perjantai 27. syyskuuta 2013

Luostarin remontti on vihdoin valmis

Tässä se nyt on joten tervetuloa maalattuun ja remontoituun Luostariin, koville otti sillä kello on juuri nyt 23.45 enkä sitten päässyt edes käymään naksauttajalla joten päässä soi ja sandaali vispaa edelleen. Tärkeintä on kuitenkin nyt se, ettei tämän perkeleen Luostarin ulkoasua remontoida seuraavaan sataan vuoteen jo pelkästään siitä syystä että olen tämän illan aikana kahlannut läpi yli 2000 pohjaa (valehtelematta), palauttaen testiblogin hetkeksi (poistetuthan saa takaisin vielä 90 päivää) ja kierrättäen sen läpi noin kymmenisen teemaa. Monta kaunista ja tummaa/mustempaa jouduin hylkäämään kunnes sitten törmäsin tähän Tristaan – jos nyt oikein muistan tämän pohjan nimen. Tasaisen mutta valoisan harmaa suht hyvän kokoisella fontilla ja muutaman gadgetin jouduin lataamaan uudelleen koska edelleenkään tässä ei pääse värejä tai muutakaan muuttamaan joten viimeisimmät kommentit (eli rienaukset)-gadgetissakin teksti näkyi valkoisella eli se oli pakko vaihtaa. Tuleehan tähän pientä hienosäätöä kuten varmaan ymmärrättekin mutta en enää tähän aikaan niitä rupea väsäämään, hyvä kun sain kunnialla ladattua tämän uuden pohjan.

Selkä-ja niskafiiliksiä

Toivottavasti käy sillä minä en aio tätä muuttaa (koska se merkitsisi uuden lataamista) mutta en myöskään haluaisi kenenkään kärsivän lukemisesta. Pahinta olisi jos ei pystyisi lukemaan ollenkaan ja sitä minä en halua minkä johdosta kävinkin monta jaakobin painia itseni kanssa koska tuolla netin syövereissä on aikas monta hienoa juttua, mm. Crypted Angel ja muut. Enivei, huomenna tulen mitä todennäköisemmin olemaan koko päivän kotosalla ja nyt kun tämä perkeleen veivaaminen Luostarin kanssa loppui, niin pääsen vihdoin hoitamaan lukulistaani ja vastailemaan kommentteihin. Aamulla taas uutta ja tavanomaisempaa hourailua koska nämä viimeiset ovat olleet olosuhteiden pakosta sellaisia tilannekatsauksia mutta en minä ole päästäni tervehtynyt joten tiedätte ettei se elo täällä Korvessa niin rauhallisesti tai tasapainoisesti ole mennyt vaan päinvastoin.


Nyt kuitenkin hyvää yön jatkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

12 kommenttia:

 1. No niin!! Tuskalla ja hiellä on sinun blogisi väännettävä! Mutta nyt on hyvä mieli, eikös? Kun vielä tuo terveyspuoli saatais edes jonkinlaiseen kuntoon, niin avot! Vai Apot?

  VastaaPoista
 2. Hienot on maalit Luostarissa. Hyvin pystyy lukemaan :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on nyt oikein kiva ja harmooninen.
  Parane nyt,meitä ilahduttamaan uusilla tempuillasi :D

  VastaaPoista
 4. Kaikki kelepaa mulle. Jos on pientä tekstiä, niin ctrl+ peliin, jos on väärän väristä niin maalaus peliin ja semmosta. Onhan tämä ainakin selkeä, kun täällä Luostarissa on niin paljon kaikkea rojua nurkissa.

  Harmillista, ettet päässy niksauttajalle... paitsi että sillon voisit olla vielä liikuntakyvyttömämpi hetken aikaa. Hyvää päivää!

  VastaaPoista
 5. Jeppistä, pirteä harmaa piristää aina.

  VastaaPoista
 6. Polga: Kiitoksia! :D

  Pohdiskelija: Näinhän se on ettei mitään saa ilmaiseksi ja seuraavana vuorossa onkin tämä kommalaatikon remontti. Hitto kun tämä malli ei anna vastata suoraan kommenttiin.

  Sirpa: Kiitosta vaan kovasti ja voit uskoa että hetken aikaa oli perkeleitä ilmassa ;D

  Rantis: No kiitosta vaan ja sinä sen ATK-ihmisenä uskot kun sanon ettei tämä ollut taitamattomalle mikään helppo rasti :)

  Ritva: Hyvä jos miellyttää silmää ja koitetaan kuntoutua viikonlopun ajan. Lekureille on melkoista tunkua eikä niitä aikoja niin vaan saa mutta eiköhän se tästä.

  Outi: Mukavaa jos sinäkin tykkäät koska tehän olette ne joiden mielipidettä minun pitää kuunnella.

  Sanna: Jep, konstit on monet ja nyt on romujakin potkittu hieman nurkkiin enkä teistä muista tiedä mutta meikäläisen yhteyksillä tämä latautuu nopeammin kuin vanha.
  Jso olisin saanut ajan Taivaalliselle Naiselle olisi tilanne nyt paljon parempi mutta turha toivo. sillä muijalla on kalenteri aina täysi.

  Hirnakka: Tattista vaan ja kyllä tästä selvän saa, meikäläiselle kun se täysin valkoinen pohja ottaa aavistuksen noihin silmiin ja varsinkin tähän toiseen.

  VastaaPoista
 7. Nyt on nätti kuin patalappu :D.
  Ja mun kaltainen puolisokeakin näkee oikein mainiosti lukea tekstit.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Annukka (vai vielä patalappu..:D ), hyvä jos on helposti luettavissa.

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...