torstai 12. syyskuuta 2013

Etsitkö seuralaista pikkujouluihin? Luostari järjestää Lihamessut - tule ja löydä omasi!

Eilisen Jyri K:n ja muiden paheellisten viittausten innoittamana Luostari järjestää lähestyvän pikkujoulukauden kunniaksi Suuret Lihamessut aka Valkoisen Orjakaupan. Oi kyllä, sillä eilen täällä lentäneet kommentit osoittivat selkeää tarvetta olevan ja kaiken lisäksi kun tuntee seurakuntansa, niin oikeastaan täällä pitäisi olla nuo mainiot lihallisiin iloihin keskittyvät karkelot joka helvetin päivä! Homma etenee siten että jokainen Jyristä tai Jaanasta (totta, Luostari on siistinyt kieltään) kiinnostunut voi ilmoittautua huutokaupattavaksi kohteeksi. Minä asetan lähtötason eli kilohinn sen summan mistä lähdetään sitten korottelemaan. Saatavat voitot menevät Luostarin peruskorjauksiin ja itäsiiven kammioiden pesuihin – kiitos siellä ravaavien nunnien – lyhentämättöminä ja jos settua jää, voidaan pitää vaikka jonkinlaiset festit elikkäs juhlat.

Uskon että jokaisen Jyrkkysen käytös tulee olemaan hyvin jäykkää ja pikku Janskut tulevat olemaan likomärkiä *köh* *köh* näin syksyn sateiden aikaan. Kyseessä ei ole mihinkään pakkoavioliittoihin tähtäävä tapahtuma, vaan sitä voidaan pitää pikku iloitteluna tämän pimeän ja heti kostean aikakauden piristykseksi. En tarvitse kuin pienimuotoisen selonteon huutokaupattavasta kohteesta (ei mitään paino/pituus- tahi muitakaan mittoja, vaan kiinnostuksen asteen aka asian kiireellisyyden) jossa huutokaupattava voi lyhyesti kertoa millaista Jyri tahi Jaanaa on etsiskelemässä ja kaikki tämä toteutetaan Luostarin ”Ilman riskejä elämä on tylsää” - periaatteella eli täysin anonyyminä. Näin siksi ettei kenenkään tarvitse jakaa (khihihihiiii) tässä vaiheessa henkilötietojaan etc., vaan jokainen voi vapautuneesti valita oman Jyrnärin tai Janatuisen pikaiseen tai sitten pitempään sessio tapaamiseen. Tietysti jos haluaa nostaa omaa lähtösummaansa, kannattaa Luostariin toimittaa kuva vaikkapa paljaasta kädestä tietoineen niin minä kaivan netin helvetillisistä syövereistä sellaisen Luostarin seinälle tulevan härpäkkeen (jäsenistö-jutun tapaan) mihin saadaan ympättyä se kuva sekä tiedot. Sitten pikku näsäviisaille ja commafuckerseille tiedoksi että jos Luostariin alkaa tippua valokuvia ”tässä tää mun käsi on” -tyyliin, niin minä tulen ja sitten ne pikku kätöset saavat sellaisen manikyyrin ettei Liv:illäkään ole moista nähty. Nimittäin tämä on kuulkaas vakava juttu sillä ainakin meikäläisen täytyy tunnustaa ajattelevan Jaanaa aika usein ja tällä ei ole sitten mitään tekemistä naisten luomien stereotypioitten kanssa. Kunhan vaan muuten mietiskelen kuten tälläisen vanhan ja hartaan miehen kuuluukin.


Jonkun reppanan Jaana on tippunut maahan.


Hitto miten hyvä juttu! Luostari saa käyntiin kaipaamansa peruskorjaukset ja Lihamessuihin osallistuneet anonyymiydestä johtuen yllätysJyriä tai -Jaanaa eli win win – homma kaikille. Lihamessujen rehdin toiminnan periaattetta kunnioittaen ostajalla ja huudettavalla on kuitenkin mahdollisuus keskinäiseen viestintään, jolloin voidaan varmistaa kiinnostuksen molemminpuolisuus ettei kenenkään tarvitse lähteä ajelemaan satoja kilometrejä Jyrin tai Jaanan toivossa ja sitten löytää itsensä tyhjältä parkkipaikalta med vanha lapanen elikkäs tumppu with sen kanssa tehtävät sormileikit tai mitä hemmetin lapasteatteria se nyt sitten onkaan. Tai ajaa Jyrin tyköä nilkka suorana ja miettien että onkohan täällä päin enää yhtään vihannestukkua tahi mystical fruits & beautiful bananas- kauppaa auki.

Hyvä hyvä, mä olen jo nyt niin iloinen teidän puolesta kun ei teidän tarvitse lähteä notkumaan räkäsissä kuppiloissa etsiessänne pikkujoulu/vakituista J:tä, vaan voitte suorittaa senkin homman täällä Luostarin turvallisten ja jykevien seinien suojassa. Kyllä meikäläinen niin paljon rakastaa seurakuntaansa ja satunnaisia kulkijoita että oikein riemumielin järjestän tälläisen iloisen ja hyvinkin kiihkeissä tunnelmissa olevan Lihamessun. Itsehän olen vakaassa ja rakastavassa parisuhteessa mutta ajattelin laittaa sellaisen esimerkki-ilmoituksen malliksi tähän, jos kellä on epävarmuutta siitä miten se pitää tehdä joten olkaapa hyvä:

Vallaton vajakki 3477899.


Tervehdys, olen tälläinen elämänmyönteinen mutta aika perkeleellisistä hallusinaatioista kärsivä kaveri joka kuitenkin osaa nykyään suht usein erottaa mikä on totta ja mikä ei. Siksipä haenkin samanlaista (no ehkä ilman halluja) Jaanaa, jonka kanssa voisi tehdä kaikkea muuta kuin käydä tuijottelemassa niitä aivan paskoja leffoja tai imuroimassa sitä iänikuista pastaa. Kuvan teipeistä ei kannata välittää sillä ne vahvistaa mun luonnonkiharaa ruotoani ja siksipä olenkin tätä nykyä suht kestävää tekoa, joten pystyn jos en nyt ihan taipumaan niin ainakin niiaamaan melko erikoisiin asentoihin ja uskon tästä syystä meille tulevan todella hauskaa keskenämme.
Alahan Janatuinen huutamaan, mun draftausnumeroni on 3477899.

Näinhän se menee ja oman ilmoituksen voi esimerkin mukaan tehdä varsin vapaamuotoisesti ja tuon draftaus -eli varausnumeron laitan minä sitä mukaan kun ilmoituksia tulee. Niin, ja vaikka laitoin tuohon esimerkki-ilmoitukseen oman pepani, niin teidän ei tarvitse (ellette halua) laittaa mitään noin henkilökohtaista vaan voitte esim. pistää kuvan vasemman käden peukalosta. En tällä kertaa höpise enempää koska tämän julkaisu on taas myöhässä ja kallista aikaa kuluu hukkaan. Mä oon ihan hikinen jännityksen tuomasta fiiliksestä johtuen ja olen myös ollut pakotettu ottamaan jonkn verran ylimääräisiä raksuja että saan vapisevat käteni taas aisoihin. Nyt sitten vaan ilmoituksia tänne niin saadaan Luostari kuntoon ja te saatte mukavaa tekemistä lähitulevaisuudessa ja jos kaikki menee putkeen, niin kenties jo tänään!Edit klo 13.05  Luostari on todella onnellinen ja ylpeä sillä ensimmäinen rohkea ilmoittautuu, tämä salaperäinen nainen osoitti sitä pelimannihenkeä mitä näinä vaikeina aikoina Luostari odottaa seurakunnaltaan. Joten olkaapa hyvä:


Käsi tietoineen 77639901 ja lähtötaso on 12.000,- euroa jo pelkästään siitä syystä että kohde jakaa kuvassa henkilökohtaisia tietojaan.Edit 17.05 Rohkeita, ihastuttavia riittää ja tässä uusin hänen oman kuvauksensa kera:

 Etsitään sopivan tuhmaa Jyriä leikkikaveriksi tai miksei vaikka pidemmillekin playdateille. Jyri saisi olla hyvin toimiva, innokas, mielikuvituksellinen ja hyvä keskustelemaan. Jyrin olisi hyvä havaita mielenmuutokset ja ennakoida tilanteet, koska muuten tulee sanomista. Jyrin ei pidä olla kynnysmatto vaan ottaa Jaanansa niinkuin Jaana tulee ottaa.

Luostarin lisäys: tunnus 22013448 ja lähtötaso heti 13.500,- euroa sillä tämä tapaus tuntuu olevan tosissaan ja tietää mitä haluaa!

Edit 17.35: Ja jo kolmas rohkea! Oi tätä autuutta ja onnea! Alla on hänen oma kuvauksensa ja lähtötaso näille hellille ja herkille sormille on 12.000,- euroa, tunnus 899778115
 Hakee päiväkahviseuraa. 100% vaitiolo taataan puolin ja toisin. 
Nimimerkki 'Vaihteu virkistää' Unohtui mainita, että Jyri, yli 90v ja rikas on hakusessa!


Tässä näette että maailmassa on paljon ihmisiä jotka eivät pelkää lähestyä Luostaria ja sen tarjoamia palveluita - siispä rohkeasti mukaan!


Hyvää torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

42 kommenttia:

 1. *lähtee syömään tonnikalasalaattia ja risifruttia*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt pakene paikalta vaan jää seuraamaan piakkoin alkavaa huutokauppaa! :D

   Poista
 2. *yrittää ottaa kuvaa vasemman käden peukalostaan*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä Rantis, tuo on oikeaa esimerkkiä joka rohkaisee ujompia! :D

   Poista
 3. Sorgen, meinas verkkokalvot kärähtää :P Kohta varmaan talon it-hemmot laittaa blogistanian estolistalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules, nuo Jaanojen kuvat ovat kyllä sellaisia että niissä helposti polttaa verkkokalvonsa. Muutahan silmille sopimatonta tämä teksti ei sisältänyt ja olen muuten keksustellut teidän talon it-hemmojen kanssa niistä teidän yhteyksistä. Lupasivat rukata ne aivan uuteen uskoon viimeisintä teknologiaa hyödyntäen ja kertoivat syyksi sen että yksi kaunis vaaleaverikkö tykkää hypätä Blogistaniassa ja koska ovat perin ihastuneet tähän, he laittavat talon sydeemit parhaalle mahdollisille tolalle.

   Poista
 4. sä se tykkäät esitellä ahterias :D sinänsä toi palvelu on ihan hyvä idea, harmi vaan että just nyt ei ole Jyrin tarvetta...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään kuinka mukava kuulla ettet heti tyrmännyt :D
   Mutta muista rakas runoilijani, että tämä palvelu toimii taustalla tästä päivästä lähtien ja jos joskus - mitä en suinkaan toivo - tulee ryppy rakkauteen niin täältä Luostarista löytyy pikainen apu :P

   Poista
 5. Täss on mun frendi kyliltä: http://www.dailymail.co.uk/health/article-1257850/Super-sized-mother-determined-worlds-fattest-woman-years.html . Son melkeen yhtä läski kuin mä. Edelleen Pekka (Niska) nostaa, Lainapeite vaatettaa ja Kauko (Kiito) kuljettaa... Mä oon siis melkeen kuin, mutt blöndihkömpi ;)
  Täss on mein iskulauseita: http://www.spreadshirt.net/fat-people-are-harder-to-kidnap-t-shirts-C4408A23549646#/detail/23549646T148A2PC119599034PA236 ja http://www.spreadshirt.net/i-m-fat-let-s-party-t-shirts-C4408A22952472#/detail/22952472T175A85PC117379983PA296 .
  Me tykätään lyhenteistä, esim: ÄO, THC, LSD sekä kaikenkirjavista älvänöistä :)
  Kaikki inhimillinen on ollut vierasta jo lapsuudesta asti!

  Etsinnässä varakas, iäkäs, huonokuntoinen suklaa- tai keksitehtailija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Meni hetki ennenkuin kävin noi linkit läpi - kiitosta vaan - ja ymmärsinkö oikein että tuon ensimmäisen linkin naaras tosissaan yrittää maailman painavimmaksi (en sano sitä toista sanaa) naiseksi? :O
   Paidat sen sijaan olivat vallan perkeleen hauskoja, varsinkin se kidnappaus-paita :D :D :D eikä se vaalanpunainen party-paitakaan huono ollut.

   No nyt on sitten toinen rohkea astunut rivistä esiin ja jos nyt kuulolla on tuo Polgan mainitsema ja hakuehdot täyttävä äijän köriläs, niin ottakoon yhteyttä Polgaan, linkkihän löytyy tuosta Luostarin seinältä.

   Poista
 6. Tsekatkaapa kerettiläiset editoitu teksti! Ensimmäinen rohkea ilmoittautuja on ilmestynyt ja olen kuvasta päätellen varma että kyseessä on erittäin mielenkiintoinen ja kaunis tuttavuus. Jessus sentään mutta tuo nainen teki mut niin onnelliseksi että vieläkin pyörii sukat jaloissa ja nyt sopii sitten vastakkaisen sukupuolen - mikäli teillä on munaa - laittaa niitä tarjouksia tulemaan!

  VastaaPoista
 7. No,mutta ihanko oikeesti sinun kuva täällä komeilee.Uskoisko sitä sitten :D
  Kuvaako kaipaat,ei kannata,tulisi aikamaoinen tappio Luostariin ja ei tämä nunna sitä tahdo.
  Se Jyrki vois kyllä käydä, niin laitettaisiin kissalta lihaa piiloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko pois ja luulin sun nähneen jo ko. kuvat jotka löytyvät täältä:
   http://saintpeppone.blogspot.fi/2012/11/kaiken-paljastavat-alastonkuvat-apotista.html

   Eläs sano noin että tappiota tulee sillä kyllä se naiskauneus (oli se sitten mistä päin kroppaa tahansa) on aina kauneutta jolla on ..hm...varsin piristävä vaikutus ;D

   Te naiset olette sitten mahdottomia suustanne :P

   Poista
  2. No,en toki ollut nähnyt mutta nyt olen :D
   Saippua kun unohtui ostamatta niin suusta nyt tulee vaikka mitä ulos.
   Lähde muuten mukaan,huomenna raju epätasapaino miehistä, 4/2 naisille tai onnentyttö :D

   Poista
  3. No hyvä hyvä, nyt sitten tiedät meikäläisestä hieman enemmän :D

   Nii-in, Luostarissa pitää olla siivosti mutta mihinkäs sinä nyt mua houkuttelet mukaan...kuulostaa ihan tippaleivältä ja mikäs hommeli tuo onnentyttö on? *Kiemurtelee aivan järjettömän epätietoisuuden vallassa*

   Poista
  4. Sinne missä sinun kynnet ei taida pitää tai mistäs se tyttö kaikki tietää :D

   Poista
  5. No jo olet taas arvoituksellinen sillä tuo vastaus mahdollistaa kaiken vuorikiipeilystä toisen selässä roikkumiseen :D

   Poista
 8. Mä niin repesin ja katkesin ja kikatin, kun näin ton Jaanan kuvan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No keneltä lie tipahtanut ja se on elävä osoitus siitä kuinka tärkeää henkilökohtainen hygienia on, sillä sen unohtaminen saa jopa Jaanan tekemään ns. astraalipakenemisen eli kehosta irtautumisen ;D

   Poista
 9. Vai tämmöttis täällä :). Mahtaakohan täällä niitä Jyrejä olla edes, taitaa aika Jaana-voittoista porukkaa olla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se rakas Puolinainen on niin, että 99% väestä hakee nimenomaan niitä Jyrejä ja Jaana-väki on vähemmistönä. Jyrit vaan ovat arempia eikä niitä sen takia ole pahemmin näkösällä.

   Poista
 10. Sähköpostai laitettu! Olen ujo;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Luostari kiittää! Tuo on juuri sitä oikeaa asennetta mitä kaivataan ja minäkin, vanha apotin rahjus oikein riehaannuin nähdessäni nuo kauniit jalat! <3
   Olet sinä mainio (vaikkei minulla olekaan kunniaa tuntea teikäläistä mutta silti - kerrassaan oikeamielinen naaras!)

   Poista
 11. Sormia tuli myös emaililla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos sinä herkkäsorminen nainen, Luostari on hyvin otettu tästä kuvasta joka kauneudessaan lähentelee taideteosta!

   Poista
  2. Kiitos Luostarille, että pääsee esille!
   Tuleehan nämä kuvat sitten johonkin kataloogiin, josta Jyrit voi tolla numerolla ottaa yhteyksiä?

   Poista
  3. Jo vain, taidan vielä tämän illan aikana pykätä (lue: pyhittää) näille kuville oikein oman sivun ja mainostaa sitä aika ajoin. Kenties ja toivottavasti saadaan lisäystä vielä tämän illan aikana kuten myös tulevaisuudessa - osoituksena Luostarin naisten kauneudesta!

   Poista
 12. Koipien omistaja kiittää, vaikken tuo nimenomainen anonyymi ollutkaan ;). Ihan puskista jonon ohi pyyhälsin ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä mitään kiittämistä vaan päinvastoin - kiitos kauniille koiville sekä niiden omistajalle ;D

   Poista
 13. Jahas, että lihakunnan leima persaukseen ja tiskiin :D
  Ei sinulta nämä pyyteettömät auttamisideat lopu, kiitos taas kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hirnakka,päivän parhaasta naurusta.Ihan tässä pitää mennä pyykille :D

   Poista
  2. Jessus sentään Hirnakka kun sä otat nämämun viattomat avunantoni niin brutaalilla tavalla ;D
   Eihän tässä nyt mitään lihakauppaa olla tekemässä vaikka Messujen nimeen liha olennaisesti liityykin :P

   Ja mitä se meidän Ritva täällä käkättää, varo tuota kerettiläisten alastonkuvia jakelevaa naista - se opettaa sut vielä jumalatomille tavoille! :D

   Poista
  3. Nooh, voin kertoa, että olen ekana jonossa jahka erään jääkiekkoseuran osakkeita tulee myyntiin.

   Ritvalle rattoisaa pyykkipäivää :D

   Poista
 14. Täällä komppaan Ritvaa! Käviskö otos mun hauiksestani? Tai isovarpaastani? Isovarpaassani on tosi eroottinen repeillyt kynsilakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mikä paikka tahansa käy sillä uskon että noin nätistä naisesta ei muuta löydykään kuin valokuvauksellisia kohtia eli tänne vaan niin lisätään listoille!

   Poista
 15. Ujo tyttö laittoi kuvan ja haluaa pysyä piilossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein rakas lapsukaiseni, oikein teit ja kiitos - mainostan sitä huomisessa tekstissä.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...