keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Pumpuliteksti vai realistinen kuvaus? Nyt voi valita sekä kukkaisporukka että me muut

Pumpuliteksti aka positivistin näkemys elämästä:

Voih kuinka kaunis luonto onkaan! Alkavan syksyn värejä näkyy jo ja tämän uuden aikakauden myötä elämä on saanut kaikkialla piristysruiskeen; iloisesti juttelevat koululaiset rientävät opinahjoonsa, vapaalla olevat työläiset ja vanhempi väki suunnistavat metsään keräämään marjoja ja sieniä eikä tämä oma elämäkään ole hullumpaa. Saan katsella korkeuksista kaukana siintäviä järvenselkiä sekä taivaalla liihottavia lintuja, keuhkot suorastaan kiittävät raittiista ilmasta ja tunnen kuinka virtaa täynnä oleva kroppani on valmis vaikka minkälaisiin haasteisiin. Kaikki sujuu, asiat hoituvat niin kotirintamalla kuin muuallakin aivan itsestään eikä minun tarvitse juurikaan käyttää ylimääräistä energiaa saadakseni tämän iloisia yllätyksiä olevan ja ihanan elämän hoitumaan haluamallani tavalla. Terveys on mitä parhain – kiitos aamuisin suorittamani joogan – ja minusta tuntuukin kuin olisin saanut uudet osat tähän vanhaan kehooni sekä niiden myötä kirkkaan ja positiivisen mielen. Kaikki huolet ovat menneisyyttä ja näin minulla riittää aikaa kaikkeen muuhun kuten mieltäni piristäviin harrastuksiin tai sitten ihan vaan sohvalla loikoiluun, se on paras paikka nauttia tästä elämän ei sietämättömästä vaan ihanan siedettävästä keveydestä. Rakastan elämää!

Totuusteksti aka realistinen kuvaus elämästä:

Ai saatana että mä vihaan syksyä! Alkavan savi – ja räntäkauden värejä on näkynyt ja tuntunut jo pidemmän aikaa eikä mene kauan kun ne perkeleen tulipalopakkaset riehuvat näilläkin selkosilla. Se näkyy kaikkialla sillä ketään ei näy, ei kyrvänsyyliä taapertamassa sinne homevaurioiseen rytöläjään missä parisuhteensa ryssineen ihmeuusioheppelin pitäisi opettaa viisauksia näille isänmaamme epätoivoille. Duunarit dokaavat läpeensä kaikki vapaat ja vanhempi väki on joko a) niin huonossa hapessa etteivät pääse metsään tai sitten b) sattuvat asumaan sellaisessa karttakohdassa missä moto on raiskannut puuston lisäksi myös maaston eikä marjoista sun muista helvetin sienistä ole tietoakaan. Oma elämä on aivan hanurista; joudun keikkumaan henkeni uhalla ja perse märkänä korkeuksissa josta voin kylläkin tähtäillä avohakkuita ja niillä törröttäviä linkkimastoja (mikäli niskat eivät tapansa mukaan ole jumissa), linnuista eikä muista metsän elävistä ole tietoakaan sillä täällä puustojen välit ovat niin pitkiä että satunnaiset elikotkin kulkevat aivan vitullinen eväsreppu mukanaan.

Näillä selkosilla jopa oravat kärsivät ankarasta vitutuksesta


Keuhkoni suorastaan vinkuvat imemäni terva/häkä-yhdistelmän ansiosta ja tunnen kuinka tämä lahoamispisteessä oleva ja kiputilojen raiskaama kroppani odottaa sitä viimeistä iskua. Mikään ei jumalauta suju niinkuin pitäisi – ei kotona eikä muuallakaan ja tästä syystä minun on painettava kaksinverroin enemmän saadakseni tämän hikisen ja kuppaisen eloni etenemään edes jollakin lailla. Terveys on aivan perseestä – kiitos joka aamuisten lääkekrapuloitteni ja nyt myös bonuksena riehuvan kuumeeni – ja tästä syystä minusta tuntuukin että miten vitussa näillä kympeillä oleva jätkä voi olla näin romuna. Pää- ja selkäsärkyjen myötä olenkin saanut aivan uuden ja erilaisia hirttonaru-sivustoja silmäilevän mielen, jonka pinnanpalamisnopeus on noin nanosekunnin luokkaa. Kaikkien vanhojen huolien lisäksi pukkaa koko ajan uusia eikä minulla todellakaan näytä olevan vapaa-aikaa lyhennetystä päivästä huolimatta. Sohvani poltin jo eilen kun en sillä enää ehdi istua – loikoilusta puhumattakaan ja vaikka naapuritontille perustettaisiin kansainvälinen harrastuskeskus, niin eipä tarvitsisi senkään kioskin ovensaranoita kuluttaa nykyisessä tilanteessa. Niin, ja jos joku helvetin einari tulee puhumaan meikäläiselle elämän ihanuudesta, niin kehotan häntä käyttämään ennen tapaamistamme jonkin verran aikaa muutamiin toimiin. Niihin kuuluvat hautakiven tilaus, omaisten hyvästelyt ja velkojille lähettettävien ”lällällää, teillä kävikin vähänpaskempi tuuri” – kirjeiden lähettäminen sillä sen ”kyllä elämä on ihanaa”-lauseen jälkeen tämän einarin elinaika on noin 0,5 – 1 sekuntia ja tämä kestohan määräytyy pikku kätösieni ja hänen lutkunsa (joka myös kaulana tunnetaan) välisestä etäisyydestä.

Helvettiäkö tälläkään enää mitään tekee


Valivali-tekstiä poikkeuksellisesti tällä kertaa johtuen sellaisista pikkujutuista kuten kuumeesta, särkyjen lisäksi nyt myös toisen käden toimimattomuudesta ja asioiden hoitamisen vaikeudesta sillä nettiyhteys oli taas pimeänä (syy poissaolooni) koko eilisillan. Pakko on kuitenkin taas mennä. En tiedä on teillä koskaan sellaista tunnetta että vaikka kuinka koittaa yrittää, niin paskaa ropisee silmille siitä huolimatta? Pinna on suht huonossa hapessa eikä vähiten Torppauspihan takia, äsken kun katsoin tilanteen etenemistä niin nyt ne ovat viikolla lisänneet B:n jatkoa ja vaativat lekurilta todistusta 9.10 eteenpäin. Annan mun jumalauta kaikki kestää niiden mottipäiden kanssa ja siksipä tämä nettiyhteyden pätkiminen (ennen on toiminut moitteettomasti) vituttaakin kun on tämä yhteydenpito muuten hieman työlästä.Tästä ja monista muista syistä johtuen en ole ketään unohtanut (terveisiä espanjaan) vaan koitan lukea lukulistaani pomppimalla ja kaikki huomioiden. Illan kesto ei vaan tämän nykytilanteen vaatiman dokumenttien lähettämisen (silloin kun tämä perkeleen yhteys pelaa) ja valitusten tekemisen / normielämän asioiden hoitamisen puitteissa riitä koko lisan läpikäymiseen. En tiedä, taidan lopettaa koko paskan kun en näköjään tätäkään saa klaarattua.

Haluan kuitenkin toivottaa hyvää keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


23 kommenttia:

 1. Elosi näyttää olevan hyvin samanlaista kuin meikäläisen kärvistely täällä hiukan etelämpänä. Eipä ole siis kehumista ja ainoa millä voi elvistellä on se, että kuollaan sitä vielä meilläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottapa turiset, tuo kuolema taitaa olla se ainoa hupi mitä jäljellä on tässä paskan kahlaamisessa. Tiedän (tai sanoin väärin, paremminkin mulla on hämärä aavistus) millaisessa kiputilojen helvetissä teikäläinenkin vaeltaa ja siitä sympatiat <3

   Poista
 2. Voihan palava sohva sun kans. Koita ny kestää siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Annukka rakkaani, pitkästä aikaa! Heti tulin paremmalle tuulelle joten kiitos siitä <3

   Poista
 3. Olikohan se sairausloman (B) pidennys joku vitsi olevinaan kyseisen viraston taholta. Törkeätä ihmisten kiusaamista. Noin ne saa monet lopettamaan yrittämisen kokonaan, mutta älä luovuta, kyllä se siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, on se jumalauta sellaista pelleilyä ettei paremmasta väliä mutta ei syytä huoleen sillä mulla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä.

   Poista
 4. Yök,yltiöpäinen ihanuus.
  On sulla kestämistä.
  Elämä on epäreilua mutta samaan kaikki päädytään lopulta,niin herrat kuin narrit,polttouuniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yltiöpäistä ihanuutta tosiaan mutta rakas Ritvani, mua ei vanhana juoppona (johon vielä yhdistyy maalarin ura liuottimineen) ei voida polttohaudata perkeleellisen räjähdysvaaran vuoksi.

   Poista
 5. Torppauspiha on järjestäny kaiken, se koittaa nujertaa sut. Eihän niillä nyt voi kukaan erehtyä, tai ainakaan myöntää mitään semmosta!

  Eläkä sie siitä lukulistasta murehi, kukaan ei varmastikaan loukkaannu, vaikket henk. koht. viestejä ja kommentteja laittaiskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tuttua tuoTorppauspihan väsytystaktiikka mutta kuten Rantikselle sanoin niin se ei onnistu meikäläisen kohdalla koska olen perin kärsivällinen hullu.

   Kyllä lukulistasta pitää huolestua koska mun mielestä tän homman täytyy toimia molempiin suuntiin mutta viime aikoina olen vaan ollut niin perkeleen kiireinen/huonossa hapessa etten ole kerta kaikkiaan jaksanut tai ehtinyt hoitaa omaa ruotuani.

   Poista
  2. Sen takia justiin kenenkään ei passaa loukkaantua asiasta.

   Poista
  3. Niin, no onhan se hyvä jos ymmärrystä löytyy koska en jätä lukematta / kommailematta laiskuuttani vaan tilanne on nyt ollut tämä eikä tässä vieläkään niin hyvällä hapella olla.

   Poista
 6. Mä vaan halaan ku muutakaan en osaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitäs se Luostarin villikko - mä halaan (ja muutenkin rutistelen) takaisin! <3

   Poista
 7. Pumpuliteksti oli kuin suoraan joidenkin ihmisen naamakirjapäivityksistä. :P

  Kyllä jonkinlainen kiintiö pitäisi olla sillä, kuinka paljon vastoinkäymisiä yhden ihmisen kohdalle saa tulla. Ehkä sinä sitten seuraavassa elämässä pääset tosi vähällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henk.koht. en voikestää pumpulitekstejä sillä en usko että kenenkään elämä on niin auvoista (ainakaan ilman todella vahvaa lääkitystä) :D

   Minä en kuule pääse seuraavassakaan elämässä helpolla koska sain hetki sitten tietää Korkeimmilta Voimilta että kohtaloni on olla aurausviitta nelostien varressa. Että se siitä :P

   Poista
 8. Elä masennu. Pakko sen on joskus parempaan muuttua. Oot sä kyllä liian kovilla ollut viime aikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En masennu ja kiitos <3
   Toisinaan on vähän rankempaa ja tulee valitettua turhan herkästi joten nyt täytyy vaan vetää pää pois ahterista ja jatkaa eteenpäin.

   Poista
 9. Ihunaista riemunkirjavaa leimuavaa syksypyksyä nih ja elämänmakuinen voimahali, ystävällinen hymiö ja ihkuu tihkuu! (Eiku oikeesti: Koeta kestää, on sen pakko muuttua joskus.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimahali - siinäpä kirous joka langettaa paatuneimmankin polvilleen :D
   Ja kiitos Tsompiseni, kyllä se tästä muuttuu jahka kuume & flunssa hellittää.

   Poista
 10. VOIMAJOUTSEN!!! Toinen! Ja kolmas!

  Jaxuhali ja kivat etähalit myös. Koville se ottaa ja kovasti se koittelee. Harmittaa ja vituttaa puolestasi, en voi kuin toivoa, että vielä järki ja oikeus voittavat ja pääset ainakin sen Torppauspihan osalta rauhaan.

  Vielä yksi VOIMAJOUTSEN! Pärjäile.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arrghh! *Lyyhistyy maahan*
   Daa, taistelu Torppauspihan kanssa ottaa oman aikana mutta eiköhän se tästä - vaatii vaan älytöntä itsensä hillintää ja melko tiivistä sukkulointia paikasta A paikkaan B.

   Poista
  2. Hitto, unohdin lähettää oikein märkiä pusuja..;)

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...