torstai 19. syyskuuta 2013

Luostarin kiihkeät 365 päivääMitä suurimmat kiitokseni teille, te kauniit nunnani ja muutkin seurakuntani jäsenet tästä ensimmäisestä ja perin kiihkeästäkin vuodesta. Tämä aikakirja olkoon kiitokseni teille ja seuraavat statistiikat eivät ole mitään brassailua (koska touhu on perin vaatimatonta jättiläisiin verrattuna), vaan haluan kertoa teille mitä te olette saaneet aikaan. Tämä meidän Luostarimme on nyt sitten virallisesti 1- vuotias ja se mitä olen silmäillyt liikeenteen lähteitä, niin olemme saaneet aika yllättävienkin sivustojen mielenkiinnon heräämään. Näillä en tarkoita mitään synnillisiä sivustoja vaan isoja joista osa varsin virallisia. Ehkäpä kaikista ilahduttavinta on tieto että teidän touhujanne arvon seurakunta, seuraa eräs isohko luostari tuon itäisen naapurimme maaperällä. Aivan totta ja ihan mielenkiinnosta kävin katsomassa (via erään palvelun tarjoamat satelliittikuvat) niin se on komea paikka keskellä..enpäs sano mitä. Touhujanne seurataan aktiivisesti useammassa kymmenessä maassa aina afrikkaa ja taiwania myöten, joukossa jopa sellaiset aasian maat joista luulin tavan kansalaisen olevan lähes mahdoton päästä nettiin. Paitsi jos kyseessä ei olekaan tavan kansalainen....(terveisiä kirjekamu -Kimille!)
Asia mistä olen toitottanut ja mistä olen myös erittäin kiitollinen, on teidän runsas kommentoiminen. Aikakirjoja ennen tätä on 405 ja kommentteja 11398 ja se on sikäli hartaiden toivomusteni täyttymys koska se edustaa sitä asiaa mihin pyrinkin eli Luostarin toimimista ilman meikäläistä. Loistava esimerkki oli nämä teidän muutaman päivän takaiset syntiset touhunne med viattomat munkit, joita muuten seurasi noin kolme ja puoli sataa matkaajaa. Siinä on varmasti moni joka on klikannut nimimerkkiänne ja siirtynyt teidän omaan blogiinne, ajatellut että voi hyvä tavaton – voiko tämä olla sama henkilö joka parasta aikaa vetää Luostarissa viiniä ja rytyyttää munkkeja? (tähän kohtaan pitkä rivi silmää iskeviä ja nauravia hymiöitä).
Se on sitä oikeaa asenetta <3 <3 <3 !!!

 Mañana lähetti pikkuleipiä joista suuri kiitos!


En käy nyt enempää horisemaan vaan haluan vielä kerran kiittää teitä kaikkia sillä te teette Luostarista sen, mitä se on tänä päivänä. Toivon että jaksatte jatkossakin olla menossa mukana joka tulee näillä näkymin olemaan kenties entistäkin Luostarimaisempaa unohtamatta kuitenkaan asiapuolta (demoninen nauru) ja muita tärkeitä juttuja. Jos oikein hyvää tuuri käy niin ehkäpä seuraavana vuonna saamme isommat juhlat aikaiseksi. Meikäläisen täytyy ainakin sitkeästi jatkaa yhtä kosioreissua (vaikka rukkasta tulee..) ja tehdä muutenkin paljon töitä tämän rakkaan pikku Luostarimme eteen.Mun piti ilahduttaa teitä uudistuksella jota olen kohta viikon hieronut mutta ei se taaskaan ottanut luonnistuakseen, syystä että minä en osaa tökätä yhtä koodin pätkää oikeaan kohtaan ja sekös ottaa pattiin. Tietysti tällä surkealla englanninkielen taidollani on tässäkin asiassa suuri merkitys sillä ylipäätään kaikki mitä teen englanninkielisten ohjeiden mukaan, tapahtuu niin sanotusti 1 x 2 – menetelmällä ja senhän tietää kuinka siinä käy mutta sen takaan että tässä lähitulevaisuudessa tulee ainakin yksi asia muuttumaan joka koskee teitä ja teidän blogienne näkyvyyttä Luostarissa.

Tämä jää hieman lyhyehköksi tällä kertaa sillä kohtapuoliin täytyy lähteä jälleen lääkäriin mutta onneksi se onkin sitten päivän ainoa meno joten palaan Luostariin heti reissun jälkeen. Sitten ihan tiedotusluontoinen asia; meidän talous on tällä hetkellä yhden tietokoneen varassa sillä nuo mainiot Mr. Sokerivuoren pelit kärvensivät eukon läppärin ikiajoiksi (totta, kävi hieman liian lämpöisenä) ja näin ollen joudun rajoittamaan tätä omaa nettiaikaani. Uusi kone on jo tilattu ja sen pitäisi saapua viimeistään ensi viikolla. Olkoon se osana hääpäivän lahjaa (joo joo, ostan kyllä lisäksi jotain romanttisempaa) joka sattuu olemaan huomenna, jolloin tulee viisi vuotta avioliittoa täyteen. Muutenhan tätä eeppistä taistoa rakkautta on kestänyt yli kolmetoista vuotta.

Kiitos teille ja oikein hyvää torstaita, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

32 kommenttia:

 1. Onnea luostarille ja hääpäivälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan kovasti ja pahoittelen kun meni tänne tulo näin myöhään kun asiat hieman mutkistuivat lääkärireissulla.

   Poista
 2. Mä yhdyn edelliseen puhujaan!! *skåålaa*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Puskis! *ottaa huikan omituisen näköisestä taskumatistaan*

   Poista
 3. Suukkoja ja onnea yksi vuotiaalle blogille ja sen kirjoittajalle.On ollu ilo olla täällä touhussa mukana :D
  Onnea myös hääpäivällenne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva ja mukava kuulla että olet viihtynyt <3

   Poista
 4. Onnitteluni maailman parhaalle luostarille ja sen perustajalle!
  Ja tietysti myös hääpäivälle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan oikein paljon ja hienoa että liityit joukkoon, sun kaltaisia saisi olla tässä maailmassa enemmänkin <3

   Poista
 5. Onnittelut blogille tulivat sähköpostiisi;)

  Hyvää hääpäivää Korpikylään !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rantis oikein paljon ja ehdin päivällä juuri ja juuri käydä katsomassa sen kuvan ennenkuin asiat täällä päässä muuttuivat niin, että mulla meni koko päivä maailmalla. Se kuva kyllä tulee löytämään paikkansa Luostarin seinällä - oli se niin hyvä :D

   Poista
 6. Onnittelut maailman omituisimmalle Luostarille!! Viihdyn täällä niin hyvin, etten ikuna lähde pois. :))

  Hyvää hääpäivää Pepsukalle ja Vaimolle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Sirpa, kiitos paljon ja hieno kuulla että pysyt omituisessa menossa mukana!
   Välitän onnittelut myös tuolle parast'aikaa ja ilmeisesti jäätelöä? syövälle naisihmiselle :D

   Poista
 7. Onnittelut täältäkin, sekä luostarille ja hääpäivälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina ja terveiset menevät myös eukolle.

   Poista
 8. Onnea, onnea! Luostarissa riittää vilskettä ja hääpäivät senkus lisääntyy. Maailmassa kaikki hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit oikein kovasti ja tällä hetkellä näyttää suht rauhalliselta :D

   Poista
 9. Mä olen ihan samaa mieltä siinä, että me parin illan takaiset bilettäjänunnat, ei todellakaan olla sitä, mitä meistä luullaan! Me ollaan paljon tuh...pahempia!! J hyvä niin, kyllä jokaisessa pitää ainakin ne kaksi puolta olla...Täällä Luostarissa on vain niin kiva ja suvaitsevaien tunnelma, että me kiltitkin ollaan uskallettu tulla kaapista ulos. Kiitos siitä kuuluu Apotille, joka suurella sydämellä meitä erehtyväisiä nunniaan hoivaa!
  Isot onnittelut Luostarin olemassaolosta, Apotin hienosta "työstä" ja siitä, että se sinun ikioma Päänunnakin on jaksanut matkassasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan paljon ja kyllähän te ihania olette vaikka välillä teidän kanssa on kyllä purjeissa! Mukavaa että olet viihtynyt ja toivottavasti jatkossakin saan nähdä teikäläisen horj..ei kun sipsuttelevan messuun :D

   Poista
 10. Kiitos, Peppone, itsellesi! Tästä on hyvä jatkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana ja koitetaan pitää pystyssä tätä Luostaria jatkossakin vaikka ei tämä elämä aina niin helppoa olekaan <3

   Poista
 11. Täältä tulee paitsi 1-vuotissynttärionnittelut, myös erityismaininta ilmeisen onnistuneesta vaimovalinnasta.
  Ihan kaikki ei varmaan moista nunnien paljoutta luostarin käytävillä suvaitsis :). Että ei muuta kuin erityisterveisiä ja hatunnosto (vai mikä ikinä onkaan) vaimolle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän Annukka oikein sydämeni pohjasta ja kyllähän tuolla vaimolla kärsivällisyyttä piisaa vaikka muuten melko tulinen luonne onkin ;D

   Poista
 12. Minä jo viritin lyyrastani hartaita säveliä varten, kunnes järkiinnyin, nakkasin lyyran luostarin lanttumaahan ja siirryn suoraan onnittelujonoon. Kellarista kuuluu kohta kuitenkin lupaava bassonjytke joten musiikkipuoli on näissä bileissä ilmeisesti hyvinkin hallussa.

  *dance like nobody´s watching*

  Lämpimät onnittelut täältä itämaalta sekä Luostariin että avioliiton auvoisaan rauhaan.

  Jaxuhali ja voimajoutsen!! Olkoon voima kanssasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sinä olit viritellyt lyyraasi niin minä olin valmistautunut kumartamaan sinut tavatessani mutta nuo Voimajoutsenet ja Jaxuhalit saivat minut jälleen lyyhistymään nyyhkyttäväksi rauniokasaksi.
   Kiitän kuitenkin oikein paljon ja olkoon voima myös sinun kanssasi, sinä kiiltäviä vartalonkuvia palvova naaras!

   Ps. Tuo tanssimiseen liittyvä lause on niin totta noin 02.15 jokaisessa suomen ravintelissa missä vain soi musiikki.

   Poista
 13. Hippis hippis hurraamum!
  Kiitos luostaristasi!

  Hip hip hurraa myös hääpäivällenne *ruusujen terälehti-sade*
  Hieno homma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan itsellesi Mañana, sinä se olet sellainen ilopilleri ettei paremmasta väliä! :D

   Poista
 14. Onnet vain "pienokaiselle", onhan tuosta ollunna iloa joka käynnillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne-Riitta oikein kovasti ja mukavaa että olet viihtynyt täällä.

   Poista
 15. Olen nyt myöhässä onnitteluiden kanssa, mutta nyt ei ole niin jonoa. Täältä tulee oikein iso halaus <3 Ei jaxuhali, älä pelkää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki oikein paljon ja hyvä kun varoitit sillä mä olen aika säikky noiden *brrh* tiettyjen sanojen suhteen ;D

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...