keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Ainutlaatuinen tilaisuus: Nikaman painajalle / käsien lämmittäjälle töitä tarjolla

Nyt olisi töitä tarjolla ansioituneelle nikaman painajalle/käsien lämmittäjälle. Työhön valitaan vain naispuolisia henkilöitä koska toimenkuva edellyttää lähes kokopäiväistä reppuselässä olemista (rescue-porukoiden valjailla) enkä todellakaan aio ryhtyä kanniskelemaan selässäni mitään Syvä joki – teeman tahi ketään muutakaan vaihtoehtoisen sisäänkäynnin (B-rappu) edustajia. Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti 4. ja 5. nikaman erottavan välilevyn paikoillaan pitäminen, silloin tällöin naksahtavan kaularangan oikaisu sekä noin kerran tunnissa tapahtuva käsien lämmittäminen. Paineltavan kohteen motorististen toimintojen säilymisen kannalta on suotavaa että tunnet ihmisen anatomiaa ja erityisesti hermoratapuolen hyvä hallinta katsotaan eduksi. Mainittakoon että käsien lämmittämisessä oma-aloitteisuus ja kekseliäisyys katsotaan vallan mahdottomaksi eduksi.

Tämä on niitä harvoja meikäläisestä otettuja röntgen-kuvia joissa näkyy kuinka jäässä ihminen voi olla.


Työpäiväsi kuluu pääsääntöisesti raittiissa ulkoilmassa ja sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä ihastelemaan tätä suomalaista maisemaa aitiopaikalta sillä repparissa keikkuminen tapahtuu useamman metrin korkeudella mutta turvallisesti. Työ on helppoa, kevyttä ja varsin tiivistunnelmaista koska päivittäiset tauot tulet viettimään Syyrialaisen kabiinissa, missä webaston lämmin humina ja kojelaudalla palavat kynttilät luovat romanttisen vastakohdan ulkona lentäville ja vain hieman aluspaitaa pienemmille räntähiutaleille. Viikottainen työpanoksesi on neuvoteltavissa samoin kuin palkkasi joka maksetaan haluamallasi tavalla mutta kuitenkin niin, että unohdetaan ne typerät tahot kuten verottaja, vouti tai mikä tahansa muu rahaa vaativa taho.

Näet ihmisiä joillaisia olet luullut olevan vain fantasia-kirjallisuuden teoksissa ja pääset paikkoihin joiden olemassaolosta ei kovinkaan monella (elävien kirjoissa olevalla) ole tietoa. Yksikään päivä ei ole tule olemaan edellisen kaltainen ja mikäli pidät polvet notkauttavista takaiskuista, on tämä työ ehdottomasti se oikea valinta. Työn ohessa saat jatkuvasti infoa lääkkeistä ja niiden comboista, pääset näkemään miten jalat lyövät setsuuria väärän sekoituksen nauttimisen jälkeen ja paljon muita ihmeellisyyksiä. Työn etuihin kuuluvat asiakkaiden tarjoamat jaa hieman omituiset saunaillat sekä maittavat lounaat, ”eiköhän lähdetä vittuun täältä” - päivät sekä monet muut yllätykset joita tavallinen työ ei tarjoa. Vai mitä sanot siitä että kesken korkeuksissa keikkumisen huomaatkin olevasi tilanteessa, jossa kokoat asiakkaan sinulle tuomaa, noin 557 osaista haitaria?

Työhön valittavalta pyydetään iloisen ja huumorintajuisen luonteen lisäksi vain ja ainoastaan kahta asiaa:
- olethan nainen
- ethän niistä niskaani

Näin, mikäli nikamain painanta ja käsien lämmittäminen on sinun juttusi niin otahan yhteyttä. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja tehtävään valitulle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Sellaista tälle aamulle ja oli aivan pakko laittaa tuo koska eilinen päivä meni lekuri → maailmalle → josta vietiin lekuriin – akselilla ja ea:n jälkeen suoraan kotoon ja sänkyyn missä sitten vietinkin aamuun asti. Kohta naksauttajalle ja uusi yritys kesken jääneiden asioiden pariin nikamaihmisen lupaaman teippauksen ja astetta reilumman lääkityksen voimin. Lyhyesti sanottuna pientä vastatuulta mutta eiköhän se tästä lähde tämäkin päivä aukeamaan.

Hyvää keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.
25 kommenttia:

 1. Ne on nuo nikamajutut joskus kans tosi hankalia ja ikäviä, toivotaan että meneepi niksahukset kohilleen ja saapi apua vaivoihinsa.
  * harkitsee hakemuksen lähettämistä, mietityttää hieman se ainaine repparisa oleminen...* :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ne vielä menneet kun siellä on taas joku hermo puristuksissa ja vaatii erilaisemmat toimenpiteet mutta kaipa se tästä jonain vuonna.
   Pist rohkeesti vaan hakemusta tulemaan niin pääset omituisiin paikkoihin :D

   Poista
 2. Lähetä ne kaverit tänne kans :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mulla olisi valta ja voima niin aivan varmasti lähettäisin koska tiedän mitä se teikäläisen elämä on. Tulen ehtoolla poikkeamaan kun en ole näitten omien juttujeni takia ehtinyt enkä tiedä mikä on meininki. Pusut näin ens alkuun <3

   Poista
 3. Jestas, on sulle taas sattunu!
  Mie sopisin muuten hyvin, mutta on hiukan ehkä liikaa tuota elopainoa... Oon tottunu kylmiin käsiin lämpimissä paikoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä varoittaa ajoissa (siis selkä) että lopeta nyt läskipää ennekuin lakkaa kokonaan liikkumasta ja eilen kun yritin väkisin vääntää, se lakkasi toimimasta kokonaan mutta kyllä se siitä palautuu jokusen päivän kuluttua - tai ainakin toivon niin.

   Sulla mitään elopainoa liikaa ole ja sitäpaitsi joudun maailmalla kanniskelemaan päivät pitkät kaikkea painavaa joten ei siinä yksi naaras tunnu. Kylmiä käsiäni en laittaisi kuumiin paikkoihin koska se on erittäin epämiellyttävä tunne mutta sitten hiukka lämpimämmät kyllä...

   Poista
 4. Minulla on pituutta liikaa, jalat roikkuisivat maassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Kun on tuo jääkäsikin;)

   MUUTEN: Laitoin sähköpostia Sinulle!!!

   Poista
  2. Mistäs sinä Rantis mun pituuteni luulet tietäväsi? Tiedän kyllä teikäläisen tiedot hyvinkin tarkkaan ja voin sanoa ettei ne sun koipesi mihinkään roikkuisi kun istumavaljaissa keikkuisit ;D

   Postia? *Lähtee laatikolle niin suurella nopeudella että kauhtana jää pyörimään ilmaan*

   Poista
  3. :D :D :D !!! Ai saatana tätä maailmaa ja voi helvetti kun täytyy toisinaan pitää tämä turpa tukossa, olisi ollut niiiiiin hieno aihe. Kiitos ihan perkeleesti (käkäkäkäkhihhihiii!)

   Poista
  4. Hihittele ittekses, se on kivaa, eiks vaan:DDD

   Ja jos juttuun tulee jatkoa ensi viikolla, niin pistän postia.

   Poista
  5. Ei saa kuiskutella keskenään, pitää sanoa kaikille, jos on jotain hauskaa! Muuten on epäreilua.

   Poista
  6. Rantis: laita ihmeessä koska kyseessä on noinkin harvinainen (ja osuva) tapaus! :D

   Sanna: tämä juttu on sellainen että sen revittely julkisesti loukkaisi ao.henkilöiden yksityisyyttä. Sori kun tulin maininneeksi asiasta täällä kommalootassa.

   Poista
 5. Hakemuksen vaatimukset täyttyy, mutta taidan olla liian tuhti (62 kg) kenenkään reppussa keikkumaan.
  On sulla taas kestämistä, tässä elämän varsiteillä.
  Lähetän kaikesta huolimatta voimaa jaksaa tämäkin päivä iltaan asti.
  (Ja muuten, ei sun töistä tulisi mitään,jos keikkuisin selässäsi,en osaa pitää käsiäni kurissa :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painat siis hieman enemmän kuin vanhan liiton sementtisäkki eli et ollenkaan liikaa joten hakemusta sisään ja kehottaisin tekemään sen vielä tänään kun kerran menit mainitsemaan noista käsistäsi :D

   Kyllä minä kestän mutta se on eri asia kestääkö paikat ;D

   Poista
 6. Jos on kyse meikäläisen käsien lämmittämisestä, niin pistän hakemuksen heti vaikken nikamista mitään tiedäkään :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä yritä sillä kyse on kylläkin meikäläisen nakeista.
   Paitsi jos onnistut lämmittämään ne niin sitten voin tehdä ihan mitä pyydät eli win win - juttu meille molemmille ;D

   Poista
 7. Mulla on parantavat kädet. Mutta jos pitää olla hoikkeliini, olen väärä persoona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon sen ja koolla ei ole mitään väliä joten laitahan hakemusta tulemaan.

   Poista
 8. Minä voin tulla hieromaan (moukaroimaan), kokemusta on n.10 vuotiaasta lähtien (äiti ja siskoni käyttivät minua hyväkseen tässä asiassa), mutta varoitan, olen vahva sormistani. Repuksi minusta ei ole. Ah, niin, minä myös kärsin kylmistä käsistä, tosin lupaan lämmittää hieronta-öljyn mikro-aaltouunissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, sulla on siis kaikki edellytykset ja kyllä susta repuksi on kun kerran istumavaljaissa saat keikkua eikä tarvitse itse kiinni pitää. Kiitos vaan viimeisesä lauseesta sillä nyt jäi mieleen pyörimään lämmitetty hierontaöljy jne... ;D

   Poista
 9. Mulla taas on elopainoa sen verran että kun kerran suhun nojaisin, niin johan rusahtaisi paikalleen! Reppua musta ei saa, etkä jaksaisi raahata edes perässäsi, saatika selässä. Ja kylmiin käsiin mä tiedän kyllä taatut konstit!! Laitanpa hakemusta tulemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpäs puhu kakkaa koska tiedän tosiasiat (takkikuva sekä muut hankkimani tiedot ;D ) joten susta tulisi hyvä reppu, varsinkin tuo viimeinen lause kertoo paljon.. ;D

   Poista
 10. Voi jos mulla ois valta, niin kuin on mieli... Olisin oitis ainakin hieromassa apotin nikamien seutua.

  Toivottavasti saat pian helpotuksen. Tavalla tai toisella. Hermosäryt ovat erittäin v.maisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos rakas Simpukka, nuo sanat lämmittivät vanhan ja raihnaan mieltä <3

   Hermosäryt (selän lisäksi kärsin hermostoperäisestä, jatkuvasta päänsärystä) ovat todella kurjia.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...