sunnuntai 6. lokakuuta 2013

DisIntenseqbateus eli näin risteytät tädistä sedän ja kummipoikasi onkin sun pappa (ei jessus...)

Arvatkaas mitä? Saattaa olla että se mitä eilen mainostin Disquksen systeeminä, onkin Intensedebaten kommaussydeemi. Voi jessus sentään että mä olen kuin olenkin pystynyt tavallaan risteyttämään kaksi kommenttisysteemiä keskenään joten en enää yhtään ihmettele miks mua pyydettiin Pentagonin operatiiviselle osastolle vastuualueena verkossa tapahtuva toiminta. Ainakin tällä hetkellä on vahva tunne että eilen tuli kehuttua ns. väärää puuta ja nyt kun ennen tätä tekstin kirjoittamista kävin katsomassa tuolla netin syövereissä molempia versioita, niin se perjantain versio oli Disguksen ja tämä eilinen onkin sitten Intesedebaten.

Kyllä minä sitten olen näppärä poika ja syy tähän sekamelskaan taitaapi olla se, että tuonne koodin puolelle pääsi livahtamaan vähän kummankin firman koodinpätkiä koska olen yrittänyt näitä kumpaakin ympätä siinä onnistumatta ja nyt kun se sitten onnistuu, niin ne änkeävät molemmat yhtäaikaa tai Intesehän siellä nyt rulettaa mutta kumminkin. Osaa toiminnoista pystyn nimittäin rukkaamaan Disguksen puolelta ja osaa taas tästä toisesta. Siinä on muuten selitys sille miksi kuvia ei saa enää liitettyä kommentteihin, se kun kävi Disguksen puolella muttei enää Intesen jutuissa. Pahin ongelma on nyt se, että tiedän mistä Intensedebaten koodi alkaa mutta en tiedä mihin se loppuu ja näin ollen en uskalla räpätä sieltä ylimääräisiä pois. Siinä vasemmalla on korissa kiviä joten siitä saapi ottaa vapaasti ja viskoa tännepäin sillä se on vähintä mitä te nyt voitte tehdä.

Sanottakoon että hetki sitten asensin Disguksen uudestaan ja voipi olla että kun palaan täältä kirjoituspöytäni (Open Office - ladatkaa ihmeessä) äärestä, niin homma on päivittynyt takaisin perjantaille ja näin sitä sitten reissataan ajassa ees sun taas eli siinä näette kuinka Luostarissa on kaikki mahdollista aina koodien risteyttämisestä ajassa matkustamiseen. Ei paskempi mesta vaikka itse sanonkin. Koodaajat voivat vetää sen hymyn perseeseen ja keskittyä niihin omiin juttuihinsa, ei tämä kuulkaas niin helppoa ole kielitaidottomalle, lähes eläkeiässä olevalle, täysin syrjäytyneelle ja korvessa asuvalle lääkehuuruiselle ukolle. Koittakaapa vaikka itse vetää ensin löylykauhallinen lääkeluettelon lääkkeitä jotka löytyvät heti moriinin alapuolelta ja sitten koodata pikkuisen blogia parempaan uskoon. Veikkaanpa että teilläkin vispaavat <div>:it,<body>:t,<b/skin>:it sun muut sen verran että teillä ei ole hajuakaan siitä, että ruksaatteko te bingolappua vai koodaatteko blogianne. Voi jessus tätä elämää, etten paremmin sano.


Tilanne nyt....


Toisaalta tässä on hyvätkin puolensa sillä nyt on heillä joilla olisi halua muttei uskallusta, tilaisuus nähdä kuinka voipi rytyyttää bloin html:ää ilman mitään katastrofeja. Ainakin täällä Luostarin html:ssä riittää tarpeetonta koodinpätkää vaikka Uotilan lapsille ja kuvitelkaa missä ajassa, eihän tästä ole montaakaan päivää kun tämä harmaa pohja (puhdas sellainen) otettiin käyttöön. Päässäni alkoi jälleen kuulua se saatanan ärsyttävä Suomisen Ollin ääni joka sanoo: ”Olet sä eri kätevä kaveri”. Argh.
Siispä rakkaat ystävät, tämän harmaan sunnuntain piristämiseksi Luostari lupaa sellaiset välähtelyt joihin eivät pienempien kuntien uuden vuoden ilotulituksetkaan kykene ja kukapa tietää kenen systeemillä tässä iltapäivästä kommaillaan. Tulikin tässä mieleeni Tsompin eilinen kommentti jossa hän kysyi että onko tämä lopullinen versio vai ilahduttaako apotti meitä uusilla jutuilla? Taisipa tuo niin perin mukava nainen tietää jo eilen että mottipää vaahtoaa väärästä asiasta... (kävin Tsompi just sun tykönä ja se on sellainen juttu ei niitä kommentteja kukaan hyväksy vaan tämä kaksossysteemi on toisinaan hidas päivittämään niiä näkösälle)

Pahin skenaario on se että joudun pykäämään kaiken taas alusta ja se ottaa muutaman hetken mutta ans kattoo nyt kun minä en ole ihan normaali. Nimittäin, ihan ensimmäiseksi yritin Intesedebatea mutta kun se ei asentunut niin sitten ryhdyin survomaan Disqusta ja nyt kun Intesedebate on asentunut niin yritänkin Disqusta takaisin. Tästä voimmekin päätellä että iltasella Luostarin virallinen kieli on Joomla tai joku muu näistä tarjolla olevista mahdollisuuksista ja jos oikein hyvä säkä käy, niin meillä Perkkoolaisen Anton Hyyryläisen kahden sanan kommaussysteemi joka tunnetaan myös nimellä ”Mitä helvettiä ”.


...ja varmaan jo ens viikolla kun istun Operatiivisella Osastolla.


Olen siis pelipaikalla mutta koitan rukata tämän jutun kuntoon ennenkuin lähden vaappumaan Blogspheren aavikoille sillä eilen en saanut luetuksi kaikkia kääröjä ja uuttahan teiltä pukkaa taas tänään. Näihin hilpeisiin koodaustunnelmiin lopetellen lähden lataamaan toista pannillista kahvia, ottamaan uutta satsia rauhoittavia sekä avaamaan aamun toista norttitoppaa sillä tämä koodin rytyyttäminen vaatii kaikki nuo elementit jotta se menee entistä sekaisemmaksi.

Hyvää <b:else/>
<meta content='width=1100' name='viewport'/>
</b:if>
<b:include data='blog' name='all-head-content'/> vaan teillekin, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat(sori kirjoitusvirheet, nyt ei ehdi oikolukemaan).

Ps. Niin, ja kannattaa muistaa ettei se etusivun kommenttien lukumäärää ilmoittava laskuri edelleenkään päivity vaan näyttää koko ajan nollaa.

Edit klo 10.45: Nyt on Luostarissa sitten pysyvästi helppokäyttöinen Disgus joka on tullut jäädäkseen. Ei kirjautumisia mihinkään ja kuvienkin liittäminen kommentteihin käy jälleen! No okei, Disgus,Face,Twitter tai s-posti..mutta joka tapauksessa kommaaminen on helpompaa ja laskurikin näyttää pikkuhiljaa heräilevän henkiin.1 kommentti:

  1. Kaikki kommentit tästä ja edellisestä on hävinneet kuin pieru Saharaan.
    Mitenkähän tämän kommentin käy.

    VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...