perjantai 6. syyskuuta 2013

Luostarin radio presents: kiroukset ja unet

Luostarin radiossa nyt: Totaalisesti lamaannuttavat Voimajoutsen – ja Jaxuhali-kiroukset, jotka saavat ihmisen vaipumaan koomaan ja nyyhkyttämään useita tunteja hysteerisen vapinan ravistellessa kehoa.
Eroottiset unet ovat niitä parhaita kuten myös ne joissa ihminen pääsee lentämään – voiko sen vapauttavampaa tunnetta olla?

Hallusinaatiot korvaavat univaikeuksista kärsivien öiset näyt ja saattavat heidät usein pulaan, koskaan ei voi tietää onko edessä seisova ihminen todellinen vai ei. Lisäksi paljon muuta horinaa ja korahtelua.

10 kommenttia:

 1. Paras uni on ehdottomasti sukellusuni, jolloin huomaa pystyvänsä hengittämään veden alla. Paras. Ehdottomasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, Nollis sä et tiedä kuinka mä olen sua odottanut! ;D

   Uskon sua että sukellusunet ovat hienoja ja ottaakin päähän kun en niitä koskaan ole nähnyt (enkä tuurillani varmasti koskaan tule näkemäänkään). Kaiketi tuo hengittäminenkin on jotain kahleista vapautumista kun uppeluksissa olo on muuten ihmiselle varsin ahdistava ja hukkumiseen liittyvä olotila tai tunne. Onnellinen olet sinä nähdessäsi noita ja siitä tulikin mieleeni, että voisit muutenkin vähän raottaa sitä sielunelämääsi - vaikkapa unista kertomalla :D
   Hyvää sunnuntaita!

   Poista
 2. Prkl, kirjoitin pitkän kommentin ja sitten se katosi.

  Viestin info tiivistettynä:

  - voimajoutsen; täysin uusi sanatuttavuus (ärsyttävä sellainen, tosin)
  - näin kerran unta, jossa käsikranaatti räjähti ja osui mun oikeaan kylkeen. Siihen kohtaan sattui vielä pari tuntia heräämisen jälkeenkin
  - viimeksi toissayönä näin taivaallisen ihanaa unta, joka ei ollutkaan unta vaan totta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höhö, olisin niin mielelläni lukenut sen. Voimajoutsen on nimensä mukaisesti perin voimallinen kirous jota tulee käyttää harkiten, eikä sitä sovi taitamattoman viljellä sillä seuraukset ovat vakavat.

   Käsikranaatti todistaa unien voiman ja mitä taas tuohon taivalliseen uneen tulee, niin ei ole soveliasta että Luostariin tullaan brassailemaan org..eikun olotiloilla :D

   Poista
  2. No sorry, mut öääh kun se on niin ihana! (ai niin, ei saanut hehkuttaa) :D

   Poista
  3. juuu, en hetkeäkään epäile ja nythän neidillä säästyy sukat kun elo on pelkkää leijailua :D

   Poista
 3. Kiitos rakas,puheesi lohdutti minua,tänä perkeleen päivänä.
  En ,ei kukaan jaksa aina olla aurinko ja tänään olin tyhjentää koko viinakokoelmani ja se ei olekaan mikään ,tyyliin yksi pullo piilossa.
  Unet,ne on lohtu,kun on yksin ja pelastus jos on liikaa hälinää.Näen unia ja muistakin ne mokomat,mikä laitetaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rakkaani, onko maailma kohdellut kaltoin? Pusuja äläkä nyt sorru ryyppäämään vaikka kuinka v******isi sillä se ei muuta kuin pahentaa tilannetta (joka toivottavasti on jo ohi).

   Laita vaan kaikki tulemaan koska haluan nähdä mitä teikäläisen päässä oikein liikkuu ;D

   Poista
 4. Minun lempiunessani on punainen lentokone, pieni, yksipaikkainen ja ilman kuomua. Sillä lentelen ja katselen maisemia. Mutta hiivatti kun sitä ei ole vähään aikaan näkynyt. Missä lie ja kenen unissa seikailee... Mutta kun se tulee, niin se pysyy yleensä monta yötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista koska tuolla lentokoneella on varmasti joku syvällisempi merkitys ja asian kiinnostavuutta lisää se että se pysyy monta yötä!

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...