lauantai 28. syyskuuta 2013

Lähetä passisi ja veemäiset sukulaisesi afrikkaan, niin saat 13,5 dollaria maksavan, atomin pelkoa viihdyttävän vetokoukun

 Введитe в гугле фразy "КЛИЕНТСKИE БАЗЫ" и получите демoвepсию БЕCПЛATHО”, johon kuukkelin kääntäjä- tuo kaikkien sanakirjojen äiti – tarjoaa vastaukseksi ”Vvedite Google frazy "KLIENTSKIE BASE" ja saada demovepsiyu Bonus”. Varmaan ihan kiva bonus ja kaiketi tässä täytyisi Vvedittääkin itsensä Google frazy:n kautta ko. mestaan mutta kun ei tuo venäjän kieli ole oikein hallussa niin eipä siinä paljon bonuksia kuittailla. Pyydänkin Klientskie basen porukoita lähestymään suomen kielellä seuraavan kerran kun jotain mukavaa on tiedossa.

Toinen sähköpostiini saapunut ja ihan hillitön juttu oli Uagon ämmän pojan elikkäs Kabon lähettämä järistyttävä uutinen josta laitan vain alun koska preivi on pitkä ja aiheuttaa nestevuotoja alapäässä, tai ainakin minä kusin housuuni lukiessani sitä miltei käsin kosketeltavaa paniikkia ja huolta mikä heille oli aiheutunut tämän järjettömän kassavirtani tiimoilta:

Rakas ystävä,
Olen johtaja Tilit ja tarkastuksen yksikön Bank of Africa, Ouagadougou. Päätin ottaa sinuun yhteyttä jälkeen huolellista, että saatat pystyä käsittelemään tämän liiketoimen, joka selitin alla;
Minun osasto, huomasin hylätty summa $ 13,5 dollaria (Kolmetoista miljoonaa, viisisataatuhatta dollari). Tilille, joka kuuluu yksi meidän ulkomaisten asiakkaiden joka kuoli yhdessä hänen koko perheensä vuonna 2007 lento-onnettomuudessa.

Ja loppuun Kabo, tuo mainio pajatson pelaaja ja savannien moninkertainen mestari kahdenkymmenen pencen jassossa, toteaapi näin: 

Saatuaan vastauksen, minä lähetän sinulle faksilla tai sähköpostitse tekstiä sovelluksen. Minä en jätä tuoda huomaamatta, että tämä kauppa on vetokoukku ilmainen ja että sinun ei pitäisi viihdyttää atomin pelkoa kaikki tarvittavat järjestelyt on tehty siirto ..
Odotan, että minuun otetaan yhteyttä heti, kun saat tämän kirjeen ja lähettää minulle henkilötiedot mukaan lukien kansainväliset passi ennen kuin lähetän sinulle täydelliset tiedot jatkamista tämän kaupan.
Haluavat kuulla sinusta heti.
Kunnioittavasti
Dr.Kabo Uago
Tilit ja tarkastuksen yksikön,
Bank of Africa.

Kuvassa on afrikkalainen, atomin pelkoa viihdyttävä ja hinnaltaan 13,5 dollaria maksava ilmainen vetokoukku.


Voi vehviläinen mä vaan sanon koska eikö tuo vanha tuttuni yritä taas perinteistä hedelmäpeliautomaatti-pelaajien kikkaa, jossa koitetaan ensin kusettaa desimaalipilkuilla ja sitten myöhemmin tyrkytetään ilmaista vetokoukkua. Lievää uhkakuvaa synnytetään atomin pelon viihdyttämisellä ( on se jumalauta sekaisin) ja kaikesta tästä selviäisi lähettämällä passinsa, omaisuutensa, tilinsä ja osan sukulaisistaan Kabolle. Täytyy mennä varmaan käymään siellä koska äijä vaikuttaa selvästi yksinäiseltä ja itsetuhoiselta sillä ei kukaan muuten haluaisi mun sukulaisia luokseen. Voi reppanaa, niitä olisi miljoona helpompaakin tapaa päättää päivänsä kuin kahvittelemalla lähisukulaisteni kanssa tai no, mistä sitä tietää jos on oikein masokistinen luonne ja pitää todellisista helvetin kärsimyksistä. Ainkaan Kabolla ei olisi tylsää sillä jo lentokentällä puhkeaisi ensimmäinen riita ja voin sieluni silmin nähdä systerin käsilaukun pyyhkäisevän Kabon DIY-kakkulat hänen melko ryhtevältä nenältään, saaden nuo ylemmät hengitysaukot valumaan verta ja molemmat legorivit huojumaan ihan sairaasti .Ei, sellaista en toivo kenellekään ja vielä näin joulun alla. Eli pitäkööt sen kolmentoista ja puolen dollarin vetokoukun itsellään.

Muuten ei mitään ihmeellistä täältä korvesta, tämä elohan on ihan smanlaista kuin Kauniissa ja Rohkeissakin eli kaksikymmentä jaksoa voi huolettaa jättää väliin ja ainoa asia mikä on muuttunut, on se että siskosi pojasta onkin yht'äkkiä tullut sun pappa ja järkyttävässä lento-onnettomuudessa kuolleet exät palaavat kuvioihin. Näin täällä Korvessa nimittäin tapahtuu jokusen kerran vuodessa – sisäsiittoista, gyrokoptereita fanittavaa zombie-porukkaa kun ollaan. Talvi tulee ja minäkin kävin luistelemassa tänä aamuna ensimmäisen kerran tänä syksynä. Oli se hienoa viilettää pitkin lumesta vapaata järvenpintaa ja nauttia ajoviimasta joka pärisytti kaljun löysää nahkaa desibeleillä, mikä sai verkoilla olleen pariskunnan heittämään allekirjoittanut kohden kolmetoista särkeä ja yhden veneen ankkurin. Hirmu väkivaltaista porukkaa nykyään vaikka toisaalta ymmärrän ettei ne saaliit 1,2 metrin syyvydessä voi olla mitenkään itsetuntoa nostattavia tai jieeiii!-huutoja aiheuttavia tapauksia. Sanon vaan että ne särjet vielä menettelivät mutta se ankkuri teki todella kipeää.

Mahat sie tuntee tätä pukkiloista?


Lätkiksen kanssa kirjoitettiin kirjeet sille kolesteroli-ongelmista kärsivälle ja punaista väriä diggaavalle heppelille. Lätkiksen lista oli tuttuun tapaan pitkä ja jotenkin on havaittavissa että iän myötä tuosta koiruudesta on tullut ahne. Mielestäni siinä on ihan riittävästi että koira saa nukkua meidän sängyssä mutta ei, meidän neiti haluaisi oman futonin automaattisesti täyttyvillä ruokakipoilla. Totesin Lätkikselle että tuskinpa Pukki tonttuineen osaa tuollaista väsätä ja tästä tuo karvainen ehkäisypilleri suivaantui niin, että käänsi sen naapurin koiran 38776492288766 kertaa haisteleman holensa minuun päin ja mökötti koko illan. Tyypillinen narttu(koira).
Itselläni ei mokoma lista ollut kovinkaan pitkä, ihan vaan terveyttä toivoin ja siihenkin lisäsin sellaisen pienen selvityksen että mikäli on mahdotonta saada terveyttä, niin laita edes neurokirurgin tasolla olevia seitsentoista kesäisiä sairaanhoitajia tulemaan. Mun mielestä toi ei ollut paljon pyydetty vaikka tässä onkin luvassa kaiken maailman bonuksia ja vetokoukkuja.

Luostarin uudet pikkujoulu-asusteet ovat saapuneet


Vielä kärsitään yhden koneen elämästä joten se vaikuttaa näihin meikäläisen toimiinkin ja toivonpa totisesti että tässä saisi kroppansa kuntoon niin pääsisi siitäkin ongelmasta. Toki toiseen voisi investoida jo nyt mutta tällä hetkellä on panostettava sairaalassa/yksityisellä hyppäämiseen mikä ei ole ihan halpaa touhua eikä näin ollen viitsi tässä nykyisessä tilanteessa käyttää niitä rahoja, jotka on tarkoitettu ”elämisen ulkopuolisiin” menoihin. Jessus että mä osaan ilmaista yksinkertaisen asian todella vaikeasti...

Tälläistä tälle aamulle ja teille toivotan hyvää lauantaita, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


28 kommenttia:

 1. Hieno vetokoukku, mutta hinta/laatusuhteessa vois olla vielä vähän kehiteltävää...
  Ja sekin on mukavaa, että nunnat ei ens pikkujouluna joudu ilman housuja kuleksiin. Eikä edes hipstereissä.
  Paxuhaleja ja voimakorppeja!!!

  VastaaPoista
 2. Mutta kas kummaa, mullekin oli tullut tuollainen posti! Mutta lähettäjänä "Mr.Akassam Mahama, johtaja kirjanpidon ja tilintarkastuksen osasto. Klo Afrikkalainen kehityspankki Ouagadougoussa-Länsi-Afrikassa" ja summa oli 5,5 dollaria. Vetokoukkua ei luvattu, mutta vedottiin muuten: "Poikkeuksetta En kestä tätä käsitellä onnistuneesti ilman teidän apuanne, koska olen virkamies, paitsi, en voi asettua kantajaa ulkomaalainen." Laittoi puhelinnumeronsakin mulle! Soitan heti, koska sitten "heti enemmän selitystä ja ymmärtämistä."

  Toinen tarjosi lainaa " jopa €750,000.00 3% korolla".

  VastaaPoista
 3. Sun Lätkis on sitten mun mieleeni,ihan oikea narrttu ja oikeat otteet. Pusi Lätkis.
  Kait noita pikkujoulu kuteita saa myös aikuisten kokoja, en kahtais survoa itteani noihin yläosiin väkivalloin.
  Hyvää lauantaita,nyt täytyy alkaa siivoamaan.
  Että mä rakastan sitä :D

  VastaaPoista
 4. Tuota vetokoukkua luulin esihistorialliseksi tutiksi.
  Vai pikkujouluasusteet. No mitäs tuohon päälle sitten varsinaisesti puetaan?

  * istuu taas Luostarin rappusilla - pitää mielenosoitusta pikkujoulupukeutumisesta*

  VastaaPoista
 5. En saa selvää tuosta Klikkaa pilveä jne tekstistä sen enempää ja ylempänä on samanlainen musta teksti, josta näen hämärästi varjomaista ääriviivaa... Se on menoa nyt, rakkaat ystäväni... vika on tietenkin näössäni, joka alkaa jättää minut... pian en voi enää katsella näitä nerokkaita näpytyksiänne... Eilen en löytänyt edes kommenttilootaa...

  VastaaPoista
 6. Social icons ja sample texts ja mitä muita klikkaamalla pitäisikö päästä jonnekin täältä? En pääse. Olen aivan masentunut.

  VastaaPoista
 7. Miks mä en saa tommosii rahakirjeitä? En ala.

  Rantis, etsä muista tota kuvaa? Mehän otatettiin se, kun pyrittin Luostariin. Vai etkö laittanutkaan sitä cv:hen?

  VastaaPoista
 8. Hitsi, toi mies on tuttu!!! Jossain oon sen nähnyt, mut en muista missä... sen muistan, että kinkkua se ei suostunut syömään ja sen pyhäpäivä oli perjantai!

  Kiva, saakos noita asuja jo tilata? Mua muuten kiinnostaa kovasti, millainen asu on Apotilla???

  VastaaPoista
 9. Pääsihän tänne kommentoimaan, blondilla meni hetki kun hokasi.

  Vetokoukku? Näytti kyllä enemmän anustapilta. *köh* Kerran sain postin, jossa joku venäläinen Tatjana kaipaili kiuasta. En kyllä vastannut, pidin ihan itse kiukaani.

  Vähän enemmän kaipaisin tekstiiliä noihin hepeniin, tulee halvatun kylmä persiiseen tuollaisissa.  VastaaPoista
 10. Sanna: On nuo vaan hauskoja sähköposteja ja niitä tulee jatkuvalla syötöllä mutta onneksi menevät suoraan roskiin. Luvataan maat ja mannut, kaiketi lähettäjät luulevat ihmisiä aivan päästä pideltäviksi :D
  Haleja sinullekin ja muista ottaa iisisti - tiedät kyllä mitä meinaan.

  Ritva: Onhan Lätkis ihan mukava koira mutta se käy ahneemmaksi päivä päivältä ja nytkin kun välitin pususi sille, se reihaantui täysin :D
  Asusteita saa toki joka kokoa ja jopa sellaisia, mitä voi pitää vaikka siivotessa päällä..... ;D

  Rantis: Tutiltahan tuo näyttää kun sitä tarkemmin katselee mutta mikäs mielenosoitus nyt taas on menossa? Ihan hyvät kuteethan nuo ovat enkä ymmärrä miksi niiden päälle pitäisi jotain pukea sillä johan siinä tulee kuuma kun pyörähtelee joululaulujen tahtiin.
  *Istuu rakkaan nunnansa viereen ja tarjoaa kahvia sekä erittäin salaisella reseptillä valmistettuja pikkuleipiä*

  Tsompi: Kuten jo tuolla aiemmin kerroin, niin näissä ladatuissa pohjissa on se vika ettei näitä tavanomaisin (hallintapaneelin mallin muokkaaminen) menetelmin kykene muuttamaan, vaan se vaatii koodin ropeltamista jota en osaa. Tästä syystä en pysty muuttamaan fonttien väriä tai kokoa ja nuo "linkkien" otsikot ovat omaa syytäni kun ne näkyvät. Otsikot voin poistaa mutta en itse gadgettejä. Olen pahoillani mutta juttu on näin.

  Sirpa: Kerrankin rehellinen nunna ja se on asia jota arvostan todella paljon! Vielä kun kaivelen arkistoja ja löydän teidän muinoin lähettämät hakemukset, niin sitten voin todistaa Rantiksen riekkuneen noissa pukeissa ja saan hänet lopettamaan nuo jo tavaksi tulleet mielenosoitukset :D

  VastaaPoista
 11. Sirpa: Sori kun en huomannut äskeiseen vastaukseeni lisätä tuota rahakirjettä koskevaa arveluani mutta piti sanomani että eihän saunoville gryndereille tuollaisia lähetä kun tietävät että teillä on niitä kiireitä muutenkin ;D

  Pohdiskelija: Saattapa olla että olet aikanasi tavannutkin koska tuo mainio vesseli kiersi maailmaa hyvinkin ahkeraan aina viime vuosiin asti.
  Asuja saa tilata ja taidanpa laittaa pikkujouluihin pelkät punaiset bokserit sillä Luostari lämmitetään erittäin...hmm...huolella ettei juhlaväen tarvitse palella ;D

  Puskis: Joo, mm. tuo kommenttilootaan pääsy on herättänyt paljon närästystä ja siksipä odotankin maanantai-iltaan asti erästä ihmettä tapahtuvaksi. Jos se ei toteudu, niin sitten mennään niin yksinkertaisella versiolla ettei pitäisi olla mitään hankaluuksia.
  Lupaan ettei pikkulouluissa tule persiisiin kylmä eikä edes viileä tunne sillä silloin täällä on noin komisenkymmentä astetta lämmintä ;D

  VastaaPoista
 12. Minä sain eri jepeltä myös rahakirjeen: edesmenneenä sukulainen jättänyt teille dollarit miljoonat 22.7. Minä nyt löytää teidät jne. Katto perkele, ensin Veka ja sitten tää. Ilmoitin heidän osoitteensa päittäin toisilleen - voisivat sitten jatkaa viestittelyä ilman minua! *kiva idea*

  Samoin kysyn, kumpaan jalkaan nuo on tarkoitettu? AI niin, tuossahan on kaksi leidiä, siis molempiin... toinen toiseen, toinen toiseen... aiiiivan. Jotain jää nyt kyllä auki ja sen on vanhaan tapaan PERSE :( *mököttää kans*

  VastaaPoista
 13. Polga: Kaipa noita kerjuukirjeitä ja tietojen kalastelua on ollut niin kauan kuin nettikin on ollut olemassa mutta tuo ehdottamasi uudelleen ohjaus olisi hiton hyvä juttu kaikkinaisen roskapostin osalta.

  Kumpaan jalkaan.. hiton hyvät asusteet mutta kun te naiset olette aina niin ronkeleita ettei teille kelpaa mikään ;)

  VastaaPoista
 14. Sirpa: No pakko myöntää (*tutkii vanhaa hakemustaan*), että mehän tossa ollaan. Mutta eikös siitä ole JO pari vuotta aikaa? ;D

  Peppis: Hyvää kahvia, mutta en luovuta;)

  VastaaPoista
 15. Ja tää kommenttiloota ei anna huudella väliin, pahus;(

  Mulle mitään rahakirjeitä tule, liian hyvä suodatin, se vie dollaritkin...

  VastaaPoista
 16. Rantis: viimeistään maanataina pitäisi tulla helpotusta (mikäli oikein ymmärsin) tähän kommaloota-asiaan tai sitten hylkään tämän ja palataan perusversioihin, joten kärsivällisyyttä pyydän ma.

  Hyvät cv:t muuten eli peppu pois rappusilta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pääsee väliin, jes!!! Tulin pois rappusilta, oli niin kylmä yö;)

   Poista
  2. Jep, tämä vanha systeemi palvelee paremmin kuin se ladattu versio mutta kaikista paras juttu on se ettet enää palelluta sitä pepaasi kylmillä rappusilla :D

   Poista
 17. Vastaa nyt ihmeessä sinne Ouagadougouhin, että saavut itse henkilökohtaisesti paikan päälle hoitamaan asian. Sinne päästyäsi voit sitten lauleskella vaikka että Я играю на гармошке у прохожих на виду, cожаленью день рождения только раз в году, ja katsoa, mitä ne sanovat siihen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva B, minä tässä mietinkin kuka se oli joka sitä venäjää osasi mutta tehän se olettekin! Saattaapi tulla lähitulevaisuudessa asiaa... ;)

   Poista
  2. Vaikka salaisen agentin koulutukseen kuuluukin laaja valikoima kieliä, se pitkän venäjän lukija taisi kuitenkin olla Marjaana. ;)

   Poista
  3. Ahaa, mutta mulla on jotenkin sellainen muistikuva että olisit joskus maininnut opiskelevasi ko. kieltä?

   Poista
  4. Enpä ole tainnut mainita. Joskus kauan, kauan sitten opiskelin hiukan.

   Poista
  5. Taasen muistin väärin mikä ei sinänsä ole ihme tämän lahon pääni kanssa.

   Poista
 18. No niin, nyt on sitten palattu vanhaan ja toivottavasti kaikki on hyvin; kommaloota löytyy tutusta paikasta ja vastailemaan pääsee, samaa harmautta ja yläpäänkin pyrimään mahdollisimman puhtaana.Vai onko vielä jotain?
  Kannattaa muuten käydä katsomassa oikean seinän Yet Another...linkki sillä siellä blogittaa suomalainen!

  VastaaPoista
 19. Ahhha, kommariaski löytyi ihan ilman turhia kilkkeitäkin. Kiitos.
  Pyh mä sanon sun bikineillesi paitsi jos Luostari muuttaa Mauille tai BoraBoralle. Sit mie oon niin messis, niin messis.

  Kerran piti oikein googlettaa mitä male enhancements tarkoittaa. Ota kuvahaulla niin selviää. Mulle myytiin niitä oikein urakalla. Nigerialaiskirjeitäkin on tullut mutta toistaiseksi olen vetokoukut ostanut suomalaisella nylkyrihinnalla autokaupasta. Kun on tuota kuormaa ajoittain vedettäväksi eikä ihan puutapilla nykäistä muuta kuin vekki asentajan ohimoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo ladattu versio kun ei totellut normi muokkausta ja sen tiimoilta tuli niin paljon negatiivista palautetta että paluu vanhaan on parempi.
   Saattaa mennä jonniin aikaa ennenkuin Luostarilla on varaa muutta Mauille mutta tokihan siitä ilmoitetaan kun se aika koittaa.

   Sulla on ollut sen verran järistyttäviä nuo kuvahakuun yllyttävät jutut etten tiedä kestänkö katsella mutta voihan sitä yrittää *Brhh* ja mitä veetokoukkuihin tulee niin kyllä nuo postit on erikoisia. Tosin niitä ei tule muuten katseltua paitsi kun siivoilee roskapostiaan pois, sieltä niitä löytyy pilvin pimein.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...