lauantai 14. syyskuuta 2013

Älä tee tätä virhettä

Nyt on happi niin heikolla etten ainakaan heti kykene muuhunkaan mutta katsotaan myöhemmin illalla. Syy selviää kun kerron pienen varoituksen sanan ja opetuksen siitä mitä saattaapi tapahtua raksujen ja litkujen monimuotoisessa maailmassa. Tämä selkä kun naksahti viikko sitten taas siihen huonompaan asentoon, niin sen jälkeen kävely ja oleminen on ollut sitä tuttua paskat housussa – modella etenemistä ja olemista. Toissailtana kiputilat saavuttivat kuitenkin sellaiset mittasuhteet, että soitin eilen aamusta lääkärille kertoen tilanteen ja tämä lupasi piikittää puolilta päivin jos saisin raahattua ruotoni hänen luokseen. Hyvä juttu – tuumasin – samalla saisin uudet raksuni jotka olisivat hieman tukevammat kuin entiset. Tilanne meni suht koht hyvin aina siihen asti kunnes nousin punkasta noin neljän tunnin päästä piikeistä, joita sain silloin päivällä kaksin kappalein.
Koska edessä oli lähtö erääseen tapahtumaan jossa tiesin istumista riittävän muutamaksi tunniksi, päätin ottaa yhden näistä uusista raksuista lähinnä sen takia että selkäni kestää sen istumisen ja paikan päällä tapahtuvan kävelyn. Virhe. Jo menomatkalla olo muuttui todella huonovointiseksi, näkökenttä hämärtyi ja hikoilin aivan solkenaan vaikka tunsin olevani umpijäässä. Voin kertoa että ne kaikkiaan neljä tuntia jotka reissu kesti, olivat yhtä helvettiä joka ei kuitenkaan loppunut siihen vaan jatkui koko yön. Helvetillistä päänsärkyä, oksentelua ja hikoilua on tänäänkin kestänyt näin pitkälle mutta nyt pahin näyttää * koputtaa puuta * olevan takanapäin. Tarinan opetus: kaikki ei sovi kaikkien kanssa – eikä varsinkaan lääkkeiden monimuotoisessa maailmassa joten kannattaapi olla tarkkana. Tarinan opetus nro 2: tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ja varsinkin näin tyhmästä päästä kärsivät muidenkin ruumiit (aamulla oli pakko herättää eukko kun en kyennyt viemään Lätkistä aamulenkille).

Näin siis ja kyllä juttua varmaankin vielä tulee mutta juuri tällä hetkellä päänsärky ja oksentelu on vielä sitä luokkaa että hetki menee ennenkuin kykenen jatkamaan. Harmittaa vähän perkeleesti kun koko päivä on mennyt aivan reisille mutta omapa on vika.

Hyvää ja hauskaa lauantai-iltaa kuitenkin teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


20 kommenttia:

 1. Parempia vointeja toivottelen, kuulostaa todella ikävältä!

  Pusuja ja hali myös

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, taas ollaan elävien kirjoissa - vähän on pakki vielä sekaisin mutta eiköhän sekin tässä tämän päivän aikana korjaannu.

   Poista
 2. Voi hyvä ihme, kuulosti tosi pahalta tuo olosi. Mutta kai se on niin, että mitä vahvemmat lääkkeet sitä enempi sivuvaikutuksia ja ei-sopivuuksia muiden lääkkeiden kanssa.

  Parempaa oloa sinulle ja halaus tietenkin mukaan, kevyesti, että ei satu yhtään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oma moka, olisi pitänyt olla ottamatta mutta tehty mikä tehty ja taas ollaan viisaampia.

   Poista
 3. Myötäilen Rantista. Itselläkin joskus tarkkaavaisuus herpaantunut ja ottanut ei-yhteensopivia samaan aikaan... pitäs aina lukea ne puolen hehtaarin kokoiset selityslaput, mitä lääkepaketeissa on - joskus vievät siitä suurimman tilan itse lääkkeen ollessa pienessä liuskassa jossain sivussa.

  Se olis kiva, kun lääkkeiden teho kestäis pitkään, mutta tuollaisessa väärä annostus-tilanteessa se ei ole oikein eduksi. Kestäminen kestää.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja vaikka nuo olivat entuudestaan tuttuja mutta vahvempia niin olisi pitänyt olla tarkempi. Se on kyllä totta että olisi hyvä tuo pitkä kesto ilman sivareita mutta tuskinpa sellaista keksitäänkään mutta onhan toivossa hyvä elää.

   Poista
 4. Voi sinua raukkaa <3
  Kyllä lääkkeet osaa tehdä hyvää ja pahaa.
  Parane pian ja kyllä meillä on aikaa odottaa sinua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se taas tästä sillä mikäs pahan tappaisi ja nytpähän sitten tiedän ens kerralla.

   Poista
 5. Herttinen ! Ehkä 'raksun' tarkoitus olikin tehdä niin kurja olo, ettei muita kolotuksia huomaa. Tyyliin: jos hampaaseen sattuu, potkaise seinää niin, että varvas murtuu. Unohtuu hammassärky. Ehkä. Tai sitten ei.

  Mut ikävä juttu kaikenkaikkiaan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, just tuossa Sannalle sanoin että vaikka olivat tuttuja lääkkeitä - olkoonkin että vahvempia, niin aina pitäisi olla tarkkana. Siinä olet kyllä oikeassa ettei säryt tulleet pahemmin mieleen kun pelkäsi hengen lähtöä koko ajan, oli se niin veemäinen olotila.

   Poista
 6. Voihan nyyh, minen tykkää yhtään että Peppone on (normaalia) pipi (mpi) !!!! *muisk*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muisk vaan ja nyt sitä kuule vasta pipiä ollaankin sillä taas on uudet ajatukset päässä! Ei vaan, ei ollut mikään mukava kokemus enkä todellakaan halua enää kokea vastaavaa.

   Poista
 7. Voi sinua :( Mulla on joskus tullut samanlainen olo migreenilääkeistä... ei ihan ollut sitä, mitä odotin.

  Koitahan jaksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä sattuu joskus tai on sattunut paljon lievempänä ja kyllä noitten raksujen kanssa saa olla tarkkana. Niissä migreenilääkkeissäkin on aika laaja skaala - niitähän koitettiin meikäläisellekin silloin alussa mutta huonolla menestyksellä.

   Poista
 8. Siis ei paremmat raksut. Voi voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mutta oppia ikä kaikki ja taas ollaan elävien kirjoissa yhtä kokemusta viisaampana.

   Poista
 9. Käväisit tutustumassa meikäläisen mailmaan. Kovia raksuja ei oteta varmuuden vuoksi niinkuin buranaa ja silloin kun ollaan kipeitä ei lähdetä mailmalle ja jos jollain on asiaa ne tulee sinun luokse tai jättää tulematta(yleensä jättää tulematta). Hiki ja paha olo kuuluu asiaan kun raksut kovenee tai annostus on liian kova. Tästä tuli nyt pikkaisen saarnan poikanen mutta niin oli tarkoituskin. Ei KUKAAN pysty huolehtimaan sinusta niin hyvin kuin sinä itse. Harmittaa sun puolesta siksi kun tiedän ton homman paremmin kuin hyvin. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottapa turiset eikä käy kateeksi teikäläisenkään kohtaloa sillä tiedän mitä..korjaan että mulla on vahva aavistus siitä mitä se on.
   Eihän noita pitäisi ottaa tuolla tapaa eikä varsinkaan lähteä mihinkään mutta kutsu oli käynyt jo aikoja sitten ja se oli luonteeltaan sellainen mitä ei voinut jättää väliin. Saarnata saa aina jos toinen tekee tyhmyyksiä mutta eiköhän tästä jotain opittu. Kiitos kuitenkin sanoistasi ja toivotan sulle kevyempiä polkuja sillä ei se sinullakaan helppoa ole.

   Poista
 10. Peesaan Harrya. Joskus on parempi jäädä kotiin, vaikka olisi mitä menoja sovittuna. Kyllä ihmisten pitää ymmärtää, että jos olet sairas, et kykene ja sillä hyvä.

  Toivottavasti olo kuitenkin kohenee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, olisihan se pitänyt jättää menemättä mutta tuossa Harrylle just selostin että miksi menin ja kun tässä on muutenkin menty lääkkeitten voimalla niin ajattelin etten jätä tätäkään (varsinkaan sen takia, että eräs erittäin hieno ihminen oli kutsunut) väliin.
   Kiitos vaan kovasti sillä et sä musta näin helposti pääse eroon ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...