keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Tuon punaisen paatin kaunis kapteeni

Luostari haluaa kiittää tuota ihanaa, tulisieluista, mukavaa, toisinaan karjahtelevaa, rakastettavaa, kaunista, tunteikasta, määrätietoista ja sangen kiihkeämielistä Bateau Rouge'n ruorissa olevaa Ninkaa ja tietysti koko BR:n väkeä. Ninka on jotain sellaista mihin ei joka päivä törmää ja laitanpa tähän muutaman kuvan viitteeksi punaisen paatin touhuista ja kehotan teitä käymään vilkaisemassa mitä se naaras touhuaa sillä viimeksi siellä oli menossa apinoiden koulutusta...

Kuvan paatilla on symbolinen merkitys - täyslaidallinen tulee tarvittaessa (ja mua kiehtoo noi muoviset pikku hemmot sillä niitä vipeltää aivan helvetisti aamulääkkeitten ottamisen jälkeen)


Koska tiedän tuon tulisieluisen naisen raivostuvan pumpulikansan käyttämistä lempinimistä, voin kertoa että käydessäni omaa pikku monologia (normi ihmisen suunnittelu on kai lähinnä) pääni sisällä, käytän hänestä sellaisia termejä kuin Ninnukka, Nipsulainen, Niiperi, Ninni Ninninen ja Nihku. Tällä kohtaa on pakko sanoa Ninkalle että älä tapa – kyllähän sinä tiedät että minä sinua rakastan.
Olen myös ronklannut (normi ihmisen saatanalliset mittasuhteet saava vakoilu on kai lähinnä) punaisen paatin miehistöä – jos näin voidaan sanoa ja heissä on sangen kiinnostavia persoonia joilla on hyvinkin mielenkiintoisia ajatuksia. Huomatkaa muuten että käytin termiä ronklannut enkä suinkaan sanaa ropeltanut joka taas tarkoittaa ihan jotain muuta. Tuskinpa olisin edes hengissä jos kaikkien siihen vaadittavien manöövereiden jälkeen meikäläisellä olisi ollut mahdollisuus moiseen. Pois se minusta. Niinpä minä nöyränä polvistun tuon tulisieluisen mutta niin kauniin (kissavideo todisteena) kapteenin eteen ja kiitän häntä sillä minulla on siihen perusteltu syy. Utelialle sanon vain että luku 486 liittyy siihen hyvin oleellisesti. Kiitos Ninka ja kiitos koko paatin väki.
Hieman punaista ja jotain muuta...

No niin, moni Luostarin väestä ehkä ihmettelee että mistä moinen mutta meikäläisellä oli oikeasti syy kiittää Ninkaa ja tätä kiitosta kirjoittaessani tuli mieleeni että no perkele, eihän Luostari olisi ilman mitään teitä ja niinpä päätinkin sitten että tulevaisuudessa ilmestyy hieman erilaisia postauksia. Nimittäin, isoilla kaupoilla on Hullut Päivänsä sun muut mutta Luostarillapa tuleekin olemaan Promo Päivät, jolloin keskitytään täysin sattumanvaraisesti johonkin Luostariin liittyneeseen blogiin ja paneudutaan niin itse blogiin kuin blogin kirjoittajaankin. Tämä siksi että Blogspheressä on aivan helvetisti blogeja – hyviä sellaisia – joiden kuuluu saada äänensä julki ja tällä kohtaa Luostari auttaa omalla vaatimattomalla tavallaan. Promo se on pienikin promo, perkele sentään! Salaisuuksia en kuitenkaan ala paljastelemaan joten huoli pois, ihan asiallisesti homma tehdään koska te olette sen ansainneet.

Kerran vielä


Näin siis tulevaisuudessa ja taidanpa kohta mennä suihkuun jo toisen kerran tänä aamuna, sillä tuntuu että banaanilikööriä on vieläkin pitkin kroppaa. Ei, en ole langennut ryyppäämään vaan sitä käytettiin semi-ulkoisesti (no ei minuun) eilen illalla tuolla taidetakomon (halpis-Jysk) puolella mikä on suht vaarallista sillä se saa ihmisessä omituisia, lähellä hulluutta olevia piirteitä esiin ja on tästä syystä aine jonka kanssa ei kokemattomien pidä ruveta läträämään. En tiedä että oliko tämäkään nyt aiheellista tuoda julki mutta suosittelen sitä – sen vaarallisuudesta huolimatta – kaikille haasteita rakastaville (aivan järjeön määrä silmää iskeviä hymiöitä). Hevosenleikkiä silti koska selkä naksahti jo sunnuntaina joten tässä ollaan kolmatta päivää sohva/sänky selässä eikä tuo eilinen missään nimessä tehnyt hyvää, olkoonkin että..no olkoonkin sanomatta.

Niin, sellainen juttu tuli mieleeni että kertokaa nyt hyvät keittiöihmiset miten kotitekoisen riisifrutin saa pysymään sellaisena löysänä? Meikäläisen versio on valmistumisesta hetken päästä jäykkää kuin Jyrin kyrpä ja todella kaukana esikuvastaan. Mainittakoon että sekä minä että Lätkis (joo, sekin saa sitä toisinaan) olemme viehtyneet Pirkka-version viskositeettiin, se kun on aavistuksen löysempää kuin tämä originaali. Olisin todella kiitollinen jos joku voisi jeesata tai sitten mun ja Lätkiksen on lopetettava sen syöminen kokonaan sillä ei sellaista saatanan kittiä mitä meikäläinen tekee, syö kukaan kuolevainen vailla pelkoa tuskallisesta tukehtumiskuolemasta. Eihän tuo kaupassakaan mitään maksa mutta kun jääkaappiin pitäisi mahtua jotakin muutakin ja siksi toisekseen ne kaupan purkit ovat aina loppu kun niille olisi menekkiä.

Tälläistä tällä kertaa ja nyt on pakko himmata koska selkä ilmoittaa istumisen riittävän mutta eihän sitä koskaan tiedä vaikka sitä jotain pälkähtäisi päähän vielä tänään. Btw, venäläiset ja siellä muuten vaan asuvat ovat järjettömän mukavaa porukkaa jos ette ole huomanneet.


Hyvää keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

29 kommenttia:

 1. älä nyt anteeksi pyytele Peppone, oma elämä ja sen kiireet tärkeintä on :)
  menee ihan hyvin, ainakin näin kaveripohjalta.tunteet on vain välillä niin sekaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä sitä täytyy pyydellä kun loistaa poissaolollaan vaikka toinen on jumalattoman myllerryksen keskellä!
   Sun on kirjoitettava se kirje jos ei muuten onnistu, tai ainakin toivon niin.

   Poista
 2. Riisifruteista mä en tiedä mitään mut sen Jyrin kyrvän voisin ottaa vieraisille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjaana! :D :D
   Tyrskähti kahvit näppikselle!

   Sulle pitää nyt löytää joku Jyri... tai ei kai nimellä ole niin väliä?

   Niin ja en mäkään tiedä riisifrutista mitään kun mun mielestä se näyttää... noh, jääköön sanomatta.

   Poista
  2. Marjaana:
   Ankean päivän toinen kunnon pyrskähdys. Eka tuli tossa alkuperäisessä tekstissä, samassa kohdassa. :D

   Poista
  3. - S - ja Nollis: Jyri tai kuka hyvänsä (hyväkäs). Tai ehkä Kimmo: http://naurunappula.com/z/839987/

   Onpa ihanaa, että tässä masentuneessa mielentilassa saan muut nauramaan. Väkisin piristyy itsekin ;-)

   Poista
  4. Nunnien maine taas paranee;)))

   Riisifrutti, mitä se on?

   Poista
  5. Niin no mitäpä sen väliä jos toinen kuolee nälkään, pääasia on että kyrpää pukkaa ovista ja ikkunoista. Anna mun kaikki kestää ja siiten vielä te muut menette ja villitsette ton yhden kiimakon - voi sentään, mitähän muut nyt ajattelevat Luostarin touhuista! ;D

   Rantis, sano mulle että heitit tuon piloillasi sillä kaikkien on pakko tuntea jumalten aamu/päivä/iltapäivä/ilta-ja yöpala :P

   Poista
  6. En pilaillut. En ole koskaan ostanut moista tököttiä. Tottakai pedanttina naisena menin googlaamann tökötin kuvan ja siällön. Huh, melkein 10% oli eräänkin valmistan tuotteessa sokeria!
   Luen tuon riisifrutin muiden namunamujen ja sokerivälipalojen kanssa samaan turhaan kastiin, joihin en kiinnitä kaupassa mitään huomiota. Ei meillä syödä sellaisia. Lisäaineitakin niissä vaikka kuinka. Huh!

   Poista
  7. Riisifrutti on terveellistä eikä mitään höttöä ja se sitäpaitsi aamulla nautittuna - yhdessä sellaisen Raision juotavan välipalan kanssa - vie näläntunteen pitkälle yli puolen päivän. On siis hyvää kamaa ja suosittelen.

   Poista
 3. Riippuu vähän siitä, mitä sie sinne panet. Riisin sekaan. Mie oon käyttäny Flora Vanillaa tms. ja tekstuuri on ihan ookoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flora Vanilla... tuhannesti kiitos tiedosta ja tässä se taas nähtiin että meidän rakas Sanna on se johon voi luottaa sillä muita kiinostavat vain Hanskamies ja Jyrin genitaalit - oi sentään, annetakoon minulle anteeksi sen kurinpalautuksen ankaruutta minkä täällä Luostarissa järjestän...

   Poista
  2. Aina se syöminen seksin voittaa...

   Poista
  3. Totta, kunnon ruoka hakkaa monta kertaa huonon panon.

   Poista
 4. Pertana! Olisit edes varoittanut että täällä on joku meitsille pyhitetty postaus. Olen toki otettu, kiitosta ja PLYYÖÖH! :P Toivottavasti plokiini ei eksy sankoin joukoin ihmisiä pettymään hiljaiseen postaustahtiini.

  Hei mistä muuten kaivoit nuo mun vanhat kuvat, jösses... Ja mikä helkutan kissavideo, korkeintaan siellä vilahtaa joku meitin varvas tai anorektista kanankoipea muistuttava ranteeni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinä lempeä kapteenini, ilo oli kokonaan minun puolellani joten ei mitään kiittämistä. Te siellä punaisella paatilla olette niin ahkeria että oli pakko kiittää.

   Netin syövereistä muuten löytyy uskomattomia asioita kun kuukkeloilla sanoilla Bateau Rouge, sieltä löytyy jopa Polgan maailmalle lanseeraama Negative Thinking - renikka! :D Perkele etten paremmin sano!

   No kyllä sä muistat sen kissavideon missä sulla oli ne mustat trikoot? (siis en todellakaan tiedä nykytermistöä joten anna anteeksi jos ne oli jotkut ultralight-hipsterit tai vastaavat) ;D

   Poista
  2. *kauheeta vauhtia tarkistamaan missä vitejossa ja mitkä rikoot!!!!!* Kauhia! Mut piä hyvänäs jos sellaset näit. :D

   Poista
 5. Ja tuo ensimmäinen kuvahan on siitä juitsukasta, kun me oltiin soutelemassa Dimkan kanssa, ja koska sotkin meidän ainoan virvelin tuohon kuvassa näkyvään kaislaryteikköön, päätettiin alkaa pommittaa tykinkuulilla niitä fisuja. Muutama onneton menetti henkensä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, ryöstökalastusta se meidän kapu harrastaa...ei siis mikään ihme että mulle tuli kysely MMM:stä jossa tiedusteltiin sun olinpaikkaa ja sitä kuinka hyvin tunnen sinut...tuo fisujen räjäyttely selittää kaiken.

   Poista
 6. Älä kuule tule mulle puhumaan riisifrutista. Vihaan sitä töhkää. Sama kuin *ihana* appelsiiniriisi. Voi kettu, mitä karseeta p*skaa*.

  Mä voisin kans harkita sitä Jyriä paljon mieluummin.. tosin mulla on kääpiöt.. krhm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kelpais kääpiökin tähän hätään...

   Ei uponnut kurinpalautus, ei ;-)

   Poista
  2. Puskis, sä olet iha liian ronkeli koska riisifrutti on oikeesti hyvää vaikkakin te naiset taidatte pitää siitä Jyristä enemmän. Mitä sen ravinnon niin väliä...

   Marjaana hei, tuo meidän Puskishan on expertti kääpiöiden suhteen joten sun täytyy keskustella sen kanssa miten saat yhteyden kääpiöihin ja mitä kurinpalautukseeen tulee niin se ei ole vielä alkanut joten odotas vaan ;)

   Poista
  3. Tähän on sitten pakko tulla sanomaan, että ei kiitos myös kääpiöille fruttien kanssa. Enkä halua edes mitään tyrkkiviä Jyrkejä;)
   Mies on oltava vähintään 180 cm, siis koko pituus ja ... no siis, muuten sopivat mitat;)

   Poista
  4. Rantis :D Mä en kans tykkää literaalisti kääpiöistä, nää on näyttelijöitä tässä tosielämäss :P

   Ja Frutit saa todella laittaa kauas musta.

   Poista
  5. Älkää horisko, molemmille kelpais kääpiöt ja riisfrutit jos ne nyt ilmiintyisivät paikalle ;D

   Poista
 7. En ole koskaan kokeillut Jyrin kyrpää, mutta olettaisin sen nyt sitten olevan keskiverto ja neuvoisin tekemään löysempää siitä massasta. Sitten se varmaan jäähtyessään sitkistyisi sopivaiseksi. Miten mää nyt vallan jumituin noihin kyrpä mietteisiin; sehän on kuin riisifrutti. Ensin vetelä ja sitten kovettuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri näin rakas Kiki, ensin veteleä ja sitten kovettuu mutta se ei auta vaikka siitä massasta tekee löysempää - se kovettuu silti. Teollisessa versiossa on pakko olla joku aine joka pitää massan löysänä - joku antiemulgantti joka ei sido vaan pitää erillään (tai vittu minä tiedä mistään mitään) ;D

   Poista
  2. Niin ja jäi sanomatta että kannattaa kokeilla sillä ainakin vanhemman (nais)väen mukaan se Jyrin kyrpä vastaa kovuudeltaan (oikeissa olosuhteissa) afrikkalaista muhuhua (<- on muuten oikea puulaji) joka vastaa kovaa on, hakkaa koivunkin mennen tullen!

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...