keskiviikko 28. elokuuta 2013

Pohdintoja naisista, menkoista ja lasten kasvatuksesta

Pohdintoja sanoista ja niiden merkityksestä:

Vedonlyönti
Jos antaa kakaralleen nimeksi Veto ja myöhemmin – pelkästään kasvatusmielessä – ryhtyy fyysisiin kurinpitomenetelmiin, ei suinkaan syyllisty alaikäiseen kohdistuvaan väkivaltaan vaan kyseessähän on pelkästään Vedonlyönti jonka lainsäädäntö sallii mm. kotimaisen monopolin kautta harrastettavan.Tämä vanhemmille tiedoksi.

Kotouttaminen
On päivän muotisana ja siihen kannattaa erityisesti nuorten miesten suhtautua äärimmäisellä vakavuudella. Nimittäin, kotouttaminen anoppilaan käy aika helvetin paljon helpommin kun jo ensimmäisellä käynnillä muistaa kehua appiukon järjettömän vanhaa ja ruosteista autonrämää (muista tuliaispullo!) sekä ylistää anopin ikuista kauneutta vaikka muija olisi todellisuudessa suoraan Madame Tussaud:in horror-osastolta.

Normi näky anoppilan ovella mutta muista mantra: " No  tehän olette niin nuorekkaan näköinen että!"


Menkat
Kun naisesi kärsii tästä itsensä perkeleen lähettämästä vitsauksesta, ryhdy harrastamaan vuorikiipeilyä ja heittäydy kivikkoon heti ensimmäisenä päivänä. Näin voit mammitella sairaalassa turvallisesti ja suht ryhtevässä lääkityksessä ne pahimmat päivät eli käytännöllisesti katsoen loppuelämäsi (ei mitään väliä kokovartalokipsistä, se on loppupelissä pieni vaiva nykyisella katetrointitekniikalla).

Uhrilahjat
Mikäli kuitenkin olet mies ja kestät tuon edellä mainitun pikku vaivan, muista ostaa naisellesi lahjoja tasaisin väliajoin sillä hän on ne ansainnut. Oikeesti sillä ilman eukkoasi sinä et olisi yhtään mitään, vaan kulkisit paskaisissa kuteissa päämäärättömästi paikasta toiseen vailla mitään tarkoitusta. Muista tämä ja elät onnellisen elämän.

Lyhyestä virsi kaunis ja kuten paaksaamisessakin, ei niin laiskaa miestä etteikö lopussa tahti kiihtyisi eli näin projektin loppusuoralla kiirettä tuntuu riittävän ja meikäläisen on taas mentävä.

Hyvää keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Ps. Pusuja nunnille

20 kommenttia:

 1. Jos vielä saisin lapsia, pojan nimeksi tulisi Kunto! Aina voisi sanoa, että Kunnon äitee & isi tuli taas kännissä kotiin *roisia, mutta totta*!

  Unohdit vaihtarit, jotka ovat astetta vakavampi asia; tuolloin tarvitaan runsaasti lahjuksia, hellyyttä (vaikka teko-sellaista), vakuutteluja, myönnytyksiä... ihan kaikkea!!! Usko minua, minä tiedän!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunto on hyvä lapsen nimi ja sillä on monta hyvää käyttötarkoitusta, joskaan meikäläisellä ei ole kunnia tuntea yhtään Kuntoa.

   Vai vaihtarit...no tässä se nähdään etteivät teidä naisten pyyteet koskaan lopu vaan ne muuttavat nimeään kuten McTrumpin Etunimen ilmapullat! :D

   Poista
 2. Uhrilahjat-todentotta viisaita sanoja.
  Menkat-mikä,mikä ihmeen mielenmuutos-ei sitten millään täällä,ei koskaan eikä milloinkaan,amen.
  Moiskista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiskis moiskis ja vihdoinkin nainen joka arvostaa viisautta!
   Jälkimmäinen väite sen sijaan pistää epäilyttämään koska mielenmuutoksista vapaata naista ei ole olemassakaan :P

   Poista
 3. Jess Polga asiaa! Apotti rukka ei ole vielä tässä iässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs se Maarit täällä riehuu..ite oot niin nuori likka ettei paremmasta väliä. Katsos kyllä minä tiedän! :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mukavaa keskviikkoa sinullekin rakas Mummeli ja koska nämä mun vastaukset tulevat näin jälkijättöisesti, niin erittäin hyvää sunnuntaita myös toivotan! <3

   Poista
 5. Komppaan Polgaa ja Maarittia!
  Vaihtareihin tarvittava lepytysaineisto tuodaan paketti.. eikun kuorma-autolla tai sitten ruskeassa kirjekuoressa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan Polgaa, Maaritia ja Rantista. Ehkä ois kivempi toi ruskee kirjekuori, kai. ;D

   Poista
  2. No ilman muuta se kirjekuori, ja paksuna ;)))

   Poista
  3. Voi helvetti noita teidän liittoutumisia ja komppaamisia, naiset edustavat nuorta kaartia ja silti sitä ollaan vaatimassa jos jonkinlaisia kirjekuoria sun muita lahjuksia :D

   Poista
 6. Vaikka pitkälti huumorinsävytteisesti kirjoitatkin, niin mua jotenkin ärsytti toi "Uhrilahjat"-kohta. Kai siksi, että tuli elävä mielikuva suunnilleen tällaisesta dialogista:

  - Kulta, mulla on sulle lahja.
  - Oi, ihanaa! Mut mitä varten?
  - En mä vaan tiedä, mutku tänään on taas kuukauden 3. päivä ja kun niitä lahjoja on kerran hyvä antaa tasaisin väliajoin...

  tms. :D

  Plus sitten vielä toi, että "ilman eukkoasi et ole mitään". Täh? Ja ei, mulla ei ole menkat enkä ole edes oikeasti ärtynyt, mutta ihmetyttää. Sorry kun en nyt ymmärrä sua :P ja juu, toisen arvostamista arvostan, ei sillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskohan ikäkysymys? Me ollaan vanhempia ja elämää nähneitä;)

   Poista
  2. No niin sinä tulisieluinen nuorikkoni, sinä taas otit ja menit kärjistämään tämän asian. Mitenkähän tuon kiivauden saisi kitkettyä susta pois? Ehkäpä meidän pitäisi istua joskus naamat vastakkain ja väitellä - ihan vaikka vaan viikon verran näin ens alkuun :D

   Poista
 7. Kiitosta vaan, lahjat kelpaa, oli ne sitten siks, että mulla on menkat, vaihtarit tai että mä oon muuten vaan niin saamarin ihana! Iso Muisk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muiskis vaan! Sinä se olet toden totta saamarin ihana nainen joka ei turhista valita joten kyllä sulle jotain kivaa pitäisi keksiä! <3

   Poista
 8. Pusuja nunnille, nusuja punnille? Mä haluan niitä puntia, paljonpaljon, ison kasan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusuja pusuja rakas Hirnakkani ja ehkäpä nusujakin mutta niihin puntiin en kyllä tällä hetkellä pysty venymään ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...