sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kuoleman tilityksen kautta hymy/erektio-generaattoriin - siinä on laite joka pelastaa niin makkarissa kuin sosiaalisissakin tilanteissa!

Nyt ovat pöydillä olleet pitsiliinat lakanneet pyörimästä dervissien lailla eivätkä Mr. Flatleyn näköiset verhonipsutkaan enää vedä riverdancea kiskoilla, joten elämä tuntuu palaavan pikkuhiljaa tähänkin tomumajaan. Hyvästelin juuri Kuolemankin, tuon mainion ja ikiaikaisen kaapuheppelin joka lauantain vastaisesta yöstä asti hoki punkkani vierellä että ”Eikö mennä jo, lautturi venaa”. Kovasti tuntui olevan apean ja masentuneen oloinen eikä ihme sillä tuo fucking koukkusormi on aikeissa saada kenkää. Helvetti – joka on muuten kova seuraamaan eri trendejä, on nimittäin päättänyt ulkoistaa tämän väestön hengiltä saattamisen ja on nyt palkannut siihen hommaan kenenkäs muun kuin Suomen valtion. Kuolema sanoi että pakko sen on myöntää ettei hän ole enää vanhoilla päivillään ehtinyt viikatteensa kanssa siihen tahtiin heilumaan ja niittämään poloisia ihmissieluja kuin mihin tämä uusi lafka pystyy yt-neuvotteluillaan, säästötoimillaan, verotuspolitiikallaan ja kaikkinaisilla muilla kusipäisillä systeemeillään.

Oli myös pahoillaan että ajasta ikuisuuteen siirtymisestä on viety tyyli; ennen hän sentään tuli syntisen (ja aika usein synnittömänkin) viereen jo hyvissä ajoin. Oli tarjoavinaan paluuta elävien kirjoihin, houkutteli valheellisilla lupauksilla rajan taakse, tökki luisilla sormillaan kuolinvuoteella makaavaa silmämuniin ja saattoi toisinaan kusta kukkapurkkiinkin jos siltä tuntui. Vaan ei enää, nyt jengiä tapetaan iloisen 40-luvun alun malliin isommissa parteissa viemällä käytännöllisesti kaikki elämisen edellytykset ja jos se ei riitä, niin pyydetään EU:sta muutama tappava direktiivi lisää niin johan alkaa tapahtumaan. Muuten, Kuolema kertoi vielä että oli Helvettikin antanut kenkää aika monelle pikku perkeleelle ja hieman isommillekin sarvipää-saatanoille mutta eikö mitä, tämä uusi lafka - Suomen valtio – oli oitis palkannut nämä sangen vittumaiset ja ihmisten rääkkäämiseen erikoistuneet demonit virastoihinsa. Kuolema sanoi lähes jokaisen valtiojohtoisen firman listoilla olevan nyt vallan mahdottomasti toinen toistaan kusipäisempiä demoneja, jotka tietysti ovat ottaneet ihmisen hahmon mutta yhtä kaikki – ne ovat itsestään perkeleestä. Kaiken lisäksi tämä uusi orkesteri on sijoitettu valtion puulaakien alemmille tasoille kuten asiakaspalveluun ja ensisijaisia päätöksiä tekeville tasoille. Tälläistä siis Kuolema ja kyllä se kuulkaa niin on, että kun tuota kitinää (samaa peliä se oli hyvinäkin aikoina) kuuntelee vajaa pari vuorokautta niin siitä saa aika lailla tarpeeseen joten käskin hänen painua helvettiin ja yllätyksekseni hän sanoikin lähtevänsä sinne, nimittäin eräs valtion nelikirjaiminen firma haki palvelukseensa vankan ammattitaidon osaavaa henkilöä jonka vastuualueena tulisi olemaan asiakaspalvelun kehittäminen. Kuolema sanoi että homma sopi hänelle kuin nyrkki silmäkuoppaan – hän tulisi tappamaan heikommat jo vuoronumeroautomaatin kylkeen.

Minä sen sijaan olen iloinen kuin peipponen sillä nuo rajatilakokemukset saavat eri elinten jäykistymisen lisäksi myös pään toimimaan aivan uudella kapasiteetilla ja siksipä kuukkelsbergini pursuaa uusia innovaatioita joista mainittakoon uusin eli erektio/hymy-generaattori. Halpa ja yksinkertainen laite, joka koostuu kehittämästäni litteästä ja kevyestä akusta, kondensaattorista ja säätimestä (sisällä muutama potikka ja muita härpäkkeitä) jolla voidaan säätää laitteesta tulevia sähkösykäyksiä. Hemmetin hieno laite ja olen ehtinyt sitä jo testaamaankin muutamalla sammakolla sekä tietysti itselläni ja hyvin toimii. Käytettäessä laitetta piristämään touhuja makkarissa, kaksi huomaamatonta johtoa tuodaan selkäpuolelta vehkeen juureen johon ne kiinnitetään tuotteen mukana saatavalla värittömällä mutta heti perkeleen pitävällä teipillä. Siinä se sitten onkin, pikku säätimestä vain kierrokset elikkäs sykäykset kohdilleen ja jo vain tuo muuten niin depiksessä oleva läskinpala saa vauhtia jopa siinä määrin, että se suorastaan lävähtelee miniatyyrisen ruoskan tapaan. Näin ainakin meikäläisen tapauksessa mutta minullahan on pakkomielle vääntää kahvat kaakkoon, oli laite sitten mikä tahansa. Vaimoni oli kovin ihmeissään esitellessäni himmeliä hänelle sillä tuo ahkera pieni kurttueinari suorastaan riehui ja tunnelmaa lisäsi pikku sydvesti jonka leikkasin sadetakkini kulmasta ja väsäsin DIY – periaatteella tuon niin moneen noloon tilanteeseen saattaneen läskinpalan päähän. Ihan sen takia että se näyttää aivan sairaan ahavoituneelta kalastajalta niitten miljardien ryppyjensä ansiosta ja vielä kun tussasin komeat saappaat seve ballesteroksiin, tuo hikinen palkeenkieli todellakin näyttää little fishermanilta joka on vetänyt viimeiset kolme päivää amfetamiinia oikein urakalla.

Kaikista paras juttu on kuitenkin se, että tuota laitetta voidaan käyttää sosiaalisissa tilanteissa ja nimenomaan sellaisissa, mihin ei olisi huvittanut ollenkaan lähteä mutta joihin on statuksen tai muun syyn takia pakko osallistua. Kuinka ollakaan, mulla sattuu olemaan huomaamattoman ohutta ja ihonväristä johtoa jotka tässä tapauksessa vedetään suupieliin, piuha kumpaankin. Itse laite on edelleen piilossa selkäpuolella ja litteän muotonsa takia sopii käytettäväksi mm. leninkien ja muiden ihme putkivaatteiden kanssa. Lisäksi laitteesta tulee yksi johto katkaisijalle, jonka voi piilottaa lanteille tai sitten -asusteesta riippuen – vaikkapa hihansuuhun tms. Kun olette siis aivan tylsissä ja paskoissa partyissä jossa ette voi toivottaa väkeä alimpaan helvettiin vaan teidän on pakko hymyillä, tämä hieno keksintö pelastaa teidät läväyttämällä tarvittaessa kasvoillenne sellaisen hymyn että se huomataan salin perälläkin. Vain pieni painallus katkaisijasta ja huuliinne syöksähtävän sähkövirran ansiosta nuo mainiot lärpättimet lennähtävät kauas taaksepäin paljastaen hohtavan hammasrivistönne ja kaikki kadehtivat valloittavaa hymyänne också iloista luonnettanne. Täytyy kyllä olla varovainen ja treenata ennen bileitä sillä me kaikki olemme yksilöitä joten eri ihotyypit, niiden kiinteys sekä erilaiset poskien lihaksistot vaativat omat säätönsä. Ette usko kuinka mua hävetti testatessani keksintöäni tänä aamuna koiralenkillä ja väläyttäessäni mielestäni mitä hurmaavimman hymyn samaan aikaan koiriansa ulkoiluttaville mummoille.

Näin voi käydä jos ei ole varovainen hymygeneraattorin kanssa - kuvassa mallina (ja koekaniina)  naapuritalon likka omituisen jäätelönsä kanssa.


 Tietty oli taas pakko vääntää kahvat kaakkoon ja tilanne alkoi kun saavuin näiden ihastuttavien rouvien kohdalle jolloin painoin katkaisijaa. Virhe. Virtaa syöksähti suupieliini aivan liian paljon, huulet syöksähtivät rajusti taaksepäin ja ilme oli kuin pikkulinnulla eli pää ei näyttänyt olevan kuin vähän niskasta kiinni. Kaiken lisäksi ylähuuli rullautui kuin sätkäkone nenäni juureen, samoin luomet ja vieläpä tämän jumalattoman nenäni rei'ät pyrkivät taipumaan kohden otsaa. Mahdoin olla vittumaisen näköinen ilmestys sillä toinen näistä ennen niin mukavista rouvista löi meikäläistä välittömästi, ilmeisesti lihasmuistin erehdyttämänä kuvitellen kädessään olevan käsilaukun mutta ei, korvalleni paiskautui remmin päässä ollut pikku Tessu (villakoira) joka telakoitui koko purukalustonsa voimin korvalehteeni kiinni. Tilanne oli niin kaoottinen että painoin vahingossa katkaisijaa uudelleen sillä seurauksella, että nyt myös Tessu hymyili ulahtaen ja hampaansa irroitaen. Tessu parka, se on nyt täysin suorakarvainen villakoira ilman minkäänlaisia jalostustoimenpiteitä. Lyhyen jälkipuinnin tuloksena tultiin siihen tulokseen – varsin yksipuolisesti – etten kuulu enää rouvien tervehdittäviin tuttaviin vaan olen pikemminkin mustalla listalla. Lisäksi sain hyvin voimakkain sanankääntein kehotuksen painua vittuun irvistelemään. Oih, kyllä tuo kielenkäyttö on nykyisin niin vulgaaria että oikein kauhistuttaa mihin tämä maailma on menossa.

Housut perkele otti vähän poppaa kun laite akkuineen oli taskussa ja sen helvetin Tessun hampaat  kalppasi johtoon kiinni. Koira on muuten ihan hyvässä kunnossa mutta mun korvani ei.


Tämmöistä tälle aamulle Kuoleman laaksoista palanneelle ja tässä varmaan tulee lähtö aamusta, sillä pitäisi siirtää yksi iso aggregaatti ja valaa sellainen kynnystaso erään talon ulko-oven eteen (tosin olen lähinnä konsultoimassa jos näin hienoa sanaa on lupa käyttää). Huomisesta lähtien alkaakin taas se maailmalla juokseminen mutta koitan parhaani mukaan ehtiä olemaan täälläkin sillä nyt ei ole tiedossa mitään hirvittävää rumbaa. Mitä tuossa aamusta katsoin niin paljon on taas tekstejä lukematta ja koitankin ehtiä käymään listaani mahdollisimman läpi näin aamusta, tosin ei nuo hommat koko päivää vie joten illalla viimeistään palaan Luostarin käytäville hiihtelemään.


Hyvää ja kaunista sunnuntaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

10 kommenttia:

 1. Luulenpa, että meillä töissä on parilla tyypillä käytössä tuo naamaversio.
  Onnellista, että jäit elävien kirjoihin!

  VastaaPoista
 2. Olen kanssa huomannut että joidenkin ihmisten pakolla vääntämä hymy on pikemminkin irvistys kun hymy ja se aikas karmeaa katseltavaa, olisivat sitten hymyilemättä jos siltä ei kerran tunnu.

  Juu, elävien kirjoissa ollaan koska mulla on vielä monta syntiä sovitettavana ;D

  VastaaPoista
 3. Mä en nyt kyllä tiedä -vaikka koetin kovasti tutkiskella itseäni- että nauranko sille, että sun tekstisi on niin läpeensä pähkähullu, vai sille, ettö oon niin happy kun oot hengissä! Ai saamari, vai onkohan mullakin tollanen sähkölaite??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lyhyesti tiivistettynä sama on että minä olen elossa oleva hullu :D

   Poista
 4. Ensiksi, kauhistuin siitä, että olit tehnyt elänkokeita sammakoilla. Ei hyvä.

  Toiseksi tuli mieleen tämä minun lempihahmoni, eli Tirsa-Vartiainen, VATT:in ylijohtaja, niin, että mikähän hän oikeasti on, kun jutut on mitä on? Toisaalta, aina kun hän aukaisee suunsa ja lausuu jotain, niin minulla on hauskaa.

  Sitten ihan oma lukunsa on nämä tekohymyilijät. Ja teko hymiöivät. Joten sovitaanko niin, että rajoitetusti sitten käytät sitä konetta. (pst. *koska voin lainata*?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä noista kuule ota varmuutta mitä ne ovat ja siksipä niiden kanssa saa olla tarkkana. Minähän en käytä laitetta muuhun kuin ensiksi mainittuun tarkoitukseen , joskin en varmaankaan kovin kauaa sillä ne tällit ovat pitemmän päälle suht kivuliaita ;D

   (*koneita on nyt muutama tehtynä varastoon ja voin laittaa yhden tulemaan*)

   Poista
 5. No,nyt se selvisi tämäkin mieltä painanut asia,miksi virastoisaa leijuu niin voimakas kalmahaju. Siellä ne demonit heiluu töissä.Oi,jee.Olet kuitenkin vielä kuoleman herra.
  Onneksi makuuhuoneessa vielä pelittää luonnon konsteilla, ei tarvitse näitä härveleitä väistellä.
  Tekohymy,luonnon hymy, kyllä lähtee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virastot ovat helvetin esikartanoita ja siksipä niissä eivät heikot ja syntiset viihdy. Juu ja luojaa saa kiittää ettei mekaanisia - sen paremmin kuin kemiallisiakaan apuja vielä tarvita mutta ainahan sitä pitää jotain varalla olla :D

   Poista
 6. Sinä kun olet tuollainen armoitettu keksijänero, niin voisitko kehittää sellaisen laitteen, joka saa ihmisen puhumaan totta vaikka tarkoitus olisi puhua palturia. Se saisi mielellään olla pieni ja huomaamaton, eikä sen mahdollinen kiinnittäminen kohteeseen saisi olla kovin monimutkaista. Tai oikeastaan jonkinlainen kauko-ohjain tyyppinen tsydeemi, jonka voisi vain suunnata ko. henkilöön, olisi paras. Veisin sen työpaikalleni niitä tilanteita varten, kun on tarve keskustella johtoportaan kanssa.
  (Epäilen muuten että työnantajani käyttää Kuolemaa tai ainakin jotain pienempää demonia konsulttina.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin anteksipyyntö siitä että tämä vastau tulee näin myöhässä mutta tottakai sellainen laite laitetaan kehitystyön alle sillä itsellänikin olisi käyttöä tuollaiselle vehkeelle, paskanjauhajia kun tässä maassa riittää.

   Voin kertoa että epäilyksesi on osunut oikeaan sillä sen mitä olen lukenut kertomuksiasi työpaikaltasi, en yhtään epäile etteikö Helvetin väellä olisi edustajaa teidän lafkassanne.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...