torstai 5. syyskuuta 2013

Syökääpä trefadis cryoris-heimoon kuuluvaa kaktusta niin takaan, että tunnelma on mielenkiintoinen ja saatte bonuksena tuplasilmät

Mun sänkyni päädyssä istuu karhuherra Paddington yhdessä Muumipapaksi naamioituneen Fidel Castron kanssa ja ne keskustelee siitä, kannattaako ajaa parta joka päivä vai voiko tosiaan olla niin, että erään suuren kauppaketjun markkinoimaa maustamatonta turkkilaista jogurttia on käytetty Syyriassa. Toivottavasti ei, sillä sängyn alla asuvat villakoirat ovat just lähdössä Poriin johonkin isoon Toko-tapahtumaan ja niillä on Esko Aho kouluttajana joka huutaa maailmantalouden eheyttämisen lähtevän Koposen Aarnen villasukista mikäli ne saadaan irti sen jalasta. Olen koko yön tuijottanut tyhjiä raameja koska mulla ei ole äyskäriä millä kauhoisin nuo nestemäiset kiteet takaisin lainehtivaksi näytöksi mutta en valita, sillä kun aikansa raameja tuijottaa niin voi nähdä vilauksen Sopasen Teijan vasemmasta kantapäästä. Pyöreät rakkolaastarit ovat aivan käsittämättömän hyviä piilareiden korvikkeita koska ne ei ikinään lähde pois eikä kutise, kiitos Puolangalta kotoisin olevan Barack O:n ja hänen keksimänsä liiman. Onneksi pidän pääni kaljuna niin ei ole hiukset märät eikä mun näin ollen tarvitse föönätä pikkuaivoja joita mulla ei myöskään ole. Mikään ei maistu, ei edes Perfax vaikka olen koko yön nuoleskellut tapettien saumoja ja nää ajatuksetkin tulee ihme pötköinä, kai sen takia että join vahingossa Kodin putkimiestä kun luulin eukon tehneen mulle sitä maailman kolmanneksi vaarallisimmaksi myrkyksi luokiteltua ainetta eli kamomillateetä. Tiesittekö muuten että jos syyskuun neljäntenä yönä – kahdeksas yö on toinen – puristaa pakaroitaan yhteen ihan täpöjä noin kuuden tunnin ajan, voi nähdä tulevan puolisonsa verotiedot ennakkoon ja lisäksi siitä saa hyvän mielen kun ei veri enää kierrä päässä.Parkettirauta selän alla taasen aiheuttaa on the edge-tunteen ja silloin tekee mieli opastaa vasemmalta lähestyvät, noin gerbiilin kokoiset karvahatut Joroisissa pian avattavaan herrain vaatehtimoon joka tulee myymään pääasiassa Nelson Mandelan linnassa tekemien biisien sanoituksia. Ne on swahiliksi mutta mukaan saa read my lips-paketin, joka translaa ne rauman murteelle minkä jälkeen niitä voi kuunnella vaikkapa aiai sentään mikä pädillä mikäli sellaisen sattuu omistamaan. Jos kuumeessa tulee kylmän fiiliksiä niin tuleeko hypotermiassa hiki sekä muihin elämää suurempiin mysteereihin on nyt saatavana selkokieliset vastaukset Atrian lastauslaiturilta numero neljä. Makkaraperunat hindulle ja vastaus putkahtaa ulos parkkilipulle tulostettuna moniväripainatuksena josta vanha kunnon RSIK-porukka (ryssi se ihan keskenäsi) voi tehdä vaikkapa hätävaran. Yksi nuolaisu riittää ja musteet takaavat sen, että sitra soi päässäsi seuraavat kuusi kuukautta ja lehmät näyttävät vähän vitun hyvännäköisiltä ja varsinkin silloin, kun niillä ratsastaa Ritarilinna-setistä tutut lego-ukot. Hei alustamassaa saa sitten käyttää mämmin korvikkeena jos ei virallista versiota ole saatavilla eikä Tornionjokilaaksossa enää virtaa vesi. Ryhdistäytyä pitää tai ne pistää hoitoon.

Hei vaan, älä pelkää sillä olen vallan perkeleen mukava ja sosiaalinen hallusinaatio. Tässä kohdassa ei nimittäin ole mitään kuvaa vaikka sellaisen olet näkevinäsi.Torstit on hyviä ja niitä kaikille jotka täällä poikeavat ja tämänkin näkevät.

9 kommenttia:

 1. Hei vaan sukkahallunisaatio,tuttuja ollaan ja vieraiksi tullaan.
  On muuten harvinaisen mukava näky,näin syyskuun koleaan aamuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hallusinaatiot ovat aina mukavia ja mikä parasta, niitä näkee useamman kerran päivässä ;)

   Poista
 2. Menin Atrian lastauslaiturille nro 4 ja kysyin mikä on elämän tarkoitus ja ne hyväkkäät käskivät vain painua v*ttuun sieltä... Miten tämän suuren Totuuden Gurun minulle suoma lause tulisi nyt käsittää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että se tarkoitus löytyy v*tusta.

   Poista
  2. Voi sentäs, näissä on aina oma mystiikkansa ja jos kerran matkaa kohti räpsää toivoteltiin niin veikkaanpa, että Totuuden Guru (jolla on vaikeuksia artikuloinnissa) on kuitenkin tarkoittanut painua Liuttuun, siellä oli kuuleman joku autotallikirppis tänään. Niin, ja Sanna rakas on hyvä ja tulee käymään kanslian puolella vallattoman käytöksen vuoksi ;D

   Poista
 3. Nyt on Apotillamme kuumetta ainakin 40°.

  Anonyymille: Sanna on todennäköisesti oikeassa. (ylenmääräinen nauraminen aiheuttaa näköjään rytmihäiriöitä. On otettava Bisoprolol)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Sirpani, sitä kuumetta on tällä hetkellä vajaa kolmekymmentä yhdeksän ja siksipä haluaisinkin tietää minkälaisia raksuja Bisoprololit ovat sillä nyt kelpaa kaikki, on niin kurja olotila että hetkenkin helpotus olisi tervetullut.

   Poista
 4. Hallusinaatiot ovat halpaa huvia. En rohkene omista visioistani avautua, riittää se, että kissat sähisevät ohihölkätessään, teinit pyörittelevät silmiään tauotta ja hevosetkin vaikuttavat varsin vihamielisiltä. Haisen varmaan jo niin roimasti Kefexin 750:n aromeille, että karkoitan kaiken älyllisen elämän sekä itsestäni että lähipiiristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään ja minä kun olisin niiiin halunnut kuulla mitä kaikkea TKE:n näkökentässä vilistää ;D

   Katit sen sijaan taitavat sähistä silkasta kunnioituksesta mutta hevosethan kyllä ymmärtävät yliluonnollisen päälle joten.... :P

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...