perjantai 4. lokakuuta 2013

Basso - orgasmi ja pari sanaa naisten vaatetuksesta

Enpä olisi koskaan uskonut sanovani tätä mutta nyt *yskänkohtaus* sen verran lujaa ettei kirjoittamisesta tahdo tulla mitään ja MRN:sten (Miehiä Rienaavat Naiset) iloksi on tunnustettava että nyt seisoo sekä järki että *todella ankara yskänkohtaus* yhtä aikaa. Kaiken lisäksi katsoin hetki sitten pikaisesti s-postini jonne oli tullut viesti kiitolliselta naiselta ja vieläpä toissapäivänä, joten kirjoittaja on ollut vilpittömällä asialla koska ei vielä tuolloin tiennyt eilisestä selibaattipäätöksestäni eikä näin ollen lähettänyt viestiään herkistely/vittuilumielessä. Hän kiitti siitä aikanaan Luostarin aikakirjoihin kirjoitetusta ns. bassoefekti-orgasmista, jota oli kokeillut tässä taannoin. Niille jotka eivät ole lukeneet tai muista sitä, mainittakoon että kyseessä on erään kuuluisan miehen (LF) maailmalle lanseeraamasta konstista, missä stereoitten kaiutin kaadetaan elikkäs varoen lasketaan lattialle kaiutin elementit ylöspäin ja istutaan päälle. Mitä vähemmän on housuja jalassa niin sen parempi. Tämän jälkeen kahvat ja bassot kaakkoon ja kaiuttimista laitetaan tulemaan tasaista, matalaa ääntä (LF:N tapauksessahan hän toisti ommmmm..-mantraa mutta mikä tahansa käy) ja vot, hetken päästä tapahtuu. Tämä on siis naisten oma juttu, ukkojen on turha kokeilla tai voihan sitä kokeilla jos ei muuta tekemistä ole ja päätä ns. pikkuisen paleltaa.

Mukava tapa aloittaa perjantai..


Olisi tässä oikein asiaakin ja se liittyy naisten vaatetukseen. Kun kerran tiedätte, että teille on tulossa mieshenkilö katsomaan ja arvioimaan tulevaa kylppärin remonttia, niin olisiko mitenkään mahdollista että pukeutuisitte asiallisesti? Mielestäni ei ole kovinkaan ystävällistä – olkoonkin siivouspuuhat meneillään – pukeutua pelkkään napapaitaan ja suht vartalonmyötäisiin oloasun housuihin. Varsinkaan kun sitä pientä kylppäriä tutkitaan ja katsellaan melko ahtaissa olosuhteissa jossa pesukone ja pyykkiteline ym. rojut vielä rajoittavat vapaata tilaa ja suorastaan pakottavat lähikontaktiin. Älkääkä missään nimessä kumarrelko, kyllä sitä remontti-ihmisellä on sen verran hyvä näkö olla ettei niitä vikoja/puutteita tarvitse sormella tökkäämällä osoittaa. Edelleen, mikäli olette niin ystävällinen että tarjoatte vieraalle kahvia, niin nykypäivän etikettiin (ja joka kodin tarpeisiin) kuuluu laittaa musta, läpinäkymätön lasi tahi muusta materiaalista valmistettu, noin neliön kokoinen levy pystyasentoon keskelle pöytää. Kyllä se jutustelu onnistuu ilman että toisen tarvitsee olla silmät soikeina, valua tuskanhikeä ja hakata nyrkillä *aivan käsittämätön yskänkohtaus*.


Muuten eilinen päivä meni suht hyvin sillä osallistuin hieman erilaisiiin metodeihin perustuvaan luovan ajattelun – kurssiin. Tällä kurssilla sitä luovuutta ja inspiraatiota haetaan tuskallisten kokemusten kautta ja niinpä minäkin jouduin ensin katsomaan jakkaraan köytettynä ja silmät auki teipattuina vanhoja kotimaisia elokuvia 4 tuntia putkeen, sen jälkeen lukemaan pumpulikansan päiväkirjoja 50 sivua ja lopuksi tekemään mahdollisimman positiivisen analyysin edessäni seisovasta fuck you – metrilakusta eli kuusitoista kesäisestä, miespuolisesta isänmaan toivosta. Ei jumalauta tullut mitään, kävin jo kotimaisten leffojen jälkeen niin kuumana että haastoin riitaa Suomisen Ollin tekopirteällä äänellä ja yhdessä vaiheessa jopa löin kurssin vetäjää saatesanoina ”Olet sä eri reilu kaveri”. Pumpulikansan päiväkirjat taasen saivat minut oksentamaan ja soittelemaan niiden kirjoittajille ei niinkään heidän tekstiensä puolesta vaan siksi, että olisin ostanut heiltä samaa kamaa mitä he imuroivat sisäänsä ihan sillä etten ole hetkeen istunut sillä pumpulipilvellä missä kaikki on niin ihgua ja yhtä lutunaa. Isänmaan toivosta en edes mainitse koska mainittavaa ei ole.

Mikäli luulet ettei sinua voisi vituttaa tämän enempää, niin katso vaikka tämä ja ne muut  niin toista tiedät!


Luento olisi päättynyt suht suotuisissa merkeissä mutta kun kurssinvetäjä päätti lopuksi herkistellä meikäläistä imitoimalla erästä Teuvo-nimistä lainetukkaa vuoden -39 filmatisoinnista peräisin olevalla lauseella joka alkaa sanoilla: ”Näytä sinä Olavi heille...”, oli se liikaa ja enkä muista tuon hetken jälkeisistä tapahtumista mitään. Havahduin vasta siihen kun huomasin kotiparkkiksella nyyhkyttäväni Syyrialaisen kabiinissa ja tajusin ostaneeni jostain etnisestä kaupasta yhdeksän kiloa harmaasuolattua mantelikakkua ja viisi arkkia namaste-paskapaperia.

Tälläistä siis eilen ja kuten kerroin, päivä meni hyvin mutta ilta taasen ei sillä jouduin olemaan mukana erään asian selvittelyssä joka ei edes minulle kuulu. Olenpahan vaan ollut samassa kohteessa kuin tämä porukka ja nyt sitten olisi pitänyt antaa jotain lausuntoa heistä. Tyydyin sanomaan etten aio sotkeutua heidän sopimuksellisiin kohtiinsa enkä varsinkaan anna mitään lausuntoa kenenkään töistä koska a) se ei kuulu tapoihini ja b) enkä edes tiedä mitä helvettiä he ovat sopineet keskenään. Koko ilta siinä kuitenkin meni ja olin niin myöhään kotona että kävin sitten saunassa ja siinä se ilta sitten olikin. Tänään sen sijaan on vapari tai no, eukolle pitää käydä hakemassa uudet silmälasit ja jotain muuta mutta ei kuitenkaan mitään varsinaista duunia ole joten jää aikaa näillekin touhuille.

Ps. Simpukka, en sitten löytänyt sitä kutsua postistani joten tarkistin roskapostinkin muttei se ollut sielläkään eli laitatko uudestaan?

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonvaihdetta teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.33 kommenttia:

 1. Oletko jo nyppinyt ne entisten lasien palaset vaimosi ristiselästä? Viitaten aiempaan kirjoitukseesi siitä, miten laseja käytetään hyväksi paaksaamisessa...

  VastaaPoista
 2. :D Olen toki Sanna rakas mutta mistäs tälläinen nyt putkahti mieleesi?
  (vastaus voi hetken viivähtää koska joudun luovuttamaan koneen eukolle mutta palaan paikalle het kun mahdollista)

  VastaaPoista
 3. Ehkä sellainen pinkki possupuku, niin kuin mulla, olis sitten parempi? Hitsi, pitäisköhän kutsua joku kattomaan tota mun kylppäriä?!?

  VastaaPoista
 4. Jaa että remonttimiehen takia pitää nyt sitten ruveta pistämään parasta päälle. Ei viitsisi millään. On niin mukavat nämä verkkarit ja ikivanha T-paita. Mainittakoon, että verkkareihin on kulunut reikä *yskänkohtaus* kohtaan ja T-paita on kainalosta aikas auki. Paidan alla ei ole *yskä pahenee*...

  VastaaPoista
 5. Jospa se napapaita-henkilö kaipasi kunnon rassausta? *köh*

  VastaaPoista
 6. Köh,köh,ihan tahallani pukeudun paljastaviin remppamiehen eteen ja testaan onko tämäkin kurja selibaatissa.
  Jos on just noussu satulasta,peli märkänä ei alastonkaan mimmi paljon aikaan saa :D

  VastaaPoista
 7. Tämä vaatii näköjään YHDEN KERRAN teiltä sen, että käytte antamassa tietonne eli s-postin niin sitten teillä olisi käyttäjänimi. Mitä tehdään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtakaa tuo horina sillä Luostarissa oli hetken aikaa Disquksen todella hieno kommenttisysteemi mutta te ette olisi siihen suotuneet kun olisitte joutuneet kirjautumaan kommentoidessanne (ainakin ensimmäisen kerran kun anona kokeilin).

   Poista
  2. Kokeilen yhtä toista sydeemiä...oottakaas muutama tovi.

   Poista
 8. Niin, mitäpä niitä kalliita laseja mokoman touhun vuoksi särkemään. Lasit on muuten kallita ja sen huomasin tänään kun maksoin eukon kahdet lasit sekä aruinkolasit taitoilla. *Hikoilee tuskissaan*

  VastaaPoista
 9. Hivenen on jäykähkö.

  VastaaPoista
 10. No on se silloin kun kommaa ensimmäistä kertaa mutta jos jää praataamaan niin aika hapiaan toimii mielestäni.

  VastaaPoista
 11. Varsinkin kun ei tämä lataa koko sivua uudelleen vaan komma/vastaus näkyy heti.

  VastaaPoista
 12. Syvissä vesissä jne vai?

  VastaaPoista
 13. Ja mun lasit maksoi isä....

  VastaaPoista
 14. No kaikkeen tottuu, sano irlantilainen kun hirressä roikkui.

  VastaaPoista
 15. Tämä on nyt ihan outo koko sivu,puhelimesta näkyy eri kommentit kuin tietokoneelta eli puuttuu ja on uusia,höh,pöh,en ala.

  VastaaPoista
 16. No niipä ja olen täällä toisaalla hakemassa recent comments -juttua mutta pölähdän paikalle ihan just.

  VastaaPoista
 17. No se on oikeestaan isien hommaa ettei siinä mitään ihmeellistä ole sillä ei se apu ikää katso.

  VastaaPoista
 18. Mikä syvissä vesissä kun en näe täältä että mihin vastasit vai siihen hiljaisen salien ... :D

  VastaaPoista
 19. Siihenpä juuri :) Kyllä tämä minusta on aika hankala systeemi.

  VastaaPoista
 20. Höh, kukaan ei ikinään halua opetella mitään ja kaikki tyrmää mun joka uudistuksen..*lyyhistyy aivan naurettavan ruttuisena rauniokasana porata vollottamaan Seura-lehden etusivu sieraimessaan*

  VastaaPoista
 21. Onneks edes Seura.. ettei joku korkea-arvoisempi läpyskä.  Mun mielestä se bloggerin kommenttiloota on ihan riittävän toimiva :P

  VastaaPoista
 22. Jaa tää muka kommaloota!? Jos tarvii jtn vtun rekisteröintiä, ei. Koska lyhennepojat jo muutenkin kyttii mua! ;)

  VastaaPoista
 23. Testaan kettuillessani heti perään:

  VastaaPoista
 24. No johan sinä kommasit. älä nyt rakas huuda niin hirveesti. Kyllä minä sen tiedä että sulla ihailijoita on mutta kirjauduthan sinä kuukkeliin muutenkin niin eihän tässä sen kummempaa ole :D

  VastaaPoista
 25. Aikas räväkkä pöllö ja kohteliaana miehenä kiitän iloisista toivotuksista vaikken ole taaskaan varma mitä meinaat.. ;D

  VastaaPoista
 26. Tuohon uudempaan tekstiin en saanut kommenttia mun systeemeillä. Kokeilen tätä.

  VastaaPoista
 27. No ei kai tätä nyt lyttyyn voi haukkua, vaikka mieli tekisi. Jotain mätää on tuossa uudemmassa eli lauantain tekstin kommenttihommassa, sinne yritin kaksi kommaa lähettää, nollaa näyttää. Mihin helvattaan ne oiekin meni. kaiken taiten sääntöjen mukaan toimin. Tähän saan ilmeisesti näkyviin.


  Sanoisin, että tässä kohtaa olisi jo 75% porukasta luovuttanut. Mutta katsellaan nyt.


  Kokeilen kuvaa lähettää:

  VastaaPoista
 28. Kiitosta vaan ja painin sen kuva-asian kanssa. Tämä on hiukka hankalaa kun systeemi on Wp:n ja bloggerille täytyy kaikki hakea monen mutkan kautta (näillä taidoilla :D )

  VastaaPoista
 29. Vastaan, koska en jummarra, miten laittaa kommenttini. 'Nauttinut kaksi viinilasia: ymmärrä!. MIten sitten te, jotka tulette korjaamaan asioita? Meikäläiselle meinaan lähetettiin kauppani alkuaikoina puhelinyhtiöltä semmoinen mies, että haukoin henkeäni. Semmonen latino-jugurtti, joka istahti töittensä välissä keskustelemaan kanssani. 10 vuotta minua nuorempi. Hihaton paita ja mukavat muskelit. Hillitsin itseni, mutta poika alkoi lähettelemään viekoittelevia viestejä. EN vastannut, vaikka mieli teki. AAARGHHHH.

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...