perjantai 6. syyskuuta 2013

Noituutta ja sudella ratsastamista

Juttu on nyt niin, että kuumeeni ja perin viivakoodimaisen oloni takia saatte tänään kuunnella rahisevaa ääntäni Luostarin radiosta. Koitan tropata ja olla vaakatasossa ainakin tämän aamupäivän joten lähetystä pukkaa johonkin aikaan iltapäivästä, sillä nyt vuotaa klyyvari siihen malliin ettei kirjoittamisesta yksinkertaisesti tule mitään eikä tuo pää muutenkaan pelitä. Lähetykseen tulee asiaa noituudesta (Jaxuhali-ja Voimajoutsen-kiroukset joita nykyään huolestuttavassa määrin langetetaan onnettomien sielujen päälle) sekä unien tulkintaa jotka ovat toisinaan niin ..eroo....siota käsitteleviä että ne saattavat tälläisen hurskaan sielun täydellisesti pois tolaltaan (ratsastin viime yönä sudella yhdessä erään Blogsphereläisen,  epäjumalankuvia palvovan naisen kanssa ja syynä tähän oli se että hänellä oli jumalaton kiire junalle). Iltapäivästä siis, olkaahan kiltisti.

Saattaa muuten olla että siinä unessa oli jotain tälläiseenkin viittaavaa aktiviteettia mukana mutta sehän onkin sitten aivan toinen juttu..Niin, ja hyvää perjantaita sekä alkavaa viikonloppua teille Luostarin asukeille sekä kaikille matkaajille.

19 kommenttia:

 1. Hei tuossa kuvassahan tapahtuu ilmiselvästi Avara luontomaista toimintaa jossa siemen koitetaan saada naisen mahaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvin lähellä ollaan ja kenties niin lähellä etten paljasta enempää ;D

   Poista
 2. Yritä parannella itseäsi ja oikein mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roz rakkaani ja hyvää viikonloppua sinullekin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Juuri näin Polgaseni, juuri näin... :D

   Poista
 4. Jäämme odottamaan lähetystä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, se on tätä kirjoitettaessa ilmestynyt ja toivottavasti myös kuunneltukin :)

   Poista
 5. Manasin täältä kohtuullisen ison parven Voimajoutsenia tuomaan lempee ja lämpöö elämääsi. Mukaan osui vahingossa pari valkoposkihanhea mutta marssita ne paikallisen Torppauspihan portaille pask.. laiduntamaan.

  Jaxuhalit sinne, sushukkasista ei mitään havaintoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä senkin! Se on kuule niin että kohta on Syyrialaisen nokka itäsuomea kohti ja saat isän kädestä ;D

   Valkoposkihanhien osoite sen sijaan osui oikeaan sillä nyt sieltä tulee miltei kerran viikkoon mitä ihmeellisimpiä tarkennuspyyntöjä / päätöksiä.

   Jaxuhalit sinne eikä mene kauan kun siellä susiakin jolkottelee, ties vaikka yllättäisivät kotonurkilla tai lenkkipolun varrella :D

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos, koitetaan ja nyt on helpompi vaihe menossa - nuha tuntuu helpottavan.

   Poista
 7. Kuuntelihan tuota... vaan huomas, ett väsyksissä koko ukkopaha, ajatukset sinkoilivat ja puhe pätki muahhahahhaaaaaa. Juo kuumaa aspiriinia ja voitele käärmesalvaa nenun alle. Kyll se siit.
  Joku pahapäinen akka heitti meikän ulos luostarin puutarhavajasta notta kysyisinkin, että oliskos mahdollista saada telttaa? ja spriikeitintä, ja makuupussia, ja tyroxalustaa, ja yhtä pientä kattilaa? Ja kynttilää, saa olla käytettykin. Ai pitäis hakemuksia yhteiskunnalle väsätä? Muistelisin päässeeni eläkkeelle kertahakemalla, taisin hakea sieltä poskin väen vängällä. Ei se toiminut niinkään päin :)
  Huolehtisin mielelläni kyll aterianjämien hävittämisestäkin. Sinne vaan luostarin portille, lämpimänä kiitos.
  Kiva oli kuunnella lämpöistä ääntä, ei o enää niin kolkkoa. Terkut vaimolle t; ulkoistettu kääkkä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ajatukset sinkoilevat aina vaikkakin olin ihan tattis kun illalla tein tuota lähetystä. Kuules, Luostarissa ei ketään heitellä pihalle eikä minnekään muualle ja se on parempi että punkkaat mun kammiossa niin saat olla rauhassa.

   Torppauspihan kanssa on mukava vääntää ja saas nähdä miten käy mutta kuten sanottu, mulla on aikaa ja kärsivällisyyttä joten aion katsoa pelin loppuun asti.

   Lopuksi: minun ääneni ei ole koskaan kolkko vaan täynnä vaaleanpunaisia sydämiä ja btw, mun kammion jääkaapissa on ruokaa ja siinä pöydällä on itsensä Arevan valmistama Olkiluoto III - merkkinen mikro jolla mämmin saa lämpöiseksi. Vaimo kiittää terkuista ja lähettää sullekin terveisiä.

   Poista
 8. Jaxuhalit... puistattava sana!! Brrrr...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, Rouva L! Totta, jaxuhalit on sangen voimakas loitsu joka saa paatuneimmaltakin ihmiseltä veret seisahtumaan..

   Poista
  2. Saiksä mun sähkärin, jonka jo aikaa sitten laitoin?

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...