maanantai 23. syyskuuta 2013

Päätäni riivaavien demonien puheenvuoro

Saatatte olla tietoisia siitä että meillä multipersoonista – joita myös riivaajiksi kutsutaan – kärsivillä kahjoilla on kausia jolloin näille demoneille on annettava periksi ja päästettävä ne tuomaan julki omat, usein hyvinkin omituiset ja houreiset ajatukset. No, nyt on sellainen tilanne ja koska tuon tämän asian pitkän harkinnan jälkeen julki, niin  näissä Luostarin aikakirjoissa saattaa tulla jatkossakin esiintymään DT-merkinnöillä esiintyviä tekstejä, joiden seassa on omien hourailujeni joukossa näitä ärsyttävien doppelgangereiden jaagaamisia. Tunnistatte ne lukiessanne tekstiä joiden joukossa on DT (demonien teksti) – merkintä ja tekstin saatte näkyviin klikkaamalla DT-merkintää.

Arkipäivää taiteellisin silmin...


Sitten asiaan: Mikäli joku vielä ihmettelee lukulistan puuttumista niin tästä pääsee aamun selventävään tekstiin, missä selvitetään lukulistan nykyinen sijainti ja miten sinne pääsee, sill..

DT ”Njää njää äijä, lakkaa nyt saatana vaahtoamsta siitä listastasi ja hommaa neitsyitä! Jumaliste että pitikin törttöillä helvetissä ja saada kurikomennus tänne perkeleen ryteikköön teikäläistä riivaamaan, niin on tylsää että me Grab'athalin kanssa olemme ryhtyneet tekemään ristipistotöitä sun keskushermostosi haarakkeista joissa ei niissäkään ole paljon hurraamista. Koita nyt edes sytyttää itsesi tuleen tai tehdä jotain muuta repäisevää. Niin tai tee se viime talven kokeilu jossa koitit sulaako jääpuikko sun artturissa – se oli hupaa katseltavaa kun jouduit teholle rengslihaksiston paleltumavammojen vuoksi!”Tänään meni jälleen päivä pitkäksi, ensin Torppauspihassa sai jonottaa parisen tuntia ja sairaalakäynnillä selvisikin että hoitavan lekurin sairasloma jatkuu ensi kuulle joten se niistä lausunnoista. Hänen kun piti tänään palata töihin ja selvittää lähteekö lausunto suoraan vai vilautanko ruotoani eli katsooko hän selkääni uudestaan. Ei muuta kuin uudestaan Torppauspihaan selventämään asi..

...ja todellisuudessa.


DT ”AARRGGH!!! Taas sitä polipompaa ja hilpatihallaa selästä ja sen kestävyydestä. Odotas käpy kun vinkkaan Harom'ille että tarvitset hiukan tuskaa elämääsi joka on nykyisellään näköjään liian helppoa sellaiselle mulkulle kuin mitä sinäkin olet. Jo vain siinä on taas lärvi punainen ja ihmiset katselee kun mättäät itseäsi turpaan, sullahan on muutenkin hullun maine. En nimittäin tiedä ketään toista jolle on annettu porttikielto pankkiin sen takia, että on väitellyt kovaan ääneen tilin saldosta pankkiautomaatin kanssa. Voi vittu mutta miks piti joutua tuollaisen vajakin riivaajaksi?”

aa ja selvisihän se kun vietti miltei toiset kaksi tuntia tuossa helvetin esikartanon eteisaulassa. Muuten sitten olikin sitä samaa kyntämistä eli erään vanhemman rouvashenkilön ajoneuvon siirto muutaman kymmenen kilometrin päähän korjaamolle, selostukset autonasentajalle toivotuista korjauksista ja kyydin taikominen kotiin. Että sem..

DT ”No niin niin, olisit hypännyt tielle ja rekan telin alle niin olisit päässyt pyörimään renkaiden välissä koko hauskan kotimatkan! Ei sitten tullut tälläinen halpa ja ympäristöystävällinen matkustustapa mieleen. No eipä mitään, uskonpa että Torbeal auttaa ensi kerralla sillä voit luottaa siihen että tuo sun kitinäsi liftaamisesta on nyt kuultu eikä teikäläisen koskaan enää tarvitse sitä tehdä niin totta kuin nimeni on Sabatiel!”

..mosta tälle päivää mutta ajattelin kuitenkin laittaa tämän vielä tänään kun muutenkin on ollut sellainen selventävä päivä. Noista demoneista jotka huutelevat, ei kann..

DT ”ja tasan kannattaa välittää sillä me olemme se joka tässä kioskissa määrää..”

Hiljaa! Niin, niistä ei kannata välittää ensinnäkin niiden kielenkäytön vuoksi ja toisekseen, ei niillä mitään asiaa ole. Joskus tuo DT-merkintä saattaa näkyä myös UT-merkintänä (ugly truth) jolloin asia esitetään raakaversiona ilman mitään kaunisteluja tai sensurointia. Mikäli muita merkintöjä, esim. TOMI (Todellinen Minä) tai muita esiintyy, koitan muistaa laittaa selvennyksen mukaan. Tämä oli nyt kokeellinen versio ja katsotaan tuleeko näitä sitten jatkossa vai ei, se riippuu niin monesta asiasta. Himppa väsyttää mutta koitan järkätä Luostarin asioita ja jos en kaikkea ehdi niin sitten aamulla loput kun huomenna ei pitäisi olla menoa mihinkään. * Koputtaa puuta *

Hyvää illanjatkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

10 kommenttia:

 1. Jaa, lääkärikin on sairastunu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä meikäläisen tuuri jatkuu. Palaa kuulemma ens kuun puolivälin tienoilla mikäli ylilääkäri antaa luvan työntekoon.

   Poista
 2. Kaksisuuntainen mielialahäiriö,niin mulle on sanottu kun olen puhunut vähän omituisia.Ei sulle kukaan ole tätä diagnoosia ehdottanut,ihan vain omalta siskolta meinaan tai veljeltä :D
  Tosi kivaa oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksisuuntainen on yleinen diagnoosi näinä päivinä ja mulle on ehdoteltu niin hämäriä diagnooseja lääkärien taholta että systereiden versiot kalpenavat niiden rinnalla ;D

   Poista
 3. Joku demoni täällä on liikkeellä. Olen varma. Äsken aukesi tekstisi vain tuohon alempaan kuvaan asti ja ihmettelin, että mites tämä juttu näin kesken loppuu. Päivitin sivua n kerta ja sama tulos. Sitten menin muille sivuille ja tulin takaisin Luostariin, johan näkyi koko teksti.

  Eihän lääkärit saa sairastaa, argh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on tämän ladatun pohjan tekosia...sillä kais muistit klikata DT-linkkiä?

   Näin siinä vaan kävi ja hän joutui loppukesästä itse operoitavaksi, palaa lokakuun puolen välin tienoilla.

   Poista
 4. Joku niistä sun demoneista on nyt huviretkellä mun päässä. Pelkään, et kohta vuotaa veri silmistä kun särkee niin perkeleeesti. Anteeksi kun kiroan sun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä saa kirota ja purkaa tuntojaan joten älä siitä huolehdi. Migreenin perkele taas jyllää vai mikä sulla on? Voi hemmetti sentään..ei voi kuin toivoa että menee mahdollisimman nopeasti ohi :/

   Poista
  2. Luulen, että tää liittyy siihen asiaan mikä selviää torstaina. Kahvikaveri sanoi, et mun yläselkä on ihan jäykkä kun jännitän sitä.

   Poista
  3. Suonet anteeksi että vastaukseni tulee vasta nyt sillä toisinaan jää nämä vanhemmat postaukset ja kommentit katsomatta. Siis torstaina? Valaisetko sitten aikanaan oliko se hyvä vai huono uutinen?

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...