tiistai 17. syyskuuta 2013

Jyri & Jaana - kontaktit , kuinka kieltä käytetään ja hopeatoffeeta kaalin ympärillä - voiko dieetti enää parantua!

Luostarin Jyri & Jaana – kontaktit päivittyvät koko ajan! Uusia kuvia – katso heti Luostarin Jyri & Jaana-sivu! Saksa on nousuut Yhdysvaltain ja Venäjän kanssa päivittäisten isojen lukujen joukkoon! Vampirestat! Halleluja!
Mulla on pää räkää täys ja poskionteloita särkee aivan helvetisti!

Jumalaisee, mitenkähän sitä vielä mainostaisi tätä rakasta Luostaria ja teitä, oi te rakas ja vallaton seurakuntani! Totta että on aivan järkyttävä olo (päivän pakollinen natkuta kitkun kiti kiti köy köy -osio) sillä se pitkin Blogsphereä riehunut flunssa/räkätauti näyttää löytäneensä tiensä tänne helvetin korpeenkin. No, esiolotiloja kaiketi (← en tiedä onko tuo esiolotiloja edes virallinen sana) ja toivotaan ettei se tästä pahene jo pelkästään sen takia ettei tästä niin montaa päivää ole kun kärsin OD:sta tai mikä se nyt sitten olikaan. Eilen illalla juttelin erään seurakuntalaisen kanssa ja niinhän siinä kävi, että keskustelu venyi myöhään ja nyt sitä ollaan sitten silmä kourassa ihmetellen miksi hommat tökkii. Suurin syy on kuitenkin vallitseva olotila ja taas tuli todistettua ettei koskaan pitäisi tehdä mitään jos kulkee himmennetyin valoin. Keitin nimittäin aamukahvit ja kun minun piti kaataa kyseistä ja paskat lennättävää tarjousnestettä kuppiini, kaadoinkin koko pannullisen roskakoriin. En tiedä oletteko te koskaan vieneet kuumaa kahvia sisältävää roskapussia joka on jo muutenkin täynnä, roskikseen mutta voin kertoa että siitä aiheutuu jumalaton siivo ja paljon perkeleitä. Varsinkin kun takaisin tullessa löytää allaskaapista beaglen joka touhua täynnä tutkii josko tästä mystisestä tilasta löytyisi jotain syötävää, repien häntä iloisesti heiluen kaapin perältä löytynyttä (tyhjää) muovikassia. Olis ehkä kannattanut laittaa se ovi kiinni.

Ehdin istumaan iltaa kapusiiniveljien kanssa ja tässä testataan johanniittaveljeskunnan väitettä siitä, että Lasol muka sopii tyrnimehun kanssa. Kilin kellit, se leikkas kiinni.


Jotain hyvääkin sillä nyt kun olen päättänyt etten enää loinasta maailmalla iltamyöhään, niin ehdin eilenkin käymään lukulistani läpi kun olin kotona tuossa viiden jälkeen. Tosin teillä on niin armoton päivitystahti että nyt aamulla katsoessani huomasin uusia tekstejä olevan heti paljon ja kysyisinkin että saisinko satasella samaa mitä te vedätte? No jumalauta, illalla on lukulista käyty läpi ja kun se aamulla näyttää siltä kuin siihen ei olisi kajottukaan, johtaa siihen päätelmään että te ette nuku öitänne vaan valvotte käytännöllisesti katsoen 24h vuorokaudessa ja se on tila, johon jokaisen ihmisen tulisi pyrkiä. Ainakin minä koko ikäni orjuudessa eläneenä uskon niin. Sitten seuraa pyyntö aiheesta joka on entuudesta tuttu mutta muistuttamisen arvoinen; Kun laitatte sähköpostia niin olisiko millään muotoa mahdollista että vihjaisitte siitä kommalootassa koska tuo s-posti on jostain syystä meikäläiselle sellainen, etten tule sitä joka hetki katsoneeksi. Näin varmistetaan se tiedonkulku ja sitä kautta meileihin vastaaminen (juu, tiedän että olen laiminlyönyt muutamia teistä) parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos.

Tässä näette mitä seuraa kun eräät nunnat hyppäävät itäsiivessä: nuorilla munkeilla ei ole enää minkäänlaisia tapoja (kuva on yhteen pikkupatsaaseen piilotetun valvontakameran antia) ja voin kertoa että siinä tukka tutisee kun tulen maailmalta !


Sitten seuraakin päivän ruokavinkki:
Ostakaa saatanallinen määrä hopeatoffeeta, laittakaa ne uuniin (kahvat kaakkoon) ja sulattakaa ne yhtenäiseksi levyksi. Tatinan jäähdyttyä hieman siitä voi leikata palasia ja koska tuo maaginen musta kitti on vielä taipuisaa, voi sen taputella herkulliseksi kuoreksi vaikkapa omenan päälle. Toimii myös nauriin, retiisin, lantun ja jopa kaalin kanssa! (← ökyrikkaat, kaalin ympärille menee aivan perkeleesti hopeatoffeeta).Tämä on oma ja vaatimaton reseptini tätä Blogsphereä ravistelevaan laihdutusbuumiin sillä tuolla metodilla voi unohtaa kaikki muut dieetit ja syödä maistuvia naatteja sekä muita multaisia juureksia vaikka hautaan saakka ilman, että täytyy kärvistellä tai tirvaista naapuria turpaan verensokerien heiluessa alarajoilla. Jessus mutta mä olen sitten viisas heppeli.
Olen myös keksinyt lopullisen ratkaisun banaanikärpäs-ongelmaan: riisu itsesi alasti ja voitele kehosi sokeriliuoksella. Odota (noin kolme nanosekuntia) että kämpän kaikki kärpäset ovat laskeutuneet ihollesi nauttimaan tästä makeasta nesteestä ja kun näin tapahtuu, juokse aivan sairaan lujaa pihalla jo ennakkoon soittamaasi taksiin. Aja naapurikylään / kaupunkiin, soita ihan randomisti jonkun ovikelloa ja tunge suihkuun. Palaa takaisin pihalla odottavaan taksiin ja pöräytä kärpäsistä vapaaseen himaan, jossa voit palkita itsesi vaikkapa hopeatoffee-nauriilla. Jessus mutta ei näin viisasta ihmistä voi ollakaan.

Koska tälläin syksyisin alkavat koulujen ohessa myös kaikki kansalaisopistot sun muut kurssit ja iltakoulut, myös Luostari antaa oman panoksensa tähän sivistystyöhön järjestämällä Muinaisten kielten kurssin joka hyvässä lykyssä kestää koko elämän, riippuu tarpeesta. Opintojen kohteena siis Muinaiset kielet mutta uusinta uutta tässä jutussa on se, että opetus tapahtuu Larsen-Cartwrightin – menetelmää käyttäen. Tuo opetusmuotohan perustuu vanhaan sanontaan ”Se on mulla ihan kielen päällä”, jolla tarkoitetaan asiaa jonka henkilö muistaa hyvinkin muttei just nyt saa sitä suustaan ulos. Tässä todella intensiivisessä opiskelussa annetaan juurikin kielelle ja sen käytölle aivan uusi merkitys ja sitä opiskellaankin ensimmäiset kolme vuotta ennenkuin paneudutaan niihin vaikeisiin sanoihin tai kieliopillisiin juttuihin. Itse tein tuosta Larsenin ja Cartwrightin poikain versiosta täysin omani ja sen mainoslogan onkin seuraavanlainen: ”Mitä liukkaampi kieli – sen nopeammin on parempi mieli”. Kannattaa siis aloittaa opiskelu heti sillä kurssin hinta on todella edullinen, vain 3000,- euroa ja sitovia ennakkoilmoittautumisia aletaan ottamaan vastaan tässä lähitulevaisuudessa.

Tälläistä tällä kertaa, olkaahan ihmisiksi ja tietyt nunnat sitten muistavat etteivät villitse muita.

Hyvää tiistaita (tänään on se pulkkapäivä – kaikki mäkeen!) teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

70 kommenttia:

 1. Nyt on vinkit kohdillaan! Ikä pidentyi monta metriä ja vatsalihasjumppa tuli tehtyä samaan syssyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos kiitos ja laitahan omat vinkkisi tulemaan sillä hyviä konsteja tarvitaan aina ;D

   Poista
 2. Ilmoittaudun "Muinaiset ihan tuossa kielen päällä" -kurssille.
  Heitin 3000 oravannahkaa (no yksi niistä on supi mutta kelvatkoon) ja kaupanpäällisiksi 7 reikäistä rusakonriepua rakkien selkäreppuihin. Lähtivät juoksemaan teille päin tuossa kukon laulun hiljentyessä. Paas antain niille kipalliset vettä ennen kuin laitat paluumatkalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jessus sentään mutta siehän varoissasi olet! Luostari kiittää ja aloittaa hetikin kiillottamaan sulle oma pulpettia eikä siinä vielä kaikki: kun avaat pulpetin kannen niin sieltä paljastuu yllätys!

   Annetaan vettä ja koska toissapäivänä naapurin mailta kaadetun hirven luut ovat vielä keittiöllä, saakoot sekä Rakkimus että Piskimus omat luut. Voivat viettää täällä yönsä niin laitan ne paluumatkalle huomenissa.

   Poista
 3. Ilmoittaudunpa minäkin Muinaisten kielten kurssille. Varmaan saa maksaa osamaksulla tai osan luonnonvaroilla eli sienipiirakoilla?

  Itäsiivestä sen verran, että Sirpalle terveisiä: Nyt ei otetakaan käyttöön sitä uutta kojetta pojuja varten, you know, kun Apotti on noine kameroinen taas kireänä. ootellaan...

  ps. Tämä tauti on kuulemma sitkeä, eikä antibiootit pure, on jotain virusperäistä. Kestää, kestää niinkuin entinen Sidosteen sukka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te taidatte pitää pojat siellä aika kurissa ja herran nuhteessa, kun ovatten nuin väsyksissä aamuvesperissä :)

   Poista
  2. Juu, me pidetään poikia oikein hyvänä... siis nuhteessa. Herran tai pikemminkin Rouvien nuhteessa, kaikella rakkaudella tietty;)

   Poista
  3. Rakkautta pitää jakaa paljon nuorille sieluille :)

   Poista
  4. Kyllä me on koitettu jakaa.. siis sitä rakkautta. Mutta kai ne pysyy aamuvesperissä vielä hereillä? Pitää jotain vitamiinia niille antaa;)

   Poista
  5. Rantis: Tervetuloa kurssille ja tottakai saat maksaa luonnossa sillä eihän meidän vanhojen tuttujen tarvitse sen rahan kanssa pelata mutta olisin (ennenkuin se tieto tarvitsee puristaa ulos) kysynyt mitä helvetinkonetta te nyt meinaatte sinne itäsiipeen roudata? Minähän nimenomaan olen kieltänyt teitä rekkuloimasta noiden noviisien kanssa - niillä kun menee pasmat sekaisin muutenkin. Ne ei muuten mitään vitamiinejä tarvitse tai ne on sekaisin vielä ensi sunnuntainakin ;)

   Toivottavasti tauti ei iske vaikka nyt ei kyllä näytä tai siis tunnu hyvältä. Argh.

   Puskis: mitäs sinäkin nyt alat riekkumaan sen rakkautesi jakamisen kanssa, etkö näe että tuo Jääkäsi taas yrittää organisoida itäsiipeen omia pikku messujaan jotka minä kyllä tiedän....
   Sen sijaan sinä Puskikseni voisit tulla jakamaan hiljaisten salien viisautta sillä siinä on sellainen tieteenhaara johon minäkin haluaisin tutustua ;D

   Poista
  6. *odottaa Luostarin rappusilla sitä, että Apotti 'tulee puristamaan tiedon ulos'*

   Poista
  7. :D Olet sinä jotain sellaista ettei voi kun <3!!!

   Poista
  8. Heti ilmoittaudun "Kielenkäyttö -kurssille". Paljon jo osaan, mutta lisäoppi ei ole pahaksi. Voimme Rantiksen kanssa pitää munkkipojille kielikurssit, niin sinun ei tarvitse haaskata kallista Apotin aikaasi siihen ;D

   Poista
  9. Hyvä hyvä, laitoinkin sut jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien tukiopetukseen joka toteutetaan tällä kurssilla privana sen tähden, että ne alun erikoisemmat jutut voidaan opiskella ilman häiriöitä ;D

   Sinä et sitten muuten pidä minkäänlaisia kursseja etkä etenkään Rantiksen kanssa, sillä minä tiedän mikä hulabaloo niistäkin "kursseista" nousee! ;D

   Poista
  10. Eikös niitä Hilajisa saleja siellä luostarissa myös lie? Luostarin kirjastossa.. jaa, no menenpä hyllyjen väliin hetkeksi. Enkä kerro mitään niistä uusista kopioitsija-munkeista. en.

   Poista
  11. Kyllähän niitä täällä riittää ja tule pois sieltä hyllyjen välistä niin mennään vaikkapa kattoterassille - siellä on tulossa kaunis ilta.

   Mitä uusista munkeista? Kerros nyt vaan mitä on tekeillä?

   Poista
  12. Kattoterassille voisikin ripustella pyykkejä.. Onkos sulla viini ja juustot mukana, niin mennään?

   Emmä paljasta mitään :P

   Poista
  13. Ärh, siitä olisi tullut ikimuistoinen ilta mutta se taudin esiasteen perkele kaatoi mut sänkyyn. Huono, todella huono juttu.

   Poista
 4. Joku tauti jyllää meilläkin, keskimmäinen on toista päivää huonovointinen ja mun päässä on iso särki, eikä lähde pois.

  Uudet 'Hopeatoffeet' on muuten tehty ihan eri reseptillä kuin vanhat, noin ihan vaan tiedoksi meikäläisen salmiakkitestaamosta. Huonoja olivat, olemukseltaan olivat lähempänä Brunbergin lakristi-alkuja kuin alkuperäistä Hopeatoffeeta. ei edes hampaat jämähtäneet kiinni. surkeata, kun mihinkään ei voi enää luottaa. Ruåtsalaiset tuhonneet senkin.

  Tapasin jo yhden kurssilaisesi, tai lieneekö jokin apuopettaja, tänä aamuna metrossa. Mietiskeli kovin kielensä päällisiä. Saatan ehkä kertoa siitä enemmän, jos särki antaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kurjuus joten tästä heti parantavia pusuja mystisten käden liikkeiden kera. Tämän taian pitäisi auttaa ja jos ei, niin mun täytyy ottaa kovemmat keinot käyttöön.

   Oikeesti, toivon että te molemmat paranette koska sairastaminen ja eritoten pääkipu ovat koettelemus.
   Mitä taasen hopeatoffeeseen tulee niin sama juttu on käynyt kaikille hyville jutuille: salmiakkiaakkoset, Roope Ankan rahat - niitä ei taideta enää edes valmistaa, ne jäätelöt missä oli purkka pohjalla(se erikoisen näköinen muovitötterö) ja monet muut. Nykyään kaikki on samalta maistuvaa paskaa tai sitten yksinkertaisesti jonkun hyvän tuotteen tekeminen on lopetettu.


   Paraneskin niin päästään lukemaan minkälaisissa mietteissä tämä satunnainen kulkija on ollut.

   Poista
  2. Ahaa, riennätän teikäläisen tykö heti kun saan Luostarin asiat järjestykseen!

   Poista
 5. Kappas!!! Nyt kun vähän tsekkasin noita omia selainasetuksiani, niin johan alkasi pelittämään. :-)

  VIHDOINKIN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simpukkani mun! Heti helvetin hienoa että sait homman pelittämään sillä nyt päästään riehumaan oikein kunnolla :D

   Poista
 6. Ihan loistava kärpästenpyydystyskeino!! Tota mä kokeilen Heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oota, mä tuun katteleen! Et aloita vielä koska mä haluan nähdä kuinka se toimii tuota noin..ööö..muualla!

   Poista
  2. Tulin vain ilmoittamaan, että kiireisen päivän keskellä toffeet on nyt ostettu!

   Poista
  3. Hyvä hyvä, nyt ei sitten muuta kuin retiisin ympärille ja ääntä kohti ;D

   Poista
 7. Se on vähän niin kuin kaataisi bensaa liekkeihin kun sanoo, että olkaapa ihmisiksi ja älkää villitkä muita. Mä ainakin kaipasin actionia ja lukaisin tuossa eräänkin päivityksen jossa päiviteltiin syksyn ankeutta ja väheneviä voimavaroja. Keksitään jotain kivaa - jooko - ja mikäpä oliskaan sen parempi paikka kun luostari...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, jotain kivaa!!! Olen mukana.

   Abbedissa, AVAIN!

   Poista
  2. Ei hyvä jumala...Marjaanahan se tietysti täällä taas riehuu. Voi hyvä päivää sun kanssasi, ei tässä muu auta kuin panna teidät jonkinlaiseen liekaan että laantuu tuo isompi virta koska muuten on helvetti irti. Sinä ja Rantis...voin vain kuvitella lopputuloksen ;D

   Poista
  3. Ehei, mä en usko, että voit edes kuvitella lopputulosta... Hihii, mullon Houdinin taidot, joten koitapa vaan sitoa (!)...

   Poista
  4. Laitetaan Peppis köysiin ja sivellään se höyhenellä sekaisin,niin juhlat voi alkaa.Siellä se sitten huutaa Hallelujaa lopun iltaa.

   Poista
  5. Mä niin näen ton sieluni silmillä...Ja melkeinpä taidan tuppautua mukaan!! ;)

   Poista
  6. Mä voisin kans osallistua.. :)

   Poista
  7. Mukana ollaan, tuonko tervaa? ;)

   Poista
  8. *Kirjoittaa kynä sauhuten party-nunnien nimiä muistiin samalla kun suunnittelee veret seisauttavaa rangaistusta*

   Poista
 8. Voi,ehdinkö vielä "Muinaisten kielten kurssille".Varmaan jo täynnä kun on niin edullinen.
  Juhliin pitäs taas päästä,ei tuo viime viikonlopun kaks päiväinen juhla enää jaksa kantaa.
  Koetahan köhiä se räkä pois,niin olet valmista poikaa meitä paimentamaan,kun juhlat alkaa :D
  Tai haluatko juhlia meidän kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kursseilla on vielä tilaa joten tervetuloa mukaan mutta mitään helvetin juhlia täällä ei järjestetä tai annan jokaiselle partyihin aikovalle isän kädestä! Vai vielä juhlimaan teidän pääkköjen kanssa, kaikkea sitä...;D

   Poista
 9. Tulossa johonkin - en vielä tiedä minne ja milloin tai kuinka, mutta a.v.a.i.m.e.n otan toki mukaani *tuliko selväksi, leidit*. Peppis voi lähteä ihan huoletta hommiin, me hoidellaan tätä kotikluostaria ihan kuin omaamme... tsihih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin - itse pääbilettäjä on näköjään saapunut paikalle! Oi korkeammat voimat, antakaa mulle voimia kestää näitä Luostarin naisia...miten on mahdollista että Abbedissa - jonka pitäisi olla päällepäsmäri - on yksi pahimmista ellei peräti pahin kannu?! ;D

   Poista
  2. ...ja meillä kaikilla oli niiiiin mu-ka-vaa, oi jospa oisit saanut olla mukana...

   Poista
  3. Mulla meni taas muisti. Sammuinko mä hei leidit jo ennen kuin munkkien nudistikuoro esiintyi?

   Poista
  4. Jumalaisee dokaavat nunnani, teillä ei ole käsitystäkään rangaistuksenne kovuudesta ja voin kertoa että sen aika tulee pikemmin kuin arvaattekaan! Ärrrh!

   Poista
 10. Joo, ois se mullakii ihan kielen päällä ja meinasin taas jatkaa sitä kesken jäänyttä venäjää, mutta omaishoitajan kurssille kun pääsisin edes niiksi Kelan kolmeksi päiväksi tuohon paikalliseen Paavo Lipposen rakastamaan kylpylään, voisin kerrata ite kirjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta tule opiskelemaan Muinaisia Kieliä kun sulla kerran on kielipäätä. Olen joskus koittanut itsekseni lukea venäjää mutta siitä ei tullut hevon viivakoodia joten lopetin touhun melko aikaisessa vaiheessa.

   Toivottavasti pääset niille oh:n kursseille ja lupaan pitää peukkuja asian puolesta.

   Poista
 11. Mä nyt tulin tänne, Pohdiskelija http://sennimionelama.blogspot.com.es/
  tulee perässä.
  Meillä on tärskyt nyt täällä. Mä istahdan tänne kaukaisimpaan nurkaan, tarjoa meille viiniä. Kunhan pullo on pöydässä, jatkakaa menojanne. Mahdollista, että nukahdan penkille, ei tarvitse herättää. Voi olla, että istun täällä muutaman päivän. Saa tulla juttelemaan, mutta asiani ovat synkkiä.

  VastaaPoista
 12. Tee tilaa, nyt tulee Simpukka: http://syvillavesilla.blogspot.com.es/

  Kaada lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa! Sinäkin Mañana, sinä jota olen pitänyt vastuullisuuden perikuvana ja puhdassydämisenä nunnana! Oi Korkeimmat Voimat, hillitkää meikäläistä etten tee mitään typerää!

   Poista
  2. Henki on altis, mutta liha on heikko.

   Poista
  3. :D Vai niin - seon kyllä totta ja siksi siitä ei kyllä voi olla niin kauhean vihainen.

   Poista
 13. Tosi huono palvelu. Mainostaa ja paljon. Ollaan täällä odotettu jo yli puolituntia. Ehkä meidän pitäis mennä johonkin toiseen luostariin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tainnut Don Peppone nukahtaa ehtoollisensa ääreen kun ei näy ei kuulu...

   Kippis meille abbedissoille kuitenkin!

   Poista
  2. Saamari, mä eksyin matkalla!!! Hienoo, että Simpukka kuitenkin pääsi pitämään sulle seuraa. Ja jos tänään ei sun päätä särje (vaikka ei kai Luostarin viini sellaista tee) niin on taatusti parempi päivä, eiks jeh, Manana??

   Poista
  3. Ja että muka eksyit!!?? ;-D
   Sut nähtiin kyllä livahtavan sen uuden komean munkin kammariin. Mutta ei se mitään, kateudesta vihreinä mekin sitä eilen spekuloitiin.

   Poista
  4. Mä näin Pohdiskelija tuli sieltä munkkien osaltolta tukka sekaisin ja vaatteet kainalossa, huh,huh;))))

   Poista
  5. Shhhhhhh Simpukka ja Rantis, SHHHHH!!!!!! Mitä te luulette Apotin tekevän, jos se saa kuulla!!?? :-O

   Poista
  6. Siinä sitä onkin tälle päivälle Pohdiskelijalle pohdiskelemista, miten asian apotille selvittää...

   Poista
  7. Sitä ollaan ehti vaihtamassa luostaria kun apotti makaa sairasvuoteella ja mikä pahinta, sellaista suunnitellaan samalla kun imuroidaan luostarin viinikellaria tyhjäksi! Samalla kun jokainen tunnustaa käyttäneensä noviiseja hyväkseen!
   Al nemekum er solis bal nelah demiar....

   Poista
 14. Mutta Simpukka. Älä kaada lisää Luostarin Viiniä. Mä taidan nukahtaa juuri tähän. Kiva oli jutella! Sammuta noi kynttilät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh huh, tulipahan juhlittua ja mukavaa oli. Muistinkohan sammuttaa kaikki kynttilät... Viimeinen muistikuvani on siitä että jälkiämme yritin vähän siivoilla.

   Poista
  2. Ai sitäkö se olikin.... Kun mä livah....tai siis kun kävin tarkastamassa teidän jälkiä, näin sut konttaamassa kaapu polvien alla. Jaaaaa, se olikin siivousta, mä tulkitsin ihan väärin, anteeksi!

   Poista
  3. Noh, ehkä vähän oli talit rinnuksilla ja koreografiat kuin Tukiaisen Jossulla.
   Rantis toivottavasti siivos loput. Oli sitten raukka nuupahtanut siivouskammariin.

   Poista
  4. TE kaksi olette sitten erityistarkkailussa jumalattoman ja syntisen käytöksenne vuoksi ettäs tiedätte!
   *Jupisee kaameita kirouksia ja lähtee kauhtana paukkuen kohti Luostarin katakombeja*

   Poista
 15. Tänään olikin sitten taivaallinen olo! Kiitos, että sain nukkua rauhassa sillä kivipenkillä. Maailma on nyt parannettu ja siunattu.Laitan kiitokseksi omistajalle minun tekemiäni pikkuleipiä. Niitä saa maistella sähköpostin tarjottimelta.Niitten nimi on muuten ihan juuri se, mitä niistä tulee mieleen, aivan virallisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, vein pikkuleivät Luostariin kun maistuivat niin hyviltä ja siellä ne nyt ovat kaikkien otettavissa.
   Kiitos! :)

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...