinkunaa. Se oli näet alasti tuossa tutkimuspöydällä siinä kehokartoituksessa. Ne äänet olisi vielä jotenkin ymmärtänyt mutta se döfis; Robertsonilta paloi tupee päähän ja siltä mun uudelta assistentilta – Emmalta – kuivui sylki suuhun. Mä olin sen verran tolkuissani että kykenin karjumaan OMG:tä ja näitä muita tuttuja huudahduksia mutta tiedätkö mitä?! Tää alieni kääntyy (se makas mahallaan) katsomaan mua ja höpisee helvetin surkealla englannin ja suomen sekoituksella jotain käsittämätöntä tekstiä tyyliin ”No worries,se on vaan my Papasmurf is coming to town and i am tosi pahoillani about kärystä but my stomakki ei really kestä yours eväät. Kän you mitenkään advice missä is wc before tulee astetta isompi hurry”. Sitten se häipyi johonkin ja käytävän eräästä kopista kuului sellainen roikina ja karjahtelu että me yhdessä laborantti Millerin kanssa rukoilimme koska pelkäsimme tämän olion loihtineen helvetin koiria koko tutkimuslaitoksen täyteen. Että tällästä, palataan astialle koska nyt on lähdettävä viinakauppaan.

Sinserelly sun Markkis


Havengramst:eilla mennään nykyisin näissä tunnelmissa ( kuva by lastenhoitaja)Niin ja tuo oli vain yksi katkelma yhdestä sisäisestä muistiosta joita mulla sentään on koko kansiollinen. Olisin laittanut enemmän mutta taas loppuu aika (voin kyllä kertoo tuosta Smoked Meat-tunnustuksesta joku toinen kerta) ja mun on lähdettävä. Jäi tuo itse tutkimus vähän huonolle selvitykselle mutta summa summarum:
Olen amerikkalaisten mielestä niin vitun kuiva tyyppi (hole character – maininta) että sain tuon palviliha – arvonimen tai tunnustuksen.Hyvää tiistaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

12 kommenttia:

 1. Siis tämähän on huippuunsaviritetty ja hyvin vakava asia ja nyt jäinkin miettimään, että miks mä nauran?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tämä on sangen harras asia meikäläiselle jota harvoin muistetaan ja nyt kun tuli oikein plakaattikin niin se on vherkkä juttu ;D

   Poista
 2. Nortin savulla savustettu palviliha :) Ettei "jerky" kuitenkaan. Ilmainen sanakirja kääntää jerkyn "1. kuivattu liha 2. nykivä 3. typerä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nortilla nimenomaan ja huomasin että tuo käännöksen kolmas kohta sopii meikäläiseen erityisen hyvin.

   Poista
 3. Sori, mutta mäkin repesin viimeistän ton "Area 51":sen kohdalla... vaikka onhan savuliha varsin vakava asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläs nyt sillä viimein CIA:kin on tunnustanut Area 51:sen olemassaolon ja savuliha kuuluu jo pelkästään luonteensa vuoksi elämän perimmäisiin kysymyksiin ;)

   Poista
 4. Kuivuisikohan mun rasvaprosentti samalla tavoin? *toiveikkaana*

  (Olisikohan Tohtorilla tarvetta uudelle assistentille... hrmh)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sua ei Puskis rakas tarvitse kuivatella yhtään mihinkään suuntaan ja jos haluat niin voin vinkata tohtorille.. ;)

   Poista
 5. Ai olisko nyt tarjolla rasvaprosentin kuivumista? Osallistun kokeeseen ilman muuta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä sullakaan Rantis sitä lihaa kuivattavaksi asti ole joten sä et nyt siitä syystä pääse osallistumaan tähän juttuun. Muita huikeita kokeita olisi kyllä tarjolla jos kiinnostaa :P

   Poista
 6. Entä jos sinä oletkin alien? Oikeasti. Se voisi selittää muutaman asian. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minähän OLEN alien eli kuten me kauniimmin sanotaan - muualta tullut. Tästä asiasta on mainintoja Luostarin aiemmin ilmestyneissä aikakirjoissa.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...