perjantai 27. syyskuuta 2013

"Kato äiti, denso tikkailla" - teema ja Jedien taidot kotitaloustöissä (money-versio)

Karma on näköjään alkanut kaveeraamaan Lottotuurini kanssa joten paska säkä jatkuu ja joudun sittenkin lähtemään maailmalle vaikka tämä pystyssä pysyminen ei oikein onnistu ja oksennellakin saa tämän tästä. No, tänään pääsen toteuttamaan ”Kato äiti, denso tikkailla” - teemaa kun ensin puhun norjaa korkeuksista ja sitten rätkähdän maahan jaa vähän väsyneen kanadanhanhen lailla. On siinä taas flohilla (flower hat aka kukkahattutädit – toim.epähuom.) ihmettelemistä kun perussuomalainen on sika työmaallakin. Ei meidän utamamut vaan tuollaista tekisi sillä johan siinä sotkeentuisi Tommi Hinttisormen takki, Suomen Puutteessaolevien Riippuliitäjien:n Converset ja erään Wähän Hienon Orkesterin logolla varustetut kalsarit. Hyvät humpat vaan kaikille, aina soi ja liukas lattia sanon minä.

Ottaa pattiin tosissaan koska tänään piti kaiken muun ohella kertoa elokuvien hyvistä vaikutuksista ja nimenomaan Star Wars – elokuvien psykologisia valmiuksia opettavista kohtauksista. Kaikkihan te tiedätte nuo mainiot taskulampun valokiilojen kanssa heiluvat heppelit eli jedit, kaapuorkesterin vailla vertaa. Monien muiden taitojensa lisäksi heillä on kyky vaikuttaa ihmismieleen vain heilauttamalla kättä. Lukuisissa kohtauksissa he ojentavat tyyliin kilon kakkaa, heilauttavat kättään ja väittävät onnettomalle vastaanottajalle siinä olevan kasan tyrnimarjoja ja tämä perkeleen utra uskoo sen muitta mutkitta ja leipoo koko satsin ääntä kohti. No hittolainen sentään, minä ihan aikuisten oikeasti pidän kyseisistä elokuvista ja siksipä olenkin treenannut useita vuosia tätä jedien taitoa joka nyt alkaa vihdoinkin tuottaa tulosta. Kattokaas kun eukko pyysi meikäläiseltä eilen viittäkymppiä niin minäpä riuhtaisin päivän aviisista kulman, heilautin kättäni ja ojensin rakkaalle vaimolleni tämän papyruksen palan sanoen että pidä koko satanen, et sinä sillä viiskymppisellä pärjää. Hän kiitteli kovin, taitteli vielä sen siisti omaan lompakkoonsa joka muuten on niitä naisten tyyppillisesti mukanaan kuljettamia, kolmasti aukeavia Punkalaitumelaisia kulmavahvikkein. Miesten keskuudessa ko. lompuuki tunnetaan nimellä Jätkäntappaja sillä tuntemieni jedien joukossa useamman kuin yhden ohimoa koristaa Punkalaitumelaisen iskusta saatu arpi ja siksipä tuon mighty weaponin vaarallisuutta ei voi vähätellä.

Tässä olen muutaman tutun jedin (ja yhden jedittären!) kanssa Koposen Eskon sorakuopalla. Meikäläinen on tuo joka levitoi toimistotuolin kanssa. En vaan vieläkään tajua että mitä vitun kiinnostavaa tossa roskiksessa oli.


Koska en ehdi pitempään jaarittelemaan niin kehotankin kaikkia treenaamaan tätä mielettömän hienoa taitoa sillä se soveltuu kaikkeen, aina punkan petaamisesta lumitöihin (käden heilautus jota saattelee sanat: ”pyyhkäsin ton pihankin jo aamuyöstä – et kai herännyt mun kolisteluun”, vaikka lunta on niin että ulko-oven aukaisemisen kanssa saa tosissaan tehdä töitä). Hommahan ei ole suinkaan miehinen etuoikeus sillä myös naiset voivat opiskella tämän ja kuvitelkaa mikä helpotus; nakkaatte kylmän, kuorettoman tarjousnakin hellalle, heilautatte kättänne ja kerrotte työstä palaavalle pankkiautomaatillenne valmistaneenne herkullisen Karjalanpaistin jota nyt sitten sopii lipikoida turpaansa kun se vielä on lämmintä ja katsokaa: Läskipetteri suorastaan hyökkää tarjousnakin kimppuun ja mussuttaa sen aivan sairaan tyytyväinen ilme kasvoillaan ja kiittelee teitä vuolaasti, luvaten ostaa ihan minkä hilavitkuttimen tahansa. Jumalauta että ihminen on viisas ja jedit vielä viisaampia.

En tiedä oletteko huomanneet mutta flohakielellä sanottuna minuahan hieman harmittaa. Suorastaan kismittää mikäli näin vulgääri ilmaus sallitaan eikä vähiten siitä syystä, etten ole elämäni aikana kyennyt pelaamaan näitä kortteja toisin (no hei, laitoksella lyötiin kakkospari seiskahailla ja sanottiin että lähdehän siitä taapertamaan jonnekin muualle) koska voisin nyt jäädä hoitamaan tätä kroppaani hieman parempaan kuntoon. Mutta kun ei, koska omistan vain tuulen huuhtoman ja best före – päiväyksen ohittaneiden persikoiden muodostaman ja todella viston näköisen kanjonin, on meikäläisen startattava maailmalle. Toki tämä vitutukseni on pientä sen rinnalla mitä eräässä helsinkiläisessä asunnossa tällä hetkellä tunnetaan (tuun sanalle illalla). Voin kertoa että aihetta vitutukseen todellakin on ja siitäpä syystä sympatiat sinne päin vaikkei se mitään lämmitäkään mutta kumminkin, on tämä systeemi niin perseestä. Kahlatkaapa Socras Alimar:in kääröjä niin tiedätte mistä on kyse.


Nyt sen sijaan, hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

7 kommenttia:

 1. Kuinka sattuikin, minulla on juuri leivinuunissa padallinen The Karjalanpaistia muhimassa.

  VastaaPoista
 2. Rantis rakkaani, sinä se osaat sitten valita nämä päivät sillä arvaat varmaan mikä kinuaminen täällä meidän korsussa on ollut viime päivät (ja mistä) :D

  VastaaPoista
 3. Täytyy lähteä käymään asioilla mutta palaan vielä myöhemmin illalla.

  VastaaPoista
 4. Tota noinnii... mitenmää nyt tään sanosin... pikkuisen oli vaikeaa löytää kommenttilootaan pääsyä. Onko sulla taas joku helvetin säätö siellä meneillään?
  Muutenkin tuossa etusivulla on kaikkea roinaa ihan mahrottomasti. Ei tämmöinen yksinkertainen metsän kasvatti osaa ilman kompassia enää suunnistaa.

  Keep it simple, please!

  VastaaPoista
 5. Rakas Hirnakka, mitään säätöjä ei ole meneillään ja kommenttilootaan johtava tekstin "X kommenttia" paikka ei ole meikäläisen säädettävissä/vaihdettavissa, vaan se on tämän mallin asetuksissa niin. Myöskään mitään rojua en ole etusivulle lisännyt vaan kaikki ovat samoilla paikoillaan kuin kahdessa aiemmassakin mallissa. Olen todella pahoillani jo systeemit aiheuttavat hämmennystä - en tee niitä tahallani :/

  VastaaPoista
 6. Hirnakka, vaihdoin muutaman jutun paikkaa ja toivottavasti auttoi edes vähän.

  VastaaPoista
 7. Niin, se jäi sanomatta etten pysty myöskään vaikuttamaan tagien,päivämäärän enkä minkään muunkaan otsikon alla näkyvän (pääasiassa punaisella olevan) sijaintiin.

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...