keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Luostari testaa ja toivoo mielipidettänne

Niin pal' ma teitä rakastan hyvä Luostarin väki että annan teille mahrollisuuren vaikuttaa tämän meidän ihastuttavan kivikasamme alati muuttuvaan maailmaan. Mitä sen väliä vaikka meikäläisellä tasapainoelimet vispaa (nyt kaatumisia 6 kpl) ja päätä särkee vallan erinomaisen terapoinnin jälkeen. En tiedä mikä naksahti selässä/päässä mutta sairaalareissun jälkeen elämä on ollut yhtä ”Hei, me kaadutaan taas” - maailmaa ja nyt on tämänkin vuokrahaasion seiniin tullut kopauteltua tuota muutenkin kärsinyttä kalloa sen verran lahjakkaasti jotta naapurikin riensi kysymään olenko ostanut kirkonkelloja vai mikä täällä kumajaa?Hell yeah, jos ei pian olo tokene niin sitten se ei tokene koska päivystykseen en mene sillä jonottaa voi ihan itsekseenkin ja eväitä voi syödä siinä samalla. Eikä ne muutenkaan tykkää terpparin aulassa eväspapereitaan krapistelevasta korpien miehestä, joka kaivaa voipaperista ylivuotista leipää ja juo villasukan sisällä mylkyävästä kossupullosta maitoa, sanovatten vaan että ihme kun tuonkin heppelin annetaan täällä lämmitellä. Eivät huomaa yhtään kun toisella on silmät siinä kunnossa että nillä näkee yhtäaikaa molemmat keskiviikot ja ruoto on samanlaista syheröä kuin Elopin eropaperit. Siinä muuten tekee eukko hyvän tilin huolimatta siitä, saako Stepi (näin kavereiden kesken) hillot vai ei. Viisas kottarainen sanoisi Hulkkosen Masa jolta on tuo lintujen bongaus lähtenyt lapasesta vai mitä sanotte siitä että kaveri pitää västärikin pesää päässään ja silmälasien tilalle asennuttanut heti helvetin jykevät kiikarit. On jonniin verran visto kattella sen lantun päällä keikkuvaa risukasaa ja teelautasen kokoisena moljottavia silmiä. Se kuitenkin Masasta ja Stepistä, toivottavasti herroilla ei elämä käy enää tämän vaikeammaksi.

No niin ja taas eksyin aiheesta mutta syy miksi poikkesin Luostariin vielä näin myöhään, oli siinä että tuo nykyinen blogipohja lähtee koska se ei muuta tee kuin v****lee ja sitä saa olla koko ajan rukkaamassa sen kuitenkaan rukkaantumatta – ÄÄRRHH!
Vaan minäpä olen viisas mies enkä mene lätkäisemään mitä tahansa pohjaa, vaan kysynkin teiltä armas seurakuntani mitä mieltä te olette uudesta pohjasta johon pääsette tutustumaan täällä. Huomatkaa nyt sellainen asia ettei se ole valmis koska se on aihio mutta lähinnä haluankin kommenttia värien suhteen, tässä uudessa se on valkoinen teksti harmaalla pohjalla mutta muuten tuon näköinen. Se kun katsokaas on niin etten pääse noita juttuja muuttamaan eli mallin mukauttaminen ei onnistu – ei ainkakaan meikäläisen taidoilla.

Mutta mutta! Tässä on taas sellainenkin pointti että Luostari tarjoaa apuaan eli jos kuka haluaa nähdä millaiselta oma blogi näyttäisi ladatulla pohjalla, niin sitten vaan tänne kopio nykyisestä pohjasta sekä ladatusta niin minäpä puljaan ne keskenään ja läväytän sen mallin näkyviin tuonne testiblogin puolelle. Tai sitten teette itsellenne oman testiblogin niin pääsette ehkäpä helpommalla mutta onpahan nyt ainakin sanottu. Tämä nyt oli tälläinen juttu kaikkien särkyjen keskellä koska yöstä tulee varmasti enemmän kuin mielenkiintoinen, joskin tämä istuminen on yhtä helvettiä joten en tiedä lähdenkö katsomaan kuusenkäpyjen kukkimista tuonne ryteikköön vai heittäydynkö naapurin ikkunasta sisään ja tiskaan heidän astiansa mutta jotain on keksittävä. Aamusta pitäisi lähteä maailmalle mutta jos olotila on vähääkään tätä luokkaa, niin sitten lähtö siirtyy päivällä sillä se osoittaa huonoa käytöstapoja jos menee toisten pihoihin kaatuilemaan ja oksentelemaan, sillä jälkimmäistäkin on tarvinnut jokuseen otteeseen harrastaa. Tuttu ilmiö on tarpeeksi särkee päätä. Joka tapauksessa, käyn julkaisemassa sen testiblogin ja jos te millään muotoa viitsisitte (nyt ja tulevaisuudessa koska minulla vispaa lantussa suht tasaseen) käydä katsomassa ja kommentoimassa niin hyvä. Kiitos etukäteen eikä se välttämättä ole tuo mutta aika vahva ehdokas kumminkin.

Hyvää illanjatkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


Ps. Jumalauta nunnat, satuin sivusilmällä näkemään mitä siellä taas touhutaan ja teidän (hetkellinen) pelastuksenne on meikäläisen huono mutta voitte olla varmoja että raippa soi heti huomenna mikäli se touhu ei lopu. Helkkari sentään teitä tenukeppejä...

Pss. Oikeesti en voi tulla ojentamaan teitä kun täytyy päästä vaimo koneelle, me kun kärsimme vielä hetken aikaa tästä yhden koneen helvetistä.

16 kommenttia:

 1. Minä kyllä tykkään tämän nykyblogin väreistä enemmän. Testiblogissa on mahrottoman kirkas tuo oranssi, ei sovi minun migreeniherkille silmille. Olen joittenkin blogien kanssa joutunut antamaan periksi, kun en vaan pysty lukemaan... esim mustalla pohjalla valkoinen teksti on toooooosi huono mun pääkopalle. Tuo valkoinen teksti harmaalla pohjalla on siinä ja siinä. Mutta jos nyt saa ihan suoraa kommenttia antaa, niin liian räyhä minun silmään on tosiaan tuo oranssi. Oikein tulee sellanen helpottunut fiilis, kun palaa sieltä tänne rauhoittavien värien huomaan.

  Koitahan nyt vaan mennä lääkäriin, eihän tuollanen kaatuilu ole mistään kotoisin! Mun isälle kävi aikanaan äksidentti, sen päähän putosi yhdellä työmaalla palkki. Onneks ei pahemmin käyny (silloin, myöhemmin työmaaonnettomuus koitui kohtaloksi, snif), mutta hetkellisesti sillä meni kyllä tasapaino. Olihan se vähän hurjaa, kun oltiin sitä vastassa lentokentällä... tyyppi hoippui koneesta pois, silmät mustana ja askel epävakaana... muistan (olin silloin vielä lapsonen) että äitiä hävetti ja taisipa sanoa, että näyttää kun se olis jotain känniläistä vastassa... Ja muistan, kun kotona isä ei meinannut osua oviaukkoihin!! Aika hurjaa!!

  Mun pitää mennä lukemaan toi sun ed. postaus, jos sieltä vaikka selviäis tän sun kaatuilun syy. Mut hei paranemisia sulle! ♥

  VastaaPoista
 2. Tsekkiblogi on liian räikeä eikä sovi Luostarin vakavaan henkeen sekä tarkoitusperiin. Muistuttaa joko numerolehteä tai kauppatelevisioonia - EIH, please - EI kidutusta enää....

  VastaaPoista

 3. Minä en ole (tällä kertaa) ollut tenujoukossa mukana!! Minä ryömin mudassa...
  Luen kyllä suoraa sanottuna tätä ah niin harmonista värisinfoniaa täällä puolen, kuin testiblogia. Simmuihin sattuu siellä!! (joo joo, aina me nunnat valitetaan..)

  Erityisen ikäv'ältä kuulostaa nyt sun olotilasi. Pirskutarallaa sentään, täytyyhän tollaselle nyt jotain tehdä, tuhoonhan me täällä Luostarissa ilman Rakasta pääjehuamme joudutaan!

  (pssst...hakekaa tytöt lisää ehtoollisjuomaa....)

  VastaaPoista
 4. On se testiblogi minunkin silmille liian häijy.Ihan alkaa ohimoita särkeä, kun pitkään katsoo.
  On varmaankin sulla on nyt nikamia siirelty ja hermoja härnätty liikaa,kun näin huonon olon ja huimauksen sait.
  Mulla fyssarissa käsiteltiin niskaa ja huimausta jatkui kaksi päivää. En toista kertaa antanut mokoman minua enää käsitellä.
  Kyllä se huono olo ohi menee jos vain ei ole rikottu mitään.

  VastaaPoista
 5. Tämä nykyinen on ilman muuta parempi kuin testiblogi. Slideshow:t ynnä muut vilkkuvat tekevät siitä kuin jonkun markkinapaikan, ei hyvä. Sattuu päähän kun siellä lueskelee.. ei sitä, please!
  *pyysit rehellisen mielipiteen*

  VastaaPoista
 6. En tiedä minkälaiset koneet (tai silmät) noilla muilla nunnilla on, mutta mun mielestä toi testiblogi on paljon parempi ku tää. Sivupalkit on vähän sekavia, et jos niitä saa fiksattua ni even better.

  Mut siinä olis luostarimaista tunnelmaakin...!

  VastaaPoista
 7. Ainakin tämän aamun versio on oikein hyvä, papyrukselta lukeminen sujuu.

  En ehtinyt/pystynyt eilen kommentoimaan mitään. Pääni pysyy sekaisin ensi viikkoon asti, hyvä että saan sukat matkaan tänään. sekin meinasi olla ylivoimaista.

  Hippohin en eilen ehtinyt.. kirjastosiivessä on niin rauhallista. Taisin unohtua lukemaan kääpiöiden ..ööh.. seurustelutavoista.

  VastaaPoista
 8. Tämäkin nunna liputtaa enemmän nykyisen version puolesta. Enkä muuten ole huomannut mitään ongelmia tämän kanssa.

  Mitä ihmettä ne sun kanssas sielä teki?! Mun korviin kuulostaa yläselän jumitukselta. Menikö sulla kenties jonkin "terapeuttisen" liikkeen ansiosta selkä uudenlaiseen jumiin?
  Vähän ihmetyttää sekin, jos ovat alkaneet akuuttia selkäkipua liikehoidolla hoitamaan. Liikunta on toki hyväksi selkäsairauksien kohdalla, mutta itse selkälihasten vahvistaminen tulisi aloittaa vasta siinä vaiheessa kun akuutit vaivat ovat poissa. Siihen saakka paremminkin jotain verenkiertoa vilkastuttavaa rauhallista ja tasaista liikuntaa (kävelyä, sauvakävelyä jne...).

  VastaaPoista
 9. Blogi oli jo poistettu, kun sinne kerkisin. Koetahan apotti toeta tuosta kaatuilusta, nyt alkaa huolestuttaa sun puolesta.

  VastaaPoista
 10. Heli: Kiitos palautteesta ja tämähän tulee nyt jälkijättöisesti eli näillä mennään ja toivottavasti viihdyt. Samaa mieltä kuitenkin siitä että pidemmän päälle tasainen väri on parempi koska silmä ei väsy niin nopeasti, sama juttu kun on pidempään koneella.
  No on teidän isällännekin ollut aika tilanne aikoinaan ja onhan se niin, ettei tuon pään tai siihen liittyvien juttujen kanssa parane pelleillä. Itse luulen tai tiedän että siellä nyt jäi taas joku niin pahasti juntturaan että se laittaa sandaalin vispaamaan tavallista enemmän.

  Polga: Niinkuin aina, on sitä sinun sanaasi kuunneltu ja uskottu! :D *Vapisee vieläkin*

  Pohdiskelija: Tiedänhän minä että sinä loppujen lopuksi olet hirmu kiltti (khihihii) etkä varmaankaan ole ollut mukana menossa. Mitä taasen terveydentilaani tulee, niin eiköhän se tästä "Mikäs pahan tappaisi" -teemalla ala korjaantumaan :D

  Sanna: Niitä on hetkiä jolloin itseänikin kylmii ja toivotaan ettei tästä jää pysyvää olotilaa.

  Rantis: Juu, näinhän tämä tilanne on nyt mutta suurissa suunnitelmissani on pykätä sellainen slide-show jossa teidän postauksenne näkyisivät, joskin mun on ensin saatava t kommentteihin suoraan vastaaminen jotenkin pelaamaan sillä tämä nykyinen systeemi on perseestä.

  Riri: Eipä mitään sillä kyllä sinä tiedät mitä minä tarkoitan ja ajattelen (vielä kun saisi sut jonain päivänä uskomaan) :)

  M: No entäpä tämä? Onko tylsän harmaa vai menetteleekö? Et muuten usko kuinka hienoja blogipohjia on kun oikein ajan kanssa niitä etsii, varsinkin se Crypted Angel olisi ollut hieno (mutta mustan ja punaisen sekoitus) !

  Puskis: No hyvä jos olet tyytyväinen ja koitahan ottaa nyt rauhallisesti ettet vallan pala loppuun. Sun täytyy sitten aikanaan näyttää mulle mitä sukkien saaja twiittasi sillä eikös hän niitä aikaisempiakin ole huomioinut noissa twiiteissään?

  Simpukka: No nythän ollaan tässä tilanteessa ja harmittaa nämä jälkijättöiset kommentit mutta toivottavasti tämä kelpaa.
  Ei siellä fys.terpassa mitään sen paremmin jumpattu tai muutenkaan riehuttu, vaan niskassa napsahti kun opettelin yhtä hyvin yksinkertaista liikettä. Kipa tämä menee ohi ajan kanssa.

  Tsompi: Jep, poistin sen kun menetin hetkellisesti uskoni mutta se on tavallaan varalla, meikäläisen kun täytyisi saada tämä kommaloota pelaamaan vanhaan malliin mutta nämä ladatut pohjat eivät oikein tottele tätä mun "ylivertaista koodaustani" :D
  Kaatuilen hetken aikaa ja odottelen hetkeä kun joku naksauttaja soisi mulle sen vapauttavan hetken mutta ne tuntuvat olevan kovin kiireisiä näinä aikoina.

  VastaaPoista
 11. Rakas apotti, tämä kyseinen sukkien vastaanottaja ei olekaan missään sosiaalisissa medioissa :/ Pistin vastauskuoren mukaan, ehkä saan sen jo vuoden päästä takaisin :D

  VastaaPoista
 12. Puskis: Jaahas, uusi aluevaltaus on näköjään menossa! Suoraan kotiovelle toimitettuna paketti saakin aivan toisenlaisen huomion ja arvon kuin fanpostin seassa olevana nyyttinä, joten ties mitä se poikii..?!

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...